Ostoja Mijailović (©MN Press)
Ostoja Mijailović (©MN Press)

Ostoja Mijailović: Navijači, bodrite Partizan i ne bavite se pojedincima

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.02.22. | 14:33

"Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više", kaže prvi čovek Partizana

Od momenta kada je postalo jasno da će večiti derbi rešavati pitanje osvajača prvog trofeja u sezoni, kroz misli svih sportskih radnika, a pre svega učesnika Kupa provlači se ista misao: "Samo da sve prođe bez problema".

Zaoštreni odnosi na relaciji dva najveća srpska kluba doveli su do navijačkih tenzija koje su s godinama sve ozbiljnije. Zbog toga je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović u danu velikog finala poslao jasnu poruku - u Čairu želi da vidi praznik košarke i da sport bude u prvom planu.

Izabrane vesti

21.00: (1,70) Crvena zvezda (15,0) Partizan (2,50)

Zato je klupske pristalice zamolio da navijanje večeras bude usmereno isključivo ka bodrenju Partizana, odnosno da sve prođe u "fer i sportskom duhu".

"Želim da pozovem navijače da pruže podršku našem mladom timu, njihova podrška je neophodna za večerašnju pobedu. Da budu iza njih i da celu utakmicu budu vetar u leđa. Voleo bih da navijaju isključivo za svoj tim i da se ne bave pojedincima! Tako će nam najviše pomoći", rekao je Mijailović za 24sedam i dodao:

"Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više. Neka pobedi onaj tim koji na parketu bude bolji. Mi smo zemlja sporta, naš nacionalni sport i nacionalni ponos je oduvek bila košarka. Ponašajmo se u skladu sa tim. I naravno, srećno crno-beli do pobede".

Finale Kupa Radivoja Koraća igra se od 21 čas, uz direktan televizijski prenos na Arenisport.


tagovi

KK PartizanOstoja MijailovićKup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2022.

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara