Željko Obradović (Foto: Starsport)
Željko Obradović (Foto: Starsport)

Obradović: Za Lesora pitajte Zorana Savića, ja se bavim utakmicom sa Lokomotivom

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.12.21. | 15:09

"Veliki izazov je pred nama, moramo da odigramo izvanredno ako želimo da pobedimo", izjavio je trener Partizana i dodao da se Kevin Panter vratio treninzima

Košarkaše Partizana u osmom kolu Evrokupa čeka još jedan ozbiljan ispit, najveći u pomenutom takmičenju od starta sezone. Putuju crno-beli na noge Lokomotivi Kubanj, koja je sastavila sjajnu ekipu i ne krije da želi do trofeja. Željko Obradović je izneo svoje utiske pred duel u Krasnodaru, ali je najpre prokomentarisao i najnovije pojačanje njegovog tima - Matijasa Lesora. Bio je vrlo kratak.

Izabrane vesti

"To morate da pitate gospodina Zorana Savića. Ja sam skoncentrisna na ove momke i bavim se stvarima poput utakmice sa Lokomotivom", izjavio je trener crno-belih.

A onda se posvetio analizi narednog protivnika. Lokomotiva je posle poraza od Hamburga u minulom kolu Evrokupa smenila trenera Jevgenija Pašutina i na njegovo mesto postavila bivšeg šefa struke FMP-a Branka Maksimovića, koji je ruskom stručnjaku bio asistent. Na debiju je poražen od Nižnjeg Novgorda - zemljak Zoran Lukić ga je nadmudrio posle dva produžetka.

"Evidentno je da su oni promenili trenera posle poslednjeg kola u Evrokupu. Napravili smo skauting utakmice u VTB ligi. Isti su igrači, ali bilo je noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da dobijemo utakmicu. Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako želimo da pobedimo".

Dobra vest je da se treninzima vratio Kevin Panter, loša da povrede more dvojicu drugih košarkaša.

"Panter se vratio, Trifunović ima povredu ruke, dok problema sa kolenom ima i Rodion Kuruc. U dogovoru sa doktorom i kondicionim trenerom ćemo danas posle treninga doneti odluku da li će putovati neko od njih sa nama".



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanMatijas LesorZoran Savić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara