Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet odoleo naletima Vojvodine, Kaminski i Ledej zakazali derbi

С

СРБ

pre 2 meseca

Стари Партизан не постоји од 2007. 17.08.2007 .
R

Repac Plandiste

pre 2 meseca

Covic da je pametan da ne igra sutra finale. Oni su zacrtali da Zelimir mora jos nesto da osvoji i ako treba svirace sudije sedamdeset slobodnih bacanja i petnaest fauova u napadu. Todoric je mala maca za ove barone. Sa ovim su se složili...
ј

јел си пробао

pre 2 meseca

са "Афричком шљивом"??Можда ти то помогне...Сретно
A

Alibi repac

pre 2 meseca

Alibi posto znas koliko ste losi.
b

budvanin

pre 2 meseca

Vojvodina me bas prijatno iznenadila, odlicni su i za ABA ligu a mogu tipa lagano i neko od onih evropskih takmicenja da igraju. Sjajni su i samo nek nastave tako i da da Bog da udju u Aba ligu ili ako ne puste dusmani da svi nasi napuste to takmicenje i formiraju svoju ligu sa svima iz Abe i plus ostali. Bili bi jaci nego Aba raspala liga pa ovako nekako: Partizan, FMP, Zvezda, Mega, Borac, Vojvodina, Spartak, Zlatibor, Vrsac, Sloboda i jos par ekipa iz KLS. Tipa da imaju 14 ili 16 timova i 8 ide u play off, 2 tipa ispadaju i da se jacaju nasi timovi i vracaju skole ili da nam se dozvoli u ovu prslu ABA ligu da imamo vise timova.
Х

Х Х

pre 2 meseca

У нашој лиги треба да играју и српски тимови Игокеа и Будућност.
J

Jtd

pre 2 meseca

Skoro sam siguran da ti vec imas i razradjen plan finansiranja svih tih klubova :-)
x

xdxd

pre 2 meseca

Kako ce sutra takozvana zvezda sa stranim trenerom?
p

postic

pre 2 meseca

Bolje ti gledaj kako ce ovi vasi
С

СРБ

pre 2 meseca

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007
q

qqzqq

pre 2 meseca

institucijo 35 bacanja,nije lose... od 80 datih!
H

Haha

pre 2 meseca

Dosao sam ovde da pozdravim jako Danilovica,mnogo jako,posto ovi iz mocarta mi ne pustaju komentare,pustite mi ovaj komentar pozdrava.
S

SLINAVI

pre 2 meseca

Odoh da gledam Zeljka Pantica
g

gostimirko

pre 2 meseca

Iz emisije u emisiju je u sve gorem stanju, totalno se gubi. Eno ga plače za Navaljnim suza suzu stiže.
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

Kako otimaju bez obraza. Zeljko.lu i njegova razuzdana gomila izvodjača slobodnih bacanja
н

ништа девојка,

pre 2 meseca

ништа град???
V

Vanja Minhen Pfc

pre 2 meseca

Mnogo me nervira sto komentatori u evropi uvek kad je evroliga uvek kazu Partizan drugi najbolji srpski tim posle zvezde.da vidimo sutra bre ko je najbolji napred crno beli!
h

hahahah

pre 2 meseca

sve bi dali za nasu evropsku titulu
L

Lazes li

pre 2 meseca

To niko ne kaze ...los ti pokusaj goci.
7

73

pre 2 meseca

Umlatiće ih Zvezda ko grad malinu ..

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Napred Seltiksi! Sutra da preslisamo gradskog (nikako vecitog) rivala i da pridodamo jos jedan trofej nasoj prebogatoj riznici!!!
e

e

pre 2 meseca

Mozda bi i bili veciti,da niste ispali u drugu ligu,ovako,samo povremeni.
M

Mighty King

pre 2 meseca

Mi smo ispali iz lige, a vi ste ispali iz postojanja, U reinkarnaciji ste se vratili kao limenke.
@

@

pre 2 meseca

Nisu ni gradski, nego prigradski
G

GOROSTSS

pre 2 meseca

Pored zeleznicke stanice dobili stanove ko zna odakle ih dovukli niko slavu ne slavi
g

gostbre

pre 2 meseca

nemoj da zaboravite da je ova ekipa sinoc oducila megu od kosarke
R

Raki063

pre 2 meseca

Vojvodina igra ragbi a ne kosarku. Svi koji igraju protiv Partizana igraju na ivici faula. Jedino tako mogu da zaustave i opstruisu igru. Nije sramota gospodina Zeljka Rebracu ovog pristupa. Gde bi bio da nije igrso u Partizanu. Zna o on o cemu govorim. Pozdrav svim partizanovcima! Do kraja idemo!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 2 meseca

rebraca se pokazao kada se izvinjavao sto je pevao da volim crno bele. nekada njegov partizan sad sme da gleda samo u Nisu. nisu losa ova zla vremena, odvoje zito od kukolja.
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Ako ove komentare sa kukanjem na sudije piše jedan napaljeni klinac pod sto različitih nikovima onda je to OK ali ako ih pišu neki koji sebe smatraju za normalne osobe onda je to tragično.Danas na Zvezdinim vestima ni jedan Grobarski komentar a ovde sad nagarilo celo predgrađe. Partizan večeras zasluženo pobedio sa mnogo brijanja i glupih grešaka.Panter i Jaramaz i danas standardno loši.Željko je dozirano minutažu i štedeo energiju koja većine igrača.Valjda će sutra i Smajlagić biti u timu.Sutra je sve moguće.
8

87

pre 2 meseca

Čoveče kakvo doziranje minutaže Ledej Panter i Naneli po 30 minuta igrali
m

merllin_pfc

pre 2 meseca

Ma to je ona dalabu sto pise ima jedan tim koji titule nije video... Decko je na necemu zestokom
U

UJKA MITKO

pre 2 meseca

Iz kojeg li si ti predgradja Donadoni da mi je znati, verovatno neki mnogo urban lik
M

Mix91

pre 2 meseca

Smajli kad krene na ulaz, dvoje dece batali kosarku
b

bebs

pre 2 meseca

nadji mi molim te jednu jedinu vest o Zvezdi bez grobarskih komentara, pa vi covece pevate o Zvezdi i kad ne igrate sa nama, i sad se bavis cuvenim partizanskim postenjem
M

Makarena

pre 2 meseca

Zelim samo jedno da pitam najveceg trenera Evrope svih vremena cime je Panter zasluzio da se ponasa ovako , sto Zeljko se jednom ne prodere njemu kao sto se dere na Avramovica , Smajlagica , Andjusica , Vukcevica . Ovo kako se on ponasa i igra ove godine je blagi uzas ...Direktni krivac za poraz u Atini , za poraz protiv Bajerna i niko nista nece ili ne sme da mu kaze ... A ovo sto je odigrao veceras protiv Vojvodine nije vredno komentara ...Ziveo Partizan i pamet u glavu momci .Lepo vam je Zeljko rekao ne zaboravite da igrate u najvecem klubu na svetu .
Л

Лакнлх

pre 2 meseca

На основу чега највећи клуб на свету? Да ли можеш да напишеш аргументе? Спортски поздрав
h

hesk

pre 2 meseca

žive u deluziji, oni su sve najbolji najveći sve zaslužuju
M

Miloš 1970

pre 2 meseca

Panter panta ne bi dobio mene ispred zgrade jedan na jedan...
B

Batistuta1

pre 2 meseca

Tacno,samo sto ti igras ispred zgrade dzabe.
п

па кад се

pre 2 meseca

ти играш "камених фаца" са другарима....
G

Gost997

pre 2 meseca

Sravnice ih Zvezda sa zemljom, em sto veze nemaju em su im glavni igraci istroseni do maksimuma, oni vojvodinu ne mogu da dobiju bez da glavni igraju pola sata i fa sudije spasavaju bruke, ali sutra im ide repriza od 4 januara
G

GostRrrbg

pre 2 meseca

Vasi glavni igrac igraju vec dve utakmice sta je tu onda sporno Usao mali na 3 minuta i kao odmorili smo igrace haha Nedovic sutra igra i onda pauza boli ga stomak 3 nedelje ali se vraca za 2 jer je jak i voli klub
K

Kaningem

pre 2 meseca

Vrhunska klasa. Tim Vojvodine predvođen mladim odličnim trenerom Isakovim zaslužuje da igra bar u Evro Kupu po kvalitetu
I

Immobile

pre 2 meseca

Teško Evrokup, bili bi kao Slask. Ali uz 3,4 pojačanja što da ne. Vojvodina odavno kao klub zaslužuje Evropu. Isakov i Spasić iz Vršca najperspektivniji treneri u zemlji. Kaningemov početak evropske karijere nije nagoveštavao da će biti u KLSu danas, ali povrede i izlazal iz istih su učinile svoje. On se čak i pre dolaska u Evropu izborio za par NBA ugovora, igrao je i na ozbiljnom koledžu Oregonu. Čak je i igrajući za Šangaj bio jedan od najboljih strelaca kineske lige. Ko ga je gledao kod Saše Đorđevića u Bajernu zna o čemu pričam, još je sada dosta pokvario šut u odnosu na to koliko je ranije bio ubitačniji. Da nije u takvom stanju ne bi bio u KLSu, on je i takav sada za veće nivoe ali mora sada opet da se dokazuje i svaka mu čast da se vratio.
C

