Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet trenirao skoro u kompletnom sastavu

Z

Zoc neznalica

pre oko 2 meseca

Znaci drzavni projekat zbija redove pred Beogradske izbore....
G

Grobar 62

pre oko 2 meseca

Blago tebi
C

Crni strelac

pre oko 2 meseca

Nelina!!!
Ф

Факти

pre oko 2 meseca

То је само мала игокеа2
J

Jeste

pre oko 2 meseca

Skupilo se drzavno cedo od 20+ meleona.
a

ajdeeee

pre oko 2 meseca

mnogo nam je bitan ovaj mec u milanu, svestan je i zeljko toga, ako pobedimo sve je na nama, protiv svih direktnih konkurenata igramo kod kuce a pak ako izgubimo tu je bajern koji ako pobedi efes ce ozbiljno zakomplikovati sve, evroliga nikad uzbudljivija poslednje kolo sve odlucuje
J

Ja se iskreno nadam

pre oko 2 meseca

da je Željko odlučio da me posluša i da da Jaretu da individualno organizuje prvo fioku pa posle i svoju sobu, za dalje ćemo lako... Iskreno sam ga dosta gotivio i želeo njegov povratak, ali čovek ne želi da presrane da baca cigle i da davi loptu po 15 sekundi napada, asistencija je strana a i slobodna bacanja su izazov... Dečko je prodoran i mogao bi bar tri,četri akcije da rešava ulazom, on ne sme. Mnogo je kritičan a sve je u glavi. Andjuša isto, evo čim je nekako pobedio sopstvene demone, igra kako je trebao od početka... Obojica su povratnici i nisu smeli sebi da dozole da budu predmet sprdnje, ali jesu, sada je vreme za iskupljenje! Niko ne može više od onoga što zna ali može sigurno ono što zna, samo ne mora baš da kuje eksere!
B

Bata konkosta

pre oko 2 meseca

Druze, slazem se sa apsolutno svime sto si napisao. Ja ne razumem kako profesionalni kosarkas, i to na poziciji 1,2 dozvoljava sebi da ima onako los sut. To ti je posao. Placen si za nase standrade iznad svih granica. Uzmi tu loptu covece 2 meseca svaki dan po 1000 ubacenih trojki, 3 treninga dnevno po 3h ako je potrebno, ali jednostavno unapredi taj sut. Pri tom, odavno je on izasao iz povrede i dugo je on tu da bi pricali o nekim opravdanjima. Samo pocni da treniras. Ne znam kako nije sramota coveka koga je partizan napravio da se tako opusteno ponasa. Trening, trening, trening. To ti je posao covece!
I

Igor 96

pre oko 2 meseca

Tacno tako, Jaramazov sut nema nikakav luk, ne znam kako onako sutira stvarno mi nije jasno, u onom prethodnom mandatu u Partizanu to je delovalo mnogo bolje, takodje bih spomenuo Smita, meni je on mnogo los i nije mi jasno sta on igra, meni on nije ni 1 ni 2 a ni kombo, stvarnone vidim nista u njemu, pre bih doveo veterana Gordica nego njega
T

Tema dilema

pre oko 2 meseca

Koja petorka od ove tri je najjaca? A) Smit, Panter, Ponitka, Smailagic, Kaboklo. B) PJ, Jaramaz, Trifunovic, Ledej, Koprivica, C) Avram, Danilo, Naneli, Vukcevic, Kaminski.
M

Mirko 1

pre oko 2 meseca

Ova zadnja , mislim