Komentari na vest

Nova realnost iliti trojka za pobedu kao stil života

Nixsa

pre oko 1 godinu

Ogromna pobeda u ovoj fazi takmicenja pobediti kraljevski klub u sred Madrida naglasavam u ovoj fazi zato sto u prvoj fazi dobija svako svakoga ,desavalo se nemali broj puta da autsajder pobedi velikana na njihovom terenu u toku sezone ali kada dodje plej off sto je bila izreka kada su utakmice za ,,pare" odigra se potpuno drugacije. Imali smo i srece ali u svakom slucaju sve pohvale za igrace i Zeljka.
C

Ceka boca

pre oko 1 godinu

Kakva bre realnost i trojka?Povreda Tavaresa prvo a onda i sudije u finisu ne sude faul pantera na musom u napadu lik ostaje sam bez cuvara daje trojku a onda musi u napadu sviraju faul posle suta za tri i daju dva bacanja panteru!?Ono u zivotu nisam video,besramna odluka u sred Madrida.Karma je cudo,vratice kad bude najvise trebalo.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Druže u prvom poluvremenu su Smajlagiću nad Dekom sudili krajnje dva problematična faula.To nas je saseklo i poremetilo koncepciju.To što je Dek radio je više bilo faul u napadu nego Musini faulovi pa su svirali faulove odbrane to jest Smajliju.Suđenje nije bilo sjajno,ali reći da je suđenje bilo u korist Partizana jedino može ostrašćena osoba ili osoba koja se baš ne razume najbolje u košarku.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Pojedini Grobari, a narocito Cigani prozivali su Zeljka kako se samo dere na nase igrace, a ne sme Zeku, Panteru, Naneliju... Drao se i njima, al jeste pre svega nasim. DV tu nije pravio razliku. "Dok se derem na tebe to znaci da nisam digao ruke od tebe da postanes bolji igrac" rekao je Zeljkov ucitelj prof. Aca Nikolic. Samo se deri Zeljko jos vise, ocigledan je napredak kod svih njih. I Trifa je juce odigrao sasvim korektno u odbrani i moze postati solidan igrac zadatka. Smajli samo brate smanji licne i slusaj Zeljka bice igrac od tebe.
a

argh

pre oko 1 godinu

Ja kao navijač Zvezde mogu da kažem da ti ljudi nikada nisu igrali košarku. Većina igrača, a sa naših prostora verovatno 99% nema problem sa vikom trenera. Oguglaš na to još u kadetima. Oni koji ne oguglaju, odustanu i pre nego dođu do seniora. Takođe, iz iskustva znam, naročito kad se radi o centrima, ništa drugo ni ne pomaže :)
i

iweo

pre oko 1 godinu

Trojka Nemanje Nedovica ispostavila se kao nebitna, sem trenutnog bola koji je zadala i mislim da nema poente vise je potencirati kao nesto bitno, jer je Partizan svojom pobedom u derbiju i ostalim pobedama kasnije istu ucinio nebitnom za razvoj sezone. Cak sta vise mislim da vecini Grobara sluzi kao nasladjivanje zbog Zvezdine pirove pobede, u fazonu eto tobili ste, a nista vam nije znacilo.
a

argh

pre oko 1 godinu

Dobro, znamo da vi menjate mišljenje non-stop. Nekada je bitan rezultat u evropi, nekada međusobni duel, nekada koš razlika, šta god vama ide u prilog. Ja bih samo da pitam, šta ćete pričati ako odete na F4, a završite sezonu sa 0 trofeja? Znam da ste navikli na 0 trofeja, ali ove sezone će to posebno da boli.
z

zajebani cica

pre oko 1 godinu

Zasto prosto ne mozete da cestitate na velikoj pobedi. Razbolecete se od mrznje. Citam komentare i ne verujem koliko ste maliciozni.
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

A citas li vase komentare? Zar ti se ne cini da ste preterali sa osvetoljubivim, podrugivackim, ponizavajucim aludirajuci na Zvezdu komentarima?! Polako, u dobru se ne uzdizi previse jer moze brzo da se tresne o zemlju!
z

zajebani cica

pre oko 1 godinu

Alo bre citam ja i komentare grobara. Vi klinci ste puni mrznje. Vise mrzite Partizan nego sto volite Zvezdu i obrnuto. Kad se to promeni bice i normalnih komentara.
K

Kevin Panter

pre oko 1 godinu

Sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar....🏴🏳️🏴🏳️🏴

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Rekose mi sinoc delije da sam “necovjek” jer nisam cestitao zvezdi sto je pogurala Partizan u top 8? U kom univerzumu oni zive? Stanje je gore nego sto sam mislio!
p

pogurali nas

pre oko 1 godinu

sa trojkama Nedovica ha ha.oni jadni sebe ne mogu pogurati a ne druge. Raduljica se od kauca ne moze pogurati.
R

Ralezzaakis

pre oko 1 godinu

Kao Zvezdas, posmatrao sam samo poslednju cetvrtinu. Nije mi krivo, i mi smo tukli Reala u Madridu sa deda Perom Anticem i junosom Alimpijevicem, aaaaali ovoliki fors od strane mocartsporta preti da otera sve normalne citaoce. Da, Realu se sudilo svasta, ali i Partizanu. Za ono Musino, lopta ne ide na kos, pokusava i ovlaz kontakt ima sa Panterom, ok, floping i lopta za Partizan, ali 2 bacanja? Smesno :) Drugo, igrali su bez oba centra tako da, polako, niti ste prosli dalje niti bilo sta, tanka je linija izmedju drvenog pehara kao prosle sezone i Kupa ove sezone, i osvajanja bilo kakve titule :)
9

999

pre oko 1 godinu

Ja mislim da Mozzart ne bi prezivio da vi napustite portal.. Zamisli samo te tragedije, nema vise komentara brojila sa 1000 nikova, nema vise Don Vita upoznat sam sa istorijom KKCZ Corleonea i ostalih botova... Raspao bi se portal totalno😂
R

Ralezzakis

pre oko 1 godinu

Ja nemam pojma o kome ti pricas, a ako si toliko zaludan da citas i belezis ko je sta komentarisao i ko je bot, a ko nije, onda bolje da ne diskutujemo dalje

1992

pre oko 1 godinu

Vas NATO ne može otjerati sa Partizanovih vijesti. Iz dva razloga, jer ste puni mržnje, a drugo jer niko od vas nije normalan čitaoc, evo prvi ti.
F

Forca Cameron

pre oko 1 godinu

Tebi druze, ne da je krivo, nego oces da se pojedes. Nemoj dzaba lagati sebe i nas. Natoci jednu casu suza i za mene
a

ajs

pre oko 1 godinu

Druze vi ste pobedili u ligaskoj utakmici, ova pobeda nad jednim od favorita za osvajanje EL u plejofu, i ovo ja svakako nakveca pobeda nase klupske kosarke u zadnjih 10ak i kusr godina, jos od Partizanovog odlsaka na F4. Svidelo se to tebi ili ne to je cinjenica.
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Само се ти не нервирај и лако ћемо😂
m

mare1414

pre oko 1 godinu

Da bi se pobedio Real u Madridu u plej-of seriji potrebno je mnogo vise od samog kvaliteta koji je kod Partizanovih igraca nesporan. Potreban je Zeljko Obradovic sa svojim imenom, autoritetom, poznanstvima, lobiranjem, a verovatno i nesto novca da sve to zajedno dobije neki smisao u ovakvim utakmicama i da Partizan zasluzi ovakav tretman. Ne znam da li se neko seca Zvezdinog top8 protiv Cska i koliko se tu videla razlika u odnosu koji sudije imaju prema favoritu i autsajderu. E, ovde u mecu Real-Partizan postavlja se pitanje da li je uopste Real favorit, koliko god veliki klub bio. Ovo sto se Partizanu sviralo sinoc u njegovu korist, ali i tokom cele sezone, je nesto sto se svira samo najuticajnijim klubovima. Da ko zna koju vec neizvesnu zavrsnicu resavas preko sumnjivih sudijskih odluka i slobodnih bacanja, takvu privilegiju imaju samo najveci klubovi. Zbog toga ni ne cudi da Partizan sa svega 13 timskih asistencija daje 90 poena, jer su mu igraci toliko zasticeni od strane sudija da ili ce se pogoditi sut, ili ce se dosuditi penali u slucaju promasaja, otuda i ovoliko samopouzdanje kod Partizanovih igraca.
S

Saopstenje

pre oko 1 godinu

Kakvih sumnjivih sudskih odluka??? Jel mislis na one faulove u napadu Reala??? Pa ono su sve bili skolski faulovi, toliko ocigledni da bi sudije grdno srozale svoju reputaciju da ih nisu svirale! Ili onaj faul Muse u napadu? Pa ono se zove sada simuliranje (ili u NBA floating)., nauci pravila. To je trebalo biti sudjeno i onome igracu Buducnosti sto je dao trojku uz licnu, 3 sekunde pre kraja, klasican floating, ali to su sudije ABA lige. A to sto su oni konstantno vrsili pritisak pa su sudije podlegle tome i onda sve svirali u korist njih to nisi vidio! Coki ti li si?
@

@mare1414

pre oko 1 godinu

Opet ovi sa lobiranjem. Zasto ste bacali pare na Kampaca onda? Zasto te milione ne dadoste sudijama, pa da i vi odete u Top 8? Svasta s vama...
n

na primer

pre oko 1 godinu

Faul Pantera u napadu nad Musom kada ga je u ragbi stilu udario ramenom u bradu pa ostao sam na trojci. Ono bi svirali svima, posebno na domaćem terenu u Madridu.
a

abc

pre oko 1 godinu

Sve Ok. Imaju suđenje dosta dobro, ali kvalitetom sigurno odskaču od Reala bar što se tiče prvih šest igrača, sad, o dubini rostera može da se priča ali ukolioko igrači tipa Smajlagić, Avramović, Madar...odigraju neku solidnu rolu Partizan je za koplje iznad Reala. Porediti Jabuselea i Ledeja je neukusno, koliko ovaj prvi zna da bude neartikulisan, Musu i Pantera upoređivati je smešno, to se odlično videlo sinoć Musa kad treba da postigne 2 slobodna bacanja on to ne uradi, premašuje u situaciji 2na1 za Real, i ona dva šibicarskapoteza kad hoče da iznudi faul u napadu i potez nogicom prilikom promašaja za tri...Smešan igrač, ONI su imali jednog pravog košarkaša zvao se Mirza Delibašić sve ostalo je prdimahovina.
@

@abc

pre oko 1 godinu

Isti Real je vas ove sezone u za njih ne narocito bitnim utakmicama lagano osurio. Sa sve za vas spornim Musom. Tu se svaka polemika zavrsava.
a

abc

pre oko 1 godinu

@abc Ja sam u košarci realan maksimalno, prva utakmica Reala i Zvezda je bila sa Vladom Jovanovićem na klupi pa možda i najbolja utakmica Zvezde u Jovanovičevom periodu, ne zato što je Zvezda bila previše dobra nego je Real i tada bio "klimav" i to nije bila laka pobeda za Real. U drugoj utakmici igrači Zvezde nisu imali rešenje za Tavareza, ni u napadu ni u odbrani, i tu je bio ključ lake pobede Reala. Upoređivati Zvezdu koja se sve do pre dva meseca kompletirala, sa svom pretumbavanjima, Kampacovim počecima u ABA pa onda u Evroligi, sa Partizanovim kompletnim timom je bezveze, naravno da Zvzda ima kvalitet, ali se cela sezona deli na tri perioda preslaganja tima dok Partizan ima kontinuitet istog tima. Košarka je igra automatizma i kontinuitet mnogo znači, imati kontinuitet tima znači imati dobru organizaciju ali i obezbeđen novac na vreme. Partizan ima kvalitetnije igrače od Reala, tu nikakve sumje nema, od timova koji imaju veči broj top igrača od Partizana ostala je samo Barselona, Efes i Armani su ispali i pravo je čudo kako nisu takvi timovi proigrali celu sezonu. Rezime, samo Barselona može da zaustavi Partizan u Evroligi, može i Zvezda u ABA jer derbi nosi posebnu tenziju. Musa je smešan igrač, to je potvrdio više puta sinoć i mnogo puta tokom sezone, on i Hezonja ne mogu da nose igru Reala.
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Вас је овај Реал у Пиониру добио 20 разлике,колико се сећам ту су разлику имали на крају треће четвртине...да не кажем рутинирали...
k

kaze logika

pre oko 1 godinu

Sa 7 mesta u aba ligi do top 8 tako brzo sa skupim strancima, to je nista do vestacki i preskanje razreda.
P

PARTIZAN ŠAMPION....IZRAZITI FAVORIT.

pre oko 1 godinu

JOŠ SAMO 4.POBEDE...IDEMOOO GRAOBARI!!!
g

glasine kažu

pre oko 1 godinu

Čović kaparisao Deka. Ogromne pare ulaze u KKCZ od leta. Ne bi me čudilo da oba kouba uđu u F4.
@

@glasine kažu

pre oko 1 godinu

Da se Deku ne igra Evrokup...
O

Ovako nekako

pre oko 1 godinu

A po kom osnovu ocekujes da zvezda uopste igra EL sledece sezone, pogotovo ako ne osvoji ABA? Zato sto ste oborili klupski rekord po broju pobeda u EL? Pa to je klupski ne rekord za EL. Pa svake godine igrate to takmicenje i manje vise ste u istom marginalci poput ALBAe, Asvela... Molite Boga da ovi ne odluce da pozivnicu uruce Dubajiju i da Partizan ne ode na F4 tad ce gotovo sigurno sebi obezbediti pozivnicu, bez obzira na ABA finale, a vi onda ispadate kao visak iz EL. Tezultqti su vam takvi da ce tesko isko sem vas primetiti da vas nema.
J

Jupiter

pre oko 1 godinu

Uvek se nesto lozimo a kosarku pratimo mi , Turci, Grci , Litvanci , Spanci i Izraelci , neprofitabilan sport , kad ispadnu na fajnal foru , bice izgubljena sezona, ja se ne secam ko je prosle godine igrao na fajnal foru , secam se da je Efes osvojio i to je to , da Dao je Micic Olimpijakosu sut za 3 i prosli su u finale ... Kad Zvezda osvoji Aba ligu niko se nece secati ove sezone Partizanove , a dug ce samo da raste ,a Partizan nema navijaca da bi isplatili dug toliki ... a Ostoja sat od 300 000 evra a Vama vadi lovu iz dzepova
9

999

pre oko 1 godinu

Druze, poslije rijeci ide zarez, pa razmak i onda sljedeca rijec. Oci prokrvarise dok se ovo ovako nakaradno procita. Druga stvar, eto nek se u Njemackoj i Italiji ne prati, a njihove ekipe su vas unistile ove godine haha. Nas bas briga sta vi pamtite i ko gleda.. Nama je bitnije da nas vi gledate i sve pamtite, nego da nas gleda citava Britanija, Skandinavija i ostali za koje kazes da ne prate😍😍
A

Ab

pre oko 1 godinu

Kada je vrhunski rezultat u pitanju, prepucavanju, zezanju i omalovažavanju uspjeha stvarno nema mjesta.. Ova trojka Pantera je na nivou Kecmanove, kada je cijelom srpskom narod zastao dah a reakcija je bila "svaka čast"!!! Mnogo vam je ekipa porasla ove godine, gejmerskim žargonom rečeno "nafarmali" ste se samopouzdanja u EL, igrači vam ne bendaju ni 5% protivnike a iz toga proizilaze vrhunski procenti, a još imate ulogu autsajdera na papiru, ne morate, a možete, a to su najbolji uslovi za igru... Sada morate biti spremni za reakciju Reala, dobri su ono igrači, ništa nije gotovo... Al zna to Obradović... ;)
s

step back

pre oko 1 godinu

Najobičnija trojka kakvih pada 10 po utakmici.
P

PFC

pre oko 1 godinu

Step back- da ali je u poslednjoj sekundi i to je velika razlika
@

@step back

pre oko 1 godinu

Zato cete vi jednu tako obicnu, onu Nedovicevu, da slavite godinama jer vam je samo ona ostala...
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Realno smo imali mnogo sreće u poslednje vreme, kao Zvezda kad im je došao Duško Dugouško. Neće to zauvek trajati.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Moraš se dovesti u poziciju da ti sreća može pomoći... Kad gubiš 10,20 razlike, trojka u posljednjoj sekundi, preko ruke, iz čoška kao Nedović:D, il driblinga kao Panter ne znaći ništa...
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Krivo nam je pa sta? Evo ja prvi priznajem da sam se radovao kao lud kada je Real poveo pre Panterove trojke. Slavio sam, drao sam se, veselio dok nisam dobio samarcinu po ustima od Kevina. I posle toga sam bio besan, ljut, nervirao sam se, nisam mogao da zaspim. To je ono kako se oseca svaki navijac kkczvfmpdivabgdilr samo sto necete cuti to od ostalih. Pricam sa drugarima zvezdasima, svi su besni, nervozni, krivo im je hoce da crknu.
b

boža11

pre oko 1 godinu

Haha kako si ih ubio. Sedim sa drugarima na velikom odmoru, čitamo zajedno i umiremo svi od smeha 🤣🤣🤣
s

samo napred partizan

pre oko 1 godinu

Preti da postane bajka.