Komentari na vest

Đorđević: Mi smo hteli da igramo protiv Sabonisa, a danas pojedinci paze telo i misle na ugovore

D

Doncic

pre preko 2 godine

Citam i ne verujem!! Hocemo jaku reprezentaciju a branimo one koji NE ZELE da igraju za nju!! I ne treba da idemo na velika takmicenja,definitivno ovaj narod to ne zeli..
M

Mikan_zec

pre preko 2 godine

Jokic nije rekao da nece da igra, objasnio je zasto proslo ljeto nije mogao da pomogne ili nije zelio svejedno. Ali odricati se najboljeg na planeti i demonizovati ga i spinovati je besmisleno. Imamo prvi put u istoriji, hejjjj Srbi, najboljeg na planeti u basketu i treba li da ga izmrsikamo i satremo jer je jedno ljeto odbio da igra???? Ni Nole nije uvjek igrao za Srbiju, ali Nole i da ne ihra je vrhunski promoter Srbije. Imas li ti mikane biljeg da dovedes u repku, kad se ajboljeg na svjetu tako lagano odrices?
M

Mojze

pre preko 2 godine

Zato ste ti i Pedja legende, a ovi danas nisu niti ce ikad biti.
p

podesen

pre preko 2 godine

Jeste legendo tako je samo ima jedan problem.Ti si tada igrao za plafon svih plafona u Realu za milion maraka godišnje a ugovor na 2 ili 3 god .Sada ugovor na 5 god i bruto 20 miliona dolara godišnje.Nije isto veruj Jokicu.Da si zaradio ne bi bio trener Fenera a i sprema ti se pedala , već bi bio u Srbiji trenirao Partizan iz zajebancije i uživao.E Jokić nece biti trener posle karijere već će jahati konje kad mu se digne.Zato ćuti gde si ni za gde si nisi .
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

👌👌👌
b

beogradska manguparija

pre preko 2 godine

Tako npr sada Litvanci zele da igraju protiv Jokica, ali on ih za.....
e

esex

pre preko 2 godine

sale je nasa legenda i svaka mu je zlatna..jos kad bi napredovao kao klupski trener i osvojio EL bilo bi ekstra..a za ove sto odbiju srbiju dozivotna zabrana igranja za reprezentaciju pa ce odma u startu da se odvoji zito od kukolja.
g

gost88

pre preko 2 godine

Veceras je Obradovic dao gospodsku izjavu za Jokica, za razliku od ove hodajuce sujete.
O

Orao

pre preko 2 godine

Jel vam sad jasno zasto Jokic nije hteo da igra, pogledajte kako se ponasa bivsi selektor
H

Hard

pre preko 2 godine

Kokošaru jedan. Jajaro nepismena. Od tebe je gori jedino onaj ko ti objavljuje komentare.
O

Orao

pre preko 2 godine

Jokic je izmislio kosarku za ovog celavog.. A sto se niko ne seti izjava Djorjdevica i Danilovica na racun njega? Kad su ga omalozavali..
G

Gusterr

pre preko 2 godine

Taj celavi je dao trojku za pobedu najvecem rivalu u raspadu jedne zemlje, kada ti verovatno jos nisi bio u planu i doneo srecu ovoj naciji a njih zabetonirao dno i oduzeo svaki uspeh u ovom sportu do dan danas. Pitaj roditelje malo kako su se osecali posle te utakmice pre nego sto napises ovako nesto ma kakav on bio trener sada..
B

Benarrivo

pre preko 2 godine

Ovaj covek je doneo vise medalja i titula nasoj zemlji , kao igrac i kao selektor, nego sto je Jokic istimario konja. Gledaj Denver i uzivaj.
O

Orao

pre preko 2 godine

Guster Verovatno sam stariji i od tebe.. Ovo sto Jokic radi nije niko nikad od nasih igraca.. A to sto je Djordjevic dao trojku i sto je bio veliki igrac ne znaci da Jokic nije bolji.. Ovo sto Jokic radi nije niko nikada..
H

Hard

pre preko 2 godine

Ti izgleda pratiš košarku zadnjih godinu dana, ili si iz Nebojšine škole.
Q

QwertzPa

pre preko 2 godine

Sve stoji i podrzavam da treba da se igra za repku, ali druze vodio si ga na svetsko i stavio na 4, ubacivao ga sa klupe itd itd
д

д.г.

pre preko 2 godine

Већина инсистира на Јокићевом понашању. Он није вредан пажње. Ја сам се сетио Јовића. Човек без уговора се повредио у репрезентацији и још нема уговор. Не знам чак ни да ли се опоравио од повреде. Ето има и људи који нису Јокић.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Sabonis je legenda evropske kosarke, daleko miljama od onoga sta je odredjeni Srbin trenutno koji pazi na svoje telo. I ima 26 godina tek. I da otjerajte ga da nikada ne dodje vise. Bravo
z

zasu

pre preko 2 godine

Dosta vise te price ne daje igracima nba ekipa da igraju za nacionalni tim. Kako su onda stalno igrali novicki, gasol, parker, djinobili? I oni su u svojim timovima bili nosioci igre.

Mr 007

pre preko 2 godine

Djordjevic je bio vrhunski kosarkas a sad je prosecan trener. Ipak svaka mu cast za vodjenje reprezentacije,doneo je pobednicki mentalitet ekipi,pre njega smo se vrteli od 5. do 7. mesta manje vise,a sa njim smo regularno uzimali srebrne medalje. Steta zbog njegovog odlaska,verujem da je mogao dosta toga da ponudi drzavnom timu i pored kiksa na OI,jer se bilo kome moze desiti greska,a predstavljao je veoma dobro resenje na duze staze. Nije mozda klasa,ali je odlican motivator i sigurno su imali reprezentativci veliko postovanje. Pesic je bolje resenje,ali verujem max 2 velika takmicenja,zbog godina ce posle otici u penziju. Posle Pesica bih doveo Radonjica,odlican je trener i pravi je gospodin,a predstavljao bi resenje na duze staze. Jeste Crnogorac,ali za mene su Srbija i Crna Gora jedna zemlja,verujem da bi prihvatio ponudu. Ostalih trenera nema ni na vidiku,a Zeljko verujem da ce posle Partizana uzeti neki elitni klub da vodi.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Moderni robovi koji zive u zlatnim kavezima.
ф

франко неро

pre preko 2 godine

Ђорђевић, колико добар играч толико је лош тренер.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Tako je Sale. Zato je neko Djordjevic,Bodiroga,Rebraca,Bogdanovic...a neko Jokic! Tako je kad su konji bitniji od rodjene zemlje.
H

Hm

pre preko 2 godine

Normalno je da ce da cuvaju telo kad imaju bogate ugovore. Ako se povrede dzaba im bogati ugovori. Sto bi rizikovali 40 godina veoma kvalitetnog zivota koji im sleduje posle kosarkaske karijere sa param koje ce zaraditi, zbog par trofeja. Djordjevic i njegova generacija su igrali za mnogo manje para i dobro su znali da ceo zivot nece moci da zive samo od toga, otud su se lozili na trofeje.
K

Kokos

pre preko 2 godine

Isto tako, imaš najboljeg centra u NBA, ali ga ne stavljaš u prvu petorku. Nema ni 5% slobode zbog koje je dominira u NBA i još onda javno selektor kaže kako za njega ne bi ni bilo mjesta nekada ranije... Na drugoj strani imaš trenera Denvera koji ga drži kao kap vode na dlanu. Došao bi u Srbiju samo da mu usisa sobu... Kari je tu mudriji...
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Suvi ego. Sve Saletove minute u Portlandu sam odgledao uživo. Bilo ih je dovoljno za sat vremena ako i toliko. On je tada grejao klupu Keniju Andersonu i Stejsi Ogmonu, da ne pominjem još par anonimusa pored kojih nije mogao na teren. Izgledao je jugić u trci s bemburom. Kapiram da je legenda i uvek sam ga poštovao, ali sa Jokićem može da se poredi u snu. Zato ga i pljuje perfidno.
G

Gostinho

pre preko 2 godine

@Skrabotina, stvarno ti nik ima veze sa komentarom
R

Real

pre preko 2 godine

Sta od trofeja ima Jokic a sta Djordjevic
c

coiiicaaaa

pre preko 2 godine

Druze, pre svega pravila nisu ista kada Jokic igra u NBA i kada igra za reprezentaciju. To su dve razlicite kosarke ali ti to ne kapiras. Jokic u EL ne bi bio dominantan kao sto je u NBA, ali verovatno ne shvatas zbog cega... Imao je Djordjevic gresaka ali ne mozes reci da nije bio uspesan trener u reprezentaciji... Na nasu zalost, rezultati ce nam biti sve losiji u narednim godinama...
k

kokos

pre preko 2 godine

Druuže coiiicaaaa, nisam ja rekao da je Đorđević loš selektor. Bio je on i 2016. godine kada je omraženi Jokić bio najbolji igrač reprezentacije. To da ne bi bio dominantan u Evropi, pa druuuže ti onda uopšte ne gledaš njega. On je dominantan protiv najboljih centara u NBA. Bio je Bobi dominantan u EL, a da Jokić ne bude. Da je ostao u Evropi, onda jeste pitanje u šta bi se pretvorio. Nije kod Jokića to kako se igra u NBA, nego kako njega Denver koristi druuže. Skoro u svakom napadu par puta je lopta u njegovim rukama i ne zadržava je dugo. On organizuje napad sa vrha reketa. I kada je bitno, njemu ide lopta da. I vrlo brzo donosi odlične odluke. Na SP samo je vraćao lopte i igrao četvorku. Gurnula ga sa sredine terena, gdje je njegova pozicija i gdje dominira protiv "životinja" u NBA. To što kod njih nema zadržavanja u reketu u odbrani nadoknade oni brzinom i snagom. Eno Kampaco, rijetko kada se usudi i protiv drugih petorki da napada koš. A kako je on znao dominirati u Evropi.
m

miile

pre preko 2 godine

izvini matori,ali znalo se i 80ih...ako igraš NBA,nema reprezentacije...FIBA nije dala,a svi ste otišli na prvi poziv...pusti sujetu
д

д.г.

pre preko 2 godine

Гасол и Новицки нису играли нба. Или сад Дончић. Није до клуба него до човека.
S

Stameni Milos

pre preko 2 godine

Uz duzno postovanje nasoj legendi Saletu...mislim da bi i on isto tako da mu kaze neki Portlant koji mu daje 150 mil.dolara,da ne bi trebao da igra za reprezentaciju!
S

Sijera

pre preko 2 godine

A meni malo postaje dosadna ova prica kako je sve nekad bilo bolje, iskrenije i uvek se vrti oko istog. Naravno da se jurio uspeh kad pare nisu uzele toliki primat. Danas, vec duze od decenije, su pare postale najvaznija stvar, u tako nenormalnom sistemu je prosto “normalno” da ljudi gledaju da zarade sto vise. Niko ne zna sta nosi sutra, hoce da se obezbede i prosto je covekova priroda takva, licno mislim prokleta, da uvek zeli jos. I nekako mi ovo sto se javljaju bivsi igraci, kolko god oni bili veliki, sve vise zvuci kao zelja da me jos malo narod voli. Potpuno sam siguran da bi svi nekadasnji igraci (koji su igrali 80ih, 90ih i pocetak novog milenijuma) radili identicne stvari kao danasnji kosarkas, mislim na preskakanje turnira, jurenja love i svega ovoga sto oni danas “ne podrzavaju”.
R

Rokko Siffredi

pre preko 2 godine

Zapravo koliko mi se cini on je jedini koji nije propustao okupljanje reprezentacije.
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Gresis, otkazao put u Sidnej na OI. Ja bih rekao potpuno opravdano, 33 godine, dugo se odazivao i zeleo je da provede vreme sa porodicom. Ali eto i on je imao razlog.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Kada gledaš realno svi koji nisu došli su već bili obezbeđeni. Jokić je već imao vrhunski ugovor, ali očigledno više nije dovoljno dvadesetak miliona da bi se obezbedio, već je potrebno preko sto miliona.
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Stojković i Divac su imali jake ugovore pa su se odazvali u našu reprezentaciju, a Novicki u Dalasu glavni igrač ali na svakom okupljanju reprezentacije. Tako je i Jokić u Denveru ali za njega je dres reprezentacije suvenir. Da ga Denveru i otpusti tukli bi se za njega u NBA