Nikola Ivanović (©MN Press)
Nikola Ivanović (©MN Press)

Nikola Ivanović se ne oseća dobro, poslat u izolaciju

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.10.21. | 13:19

Čekaju se rezultati kovid testova

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Ivanović nije se jutros osećao dobro i poslat je u izolaciju dok se ne sačekaju rezultati kovid testiranja, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Kako se može čuti, Ivanović se nije osećao dobro pre treninga, zbog čega je poslat na potrebna testiranja. Dok rezultati ne stignu, biće u izolaciji.

Izabrane vesti

19.00: (1,35) Crvena zvezda (16,0) Alba Berlin (3,50)

Crvena zvezda večeras igra utakmicu petog kola Evrolige protiv berlinske Albe, a eventualni gubitak crnogorskog organizatora igre predstavljao bi ozbiljan udarac za ekipu koja je praktično mesecima u ozbiljnom deficitu sa igračima zbog povreda i slučaja virusa korona kod Majka Cirbesa.

Podsetimo, van stroja su još kapiten Branko Lazić i nemački centar Cirbes, uz Erona Vajta koga čeka dug oporavak od teške povrede ruke zadobijene na pripremnom turniru u Minhenu uoči početka sezone. Lazić i Cirbes su prethodnih dana trenirali individualno, ali se zbog dužine oporavka neće žuriti s njihovim povratkom na teren, o čemu je pričao i trener Dejan Radonjić.

U slučaju pozitivnog testa na virus korona Ivanović će morati u izolaciju, dok će njegovi saigrači morati da dobiju negativne testove kako bi od 19 časova istrčali na parket dvorane Aleksandar Nikolić.



tagovi

Nikola IvanovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara