Komentari na vest

Orlovi bez Bogdanovića i Milutinova savladali Brazil, presudila trojka Nikole Jovića

B

Baxter88

pre 8 meseci

Yago ce biti extra pojacanje Boze zdravlja samo! 🔴⚪
N

Ne mogu umoran sam

pre 8 meseci

Sta god da urade kapa dole za ove momke koji srcem igraju za reprezentaciju !
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

ajd sad u ime Boga! SRETNO momci!!! 🇷🇸❤️🏆🏀😅😂🤣

Darkoki

pre 8 meseci

Srbija uvek napadala zlatto,tako ce uvek i biti..podrska💪💙🤍❤️
g

gost 011

pre 8 meseci

petrusev ubedljivo najbolji u reprezentaciji
D

Dajbrepare!

pre 8 meseci

Sad sam gledao reprizu sa tim da samznao rez.. Koji Petrusev?? Ovde samo Pesic moze da se pohvali da je ubo nesto sa izmenama i ulogama... Igraci toplo hladno.. Jovici kapa dole, Avramov isto, iznenadio me Davidovac.
e

ejao

pre 8 meseci

Šteta za Smailagića. On bi čini mi se baš legao ovde i taman da ispadne Ristić iz 12. E sad što će 12. igrač da nam bude Simanić šta da se radi, mora neko i da igra na poziciji Birčevića iako je da me niko pogrešno ne razume Birča svoje uvek odradjivao vrhunski.
B

Bravo genije

pre 8 meseci

Znači trebali smo voditi 5 četvorki a klasičan centar treba da bude samo Milutinov i on da šljaka 40 minuta..
N

Neki izgleda ne prate košarku često

pre 8 meseci

@Bravo genije Pa šta?? Pa Jokić igra 40 minuta NBA playoffs sam skoro 48 minuta kao centar, pa su osvojili titulu šampiona sveta! Ko je drugi centar u Nuggets? Jordan koji nije odigrao ni jedan minut, već se igrala small ball košarka kada je Jokić na klupi tih dva minuta, Gordon na centru!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 8 meseci

bravo genije Smajli je petica poslednje dve sezao nije ukupno vezao 20min kao cetvorka
X

X

pre 8 meseci

PODRSKA MOMCIMA KOJI SU SE ODAZVALI
S

Srbija Majka

pre 8 meseci

Dobro je sto nismo izgubili ovu utakmicu, a bila je na jedan posjed i sto su to na kraju zavrsili oni najmladji u ekipi...naravno zbog samopouzdanja i dobre atmosfere u ekipi. Opet nam je ta treca cetvrtina problematicna i tu nam se protivnik uvjek vrati u utakmici i onda upadamo u bespotreban pritisak. Danas smo igrali i odmorili dva kljucna igraca u reprezentaciji i opet se moze reci dominirali protiv dobrog protivnika. Sada neka se dobro odmore i onda krece ono najbitnije, Svjetsko prvenstvo i prilika da vidimo moze li nas ova generacija dovesti do neke od medalja...a sto da ne i do one najsjajnije. Srecno Orlovi!!!
M

MimiCR7

pre 8 meseci

Dosta smo losi, traljavo. Svako igra za sebe, mnogo slabija timska igra. Nema ko da kreira napad.

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

Meni ovo vuče na Saletovu generaciju, tri-četiri kvalitetna igrača, nekoliko mladih potencijala i dosta aktera koji će da preoru teren i neretko doprinesu timu. Ovde bi trebalo da nose ekipu Bogdan, Gudura, Milutinov, pa i plej Jović. Oni jednostavno moraju da budu na nivou. Jako prijatno me je iznenadio i Nikola Jović, napraviće izgleda dosta. Avram će biti ta osica koja će da krade lopte i remeti igru protivnika, a bogme biće tu i poena. Naravno ume on da gubi lopte i sili, ali jbg da nije takav, onda ne bi imali ono pozitivno od njega. Petrušev isto uz Jovića može da odradi sasvim korektan posao pod reketom, Ristić tu i tamo, valjda će ga ići trojke, pa da širi igru. Marinković, Dobrić i Davidovac bi trebali da budu epizodisti, u svakoj utakmici jedan od njih mora da ima primetan doprinos. Neće valjati ako ni od jednog nedobijemo ništa. Sve u svemu, ponavljam ja se uopšte ne bi iznenadio da tu bude neka medalja, podcenjeni smo, neće niko lako igrati sa nama. Još ako dodje i ta prava forma ovih najboljih, da šuterski budu raspoloženiji, možemo svašta da uradimo.
M

Marinjo1

pre 8 meseci

Igramo u grupi sa Kinom i igramo pripremnu s njima, haha
N

Nishlija

pre 8 meseci

Ja ne vidim tu nikakav problem. Ne treba zaboraviti da nas Kina smatra za velikog prijatelja i poziv je mozda usledio zbog toga. A inace nas Kina decenijama unazad u kosarci ugrozavala pa ce i sad. Dajte ljudi malo normalnog razmisljanja.
P

Pera genije

pre 8 meseci

Dobra provera! Dobro izgledamo, i bez dvojice glavnih igrača. Možda u nekim trenucima Pešić malo više isforsirala neku petorku, iako bi možda nekom promenom doneo boljitak? Ali... Što se tiče tog preko brojnog mislim da Radanov neće biti u 12? Ono što mene brine je suđenje. I to već postaje boljka kod takmičenja koja organizuje FIBA. Sudije su toliko loše, slabo prate igru, sude se smešni faulovi pa posle slede kompezacije, pa nerezonske tehničke. Da sve bude još defektnije, organizacija nikakva, nema validne statistike, broja poena, skokova, ličnih grešaka, bonusa, svega drugog. Na sve ovo dodao bih mada nisam siguran da nam je zapisnički sto sa sudijama zakinuo 5 poena? Nadam se da kad počne takmičenje da će se bar ove anomalije sa statistikom ispraviti?
p

postovani

pre 8 meseci

sudija je zadnji min dosudio aut igracu brazila a lik je bio u terenu pola metra, ja jos premotavao 3-4 puta i stopirao video da se uvjerim, reko ovo nisu anomalije ovo su amateri od sudija. javor sudija za njih tata tog posla
Р

Реалан

pre 8 meseci

Читам коментаре на вести која је пратича меч поен по поен. Да ли је реално да и када Србија игра ми се препуцавамо око ЦЗ-ПАР??? Као:"Ајде Јаго покажи гробарији...". Звездаш сам, али ми је Аврамовић у дресу СРБ дражи 100 пута од Нелсона, Вилијамса и Берона заједно. И сваком нормалном гробару би Давидовац у дресу СРБ требао бити дражи од Лесора и Пантера.
m

milittao

pre 8 meseci

kad se lomilo Jago stavljen u džep i Avram napravio 5:0. Simanić definitivno zalutao u ovu reprezentaciju, toliko svojom pojavom na terenu utiče na raspoloženje igrača. svi ostali maksimalno korektni u skladu sa svojim mogućnostima
д

дуда

pre 8 meseci

никад ми Аврамовић не може дражи бити
N

Nenad B.

pre 8 meseci

@milittao; Ja imam utisak da je Simaniću smorno da živi i diše, a kamoli da igra košarku, dečko nema trunku volje i želje da se pokaže, kada je već spletom okolnosti dobio šansu koju i ne zaslužuje. Bolje da je Kuridžu pozvao, bar bi dao 300% svojih mogućnosti i sa 35 godina.
e

eeeee pa i

pre 8 meseci

BEZ Jokića.Imamo 2 igrača iz ABA lige u timu a CZ i Partizan troše na desetine miliona eura.Jesu Ostoja i Čovke bili tamo da uzmu po kog Brazilca. Srbija zemlja Zvezde i Partizana.Ne zemlja košarke.To je prošlo vreme...
G

GostLazar

pre 8 meseci

Dobro je, imamo mladog Jovica, tu je i Djurisic kroz godinu da uleti. Topic i ekipa, neka samo 3 njih izrastu u top igrace, bice sjajno. Nadam se da ce biti tu jos dosta mladih, jer lepo je videti da neko resava utakmice kao Jovic sada. To od Tea nismo imali, da mlad igrac igra hrabro. A ovo sve sto je bljesnulo kao Pokusevski i tako slicni, to je sve kvalitet za nemacku ligu
k

koliko je bolje...

pre 8 meseci

Koliko tecnije igraju bez ovog sto carini loptu i nabija statistiku. Ono, sve se covek nada da nece ni ici, ali je jasno da ce ga povesti.
s

samba

pre 8 meseci

Jovic N. odlican, decko ce biti igracina strasna nastavi li ovim tempom, Aleksa igra sa 200 posto volje i energije, takodjer veliko bravo, Ristic tanak pod kosem-mora milutinov da igra a ovaj samo da ga mijenja par min. Napadacki ako ovako budemo igrali bicemo u top 5 na SP a odbrambeno nismo ni za top 10! lp
G

Gaginjo

pre 8 meseci

Kako se blizi prvenstvo, tako sve vise verujem da cemo napraviti dobar rezultat.
3

39

pre 8 meseci

Samo 1 je Nikola u NBA i on je Jović! Dečko ima herca. Mislim da će on da bude x faktor u ovom timu.
N

Nemanjaaaaaaa

pre 8 meseci

Opet padamo u drugom poluvremenu, lako smo ispustili plus deset
M

Mile led

pre 8 meseci

Petrusev i Pešić najveće zlo ove ekipe
V

VG

pre 8 meseci

Ma sta si se bre okomio na decka??? Petrusev, Petrusev, pa Petrusev... I kad odigra lose i kad odigra solidno, opet Petrusev zlo. Ajde oladi malo i odj..i samo siris mrznju jbt.
R

Rasputin

pre 8 meseci

Smaracu aj ne troluj vise, ovo je Srbija a ne Zvezda i Partizan… I promeni nick u Mile Lajsna…
G

Guduric

pre 8 meseci

Briljira po običaju. Dobra partija Davidovca za promenu po svemu sudeci on mora imati prednost u odnosu na Simanica. Velika energija Avrama , danas je pojeo Jaga i Neta steta sto nema vecu minutazu. Petrusev odlično odmenio Milutinova samo da smanji kolicinu gluposti. Ristic visak nepotreban rotacija Milutinov/Petrusec Jovic/Davidovac dovoljna. Vanja da se pojavi nekad Dobric malo sigurnije trebace njihovi poeni kada Bogija ne . Od Gudure
e

ejao

pre 8 meseci

Sve ok ali da Gudurić briljira po običaju se ne može reći. Čovek je 40% bolji igrač u klubu.
O

Od Gudure

pre 8 meseci

Nema leba, smanjiti mu ulogu. Niti odbrane niti bekog liderstva. Cenu se nadati sa njim kad je na svakom prvenstvu na kojem je bi pozvan bio ispod proseka.
e

ejao

pre 8 meseci

Apsolutno. Gudurić je po imenu vrv treći igrač ove reorezentacije ali čini se da ne dobijamo od njega maksimum kao godinama u nazad. Prosto ne znaš šta da od njega očekuješ u utakmici.
N

Napred Plavi

pre 8 meseci

Bravo! Smireno i staloženo kroz celu utakmicu, još bez Bogdana i Nikole, stvarno odličan rezultat. Svi igrači su dobili šansu da pokažu šta znaju i šta mogu pred prvenstvo. Jović (Nikola) bravo dečko! Otkrovenje ovog okupljanja za sad! Idemo na to SP sad, pa polako od utakmice do utakmice. Srbija!
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Bravo, bez dva najbolja igrača sasvim korektna partija
v

vv

pre 8 meseci

ove smo trebali razbiti bar 20 razlike