Komentari na vest

Obradovićeva poruka sa poslednjeg treninga pred Olimpiju: Snaga, energija, pamet

G

Gost123

pre oko 1 godinu

za sledecu sezonu jos 3 nba pojacanja i jos 15mil pa nek crknu dusmani!!! ima se moze se pa crknite
M

Mali jsd

pre oko 1 godinu

najskuplji tim u istoriji srpske kosarke
G

Gost123

pre oko 1 godinu

i treba jer je institucija!!! budite srecni jer niste ugaseni a trebalo je
j

jsd komedija

pre oko 1 godinu

30 miliona budzeta potroseno
G

GT2211

pre oko 1 godinu

Odakle vama te cifre,nema nikakve logike..Panter je najskuplji,oko 1,2 mil eura,slede Ledej,Egzum,Naneli,Papapetru sa oko 1 mil.Lesor,Madar,Smajli,Avramovic na 600-700hiljada.Koprivica,Trifa,Vukcevic na daleko manje.Obradovic ima oko 1;5mil.Partizan ima svega 12igraca...pa vasa udarna trojka ima vise nego ceo Partizan.Imate 18 igraca na platnom spisku,plus razvojni klub FMP....
p

pjer

pre oko 1 godinu

mrzim igokeu 2
j

jsd sns projekat

pre oko 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic u projekat,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave od igokeje tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk zagorje,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub
G

Gost99999

pre oko 1 godinu

Nisi stavio tacku na kraju :)
G

Grobari Minhen

pre oko 1 godinu

Gledamo Partizan, bodrimo Partizan, samo nas Partizan zanima, svoja posla Grobari gledamo. Ovo okolo ko sta kaze ko sta prica batalite.
e

e moj ti

pre oko 1 godinu

Tesko je sa najvecim budzetom u istoriji ex yu kosarke
x

xyzet

pre oko 1 godinu

Ko je pomislio na Zvezdu nek udari lajk.
L

Ljubi vas čika Žoc

pre oko 1 godinu

Spremam se na posao, od 06, pa dok ispijam kafu i čekam prevoz uđoh na komentare. Imam i šta da vidim. Bolesno i poremećeno. Šta im je tata Željko uradio nije humano. Trudim se da budem miran i kulturan ali, teško je kad to vidiš. Verovatno se radi o jednom do troje istih ljudi, čije stanje ja ne bih komentarisao dublje. Pročitajte komentare pa zaključite sami. Verovatno su bili na severu i tamo ih je izdao glas. Vidim da su ovde glasni i strasni.
Ž

Želimr

pre oko 1 godinu

Jel mirno spavaš zbog onog gaženja na pešačkom prelazu. Najpoznatiji trener medju osudjenicima, i Najpoznatiji osudjenik medju trenerima.
a

ako je osudjen

pre oko 1 godinu

u cemu je problem
P

Problem je...

pre oko 1 godinu

...što nije "ležao"... jel ti sad jasno?
A

Ante Šimić

pre oko 1 godinu

Bok dečki športski pozdrav iz ZG. Mi uvek podržavamo našeg Partizana. Lipo je gledati sve ove pobede. Dečkl igraju odlično. Kaj sam vam reka da će Partizan sigurno uć u top 8. Lijepa naša je ponosna na našeg Partizana.
Z

Zemljace pa gde si ti meni

pre oko 1 godinu

Nego samo ako bi mogao da odgovoris na potanje ko moze Fmp-u da zabrani kako ce da se zove? I kaze cika Dusko moj lipi Splite pa ne znam da li to ima vezw sa tobom ali kazu da more nije toplo kao lane.
G

Gost99999

pre oko 1 godinu

Bolest ne bira:). Nego, jesi li isao na google translate ili si fan roberta?
J

JSD Laktaši Siti

pre oko 1 godinu

Lako je njima kada imaju budžet bez limita. Finansira ih naroda banka Srbije i narodna banka BIH. Jel vas nije sramota da svaku utakmicu prozivate i vredjate Svemoćnog, zaboravili ste gde ste bili dok vam nije uleteo sa lovom, i dao vam sef narodne banke Srbije da sami uzmete koliko vam treba. Zaboravili ste da vas je od 8 mesta u Aba ligi doveo do top 8 EL. Samo nastavite da ga prozivate i vrlo brzo meže da vas vrati na 8 mesto Aba lige.
K

Ko ce im zabraniti, kako ce se zvati

pre oko 1 godinu

Od kako je doticni postao predsednik, imate neograniceni budzet u kosarci, kao i u fudbalu. Cak vas je i u vaterpolu iz amaterske lige vodio do sampiona evrope! Pre nego sto prozivas nekog, sagledaj malo kako stvari stoje. Rivalstvo je uvek bilo i uvek ce biti, ali od kako su pojavili Terza sa poternice i Covke postenjacina, rivalstvo se pretvorilo u mrznju. Ni ovi iz Partizana nisu cvecke naravno, ali ova dvojica su uzas!
J

JSD Laktaši Siti

pre oko 1 godinu

@Ko će im zabraniti. A lepo ti je ti je bilo na 8 mestu Aba lige dok Svemoćni nije uleteo sa lovom. A lepo ti je bilo za vreme Mirka Marjanovića. A lepo ti je bilo za vreme Demokrata. A lepo ti je bilo za vreme Toleta osudjenika iz Spuža. A lepo ti je bilo kada ste gepekovali i šamara li sudije. E PA NEMA VIŠE.
k

komunistiPartiya

pre oko 1 godinu

Jel ponovo puna torbica para od botovanja pa moras da snimis i posaljes da se pohvalis. I da, da li si procitao Dostojevskog kao sto sam ti rekao
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Najjaci su ovi gani sto smaraju partizan sns..haha, a njihovi klubovi oziveli kako je sns na vlasti...Bukvalno smesno sta ljudi pricaju.
z

zalutale ovčice

pre oko 1 godinu

Ma nije, sramota ih je što su bili poslušni i fini na severu onomad, pa se sad upinju da to ispinuju. Zabavljam se njihovim naporima. Sami sebi skaču u usta. Ja im čak ni ne zameram na ponašanju. Ima ona izreka: ne grizi ruku koja te hrani.
G

Gostmekdk

pre oko 1 godinu

Da li je moguće da redakcija dozvoljava jednom botu da provocira i ostavi 20 komentara???
V

Viktorija

pre oko 1 godinu

Samo kakomomci. Vi ste zadlužili, da se pitate. Sretno
G

GrobarNBGD

pre oko 1 godinu

Av ljubimo noge
O

Ostoja legenda nasa

pre oko 1 godinu

Brze jace bolje
z

zoki groba

pre oko 1 godinu

Nije se nas Zeljko dzaba rukovao sa predsednikom, ispraznili smo ceo pio fond
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Hvala vladi Srbije na neogranicenom budzetu...
G

GrobarNBGD

pre oko 1 godinu

50 miliona evra potroseno koje nam je omogucio covej sa izrazenim usnama , 0 trofeja, zeljko sramota je , ne mogu penzioneri sve da izdrze
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Samo napredno u duhu Ostoje
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Mir,stabilnost,Obradovic glasi nas slogan.