Chiske1

pre 2 meseca

On i kao takav je bio najbolji i najefikasniji u oba dima veceras (17 poena) a promasio je pola slobodnjaka, da je njih dao i da je uslo par Vosinih trojki. Bilo bi gusto. Forma je prolazna, klasa je vecna. Vidi se tacno da je strasan igrac ali da je malo mentalno ispod nivoa...
I

Immobile

pre 2 meseca

Ne treba nam domaća liga... Šta će nam? Ovo da se igralo u punom Spensu nakon duplog kola u Evroligi Partizana, uz malo drugačije suđenje pobeda Vojvodine. Ova Vojvodina je bolja i od Igokee, Cibone, Krke, Zadra, Igokee, Mege, FMPa sigurno. A zamislite da igraju ligu sa ovih 5 iz Aba lige koliko bi se pojačali i bili konkurentniji. Kup je pokazao da je vreme za našu ligu, ali normalnu i poštenu našu ligu koju će da vode normalni ljudi. Nakon onoga što se desilo Zlatiboru 2021/2022, srpski klubovi su trebali da napuste ligu jer je neregularna. Osvajač Aba 2 lige ide sa 10. ekipom koja je u Martu opstanak obezbedila u plej aut. Neregularno. Šta će biti sada ako Vojvodina i Spartak za šta poštoje i više nego realne šanse budu igrali finale Aba 2 lige, a Zlatibor polufinale. Hoće li 4. klub ići direktno u Aba ligu, a finalisti u plej of/aut? Kako i kada će da se sazove skupština Aba lige kada je predsednik iste u zatvoru? Liga zrela za gašenje. Liga koja se finansira novcem građana Republike Srbije preko Telekom Srbije, liga gde je interes srpskih klubova najmanji. Hitno potegnuti to pitanje.
d

de goll

pre 2 meseca

partizan veceras jako los..da je vojvodina malo kvalitetnija desio bi se ponovo split,bajern itd..ovaj panter koliko god da je doneo partizanu mislim da mu sada oduzima,ove sezone..
R

Ruska siva

pre 2 meseca

Šta li nam je ikad doneo, pitam se.
p

podesen

pre 2 meseca

Panter bez pleja je kao auto bez benzina.
I

Iz coska

pre 2 meseca

Razlika na kraju - samo i jedino sudije! Ne mogu da nabrajam, mnogo toga je bilo. Nedosudjeni faulovi i koraci, izmisljeni faulovi igraca Vojvodine, kad god je Vojvodina prisla, oni su izbriljirali, u Vojvodini pola ekipe uslo u poslednju cetvrtinu sa 4 licne greske. Najjaci je onaj sto je spustio loptu dok igrac Vojvodine prica sa deugim sudijom, za 15 godina u kosarci nisam video da je neko to uradio bilo gde. Na kraju je i Vojvodinu sut stao, pre svega za 3, i to je bilo to. Sa najskupljim klubom u istoriji ex-Yu kosarke, sa jednim od najskupljih ekipa u Evropi, tebe moraju sudije da guraju na svakoj, cak i protiv nizeligasa. Zalosno je to...
b

bikko

pre 2 meseca

Kakva lepršava igra, 3 godine je tu nag košarke i duplo golo
Ž

Živote, pokvareni džojstiku...

pre 2 meseca

Voleo bih da imam 5% sreće i novih šansi u životu posle istih ponovljenih grešaka kao što Jaramaz ima navedene privilegije u Partizanu. Čovek je užasan blago rečeno, ali konstantno dobija neke nove šanse, ma dobar je on, samo vera u njega, biće dobar. Lik je dobar ali da se zabetonira za klupu do kraja sezone, da se pruži šansa Ponitki prvenstveno njemu a onda i Smithu, jer da je imao 5% vremena Ponitka posle povrede kao što što ima Jaramaz siguran sam da bi je iskoristio bolje nego ovaj mrtvak. Čovek maši dva otvorena šuta sam na trojci, a onda celu konstrukciju koša sledeći šut za tri , to je blagi užas nazvati profesionalcem i igračem Partizana!!!
j

jjjjjjjjjjjj

pre 2 meseca

samo 34 slobodna i 30 faulova protivnika ,kad je vojvodina prisla na 63:66 sudije su morale jos jace da povuku, tehnicka, namerna, izbacivanje 2 igraca vojvodine, nemoj neko slucajno da ugrozi drzavni projekat ciji rezervni igrac vise prima nego sto je ceo budzet Vojvodine
К

Ксхдбнк

pre 2 meseca

Неспортски фаул Николића над Ледејом је био чист као суза, али зато техничка тренеру Воше је била смешна...
A

AK10

pre 2 meseca

Kakva lakrdija od suđenja..
j

jad

pre 2 meseca

U kupu su cesta iznenadjenja, ali ne i protiv Partizana i sudija. Kako jadno.
y

yero

pre 2 meseca

Suđenje je bilo takvo da i Boltauzer pozavidi