Komentari na vest

Novi trener oduševljen Raduljicom: Primer na terenu i van njega, izvor inspiracije za sve mlađe

o

ok

pre 8 meseci

Respekt za Radulju ali nikada vise ne treba dovoditi igraca da samo ne ode preko brda. Skauting nula. Jednostavno imao je dobro drustvo u Zvezdi ali se nije dovoljno dao.
m

matoriekspert

pre 8 meseci

Jedan od najvećih talenata koji je ( zbog para) nosio i taj prilično odvratan dres sa fotografije
T

Tomy

pre 8 meseci

Raduljica aka Božija ruka! ♥️ Setite se onog ključnog koša iza ledja i bez gledanja za reprezentaciju i svetske špice. Zauvek respekt!
R

Raki Delija

pre 8 meseci

Samo sto dalje od zvezde
U

Urgh!

pre 8 meseci

Kako vidim, ovaj će tamo samo razgovarati... I ovaj sam kaže da dobro priča, daje primjer konstruktivnim razgovorom, i da i dalje očekuje da tako nastavi. Znači, samo će nastaviti gdje je stao u Zvezdi. Ustvari, ovamo nije ni to radio, bio kao neki duh, nit' ga vidiš, nit' ga čuješ, al je tu. Lik ekspert za prodavanje magle. A bio je dobar nekad...
B

Bata Želja

pre 8 meseci

Lik je samim odlaskom u Kinu pokazao kvalitet i činjenicu da je odavno digao ruke od košarke i bacio akcenat na keš!!!
1

1980

pre 8 meseci

Komedija. Raduljica penzioner par godina. Neko izeo pare ugradio se u platu.
Z

ZV

pre 8 meseci

Ovaj burazer je trener tamo jos dva meseca maks
I

IskoAlarkon

pre 8 meseci

Eto sta je skauting , doveli su identicnog igraca kao Zvezda prosle godine cak istog i imena ,onaj nas bio bezobrazan sa ponasanjem ignorisao navijace , odbijao da igra folirao se i glumio gradskog mangupa u pokusaju , oni doveli momka za primer . Nadam se da imaju jos par centara u ekipi ,ne da igraju nego da uce od ovog primerenog igraca .

Mihailo Vukovic

pre 8 meseci

Šteta što nije završio karijeru u CZ jer je uzeo lepe pare a nije ni igrao. Mogao je garantujem da izdrži barem još jednu takvu sezonu sa visokim primanjima!
G

GISKA 88

pre 8 meseci

Kupite mu Jokicevog konja,cizme za jahanje vec ima. Legenda kaze da je poslednji put vidjen u sportskoj opremi,kad su se snimali otpisani.
d

dred

pre 8 meseci

Narod je glup i zloban i sve brzo zaboravlja. Kada je drmao u reprezentaciji i igrao proriv Francuza i Španaca bio vam je dobar...