Komentari na vest

Oglasila se ABA liga: Što pre sastanak sa ECA da bi se utvrdila prohodnost ka Evroligi i Evrokupu

K

Koliko znam...

pre oko 3 godine

...Partizan, Budućnost i valjda još jedan klub su dobili karte za EK. Ostaje da se podeli karta za EL. Svi znamo ko će je dobiti.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Ни вести о томе да је тим са највећим бројем спонзора у историји кошарке постао богатији за још једног, 26тог...: I druga Ostojina firma sponzor KK Partizan " ::) " KK Partizan je danas saopštio da je u sponzorskom pulu od 25 firmi, organizacija stigao i 26. član - Globas osiguranje..Ugovor sa Globos osiguranjem je potpisan na dve sezone.. Ova kompanija je od februara 2020. godine u vlasništvu kompanije "British motors d.o.o.", čiji je vlasnik upravo predsednik Partizana Ostoja Mijailović. Možda će sa dva svoja sponzora popraviti rezultate u narednoj sezoni. "
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Evi sve trci Katalonski gangster da vas primi.
J

Jovan 84

pre oko 3 godine

Ostoja ovo je ta borba kroz institucije koju si najavljivao?Kadar Fmp predsednik lige. Blago nama sa tako "sposobnim" predsednikom koji se bori za interese Partizana isto kao sto bi se Covic borio.Ako se posle tebe ne ugasimo dobro smo prosli.
K

Kum Danilko

pre oko 3 godine

Ako se posle mene i mog duloa niste ugasili nikad nećete
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Ugasila vas jedna trojka zemljak, 13 godina sistema, dominacije, instirucije ugasi i sruši jedna jedina trojka! A zašto je tako? Pa jer je sve bilo trulo, jer je tim koji je tri decenije bio bez ijednog trofeja i kome je prvi trofej titula druge lige, hteo na silu da dominira i poremeti prirodno stanje. Srećom priroda se obnovlja i vraća u pravo stanje, iliti u prevodu 'druga ligo širi grane...'