Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Partizan Mozzart Bet krenuo sa treninzima, Smailagić, Vukčević, Jaramaz već upalili motore

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 11:25

Crno-beli već kročili na parket Arene u ponedeljak

Iako do početka zvaničnih priprema Partizan Mozzart Beta ima još šest dana, treninzi su već počeli. Naime, Željko Obradović je okupio najmlađe igrače koji su od ponedeljka krenuli sa radom, ali tu se pojavila i grupa starijih igrača na čelu sa Alenom Smailagićem, Danilom Anđušićem, Tristanom Vukčevićem, Balšom Koprivicom, ali i Ognjenom Jaramazom koji se vraća u Humsku posle epizode u Bajernu.

U pitanju su takozvani fakultativni treninzi gde igrači na dobrovoljnoj bazi dolaze jer po pravilima unije igrača Evrolige, zvanične pripreme ne mogu da počnu 35 dana pre početka nacionalnog šampionata ili 42 dana pre početka Evrolige.

Izabrane vesti

Očigledno je da su i gorepomenuti igrači ozbiljno shvatili sve i već krenuli sa timskim treninzima.

Smailagić je imao zdrastvenih problema zbog kojih nije u mogućnosti da igra za nacionalni tim Srbije iako je bio pozvan. Naime, virusno oboljenje ga je prikovalo za krevet više od 10 dana zbog čega je vidno izgubio na kilaži, ali sada već kreće sa punim trenažnim procesom.

Balša Koprivica je leto proveo u Sjedinjenim Američkim Državama o čemu smo pričali sa mladim centrom, a sada kreće da se bori za minutažu s obzirom da je skoro čitavu prošlu sezonu propustio zbog preloma šake, a potom i mononukleoze,

Zanimljiva je bila i situacija sa Tristanom Vukčevićem. Naime, on je na dan osvajanja ABA lige draftovan od strane Vašingtona, a u dresu Vizardsa je sjajno izgledao tokom Letnje lige. Ipak, na NBA debi će sačekati. Pisalo se da će igrati u Grčkoj kao pozajmljen igrač, ali kao što je Mozzart Sport već najavio, on ostaje u crno-belom dresu.

Sa njima na prvom treningu se pojavio i Ognjen Jaramaz. Novo pojačanje u redovima Partizana, koji se vratio posle epizode u Bajern Minhenu. Tu je starosedelac Danilo Anđušić, kao i Uroš Trifunović. Od poznatih imena treba napomenuti Savu Drezgića i Đorđija Jovanovića.

Ostatak tima na čelu sa Kevinom Panterom, Zekom Ledejom, Džejmsom Nanelijem, Mateušom Ponitkom, Pi Džej Doužerom i Frankom Kaminskim stiže u Beograd tokom vikenda, a sa treninzima počinju u ponedeljak 28. avgusta.



tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara