Ostoja Mijailović i Zoran Savić (©Starsport)
Ostoja Mijailović i Zoran Savić (©Starsport)

Ostoja Mijailović: Da gospodski dočekamo Real

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 12:48

Prvi čovek Partizan Mozzart Beta se oglasio na društvenim mrežama posle trijumfa u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige i incidenta koji je izbio u završnici

Košarkaši Partizan Mozzart Beta će u utorak od 20.30 imati meč loptu za plasman na Fajnal for Evrolige. Posle pobede u prvoj utakmici četvrtfinalne serije sa madridskim Realom, trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi (89:87), crno-beli su i u revanšu pred madridskom publikom trijumfovali 95:80, a finiš susreta obeležio je veliki incident, te je na 100 sekundi pre kraja prekinut meč i upisana pobeda ekipi Željka Obradovića.

Još se čeka odluka Evrolige po pitanju sankcija za učesnike opšte tuče koja je izbila na parketu Vizink centra, a širom Evrope odjekuju reakcije na nezapamćena dešavanja iz glavnog grada Španije. Putem društvenih mreža se oglasio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović i pozvao navijače da kako dolikuje dočekaju rivala naredne sedmice u Beogradu.

Izabrane vesti

"Veličanstvene dve pobede u Madridu, čestitam igračima i stručnom štabu na izborenim rezultatima. Incident koji se dogodio na samoj završnici utakmice nije uticao na kranji rezultat, to je za nas izuzetno važno. Fer i sportski smo izborili dve velike pobede u Madridu. Ispisujemo nove stranice bogate klubske istorije, nećemo dozvoliti da jedan trenutak umanji naš veliki uspeh. Oborili smo sve rekorde, pomeriili granice košarke, nastavićemo i dalje da ih pomeramo. Real je istorijski naš prijateljski klub, jedan od najvećih klubova na svetu, bez obzira na nemilu situaciju dočekaćemo ih krajnje prijateljski. Proživeli smo lepe trenutke ove sezone do sada, posle mnogo godina, sve je u našim rukama, uspeh nas tek očekuje. Naše najjače oružje pored ove sjajne generacije momaka, su naši navijači, najbolji košarkaski navijači na svetu! Svi do jednoga dočekajmo gospodski ekipu Reala, svima želim dobrodošlicu u Beograd, centar evropske košarke. Živeo Partizan", napisao je Ostoja Mijailović.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetOstoja MijailovićKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara