Komentari na vest

Paralelni univerzum u Kaunasu – košarkaški klub pomaže fudbalskom da se digne na noge

m

matoriekspert

pre 5 meseci

Šta je to sprot? Jel čita neko ono što napiše ili teraj copy-paste pa nema veze?
d

d. g.

pre 5 meseci

Nije isto u Londonu...
N

Niko123

pre 5 meseci

Fudbal kako je krenuo vec punu deceniju da se srozava, uskoro nece biti, ako vec i nije"najvaznija sporedna stvar na svetu"
A

Armirani beton

pre 5 meseci

Sta pricas druze? Fudbal u Litvaniji je nesto najnebitnije ikada. Ne moze da se sroza kada nikad nije ni bio bitan sport tamo.
N

Niko123

pre 5 meseci

Armirani beton Nisam mislio na Litvaniju, nego generalno.Fudbal se srozao na niske grane, zbog raznih stvari, sada da ne nabrajam:)
A

A007

pre 5 meseci

A organizacija košarke je baš na zavidnom nivou: *Kvalifikacije za svetska i evropska prvenstva se igraju bez glavnih igrača *Poslednje svetsko prvenstvo smo gledali svakodnevno prazne hale osim kada je igrao domaćin *Plasman u Evroligu se ne obezbeđuje na terenu preko domaćih prvenstava već kupovinom licence. Fiba i evroliga katastrofalno vode košarku. Zvezda i Partizan nemaju A licencu ali zato će dobiti neki klub iz Londona ili iz Dubaija. Fudbal je ipak nešto više od sporta, niko ne privlači toliku paznju kao fudbal.
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Litvanvci vole svoju zemlju! Da iole naprave bolju reprezentaciju u fudbalu ima li bi veliku podršku!
N

Ne lupaj dete

pre 5 meseci

Fudbal se srozava? Srozan je u Srbiji a drugi napreduju. Najgori klub u LK Cukaricki je vise zaradio od nagrada UEFA, nego sto ce od nagrada zaraditi KKPartizan i Zalgiris zajedno. Kosarka je neprofitabilna i retko koga interesuje . To sto zanima grobare i navijace u Litvaniji ne znaci da interesuje ljude u Evropi.