Željko Obradović (©Star Sport)
Željko Obradović (©Star Sport)

Obradović: Lepota košarke, nikada ne znate šta može da se desi - igrali smo poslednju odbranu bez koncentracije

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.10.22. | 23:28

"Protiv Albe smo igrali veoma loše, ali danas je tim izgledao potpuno drugačije. Igrali smo dobro i veoma mi je žao zbog mog tima i načina koji smo izgubili utakmicu", rekao je trener Partizan Mozzart Beta posle poraza u Vitoriji

Neverovatan rasplet u Fernando Buesa Areni. Košarkaši Partizan Mozzart Beta su bili na pragu trijumfa, ali je Markus Hauard sa zvukom sirene pogodio trojku za produžetak, a onda u dodatnih pet minuta sa pet vezanih poena nadoknadio minus i trasirao put ka pobedi ekipi Baskonije (103:96).

Trener Željko Obradović je na konferenciji za medije istakao da je njegov tim odigrao dobro, ali da je jedna loša odbrana na kraju bila kobna.

Izabrane vesti

"Igrali smo dobro i veoma mi je žao zbog mog tima i načina koji smo izgubili utakmicu. Bilo je jednostavno završiti utakmicu u 40 minuta, ali to je lepota košarke i nikada ne znate šta može da se desi. A desilo se to da smo poslednju odbranu igrali bez koncentracije i dozvolili produžetak. Čestitke Baskoniju, utakmica je bila veoma zanimljiva", rekao je Obradović.

Istakao je i da je ekipa vidno napredovala u odnosu na premijeru protiv Albe.

"Protiv Albe smo igrali veoma loše, ali danas je tim izgledao potpuno drugačije. Ponosan sam zbog toga, ali tek je početak sezone i puno utakmica pred nama i moramo da nastavimo da verujemo u sebe i budemo spremni za naredne mečeve".

Trener tima iz Vitorije Đoan Penjaroja je vidno zadovoljan, ali priznaje da je lako moglo da se završi drugačije.

"Srećni smo, jer je ovo dobra i važna pobeda za nas i naše navijače. Kada dobijete u produžetku, pogodite trojku u poslednjim sekundama, to je sjajna utakmica, posebno za navijače. Mekano smo ušli u utakmicu, potrebno je fizički da napredujemo. Partizan je imao dva na jedan situacije. Mučili smo se u oba poluvremena sa defanzivnim skokom, ali tim je zadržao veru, igrao sa srcem i držao se na okupu. Igrali smo dobro, moramo da napredujemo, mogli samo da izgubimo. Izgibili smo od Tenerifea, a danas pobedili", rekao je Penjaroja posle druge pobede na startu Evrolige.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićBaskonijaĐoan Penjaroja

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara