Komentari na vest

Partizan 2022/2023: Žoc na tri godine, Panter i Ledej se vraćaju, pred istekom Mur, Zagorac, Dangubić...

W

Walldorf

pre gotovo 2 godine

Platite porezu državi, pre svega. Samo u ovoj zemlji možeš dugovati milione evradi i praviti se mrtav. Alo bre, Zvezda je svoja dugovanja vraćala deceniju!!! I vratila je sve dugove. Zašto ista pravila ne važe za sve u ovom provizorijumu?!? I samo me batalite priče o nekakvim "Nordeusima" ili kako već. Narodne pare, milione vam je, protivzakonito doneo u miraz "drug član", limar iz Prislonice. Bruka i sramota, uz mnogo miliona razloga za krivično gonjenje odgovornih. Upamtite, ukoliko vam EL ne udeli pozivnicu, možete se oprostiti od Ledeja i Pantera. Ljudi ne žele igrati EC dve sezone zaredom. Toliko na zadatu temu...
A

Ahahaahaha

pre gotovo 2 godine

Ahahahahhaahahhahahahahahahahahhhahahshhhhahahahhahahahahahahahahahahahahahahagagaggagagahagaghahahhshahshshshshhshahahahhahahahahahhahahahahhhahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahah
t

tzardusan

pre gotovo 2 godine

Proveri kalo ste vi platili dug koji mi plaćamo i dalje.Da ti pomognem,niste.Ugasili ste klub,izbegli plaćanje,fuzionisali se sa fmp-om da bi zadržali status. Malo poptenja molim
l

lo93

pre gotovo 2 godine

Pre svega treba cestitati kosarkasima zvezde, isto tako i partizanovim kosarkasima, da nije jebene politike jos veca bi bila draz gledati ovakve utakmice, nadam se da ce partizan da dobije pozivnicu za evroligu, zbog naseg naroda, i daa plasi me odavno sto nema ni u zvezdi ni u partizanu neki mladi igrac da se izbaci, nastaje problem za reprezentaciju, derbija ce biti uvek i carki sve je to normalno, ali ko ce da igra za repku? Stranci budu i odu, a za to vreme nasi mladi igraci sede na klupi i propadaju
B

BD

pre gotovo 2 godine

Ako želite da sledeće sezone budete prvi,dovedite šampione:Kuzmića,Cirbesa,Simonovića,Lazića,Vajta,kako Vi kažete dovodite igrače iz Panate,Lazarevića.Šta nisu Vam dobri?Imate bolje.Eto mi smo i sa takvima bili bolji.ZVEZDA.SAMO ZVEZDA.
R

Realno brt

pre gotovo 2 godine

Gledali smo.. Tri poluvremena da mogu matorani iz Zeleznika da se odmaraju. Jedino mogu igracima Partizana da zamerim da ih je uhvatila panika u poslednjim trenutcima meca. Treba nam solidan I iskusan plej I jedna 3ka. LEDEJ..???! Hmm... zataijo kada je trebalo da resi mec.
B

BD

pre gotovo 2 godine

Reajni brt@Nisi ti razumeo komentar.To su igrači koji igraju za raspon od 100.000 -200.000,00,sem Vajta.Nama su odlični a drugima netrebaju.Nama stranci Cirbes i Vajt zakucani za klupu i mašu peškirima,kao Vaša mladost.
V

VALJAK - BICEMO ZA 5O % JACI

pre gotovo 2 godine

POZDRAVIMO SE MUROM ,LESOROM ,DANGUBICEM I ZAGORCEM ! NOVI KOBS ,LUCIC ,ANDJUSIC I TIPA VESELOG !
Z

ZNACI 5 - 6 NOVIH KVALITETNIJIH IGRACA

pre gotovo 2 godine

SVIMA KOJIMA ISTICE UGOVOR NAPOLJE ! DOVEDITE KOBSA I JOS JEDAN TAKAV ! OSTALE PO IZBORU ZELJKA ! Pravi skakaci u odbrani. Sve nam LOPTE uzese ispod kosa. POZDRAV - VALJAK
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Bitno je dobiti wild cards za Evroligu pokusati doci do nje.
G

Gost56

pre gotovo 2 godine

TI DOBIJAMO ! MI SMO MI .
M

Marinjo1

pre gotovo 2 godine

Daleko je plaza, jos je dalje pucina, od silnih trofeja, ostade nam...
G

Grobar u dusi

pre gotovo 2 godine

Partizan igra evroligu, dobija poziv... Ipak je "ZELJKO" veci od cele ove boranije iz FMP-A...
N

Nismo isti jedan je prvak EVROPE

pre gotovo 2 godine

MA TO SE ZNALO ! DA SE ZNA KO JE KO ! NEKO PREKO CIBONE A NEKO NA VELIKA VRATA

delije.ilic@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Košarkaški klubovi Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su u petak ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima nositi natpise "Partizan Igokea" i "Igokea Partizan", imaće zajednički Upravni odbor, zajedničke prostorije, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. "Celo sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak", rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da "juriša" na uspehe u Evropi. "Naša ambicija je da udjemo u Jadransku ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno pravno, imaćemo jednu upravu", rekao je Dodik. Upravni odbor će imati šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu uskladjivali statuti i pravilnici klubova. Trener Partizana Duško Vujošević bio je veoma zadovoljan postizanjem sporazuma i čestitao je klubu na takvom potezu. "Jako je bitno da se povisi nivo kvaliteta logistike, to su jaki preduslovi za obavljanje posla na terenu. Potez je veoma značajan, donosi nam dodatnu stabilnost", rekao je Vujošević. Dodik nije mogao još da kaže gde će se graditi dvorana. On je naveo da se razmatra nekoliko lokacija, ali da prvo treba da se vide urbanistički planovi i nabave dozvole. Na pitanje novinara kada će Partizan prvi put gostovati u Republici Srpskoj, Danilović je odgovorio da se to više ne može nazvati "gostovanjem". "Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički", objasnio je Danilović. Vujošević je kroz osmeh dodao: "Ovo je više od sponzorstva, manje od promene rukovodstva".

Bascets

pre gotovo 2 godine

@ @delije.ilic@gmail.com | To je mozda sve tako receno ali sta je stvarno bilo od toga da li je Partizan ista osim imena razmenio sa Igokeom samo za jednu sezonu jeli ona njemu nesto ustupila mesto igranja u jadranskoj ligi ili bilo sta drugo jeli menjao adresu, nista od toga .Nista to nije znacilo Partizanu niti je on bio zamrzavan a drugi tim da se umesto njega takmici 4 godine i posle toga sve da pripadne njemu.
P

Pitanje...

pre gotovo 2 godine

Kada krece arcenje narodnih para u ovo doba vanrednog stanja ( de facto ) ? Pita mali Sinisa koliko da vam " odvoji " ..
Z

Zulu

pre gotovo 2 godine

Da li neko može da objasni zašto je Željko Obradović trener godine. Mislim da je realno ovo bila loša godina za Partizan i Željka.
P

PurpleHead

pre gotovo 2 godine

Loša?!? Druže ti i ja i 99.99% Srbije bi sve dali za jednu tako lošu godinu u kojoj te gazda preplati tri puta
M

Mindara

pre gotovo 2 godine

Pozdravitise sa Zagorcem, Lesorom, Dangubicem. Umesto njih dobra domaća pojačanja dovesti. Ostaviti Mura. Sve je bolji i bolji bio.
V

VALJAK veritas

pre gotovo 2 godine

Nije MUR ZA PARTIZAN ,Odbrana nula. Invalid !
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Mur i jeste ključ neuspeha,treba nam plej tipa Ferel,Brajs Džons...
M

Mindara

pre gotovo 2 godine

Slažem se da treba plej dobar, ali bi ja Mura ostavio za bek sutera.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Previse smo ocekivali od Zeljkovog povratka,osvajanje Evrokupa,Aba lige,kupa Srbije ali nista se ne moze uraditi preko noci.Nije kosarka samo uloziti pare i uzeti trofeje.Stvar je u sistemu,cvrstom temelju i kontinuitetu.Nazalost prosla je cela godina a da Partizan nije promovisao nijednog mladog igraca.Svi su ili stagnirali ili nazadovali.Smajlagic nije licio na NBA igraca,Madar bez kontinuiteta,cas dobro cas lose,gomila izgubljenih lopti i losih resenja u napadu.Koprivica ni tamo ni vamo,cas odigra dobro pa sledecu utakmicu i ne ulazi u igru.Glas poceo odluceno pa stao i sad ga nema nigde,Trifunovic takodje ima malu minutazu,nije opcija u napadu i cesto sa manjkom samopouzdanja.Kao da nad njim lebdi duh poznatog oca i cesto ga optuzuju da je tatin sin.Nisam pratio Tristana Vukcevica pre dolaska u Partizan ali ne mogu ni da zamislim da je ovaj decko nesto igrao u Realu.Steta za propustenu sezonu u kojoj se je pokusalo kroz davanje sanse skupim pojacanjima dodje odmah do rezultata na racun forsiranja mladih igraca i njihovog uvodjenj dovodjenja na nivo Evropskog Partizana.

Sakur

pre gotovo 2 godine

Vas su covic i panteri ubedili da su ogromne pare usle u klub a zvanicno je drzava vise dala para klubu iz zeleznika
s

srecko013

pre gotovo 2 godine

@sakur.. normalno je da su nam dali više novca, igramo Evro Ligu. Rumunski general u penziji je 2000tih, za ono predstavljanje Srbije u EL, dobijao isto više novca od države. Do duše zbog toga ste još uvek u dugovanju, jer niste plaćali čak ni porez na poklonjen novac. Nadam se se da se i toga secas..
C

Cjvbc

pre gotovo 2 godine

Zagorac, Dangubic, Mur, Kuruc su slobodni da idu. Ukoliko se moze naci bolji centar od Lesora, slobodan je i on.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Kuruc ima ugovor jos jednu sezonu. Bice slobodan da ide kad bi isplatite 750k za ovu i isto toliko za sledecu. eventualno ako on pristane da popusti malo da bi dobio ispisnicu, ali opet nece oprostiti bas sve.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

SVI NEKA IDU. NISU ZA PARTIZAN

Zoc

pre gotovo 2 godine

Velika podrska za Zeljka ovu seriju je odlucilo vise faktora a neki od njih su domaci teren i iskustvo uigranost , Zeljko nije 3 decenije vodio neki klub u ovakvoj atmosferi dok je Radonjicu vrlo poznato to i to je na kraju mozda i presudilo. Zeljko ima dosta perspektivan tim i treba dosta raditi sa mladim igracima da budu spremni da se bace u vatru a ne samo ih uvoditi kada se napravi velika prednost kao u cetvrtoj utakmici.
@

@Zoc

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si napisati jeftin i domaci
E

E svasta

pre gotovo 2 godine

Sad ispadne da Zelimir nema iskustvo u vodjenju derbija, a imao milion duela protiv Olimpijakosa u atmosferi mozda i goroj nego u Beogradu. Vi grobari ste cudo.

Zoc

pre gotovo 2 godine

Ovo sto je ovde nevezano za sport nema cak ni u Grckoj toliko varnica sa obe strane toliko saopstenja kao da se igra za goli zivot posle nekoliko cistih faulova hala hoce da eksplodira .
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Bar petorica treba da lete,Mur,Glas,Dangubić,Kuruc,Lidej,Miletić,zna Željko,uostalom šta mu je činiti,ko sam ja da mu pamet silom.
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Mur i Glas su odlicni igraci, nikako ne treba da idu. Ko zna nesto o kosarci deli isto misljenje sa mnom.
V

VALJAK. veritas

pre gotovo 2 godine

GLAS MORA OSTATI ,MOZE U BORAC ILI MEGA POZAJMLJEN ! DA STALNO IGRA ! VRATICE SE KAO NAJVECE POJACANJE! ZAGORAC neka ide, kos ne moze da pogodi ,isti KURUTC !
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno,zašto navijači železnika pričaju o PARTIZANOVIM budžetu i dugovima.Ajde da malo pričamo o tome da je ugašena kkczv ostala dužna 16 miliona eura i da je fkczv u jednom trenutku dugovala 80 miliona eura.Pitam,čije pare vi troškarite,nas običnih građana,aaa???Prema tome,bolje vam je da ćutite,zaigraće mečka i pred vašom kućom,kad tad,samo polako.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Cekajte, polako, Lidej je ove godine bio ocajan i to izgleda kao milion evra bacenih u vodu, ali je zato svasta zapisivao u notes sa crno belim kvadraticima, pa kad to pocne da cita sledece sezone pred svaku utakmicu ima rivali samo da padaju kao kegle. Cim ga vide da vadi notes, odmah ce samo da predaju utakmicu.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ako Zvezda dovede centra u rangu Noka i sutera u rangu recimo Lojda, Partizan mora da dovede igrače tipa Slukas, De Kolo, Judo, Veseli, ako planira do titule.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Rak rana Partizana je Smajlagic,pa Zagorac,pa Dangubic,pa Kuruc,pa mali Trifa ,to je nenadoknadivo, ne za Zvezdu već i Bursu .Da na klupi nije Željko mlatila bi ovo Zvezda 20 razlike .
S

See

pre gotovo 2 godine

Cime se oni bace kad za tako trivijlne stvari lazu te Zelimir kaze nema ugovor,pa ip ima ugovor te nema opet nema. Pogodite cija je to skola
A

Ako je moguće

pre gotovo 2 godine

Dovesti Dalibora Ilića.

Sakur

pre gotovo 2 godine

Pre neki dan najveca legenda kluba iz zeleznika izadje i kaze da je od drzave dobio 5.2 miliona evra na to mu voditeljka kaze da je Partizan dobio 3.8 miliona evra i on mrtav ladan kaze pa zato sto igramo visi rang takmicenja,a celo vreme prica kako imamo ogroman budzet naspram sirote ekipe iz zeleznika
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

a mislis da plata puntera, lesora i kompanije stane u tih 3.8?
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Dobili su 3.8 m evra...kvartalno...
Ш

Шумадинац

pre gotovo 2 godine

па немате, потрошили сте на новајлије.
M

Mmm prelose

pre gotovo 2 godine

Svi ovi F4 i NBA igranci na 2 godine i nista? Ihaaaaa
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

Kako sma vam se usr.ali u projekat
Q

Q4

pre gotovo 2 godine

U obzir dolaze pojačanja iz ekipa sa F4...tako im se može.Slukas,Vezenkov..Ertel...Mi ćemo nekako sa brata Kuzmu i Mitra da preguramo
O

Objektivni ciga

pre gotovo 2 godine

Zvezda (Evroligaš) nije uspela da zadrži Pantera više od pola sezone, a Partizan na čak 2 sezone! Super, imate jake sponzore!

Ks

pre gotovo 2 godine

Zato ste mogli Lojda cele sezone i jos njih da vracate po nekoliko puta sa Kalinom a Panter je sigurno igrao za sicu kod vas a i to sto je igrao znate vi koliko vam je znacio da ga zadrzite u tom trenutku.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...je Panter u Zvezdu stigao kao visak iz Olimpijakosa, a u Partizan kao najbolji suter F4 EL. Nije to isto.

Ks

pre gotovo 2 godine

Ipak je Panter samo jednu sezonu eksplodirao za razliku od gomile drugih igraca koji igraju godinama Evroligu i koji su je osvajali a on je nesto slicno kao Beron ima sut moze svasta da pogodi i to je sve.
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Taman da pokazu ugovore! Pa nije to Fiat vec kosarkaski klub. Rekao je da jos nista nije potpisao vec sve na reč...
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Kuruc jos godinu dana ugovor, opa Djurdo! Ode jos 750k i sledece godine. Nema veze, placa "Nordeus".
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

zahvaliti se Kurucu, Glasu, Dangubicu, Zagorcu. od pojacanja partizanu za titulu fali samo Lucic i niko vise
b

bbbbbbbbbb

pre gotovo 2 godine

steta sto ce panter u efes, prica se da ga dovode, a ide micic.
V

VALJAK VERITAS

pre gotovo 2 godine

DOCICE BOLJI ! PANTER NIJE KONSTANTAN U JEDNOJ NAJBOLJI POSLE DVE GA NEMA !
D

DzoniRD

pre gotovo 2 godine

Ovde je stvar matematike. Ove sezone su imali preko 20 miliona. Ako im odu Zagorac i Dangubic, morace da jure srpske igrace, jer nece imati ko da im igra ligu i kup, sto ce reci da ce da jure reprezentativce ponovo. A to ce da kosta. Jos ce da kosta i ostanak sadasnjih igraca, i jos ce da kosta nadogradnja rostera, jer ce opet da se jure F4 i NBA igraci, tako da, ako ne budu skupili bar 30 miliona za ovu sezonu, ostace istog (ili nizeg) kvaliteta kao i ove sezone. A ako ne budu dobili opet 20 miliona, krece cuveno BATinanje. Bice veselo videti sta ce se desiti sa milionerima iz drzavnog projekta.
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Posto se proklizalo na svim frontovima,pare moraju biti redukovane,a zagor,trifa,balsa,danguba ne moraju da brinu oni su tu dokle hoce...pa gde mogu igrati jos sem u megi. Panter i Ledej ce traziti svoje naknade,do poslednjeg dolara,ako ne dobiju....sledi potop kosmickih razmera .
m

milaneze

pre gotovo 2 godine

Zagorac, Trifunovic i Mur i ne pomisljati sa ova tri lika dalje! Idemo redom: Zagorac, znaci decko vasiona, sve je samo kosarkas NIJE, al najjace u svemu kad on prica a svi ga kao slusaju, pres'o igricu X x!! Trifunovic, ja ne znam evo opet naravno, ovog cale izgleda drzi, izgubljen, 4 sezone kod nas nije se makao od tad', i jos produze sa njim ugovor?? za posmatranje!!!!!!! Mur ne zna gde bije, npr. sinoc decko ima dve situacije samo da polozi loptu o tablu, njega u prvoj volters stize njemu ispada lopta, u drugoj lik je sam ali ipak vraca u korner Ledeju, s'tim kako srlja da se provuce izmedju dva igraca konstantno tokom cele sezone i gubi lopte i ravnotezu uglavnom u 90% situacija. Uopste ne igra odbranu, Madar za njega Vil Klajburn licno, em igra perfektno odbranu em ima cohones!! Dangubic decko ni kriv ni duzan sklonjen, verovatno ide a za ovog zagorca PR-a je kao da poredis Nike sa kronos-om. Za ovog Smajlagica razmisliti, decko je vo***a, ne moze loptu da iskontrolise, nekad odigra nesto ali u glavnom tanko, non-stop gestikulira na klupi, ali ostaje gotovo sigurno, izgleda da mu Žoc veruje! Madar, Glas i Koprivica kao sto pise u tekstu s' obzirom na godine i minutazu bili su odlicni, bice nesto od ovih momaka..Vukcevic slabo igrao da bi se nesto vise moglo reci. Lesora mozda i zadrzimo, pored toga sto je opravdao ocekivanja, sve zavisi od takmicenja koje budemo igrali next season, ako bude kup slavice cukteras mozda i produzimo sa njim! Panter, Ledej, Avramovic gotovo sigurno ostaju. Znaci nema mesta greskama vise, trziste je veliko a dosta je i slobodnih igraca, medju njima jedan zavrsava sa Efes-om!
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Dajte Rumenom još 7 milki i možda bude neizvesno sledeći put, ovako može da dobije samo još besplatnih časova od Dr Radonje i profesora Davidovca.

Sakur

pre gotovo 2 godine

veci budzet ima tim iz zeleznika
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Objasnio je Radonja kako se sa duplo manjim budžetom i bez centra igra košarka i to sve bez jednog centra, ponizio je Rumenog kao Niki nikad a tek će i sledeće sezone taman toliko da ga pošalje u penziju a Partizan stavi pod katanac pošto je sa svojim neograničim budžetom upropastio klub zajedno sa Savićem. Dominacija Radonje tek sledi a ovaj nek menja boje ko kameleon.

Dule Vujosevic

pre gotovo 2 godine

Izdvojite Pantera i Ledeja ko jos ima veliku platu Mur mozda koji se naigrao toliko na istoku Evropu jedva da je video ili ovaj Madar i ovi mladi igraci kakve je Mega uzimala na kilo da ih razigrava i prodaje u NBA. U Zvezdi imati iz Evrolige iskusne Kalinic ,Vajt ,Volters pa i Kuzmic koji je centar i ove domace starosedeoce koliko su vec tu.Ali neka nek ima Zeljko malo ali nema ni malo veci budzet sta je Dzikic radio Radonjicu kad se setim par pobeda zaredom sa 10 puta jeftinijim timom pa onda ono finale kupa kad se trener i pola ekipe otrovalo da ne bi pobedili Zvezdu.
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Džikiću svaka čast, sa manjim budžetom se borio protiv Zvezde koja je jača nego ova sada i to kako, ali ovde je reč o Rumenom koji nije navikao da radi bez 50 miliona budžeta pa mu i ovih 20 malo, zato je Dr Radonja doktor košarke za njega i tek će da ga uništava, samo polako. Lesor, Zagorac, Avramović, Mur, Kuruc sve su to milionski ugovori ali džaba ne pomažeee!!!!

Dule Vujosevic

pre gotovo 2 godine

Samo bajke 20 miliona Zagorcu milionce i Muru ajde za Lesora bi se mozda nasli Real i Barsa da bace toliko para ako bi ih isfolirali, ali Mur igro u Pezaru i Hapuelu sa 27 godina nigde se nije zadrzao duze od jedne sezone neko bi mu dao toliko.
K

Knezevic 111111

pre gotovo 2 godine

Partizan ce zadrzati Kurca... provereno..
1

118d

pre gotovo 2 godine

Šampionski tim se ne stvara preko noći. Ona euforija kada je Željko potpisao je bila razumljiva ali i neosnovana, nije ovo igrica. Stigao novi trener, 10 novih igrača, kompletno sve novo dakle. Sezona je bila solidna, bili smo na korak do titule a ja sam pre serije ocekivao 3:1 za komsije, zbog EL iskustva i kontinuiteta pre svega. Nisu bolji od nas to je jasno nakon ove serije ali su iskusniji, stabilniji i bolje se snalaze pod pritiskom, Partizan je sve neizvesne utakmice pogubio ove sezone osim treće u ovoj seriji. Ostaviti kostur ekipe, dovesti 2-3 nova igrača maksimum i biće jaci 30%, uigraniji narocito. Pozicije 1 i 3 su goruće
I

Insajderrr

pre gotovo 2 godine

Opstanak kluba zavisi od bistvovanja goapodina krstovica i politicke situacije u zemlji! Bukvalno klub zivi od danas do sutra, tesko leto nas ceka
1

12345

pre gotovo 2 godine

PARTIZANU FALE TRI KRILNA IGRACA UMJESTO DANGUBICA KURUCA I ZAGORCA. ZAGORAC IGRA DOBRU ODBRANU ALI SUT OVE SEZONE UZASAN. TO JE FALILO PARTIZANU OVE SEZONE ZA BOLJI REZULTAT
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Kad pocetne da gledate stvari bez euforije, emocije, videcete kako ce Panter, Lesor, Ledej, Madar, Mur, Kuruc da odlaze prvom prilikom, to jest ponudom koje budu dobili, zato, ne zanosite se, neka vam bude jasno, oni nemaju emociju prema klubu, oni jednostavno gledaju pare, a ja ne verujem da ce Partizan moci i ove godine to da plati, posebno ne, za Evrokup. Ja mislim, da kostur Partizanovog tima bice Koprivica, Zagorac, Trifunovic, Smajli, Vukcevic, Avram, i da s edodaju par pojacanja. Naj interesantnije, mi je bilo komentari moji prijatelja koji se itekako razumeju u kosarci i prate Partizan od 70' pa sve do dan danas. Oni su bas razocarani sa Obradom, ocekivali su vise, jer bez obzira sto se pokusa da se predstavi mlad tim, on to nije, Panter, Zagor, Ledej, Mur, Avram, Danguba, pa nisu to mladi igraci, skoro svi sa evroligaskom iskustvom. Zato, videcete, na pocetki sezone koliko sam bio u pravu. Pozdrav
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Pozdravi prijatelje i reci im da idu da gledaju FMP.
M

Mrsoja

pre gotovo 2 godine

Za dangubica sam odmah na pocetku rekao, da ce u patlidzanu proci isto onako kako se preziva
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Prvo treba isplatiti astronomske ugovore za ovu godinu, a kako se Prica to ne ide bas kao po koju otkako je pao Buda banana. Ostoji se ne daje lova tek tako kad je osvojen Cvetko. Ako Partizan dobije divlju kartu za EL bice to opet milionski roster. U suprotnom sledi epski raspad. Sa ovim su se složilii postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević.
s

sva sreca

pre gotovo 2 godine

pa imamo rahmetli zvezdu u kojoj igraju Vajt i Volters koji su dosli iz KK Mojmilova za 100 dinara mesecno, pa Dobrica koji je odbio Barsu da bi igrao za pohovane tikvice i casu vode, Davidovac i Kalinic koji nikako nisu reprezentativci i igraju u zvezdi za rucak i koka kolu, Holin ni ne trazi platu njemu je deda navijac cz od rodjenja. Markovic je stigao iz KK Bratunca i takodje izjavio da mu plata ne treba.
G

Gost3

pre gotovo 2 godine

Dečače, izgleda da ti niko nije javio da ti i humor ne možete u istu rečenicu.. Okopavaj baštu, preplivaj Tamiš, ima toliko toga...
S

Sreca

pre gotovo 2 godine

Ova sezona je pokazala da je Obradovic imao puno srece u karijeri. On je sasvim prosjecan trener.
M

Mister

pre gotovo 2 godine

9x sreca ?

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Odatle se lepite na svaku vest o njemu. Neka njega nama, do kada god želi neka ima odrešene ruke. Hoće sreća jednom ali neće x 9. Eto Radonjić samo nije imao sreće, inače bi osvojio desetak EuroLeague.
(

(Ne)Srećo

pre gotovo 2 godine

Ti si jedna nesreća od čoveka.
z

zoom

pre gotovo 2 godine

Naravno sa budžetom u inostranstvu 2x većim lako je biti trener. Sezona je prošla jel napravio kojeg igrača u partizanu, jel napravio kog igrača u Fenerbahče ili je dobijao robu na gotovo.
f

filcan

pre gotovo 2 godine

Po čemu je on dobio da je najbolji trener Srbije u ovoj godini!? Tako je dobijao priznanja i u turskoj i grčkoj. To može bilo ko sa velikim budžetom i plaćenicima. Šta je on napravio i ostavio kao svoj rad od igrača?
m

mikic-cz

pre gotovo 2 godine

daj bre ne lupaj, covek je legenda nase kosarke
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

Nema veze sa srecom koliko sa prevelikom zeljom i ocekivanjima,previse se euforije podiglo bezpotrebno.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...odakle sada ugovor kada zeljko rece da radi na rec,da je ugovor samo papir...a ako jeste potpisan, daj da vidimo cifre, da se ne obmanjuje narod vise kako se siromasni partizan bori sa prebogatom zvezdom...ispod dve milke po sezoni nije i to uz popust na ljubav...
o

ohica

pre gotovo 2 godine

Daj i Leborana, sto da ne! Inace avangarda je stub srpske kosarke, sa 8 Amera, Albancem i Jevrejem! Bravo AVANGARDO! Ali nate nije bitno ko je prvi, oni prave kosarkase za repku! Buahahaha
Y

Yapp

pre gotovo 2 godine

Rekao sam sinoc cestitke zvezdi,realno gledajuci tokom cele sezone apsolutno zasluzeno.Na pocetku kada je Zeljko dolazio znao sam da nece biti sve po loju.Stvarala se bezpotrebna euforija a dosta mladih ne proverenih igraca.Sve u svemu nije lose treba cestitati protivniku i u tisini jako raditi.
P

PartizanPFK

pre gotovo 2 godine

Znači juče poraz boli ali sada se mora trezvene glave sesti i razmisliti šta dalje. Panter - tu dileme nema, jedan od najboljih igrača koji je igrao košarku na ovim prostorima, pod ugovorom je i nema problema. LeDay e tu bih ja razmislio, ako je neko voljan da ponudi nešto za njega, odreći ga se i dovesti malog Petruševa ili Lauvergna. Lessort je mašina pod obručima, resetovao je na fabrička podešavanja Zvezdine centre i sudije su ga juče morale zaustaviti faulovima da ne bi napredna mezimica izgubila. Moore po meni mora bolji plej, dakle Cannan iz Galate npr koji šuri kako igra ili eventualno neko od povratnika tipa Williams Goss i slično. Pratiti situaciju sa Jan Veselyim mada bih ja više voleo da vidim Milutinova koji ide iz CSKA. Zagorca zadržati, Dangubić prekobrojan (jer su isti tip igrača). Željko da ostane trener i u rad kluba uključiti Vujoševića, da radi sa juniorima ili u stručni štab. Napred Partizan!
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Drzi se ti badmintona jer košarku bas i ne poznajes
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Slusajuci tebe prosto covek da pozeli da pika taj cipiripi da bi mu se duplirao budzet! Realno dzabe planovi kada vam klub direktno zavisi od politicke situacije u zemlji
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Naprednjacki projekat je unisten sinoc! 😄 Trazite jos miliona od vaseg donora koga ste zdusno podrzali pocetkom aprila! Tada ste namestili, na parketu niste mogli, iako ste ulozili nadljudske napore! Mora to jos jace, brze i bolje! 😄
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Potpisujem 100%!
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Koje Zvezdine centre?! Radonjić celu sezonu igra sa Kuzmićem, koji je postao više rekreativac nego ozbiljan igrač, i iznuđenim rešenjima Mitrović i Davidovac... Da sam na Lesorovom mestu povukao bih se iz košarke jer ga je Davidovac u 4/4, čovek koji je fizički 3x inferiorni, spakovao u džep!!!
P

