©Starsport
©Starsport

Partizan Mozzart Bet dočekuje Studentski centar u Pioniru zbog 200 tona opreme u Areni

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.05.23. | 15:02

Crno-beli se privremeno sele

Ove sezone dom Partizan Mozzart Beta postala je Štark Arena, u kojoj su pred hiljadama navijača u crno-belom padali neki od najvećih evropskih timova. Obarani su i rekordi u poseti, odomaćili su se puleni Željka Obradovića u jednoj od najvećih evropskih dvorana, ali u pohod na regionalni tron kreću iz dvorane Aleksandar Nikolić.

Direktor Arene, Goran Grbović otkrio je zbog čeka su crno-beli morali privremeno da se presele u Pionir, gde će ugostiti ekipu Studentskog centra na startu četvrtfinala (prvi meč u pobedeljak, 19.00).

Izabrane vesti

"U Areni smo imali aktivnosti zatvorenog tipa poput ‘Tumorou konferens’, koje su bile najavljene još početkom godine. A kako su crno – beli igrali čak i majstoricu evroligaškog plej ofa, njihov raspored završnice regionalne lige, zakazan je opravdano u poslednji čas. Na terenu i oko njega, nismo uspeli da sklonimo 200 tona opreme za tako kratak rok, a time je uskraćen i termin treninga. To je jedini razlog što su trenutno domaćini u bivšem ‘Pioniru’“, rekao je Grbović za Sport klub.

Ističe i da se Partizan vrlo brzo vratiti u Arenu.

"Ne pada mi na pamet da komentarišem sve i svašta, a počeli su i da me ne zovu, sve znaju unapred. Istina je vredna, ali su glasine neprocenjive, tako se mnogi ponašaju. Partizan se brzo vraća u Arenu, samo da na vreme dobijemo datume odigravanja utakmica do kraja sezone. Nadam se da će ABA liga to sada lakše raditi, s obzirom da crno-beli ne igraju fajnal for Evrolige".

Košarkaši Partizan Mozzart Beta će u ponedeljak otvoriti četvrtfinalu seriju u Beogradu, dok je revanš u Podgorici zakazan za 18. maj. U slučaju da ubeleže pobede, ukrstiće se u polufinalu sa Cedevitom Olimpijom, ali termini polufinala još nisu poznati.

S druge strane kostura, Crvena zvezda večeras kreće u pohod na finale, pošto u prvom susretu polufinalne serije dočekuje Budućnost (19.30). Duel u Morači zakazan je za 23. maj, od 20.00.




tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetBeogradska arenaHala PionirStudentski centar

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara