Komentari na vest

Nurkić o velikim problemima u BiH: Četvorica spavaju u jednoj sobi, dodiruju se nogama

g

gokua

pre 9 meseci

juka imas milione na racunima, sto ne usmeris jedan i lepo obezbedis repku, i onako zelis da se bavis politikom posle karijere..
k

krojač

pre 9 meseci

Argentinski igrači su 2004 platili kompletan trošak njihove košarkaške reprezentacije. Pripreme i troškove u Grčkoj. i osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Atini! Toliko o patriotizmu!!!
L

Lažni car

pre 9 meseci

Isto sr... Od Hrvatske do Makedonije samo drugačije upakovano. Kao to je mentalitet... Koji mentalitet, kad igraš vrhunski sport i samo te neko povuče za uvce ako nećeš... Zaboraviš o mentalitet i rodoslov. A za državu ništa... Ali kakva država takva i želja.
k

kokica88

pre 9 meseci

Plati brate mili inas para kao pleve a kukas budi primer ! Nemaju uslove a hoce samostalnost eto uzivajte (nije zlonameran komentar).
@

@kokica88

pre 9 meseci

nije u tome poenta da on plati, poenta je da se reprezentativcu obezbedi sta treba da se obezbedi, jer je to vrh jedne drzave, kako god se ona zvala, reprezentacija je reprezentacija. Ljudi propustaju svoje godisnje odmore i slobodno vreme da bi dosli da igraju za reprezentaciju i sad ce da se mazi sa saigracem u krevetu, boli ga bas uvo. To je kao kad bi ti otisao u rat, al ti daju dva sarzera pa se snadji tamo
s

spiritus movens

pre 9 meseci

Hej ti iznad! Poenta je da u drustvu u kome ubedljiva vecina stanovnistva zivi ispod granice siromastva kosarkaska reprezentacija ne moze biti u vrhu prioriteta, i da bi kosarkasi koji imaju vise nego sto im je potrebno trebalo da se solidarisu sa narodom i drzavom koju predstavljaju, a ne da patetisu i kukaju preko medija kao da od njihovog loptanja zavisi opstanak bosansko-hercegovackog naroda.
r

rtyte

pre 9 meseci

Tako ti je to zemo moj kad zelis samostalnu drzavu a za to nikakvih finansijskih uslova nemas.
g

ghost111

pre 9 meseci

ili kad imas srbe za komsije koji sve rade da tu istu drzavu opstruiraju? :)
@

@ssss

pre 9 meseci

ghost111 imaš valjda i Hrvate za komšije koji takođe tu državu ne vide kao svoju.Što odmah po Srbima?Sa druge strane imaš i Bošnjake koji bi da vode glavnu reč u toj državi.Kad već politiziramo hajde da gledamo to sa realne strane.Rasturena je Juga jer narodi nisu mogli da žive zajedno,a onda je napravljena frankenštajn država Bosna gde su naterali ta tri naroda koji su se predhodno ubijali jer nisu mogli da žive zajedno da ponovo žive zajedno!Pa ne znam šta ti očekuješ onda tu pozitivno da bude?
N

NN3

pre 9 meseci

Mnogo sam žalosna
G

Gostimirko

pre 9 meseci

I svi se odazovu i vole tu svoju državu od milijardu problema u njoj, a srbi "patriote" nikad kompletni, u rukometu onog golmana naseg (namjerno necu da mu spominjem ime) klub nazove i kaže ne bi dobro bilo da brani protiv Nemačke (kljucni mec za 1/4 finale SP) koji bi sa njim dobili i on naravno posluša (šta ga briga za Srbiju), u vaterpolu Mandić nam ne treba, počele svađe i lični interesi da se stavljaju ispred interesa Srbije i na kraju šlag na tortu ključni meč za plasman na EP u fudbalu na kojem nismo bili 23 godine otkažu sva 3 napadača Mitrović, Jović, Vlahović. SRBIJO NEMA TI POMOĆI SA GENERACIJAMA KOJE DOLAZE.
R

Reč je reč

pre 9 meseci

Pa druže ako već voliš tu Bosnu kako se u svetu predstavljaš a vidiš da savez nema mogućnost da vam obezbedi konfor kakav želite lapi se za džep i ti i tvoji saigrači koji imaju velika primanja pa malo pogurajte i popravite stvar a ne kao zdapi da kmečiš i žališ se okolo i praviš izgovor za lošu igru i loše rezultate.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 meseci

Pa to bas i nije na njemu da radi. Jer eto on ce se penzionisati jednog dana, a problemi ce ostati. Hoces onda ocekivati od aba igraca da placaju? Ako sve ekipe mogu da imaju dobre/solidne uslove, zasto ne bi mogli i oni? A sa druge strane, eto kod njih je losa situacija pa su se odazvali i dosli i nurkic i musa i ostali. Kod nas su odlicni uslovi pa vecinu zabole da igraju. Treba ceniti to.