PartizanPFK

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam što se ove Panterčine koje ne znaju ni za koga navijaju javljaju na našoj vesti ja njihove vesti na primer ne posećujem izgleda da se strah otima kontroli jer znaju i oni da su juče na čistu sreću pobedili i ništa više. Sad prvo da vratimo titulu nacionalnog prvaka tamo gde pripada a onda im neće biti dobro kad Žoc krene da sklapa kockice za narednu sezonu
a

abc

pre gotovo 2 godine

Želemirova košarkaška filozofija "Vreme, strpljenje, pare", mnogo para i uspeh će doći sam po sebi. hohoho
N

NE TREBA

pre gotovo 2 godine

igrati KLS!!!!
G

GostionaPionir

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji i Partizan igra ove sezone EL. Zbog izbacivanja ruskih klubova Partizan dobija pozivnicu da popuni broj. Pa to Željko i zna zato i ostaje, znao je to i pre prve utakmice finalne serije.
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Cisto sumnjam da ce Panter hteti da igra EK naredne sezone
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

dobiće poziv za EL, ruse će izbaciti
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Ilija Milijasevic i Paunovic mnogo mladji,a bolji bekovi od Madara
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

Zahvaliti se dangi,kurucu i zagorcu.
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

То је то, још једно 10 милиончића и 3 топ појачања да се узму...
L

Lool

pre gotovo 2 godine

Vazno je da kod vas igraju za cente..
M

Mister

pre gotovo 2 godine

Sapke, koji igrac ti je osim Panter i eventualno Ledeja uzeo pare ? Dovodili klince i anonimuse, ali medijsko spinovanje je cudo. Mur, Avramovic, Madar, Koprivica, Glas... o cemu prixas ti, koje milione spominjes ?!

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Jeste Kalinic u Valensiji imao 1,8 miliona kod vas doso za dzabe zato sto voli Covica Vajt imao 1,5 miliona u Pao kod vas isto doso za dzabe Covic mu Stric, pa Cirbes prima platu za neigranje pa Markovic u Virtus imao 1,2 miliona isto kod vas doso za dzabe.
G

Gost@mister

pre gotovo 2 godine

Dovodili klince i anonimuse iz NBA i Reala, placali obestecenje za Madara... Skoro svaki igrac sa minutazom u Partizanu ima oko milion godisnje, a ti se tesi koliko hoces...
r

realno0

pre gotovo 2 godine

Ovo uopste nije losa situacija cak jako dobara dogodine sigurno osvajamo abu ili evrokup tim kad se malo uigra jos plus ako dovedemo umesto lesora i mura neke kvalitetne igrace plus po meni jos neki mladi domaci igrac, kao naprimer ilija milijasevic tip top ekipica, inace da zapamte cigani ovo ce im biti poslednjw ucesce u narednih 10 godina!!!
P

Petardinjo

pre gotovo 2 godine

😂😂😂 🤣🤣🤣
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Sine dobili smo vas sa Davidovcem na centru.
G

GostionaPionir

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji i Partizan igra ove sezone EL. Zbog izbacivanja ruskih klubova Partizan dobija pozivnicu da popuni broj. Pa to Željko i zna zato i ostaje, znao je to i pre prve utakmice finalne serije.
G

Gost077

pre gotovo 2 godine

Nije se još nu ohladio parket, oni opet iznova, videcete sledeće godine, komedija ste bili i ostacete 🤣🤣🤣
Л

Лобо

pre gotovo 2 godine

Хахахахахахахахахахахаха!!! Па ни ти не верујеш у ово што си написао!
O

Ohica

pre gotovo 2 godine

Svake godine ista prica, svake godine je zadnja! Nesto mi se cini i sledece godine samozapaljivanje ispred skupstine!
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Prepisao si komentar sa pocetka ove sezone. Nemoj ga zaboraviti posto u ovo vrijeme 2023-e godine ponovo ga treba prepisati.
O

Opeeeeet1

pre gotovo 2 godine

Ahahahahahahahahahahaha. Jel realno da i nakon ove sezone vi i dalje pisete : sledece godine osvajamo sigurno... hahahaahhaahahhaaha...plus koga ovo podseca na : only fool and horses. Hahaha. Evo vec 6 godina sledece sezone osvajate....
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Zvezda ako dovede dva jaka centra kao si ga vama i drugima. Jedino je problem što Radonjić nikad nije znao raditi igru sa centrima. Jedino u vreme Jovića.
R

Radeee

pre gotovo 2 godine

Zagorac ostaje 100% Panter je pitanje cuo sam da se efes raspituje

….

