Kevin Panter (©Star Sport)
Kevin Panter (©Star Sport)

Panter u Partizanu – nekadašnji igrači Zvezde čestitali, sadašnji “lajkovali“

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.07.21. | 10:36

Dolazak američkog šutera u Humsku izazvao zanimljivu reakciju...

Tema dana, meseca, a verovatno i jedna od tema godine u srpskoj košarci je transfer Kevina Pantera u Partizan koji je izazvao tektonske potrese. Ne toliko zbog činjenice da je postao još jedan košarkaš sa radnim stažom u dresu oba večita rivala, već zato što je u pitanju najskuplji posao u istoriji srpske košarke!

Panter će za dve godine u dresu Partizana inkasirati oko 2.500.000 dolara, što je najveća suma novca koju je jedan srpski klub izdvojio za platu igrača. Njegov dolazak ne samo što je izazvao lavinu u javnosti, već je pokrenuo i zanimljivu reakciju na društvenim mrežama. Naime, među onima koji su čestitali Panteru dolazak u Partizan veliki je broj sadašnjih i nekadašnjih igrača ljutog rivala - Crvene zvezde.

Izabrane vesti

"Gledajte ovo! Nemam šta drugo da kažem", napisao je Panter u objavi uz montažu u opremi Partizana, na šta su pristizali komentari sa svih strana.

Među njima najveću pažnju privukle su čestitke i "lajkovi" onih koji su nosili crveno-belu opremu, pa čak s Panterom delili dobro i zlo na Malom Kalemegdanu.

"Ponosan sam na tebe brate", poručio je Lorenzo Braun koji je posle godinu dana u Fenerbahčeu slobodan igrač.

Prvi strelac Crvene zvezde u prošloj sezoni Džordan Lojd takođe je bio prvi u redu da čestita transfer.

"Tako je brate moje, čestitam ti", a sličnu poruku ostavio je i Džejms Feldin koji je za Zvezdu igrao u takmičarskoj 2017/18.

"Čestitam ti brate".

Džejms Gist, koji je pre deceniju prvo branio boje Partizana, potom i igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2019/20 takođe je ostavio kratku poruku, ali u obliku emotikona koji gleda ka objavljenom poslu. Panterovu objavu "lajkovali" su između ostalih Bili Beron, Lengston Hol i Kori Volden, dok su čestitke stizale i od igrača Budućnosti Džastina Kobsa i Vilija Rida, te nekadašnjeg igrača Partizana Najdžela Vilijams Gosa, ali i Vejda Boldvina, Zeka Lideja, Vila Čerija, Rikarda Moraskinija, Tajlera Enisa, Džulijana Gembla, Bena Bentila...



tagovi

Kevin PanterDžordan LojdBili BeronDžejms FeldinLorenzo BraunLengston HolKori VoldenDžejms Gist

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara