Komentari na vest

Obradović pred Real Madrid: Sve počinje od Tavaresa ali ima stvari koje možemo da koristimo protiv njega

R

Realizam

pre oko 1 godinu

Ovaj čovek je dobio ovacije SVUDA u regionu i evropi, sem u jednoj hali. Da li je problem u njemu ili ljudima u toj hali? Zapitajte se.

Dule

pre oko 1 godinu

Ma u njemu je problem nisu oni krivi sto su pametniji od cele kosarkaske javnosti bolje znaju od svih a Covic najbolje oni su procenili da je Dusko Vujosevic neznalica a njih Radonjic je majstor bio kada je odnos u budzetu bio 5 prema 1 za Radonju nije im to smetalo ta rec budzet niko nije pominjao sa njihove strane samo da se isteruje neka njihova pravda.
g

gost 976

pre oko 1 godinu

Šta mislite kako će vama biti kad ovaj ode a i to će se desiti ....mislite o tome

ZOC

pre oko 1 godinu

Sto da mislimo tako daleko bolje vi mislite sta ce biti kada vama Covic ode i to ce morati jednom da se desi.
s

sta ce

pre oko 1 godinu

Biti? Doci ce neka druga legenda! Nije da ih nemamo,kao neki!!! Ko ce vama doci? Mozda onaj sto je zavrsio skoro za trenera? Mozda nebojsa ilic zvani vodonoša?
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

PARTIZAN za dva dana igra TOP8EL protiv velikog Reala!!! Gde igra tzvczv??? Pametnom dosta. Lepo spavajte, lepo sanjajte...
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Oni se spremaju temeljno za 3kolo ABA jos od novembra. A i uveliko je raspisan tender za koricenje sabranih saopstenja. Mada imaju problem i sa hartijom, mnogo neke slane vode.
X

Xavijesta

pre oko 1 godinu

A sto igrate za opstanak u fudbalu ili ne pratite vise ? -28 druze svake godine sve veci blam. A kosarka ko kosarka opet cemo odbraniti ABA bez brige slomicemo vam krila jer ste poleteli bez razloga
G

Ghost331

pre oko 1 godinu

Rentirali trenera od kk ofy
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Ako je istina, EL će svoje reći. Isto kao što će još što-šta reći za tzvczv,ne baš lepog za njene navijače... Prema tome, psssttt...
I

Igokejci

pre oko 1 godinu

Koliko je najveći trener u Evropi osvojio trofeja od kada je došao u partizan????????????????????? A da, košarka se igra zbog završnice u kupu i zbog top 8 EL. Titule nisu važne.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

За трофеје се зна званично, али се незванично зна да је успео да прода парцелу држави за изградњу обилазнице око чачка по највећој цени икада, јер ипак је ин највећи, а и његов стамбено пословни комплекс на златиборуће бити највећи
G

Gost CZ

pre oko 1 godinu

Ne mogu iz postovanja i ulepsanog detinjstva nista lose za Zeljka da izgovorim. Grobari, srecno u top 8! Nadam se da ce da prsti u finalu ABA i nadam se da cemo tu da vas odzezvamo :) Sportski...
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Što se ne piše da je Raduljica uzeo 350 hiljada za ovu i 300 za sledeću sezonu. Ili da su papiri za Nedovića plaćeni 300 hiljada Panatinaikosu...
K

KK IGOKEA 2008

pre oko 1 godinu

Željko Obradović, najtrofejniji i najplaćeniji trener Evrope, sa platom od 3M€, veliki Srbin na radu u Srbiji, prijavljen je na minimalac košarkaškog kluba Ofy! Drugi pib, ime... Čiji je Željko trener? Da li ste sigurni da imate samo jedan Partizan?
k

kad

pre oko 1 godinu

Laganjem pokusavas da omalovazis istinsku kosarkasku legendu kojoj se svi ljubitelji kosarke klanjaju...onda stavis prst na celo i pokusas razmisljati u kplikom si kanalu.
E

Ehhh

pre oko 1 godinu

A plata Zeljka koji je dosao iz ljubavi prema partizanu svega 3 miliona , nema topli opbrok nema socijalno....
G

GostSplit

pre oko 1 godinu

A gde to piše da plata mora da bude mala, gde to piše da budžet treba da bude mizeran, jel ti to najveći argument da pljuneš ovog čoveka, snešni ste više sa tim pričama oko budžšta... Da bi bio konkurentan moraš da imaš neki budžet i šta je tu problem??? A i taj budžet nije nikakav gatrant ranijih godina CSK ove godine Zvezda sa dobrim budžetom nije uspela da uđe u top8... Željko treba da ima najveću platu jer je najveći išta je tu sporno je li dete?
h

hezonjin.mali

pre oko 1 godinu

Zvezda je svake sezone imala najmanji budzet u Euroligi, ali vi to niste pratili.
G

Grobarija

pre oko 1 godinu

Najbolja stvar bi bila kada bi uspeli u jednoj od prve dve tekme u Madridu da iskoristimo Boltauzera da dođemo do brejka, pa u Areni šta nam Bog da!
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Otkrivena plsta Zeljka, cuvala se tajna ali se saznalo 3 milke samo... Al aj to nego sto je pola tima prijavljeno na KK Ofy kako bi se izbeglo placenje poreza, nisu mucke sve regularno posteno... Samo o tome niko nece ili ne sme da prica...
p

pfc

pre oko 1 godinu

Da ocekujemo gazdu sutra na pinku sa ovim informacijama?
o

ove

pre oko 1 godinu

crveguze ne silaze sa nasih vesti...uvek isto pisu...pa to su smorovi ...
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Doslo vreme da pratimo KK Ofy a ne vas... Posto vam je pola ekipa na dvojnoj registaraciji tj na pozajmici u Partizanu...
M

Marinjo1

pre oko 1 godinu

Razlika izmedju Zeljka i Duljaja? Nema, obojica su sesti.
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Nije velika razlika samo 3 miliona evrica. To onako iz ljubavi se radi hahahah...
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Zaslužili ste da vam poželim sve najgore.
i

i mi

pre oko 1 godinu

tebi
H

Hvala vam

pre oko 1 godinu

I pazite se karme za sve!
t

tviter.glavonjo

pre oko 1 godinu

Karma ne postoji, ali posto si ateista za tebe postoji karma.
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Dok je Zeljko tu, nema favorita protiv Partizana. Moze NBA da posalje drim tim, da kvota bude 20, opet ne bih smeo da se kladim protiv Zeljkovih ratnika.
K

Ko-kosarka

pre oko 1 godinu

Sta bude da bude verujem da su svi pravi grobari vec sada zadovoljni ostvarenim u ovoj sezoni i naravno svi ocekujemo i vise od tog. NAPRED PARTIZAN !!!
a

abc

pre oko 1 godinu

Zadovoljni čime, šta je osvojeno, o čemu ti pričaš?
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Ja sam prezadovoljan.Top8EL je veliki uspeh. Aba me ne interesuje jer tu ima toliko prljavog veša da je to neverovatno. Pod ovakvim pritiscima i nesportskim stvarima, PARTIZAN je dosta postigao.
G

GrobarNBGD

pre oko 1 godinu

Pravih Grobara od nas 20 000 u Areni ima 500-1000(onih koji vole Partizan uvek i na svakom mestu) ostali su instagram selfi pozeri, navijači rezultata.
z

zli jezici bi rekli

pre oko 1 godinu

Da uspeh partizana nastaje kada je vodja sipao 30 miliona evra letos za dovodjenje i jacanje tima za f4
p

pa zasto vi onda

pre oko 1 godinu

za 10 godina niste nista pokazali, zasto efes fmp i armani nisu u top 8? virtus? lova do krova ulozena..zli jezici bi rekli da si glup..
n

nordeusplatio

pre oko 1 godinu

Zvezda je imala uvek najmanji budzet u EL, vi ste medju top 5 po budzetu. Nama najskuplji igrac u istoriji pre ove sezone bio Gist u 35. godini koji je bio placan 600k po sezoni. Sa tom platom bi bio osmi u sadasnjem Partizanu. Nebo i zemlja.
@

@nordeusplatio

pre oko 1 godinu

Dal je moguce da ove sezone imate igraca placenog vise od Gista? A sto je jos gore dal ste tolki imbecili da propalog Gista s jednom nogom u penziji platite 600k? Svojim komentarom si sam sebe p.piso. Vidi se da kosarku kao i vecina tvojih drugara pratis tek od dolaska vaseg trpoparaca.
D

DIJABATE

pre oko 1 godinu

Dao sam 30 miliona , da se ne brukas nemoj da me brukas
A

Ajmoooo

pre oko 1 godinu

Napred Real!
D

Djoleeee prolece

pre oko 1 godinu

Ma nije to najveci problem. Najveci problem je sto ti i takvi kao ti pratite kosarku 10-11 godina unazad samo. Sada kada bi ja tebi ovdje napisao sta je KK Partizan i ko je Zeljko Obradovic ti bi rekao a trojka Nedovica Da ti kazem Partizan ima 4 3vropska trofeja sa krunom eurolige ti bi rekao mi drzimo rekord posjecenosti eurokupa. Da ti kazem samo KK Real ima vise osvojenih titula euroleague od Zeljka ti bi rekao njega je Radonja pocistio prije godinu dana u play off. Da ti jazem da je roster Partizana 12 igraca i najmladji roster u eurolige ti bi rekao lako je kada je najveci buget u istoriji srpske kosarke. 189 miliona eura i Panter od 63 miliona. Da ti kazem da je Partizan po svim kosarkaskim statistikama 2 ili 3 tim u Evropi ove godine ti ces reci i Zvezda je igrala play off jednom u tih famoznih 10-11 godina. Da ti kazem da Zeljko ima skor u play off 20:1 Ti ces reci da Dusko ivanovic ima seriju od 6:1 u eurolige. I zato nismo isti i nikada necemo biti.
z

zgost999

pre oko 1 godinu

Cak ni grobari ne komentarisu vise koliko ste smorili
d

drobilica kicme

pre oko 1 godinu

Al zato vi pisete,vi se izgleda niste smorili volite vesti o evropskom Partizanu vise nego o vasoj zvezdi iz železnika.
p

pfc!

pre oko 1 godinu

Šta god da se dogodi u ovoj seriji, hvala ti Željko što si nam dao tračak nade. Ja verujem da možemo, sećam se Kecmanovog ludila kada su svi govorili da nemamo šanse, nadam se ćemo imati barem jednu priliku da ih reznemo u Madridu. Verujem u ovaj tim i verujem da idemo za Kaunas. Bože pomozi!
3

3,2,1 saaad...

pre oko 1 godinu

E sada krece povratak u surovu realnost..Prvo EL , pa ABA a iz srpske lige su ionako opet smugnuli..Ocekivano
p

paranoja

pre oko 1 godinu

Surova realnost je da se vi ne palite na top 8...
h

hesoyam

pre oko 1 godinu

Je l mozete da uzivate u fudbalu i da ostavite kosarku nama koji se borimo za evropski trofej?
k

kako bude

pre oko 1 godinu

skupo prodajte kozu..