Komentari na vest

Ovo ne radimo zbog novca

Z

Zockovi

pre 10 meseci

dobric i davidovac imaju 8 euro liga od toga vecinu odigrali,kako Smailagic nece nikada,medjutim bratija grobara na mrezama od pijanstva i euforije ne prati ista kosarkaski vec opijenoscu da bi i Dreygica i ekonoma cak stavili u 12 igraca. Pa taj Smailagic nece nigde otici. Vama je on jaci i od Kalinica,Petruseva,Mitrovica samo ne od onih sto ne igraju u Zvezdi. Da je normalan selektor,umesto ovog sto Teodosicu rekao zbogom posle 4 dana priprema prosle godine,a Jokic isto hteo da ode tad iz revolta, i da se svi odazvali pozivu samo bi Bogdanovic i Milutinov od bivsih,sadasnjih igraca video SP,i mozda Luci,mada on je vec penzija,povredjen plus. isli bi i to zna 99% normalnih sledeci: bekovi.. Teodosic,Nedovic,Jovic,Bogdanovic,Guduric krila,spoljni. Kalinic,Dobric,Davidovac,Petrusev centri. Jokic,Jovic,Milutinov..
i

istocno sarajevo

pre 10 meseci

Ovaj treba da igra za bosnu a ne za srbiju po imenu i prezimenu
P

Pa da

pre 10 meseci

Reci ti to onom konjušaru.
a

all grobar

pre 10 meseci

Smajli moze biti otkrovenje na ovom SP. Moze i 4i5, mada bolji na 4, solidan u odbrani, odlican kradljivac za centra i igra uvek sa puno energije. Ako regulise licne moze to biti veoma prijatno iznenadjenje.
G

Gost137

pre 10 meseci

Kako ce biti lep trenutak kada svane dan od kog ce vestacka inteligencija umesto redakcije portala ocenjivati koji komentar je trol,zlurad i kome nije mesto na vesti. Do tad - patnja u skrolovanju i trosenje energije 😂
Š

Šljaka

pre 10 meseci

Alene trenutrrnrorr si nas 4 igrač u repki sigurno, ako ne odeš biće to najveća nepravda.
l

lion zion

pre 10 meseci

mars dzukelo
b

baba tanga

pre 10 meseci

Sve je to OK. Nego jel dosao MIROTIC U ONAJ DRUGI KLUB KOME JE DAO REC?
E

Emperador

pre 10 meseci

Nemoj samo ti o odzivu u reprezentaciju. Kada si dosao u nba prve sezone si odjavio reprezentaciju i ti
g

gostivarski

pre 10 meseci

ajmo sad ono nase, kad jiko to ne ocekuje! Ovi momci zasluzuju nasu punu podrsku a ne sad da gledamo koji je ciji, Srbija je iznad svega. Smajli iako me je mnogo nervirao u finalu ABA lige, svojim trudom , kvalitetom, zasluzuje mesto u 12, to potpisujem. Takva energija, eksplozivnost, skok, sut, to nam fali kad vec nema laloša. Napred Srbija!
D

Djuradj

pre 10 meseci

Smajlagic izrasta u ozbiljnog igraca. Covek koji je veoma eksplozivan ispod reketa, a plus ima bolji sut za 3 od vecine bekova. Samo jos malo iskustva da nabije, da ne pravi previse brzo licne, bice on u top3 centra u Evropi lagano.
d

druže

pre 10 meseci

daj bre malo realnosti molim te!!
y

yo yo

pre 10 meseci

košarka ti nije jača strana
p

prti

pre 10 meseci

Ma da sigurno.
S

Stack

pre 10 meseci

Tesko da ce ove sezone da ima dosta minuta, Mirotic je opcija pre njega.
k

kkk

pre 10 meseci

Pokupi stavri i nazad u klub,i ti i bogdan,i Jarmaz,Milutinov,pokusevski,nidza jovic,svi grobari..nek igra av tim,aleksa..trifa...
V

Vasilis

pre 10 meseci

Spremite minuse. Zasto se ljudi bune sto je bilo ko, pa i Jokic otkazao? Jokic je bio deo i na EP i na SP i nismo se nazalost proslavili, bio je deo OI kao najvaznijeg takmicenja u reprezentativnoj kosarci i doneo na srebro, dakle Jokic je bio deo tima dovoljno puta. Profesionalna kosarka je posao, Jokic to prica kad god daje i to malo intervjua i zasto vi imate problem sa necijim poslovnim odlukama koje objektivno na vase zivote nemaju uticaja? Mogu da se ljute selektor, saigraci, ali vi ne jer je vama isto sem sto bi postojala veca sansa za bolji plasman i da se povremeno radujeMO. Ta prica kako su se nekad odazivali dolazi od toga da je pre to mnogo bilo vaznije, a da sada ide ka tome da postane manje vazno nego nacionalna kup takmicenja, kako kod nas tako i u svetu. Jokic, posto se o njemu i prica, zivi covek nekako mimo sveta, ima svoja interesovanja, svoj stil, nacin kako (ne)komunicira sa javnoscu i to je to. Najbolji je nas kosarkas ikad, videcete ako izbotim OI bice deo toga jer se tad odazivaju najbolji. Promenio se sport, promenio se kompletan svet, samo vi to prihvatite.
J

Jova1245

pre 10 meseci

Jokic je cava i zna da ce biti neuspeha i da ce dobiti pljuvanje od Amera kako nije nista napravio sa reprezentacijom. I kako ne zasluzuje mvp titulu i da nije najbolji! A za nase misljenje ga bas briga! Veseli se Srbijo sto je uzeo prsten! E to je razlog!
J

Junker

pre 10 meseci

Toliko ga zanima misljenje Amera da ih otkaci prilikom svake konferencije i ima tacno 0 (NULA) gostovanja u njihovim polupanim emisijama gde ga redovno pozivaju.
G

Gost12344321

pre 10 meseci

Spremili smo, jedan ti je dostavljen. Svako dobro.
G

Gistgost

pre 10 meseci

U pravu je, samo se za Partizan igra zbog novca, mnogo novca
@

@Gistgost

pre 10 meseci

Srecom pa se u zvezdi ne igra zbog novca.Ljubav je to 🤣🤣🤣
G

Gistgost

pre 10 meseci

Nasi igraci su profesionalci, i igraju za normalnu platu. Vasi igraju iz ljubavi, zbog Zeljka, i naravno, kamare para.
F

FM

pre 10 meseci

Od mene puna podrska momcima, ko god da igra. Isto tako, ako Jokic bude sledece godine igrao, naravno da ce imati punu podrsku. Srbija se voli u kakvom god sastavu! Ovde su nekima preci Partizan i Zvezda, kakve god timove i rezultate su imali prethodnih godina, uvek su dobijali podrsku, a Srbija se samo voli kada se uzimaju medalje?!