Komentari na vest

Ostoja Mijailović: Navijači, bodrite Partizan i ne bavite se pojedincima

O

Orao

pre oko 2 godine

Kaže fer sudjenje po 30+ slobodnih do fer… Bolje da ništa nisi rekao, znaš li za obraz
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Po njegovoj izjavi reklo bi se da je dobio uverenja da će suđenje biti "korektno" Videćemo večeras da li će igrači i trener partizana vršiti kolektivni pritisak na sudije kao sinoć kod svakog faula za protivnika.
K

Ko je ovde lud

pre oko 2 godine

Ovi grobari se samo pozivaju na fer i sportsko sudjenje i u kosarci i u fudbalu, stari maheri majstori spina
S

Sf

pre oko 2 godine

Ova izjava gde pominje sudjene je kao da je zapretio sudijama da sude u korist partizana.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Stari spiner.🙄
F

Frizerka gdina Ostoje

pre oko 2 godine

Prelep paž, vrhunski sam odradila transplant. PS: special thanks to tegi the donor!
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Zalizani pred kup proziva Covica i pali vatru, a sad kao poziva na mir..spiner stari!
@

@ Gostkkk

pre oko 2 godine

Najbolje coviceve sudije uklonjene,da se obezbedi fer sudjenje,a ne da Lazic igra ragbi. Sad mi objasni, da li igde na svetu postoji,da se u jednoj istoj ligi "takmice" dva kluba od kojih je covic vlasnik jednog,a direktor drugog ?
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 godine

Ti ocekujes fer I korektno sudjenje,Jel....
G

Gost$

pre oko 2 godine

ćokija je nemoguće zaobići
B

Beograd Srbija

pre oko 2 godine

Veceras igramo protiv budzeta od 10 do 20 miliona evra, tim koji je po svim parametrima skupljiji od naseg i to duplo i igra sa skupim proverenim pojedincima, kod nas samo Panter i Lidej sto drze okosnicu tima ovo je sve mlado i neiskusno za Mura Lesora Smailagica da ne pricamo, Avramovic Lidej Panter Lesor su okosnica tima za Balsu i druge mladi su jos za nesto veliko. Grobari pokazite panterima kulturu i vaspitanje, znamo mi da su oni najveca prevarara i lazni stubovi srbstva veceras bodrimo sampiona EVROPE.
t

totinjo

pre oko 2 godine

da li si ti svestan šta si napisao.pročitaj još jedanput pa se zamisli dobro
i

istina

pre oko 2 godine

ponovi to sebi jos sto puta pa ces mozda i da se nateras da poverujes.
@

@Beograd Srbija

pre oko 2 godine

Nije tebi lako prijatelju, ali prosipati takve lazi, nebuloze i izmisljotine, izvini, ali to rade samo bolesnici. DUPLO SKUPLJI TIM... Sam si svestan da lazes i to samog sebe. MLADI I NEISKUSNI igraci Partizana... LAZ... Panter 28 god. Dangubic 28 god. Ledej, Avramovic i Mur po 27 god. Lesor i Zagorac po 26 god. Kuruc 24 god. Miletic 23 god. Ostatak ekipe 3 igraca po 21 god. (Uros, Balsa i Alen), Glas 20 god i najmladji Tristan koji za 3 nedelje puni 19 god. U globali mladji tim od Zvezde, ali daleko od toga da su ,,klinci,,. Ne bi vise da polemisem sa covekom koji siri laz i neistine. Malo za vecerasnju utakmicu. Pre svega zelim da veceras pobedi KOSARKA. Da sve protece u postenom sudjenju, igraci odigraju kako najbolje znaju, da navijaci podrze svoju ekipu, navijaju bez uvreda i ekcesa i na kraju (moja velika zelja) da Branko Lazic opet podigne ZUCKOVU LEVICU.
G

Gost1204

pre oko 2 godine

Kaze legenda Partizana Ostojic delije vređaju najboljeg trenera u istoriji, a sto Covicu celu utakmicu vredjaju zenu, dete, njega to nije bitno.Vazniji je najvecu trener, ipak tako se gleda, treba pre svega biti covek, al ti Ostoja to nisi
S

Samo da pitam

pre oko 2 godine

Koje dete ?
@

@samo da pitam

pre oko 2 godine

Danila
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Ocekujes kosarku, a pricas o potencijalnim problemima. To se zove Raspirivanje vatre. Da zelis samo kosarku ti bi pricao samo o kosarci. Vrlo jednostavno.
G

Gostkkk

pre oko 2 godine

pa ko bre non stop izbacuje saopštenja i napada i pravda se itd?? normalno da priča o ovome što se dešava, najbolje sudije srpske ne sude kup, juče neverovatan pokušaj krađe partizana užas..
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

@gostkkk Pazi, vi ste elita kosarkaska, vi ste avangarda. Zasto obracate paznju na to sta radi druga strana. Znaci da mi upadamo u sudijske svlacionice na poluvremenu i vi bi? Da mi samaramo sudije i vi bi? A da, pardon. Taj sto je samarao je sad u KSS? Ajde pokusajte bar malo da budete ljudi iako ste partizani.

agentpeca@gmail.com

pre oko 2 godine

Tim u kom igrac ili dva imaju milionsku platu, tim u kome igraju Panter, Lidej, Avramovic, Lesor on naziva mladim timom. Mislim klasicno obmanjivanje naroda i stvaranje alibija.
U

Uzas.

pre oko 2 godine

Nabrojao si samo najiskusnije igrace u Partizanu, nijednog mladog. Konstruktivan komentar, nema sta.
@

@uzas

pre oko 2 godine

Nabrojao je najskuplke i one koji su nosioci tima
д

д.г.

pre oko 2 godine

Заборавио си Дангубића и Загорца.
U

Uzas.

pre oko 2 godine

Pa ne, najbolje da deci od 19, 20, godina dodamo nekog od 15 godina, zar ne? Cak niko od njih nema ni preko 30 godina, tako da, pola igraca je u proseku 20 godina, pola 27. Sve ukupno, sta god ti pricao, mlada ekipa.
M

MopinjovTatko

pre oko 2 godine

Koja deca od 19 i 20 godina?