Komentari na vest

Olimpijakos besan: Izgubili smo zbog sudija! Trebalo je da bude faul Madara nad Vilijams Gosom (VIDEO)

G

Gost777

pre 6 meseci

Najbolje sudjenje ove godine na EL derbiju. Zaista nisam primetio da je bilo gresaka koje nisu vec u narednom napadu ispravljene.
m

max 00

pre 6 meseci

Kada oni pokradu Partizan da za zadnjih 9min se ne svira ni jedan faul protiv njih a oni ne silaze sa linije bacanja onada je ok!!!! U opste mi ih nije zao!!!
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Ajde bre imali zadji sut, zadju loptu 4 sekundi pri kraju igrac na 8 metra od kosa, pa onda onaj Zicer promasuju. Divljacki
D

DV

pre 6 meseci

Evo i grcke "postenjacine" se javljaju i kukaju, kao sestre im iz zeleznika!? A pre dva kola Partizan osakacen, direktno pokraden za 20ak poena...i to uvek onih najbitnijih u najbitnijim trenucima meca!? EL postaje smesno takmicenje!
B

Bracaaaaaa po materi

pre 6 meseci

I ovi saopstenja, dobro je da su nesto pokupili od brace njihoveee… kad gostuje Gos u jutarnjem ili Milutinov koji imao loptu u rukama za produzetaak???
E

E svasta

pre 6 meseci

Dva puta bukvalno izuvaju igrače Partizana (Pantera i Douzera čini mi se) i oba puta nije dosudjen ni faul. A tek za onaj kriminal od 4. i 5. licne za Smajlagica koji je bio daleko najbolji igrač na utakmici i u naletu da i ne pričamo. Koja g…
J

Jtd

pre 6 meseci

Bez koga nema igre i utakmica, bez igraca, navijaca i klubova. Znaci Vi napravite red i ne dozvoljavajte kojekakvim likovima da vam crtaju pravila. Iz nekog razloga ili ste nesposobni ili ipak imate interes da igrate ligu koju placate i onda deo novca koji Vi dajete dobijete nazad :-). Ujedinite se, izadjete zajedno na pocetku sezone i kazete ovo su pravila, igrace se tako ili nikako, za dva dana bi tzv bord sve prihvatio. Vi ste ti koji dozvoljavaju da sudije budu vaznije od vas, da se igra i sudi po pravilima koje neko drugi odredjuje, i za Vas novac. Ili ste glupi, ili ste nesposobni ili volite da kukate i zato uradite nesto ili cutite
с

стари гробар

pre 6 meseci

Помињу овде људи утакмицу против Партизана, а ја бих неке подсетио на прошлу сезону и епску крађу против Виртуса у гостима. Судила је екипа из АБА, Кољеншић и још двојица, Теодосић је добио две техничке и искључење, чак је Ковачић у преносу утакмице био пренеражен. Оли има највећу заштиту у Евролиги, уз Барсу и Реал.
s

senseimaster

pre 6 meseci

Slažem se za utakmicu sa Virtusom i dodao da je prošle sezone od strane sudija masakrirana Zvezda a da je najveću zaštitu imao Partizan.Videćemo kako će proći ove sezone jedni i drugi,ali ako se po jutru dan poznaje nije obećavajuće za Zvezdu.
@

@senseimaster

pre 6 meseci

Gde ste to “masakrirani”? Jel u finalu Kupa kada je isti taj Nikolic dosudio 5 ličnih Panteru a Lazicu nijednu iako je celi meč bio na terenu i tukao i tukao Pantera čitavu utakmicu?
A

Alex20

pre 6 meseci

Senseimaster@ ma da bre,toliko ga je tukao da je ovaj imao podlive po celom telu...
E

E svasta

pre 6 meseci

Znaci treba da ima podlive i da mu polomite ruke i noge ne bi li bio dosudjen faul?
b

brine

pre 6 meseci

Šta se žale ovi grobari,čitavu prošlu i početak ove sezone sudije im pomažu,
K

Kad je tako

pre 6 meseci

E neka vama tako pomažu svaku narednu utakmicu
3

3737 tu te gledam

pre 6 meseci

Wakup igra od polovine 4. četvrtine i ceo produžetak protiv partizana sa 4 lične greške i tako i završava a za to vreme NAJMANJE DVA FAULA JE NAPRAVIO, žao mi samo što se nama (par, czv) ne sudi tako kod kuće već bi bilo drugo stanje na tabeli pa bi se zapitali šta će da gledaju na dželendžu sudije, oly kako se vama sudi kod kuće dobro ste vi i prošli, a i zbog ovoga treba da vas kazne iz evrolige jer ovako vršite pritisak na sudije.
O

Oly

pre 6 meseci

Oni našli da se bune, ko je sve pokraden u Atini pa ćute!
K

Ko o čemu

pre 6 meseci

Pokrali su Partizan pre desetak dana i to najgore moguće pa se nisu javljali. Tada im nije smetala sudijska kradja. Nijedna situacija od prikazane dve nisu bili faulovi, Gos napravio nošenu tj nepravilno vodjenje. Za ove koji hvale sudjenje na utakmici Olimpijakos - Partizan treba da imaju takvo sudjenje na svakoj sledećoj utakmici, kad im je već dobro.
s

senseimaster

pre 6 meseci

Evo neka i protiv tvoje ekipe nikada ne bude faul kao što nije bio na Gosu,čovek mu umalo nije slomio lakat a ti pričaš o nošenoj lopti.
p

pgoo2

pre 6 meseci

Uros nikolic covek zadatka
K

Kup?

pre 6 meseci

Misliš na finale kupa?
P

Pa da

pre 6 meseci

Braćo pravoslavci, šta je tu čudno? Pa turci su uvek privilegovani. Fener, Efes, Partizani...
H

Ha ha ha

pre 6 meseci

Bravo legendo, ulepša mi jutro.
M

Mašta nam napriča

pre 6 meseci

Delijo.
O

Orao

pre 6 meseci

Grci... Cudan neki narod.
F

Faul nad

pre 6 meseci

Madarom nije, faul Madara jeste
l

lion zion

pre 6 meseci

a boltauzer?
H

Hajduk Lion

pre 6 meseci

Misliš Baltazar, hhh mlad si pa ne znaš.

Collector

pre 6 meseci

Grčki licemjeri. A kad ste krali i Partizan i Zvijezdu tad se niste žalili na sudije. Marš stoko licencirana
G

Gostic

pre 6 meseci

Vratilo se za gazenje Pantera od strane Walkupa
l

lol12

pre 6 meseci

MILUTINOOOOV
i

igorKKP

pre 6 meseci

Ovo je sramota, isto kao i suđenje Partozanu u 04. četvrtini i produžetku u Atini. Nikada u istoriji košarke se nije dogodilo da jednom timu nije sviran NI JEDAN FAUL poslednjih 9.5 minuta utakmice, kao što se dogodilo to veče u Atini. Sramna krađa, ali tada im nije smetalo, e pa neka su sada pokrali njih.
l

lol12

pre 6 meseci

Sto puta veca kradja bio zadnji derbi pa se niste bunili
a

ako su ruze, procvetace...

pre 6 meseci

lol. ti si pomalo sasav i velika neznalica
2

2207

pre 6 meseci

Karma 😂
s

senseimaster

pre 6 meseci

Ako ta karma stvarno postoji,šta li onda čeka partizan ne smem ni da pomislim