pre gotovo 2 godine

Nazalost isto kao i Ledej(manje vise),znalo se to ako ne bude trofeja glavni igraci npustaju…
m

momentus

pre gotovo 2 godine

Zeljko out Zagorac i Trifunovic sa njim u paketu,a i smajli ...Meni nije jasno i dalje da su od onako smesne i krnjave ekipe izgubili,sa jos smesnijim trrenerom koji samo mozse u Srbiji da radi..Kad te pobede Kuzmic Davidovac i Mitrovic preuzmi odg i podnesi ostavku treneru moj..
L

Ll

pre gotovo 2 godine

Nije zvezda toliko dobra koliko smo mi smotani tj,neiskusni,igranje u El se sinoc ispostavilo kao kljuc pobede.
M

Momentus

pre gotovo 2 godine

Ne da nije dobra nego je ocajna a nasa je sramota sto smo od njih takvih izgubili,prvenstveno zahvaljujuci Zeljku koji je zadrzao par neznalica uz promasaje poput kuruca I smailagica
V

VladaT.

pre gotovo 2 godine

KO JE SLEDEĆI POSLE ŽELJKA ? Možete pisati na desetine naručenih kolumni i tekstova praviti specijalne emisije (samo tek nakon srede, jer se nije smelo posle nedelje) sa lažnim socio, političkim ili policijskim, sportskim "analitičarima" ili sakrivenim botovima po mrežama, najavljivati ministre ili ko zna koga još da iznosi kao neke podatke, ali od istine i činjenica ne može se pobeći ; NI JEDAN PREDSEDNIK KK PARTIZAN NIJE VREĐAO BILO KOG TRENERA C.ZVEZDE ILI NAVIJAČA, ZA RAZLIKU OD... Nema niko hrabrosti da kaže ko je začetnik svih incidenata godinama, već se večito izjednačuje neizjednačivo. Cuti od nedelje, dok se ne desi sreda. Nema više u Partizanu Divca, Danilovića, Berića, Todorića, Pekovića, Duleta, Dzileta, Trinkijerija...da šire tenzije, kako su optuživani po istoj ovoj matrici. Sada ne valjaju Zeljko, Savić, Ostoja... Koliko kukavičluka i licemerja velikoSrba , novinara, političara, analitičara 🤣 Zar tolika drama, stah i panika od jedne pobede u plej-ofu, jedne godine podjednakih uslova, povratka Željka, dolaska Pantera koga su pustili iz C.vezde jer su doveli boljeg (Lojd) kao i Lesora prethodno? Pa Kalina je bolji i trofejniji igrač od Ledeja?! Čemu panika? Zar treba uvesti vanredno stanje u Srbiji, kao što je uvedena u medijma vanredna situacija posle srede? Samo zato što godinama ne sme da se kaže ko širi mržnju i zlu krv po Srbiji, okrivljujući sa svojim slugerajem za to one koji ga imenuju, poput svih gore navedenih ili Željka u sredu nakon presa? Umesto onoga koji je širi pod zaštitom države, vlasti i opozicije, medija i većinske Srbije. Umesto od "Milogoraca" kao pre par godina u Pioniru, odbraniti sada ZvezdaSrbiju od "Franjevaca"!😄 SAMO KO JE SLEDEĆI ZA ODSTREL POSLE ŽELJKA I SAVIĆA ?

rty

pre gotovo 2 godine

Verovatno i jesi Tegeltija samo on moze ovakve gluposti da pise a da ne kaze nista :D
K

Ko-kosarka

pre gotovo 2 godine

Bravo majstore, sjajan tekst. Podrzavam svako slovo u njemu !!!
s

sergio00

pre gotovo 2 godine

Gde si Tegi, si dobro
p

podrska

pre gotovo 2 godine

mada steta sto se Obradovic odrekao Mozlija tako lako,rasturili bi cigane ispod kosa sa lesorom i mozlijem zajedno
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Ovo je jednostavno. Produziti saradnju sa Lesorom i Murom a umesto Zagorca i Dangubica dovesti jos jednog jakog centra i jos jednog beka šutera i to bi bilo to. Uigrana ekipa na okupu sa dva jaka igraca moze za klasu da bude bolja od ovogodisnje.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Znači,otpustiš krila i dovedeš peticu i beka,zanimljivo viđenje košarke
S

Samrokojevic

pre gotovo 2 godine

kk sledeca sezona
t

tako je, pamtis

pre gotovo 2 godine

nadaleko je bila cuvena pokojna crvena zvezda i njeni navijaci o recenici videcete vi sledece sezone. A onda je dosao mali covek sa velikom torbom, kupio ugaseni klub, i rekao da niko ne moze da zabrani efempeu kako ce da se zove.
S

Samrokojevic

pre gotovo 2 godine

Tako je, gasimo sportsko drustvo mali partisai 😂

rty

pre gotovo 2 godine

Danga ni kriv ni duzan 1m ukupno od Partizana sad polako neka Mega i da privodi kraju...
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Ma sto miliona. Vazno da je Kalinic u srednjem platnom razredu (do 450 hiljada) prema eksel tabeli. Igra covek iz ljubavi prema Zvezdi i Vesninim sarmicama, a ne kao placenici iz Partizana...