Komentari na vest

Partizan protiv ulaska Dubaija u ABA ligu

S

Smeh

pre 4 meseca

Predsednik je protiv ulaska Dubaji-a, a trener istog kluba nikad cuo za tu info, oni se sprdaju.
P

Paa

pre 4 meseca

Nisu znali da otvore mail.
@

@@@@

pre 4 meseca

1.zvezda,fmp uništili domaću ligu. 2.lobirali za jadransku ligu. 3.Partizan ostao SAM U BORBI. 4.Čović i zvezda ušli u simbiozu. 5.Čović uništio fmp gomilajući strance. 6.oprošteno im 16 000 000€ 7.dva kluba 2 budžeta. 8.uništili Partizan od 2012 VESTERMAN BOGDANOVIĆ LUČIĆ MILOSAVLJEVIĆ BERTANS LOVERNJ MILUTINOV. 9.Imali otvoren put ka domaćim trofejima BEZ RIVALA. 10.HRONIČNO se BRUKALI po Evropi. 11.Troše više nego pijani Turci. Lista ide u nedogled.
P

Pobogu...

pre 4 meseca

A sve je počelo Partizanovim brukanjem po Evropi i pet godina dugim čekanjem na prolazak u drugi krug. Onda se tu okrenuo drugi list, pa se otimalo i šakom i kapom, ulazilo se u sudijske svlačionice, davili se sopstveni igrači, štipale sudije. I tada dolazi do srozavanja reprezentativne košarke. Onda se fuzioniše sa Igokeom, navijači misle da su institucija, a klub ne plaća svoje igrače. Sledi niz BAT-ova, čak i General traži neisplaćenih pola miliona za dve godine. Počinje pad, ali nisu oni krivi, ktiva je država, kriv je Čović, oni su avangarda i opozicija. Tavore u osrednjosti, menjaju trenere a onda... nakon dogovora sa predsednikom države i predsednikom kluba istaknutim članom vodeće partije najveći objavljuje svoj povratak. Pare se slivaju, niko ne pita koliko košta masa NBA igrača, igrači sa fajnal fora Evrolige, koliko košta stručni štab. Ništa od toga nije važno, važno je samo da se omraženi "FMP" skine sa prvog mesta. Porez se ne plaća, Arena se ne plaća, igrači se preplaćuju, ali "mi smo i dalje opozicija i avangarda." Prošoše od tada dve i po godine, od mogućih 7 trofej (ili 5, ako se izuzmu takmičenja iz kojih su pobegli) osvoje 1, i opet kreće busanje, institucionalizovanje, hramovanje, seltikovanje... i naravno, vređanje tuđih žena. Bravo!
@

@@@@

pre 4 meseca

@Pobogu 1.Ko je krao? 2.ko je kraden? 3.od koga je krađeno. 4.vređanje žene?? Vi ste izmislili tu pesmicu dok ste ratovali sa Čovićem.

@Pobogu...

pre 4 meseca

Pobrkali ste redosled dogadjaja a i mnogo toga drugog nemam volje da sve objasnjavam Partizan jeste prvih godina nekad nesrecno ispadao u prvoj fazi ali je narednih 5 godina zaredom prolazio uvek i gurao napred prve sezone top 16 pa top 8 dva puta i na kraju fajn for.A navodni sporazum nije znacio nista osim saradnje 2 kluba i razmena imena i on se desio posle tih 5 godina.
i

ilija čubri

pre 4 meseca

sve to ali bar imamo predsednika koji je moderan, koji prati modu i svetske trendove. Frizura i brada kao poslednji modni krik. Valjda takav lakse proda one kradene dzipove patrijarsiji?
G

Gooxy

pre 4 meseca

Sta kazu ovi iz zeleznika,prpa a?pa sta vi mislite sta ce biti sa vama?kao kad je makabi igrao.ovi ce navuci extra jaku ekipu i biti non stop prvaci i igrati el.mozda arapi plate grobare i delije da navijaju za njih da prave fantasticne atmosfere da arapi budu domacini u areni
s

samo

pre 4 meseca

Trenutno bi u Evropi, jedino Real i Barselona mogli da pariraju Zvezdi i Partizanu u Aba ligi,samo vama sto se slabo razumete u kosarku bi to bilo, tesko objasniti.
D

Djeneral

pre 4 meseca

A ko tebe sta pita vezano za euroligu? Humr civek.
@

@@@@

pre 4 meseca

Čovek spominje ABA LIGU. Tebi se priviđa Evroliga. Glasaće protiv Dubaija u Aba ligi.
С

Сале2323

pre 4 meseca

Ја колико знам, иза тог пројекта Дубаи у Еуролиги и АБА лиги, велики удео има млађахни Ђоковић, који је ваљда успео да шеике преведе жедне преко воде и крене се у финансирање тог лудог пројекта. Али заиста нисам чуо да иза пројекта Дубаија, стоји и његова маленкост Човкинс! Ако је тако, свака част мајсторе, три клуба у АБА лиги, није мала ствар!
Б

Блок

pre 4 meseca

Ко буде у полуфиналу ишао на дубаји ,које су му шансе за ел? Јер ту испада у полуфиналу.
0

0777

pre 4 meseca

KOLIKO NAPLACUJES POLIRANJE LIMARU?
@

@@@@

pre 4 meseca

Pitajte onog vašeg što je upadao u ponoć u vaš klub. To je NJEGOV ČOVEK. Možda on zna.
0

0777

pre 4 meseca

KO VAS UOPSTE PITA ZA MISLJENJE? SEDI JEDAN
G

G line

pre 4 meseca

OK ne zanima nas ovo koliko nas zanima sta se desava oko Kabokla?
P

Pst

pre 4 meseca

Pst konspiracija vracaju se u proslost. Istina je samo ono sto drugovi kazu.
V

Vrli svet

pre 4 meseca

I ja sam protiv toga da u fudbalskoj Ligi Sampiona igraju po 4 ekipe iz liga petice (1 tim je sampion drzave, a ne cetiri), pa ovi iz UEFA nece da me slusaju.

Gosthjk

pre 4 meseca

Rekoh ja lepo, sto u sali, sto u zbilji, da se Partizanom trogodisnji ciklus zavrsava na kraju ove godine, i da sad novi pijani milijarderi na redu. Samim tim ne cudi otpor ovih nasih milionera, niko ne voli da bude zamenjen...

EL

pre 4 meseca

Samo Zvezda nema zamenu prve 2 sezone od kad igra Evroligu van terena obezbedjenu potom jedne godine je Buducnost sa 5 puta jeftinijim timom skinula bilo je vanredno stanje Covic u elementu urlao na svim televizijama .Pa dobio jos para da se vrati nazad ,pa je druge pandemija i prosle Partizan ali je vratili ponovo. Za sve to vreme kakvi su uspesi bolje da ubace bilo koga u Evroligu mozda ce nesto uraditi.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Samo skrece temu sa problema vezano za Kabokla. Zamlacuje navijace ljudi. Spinuje strasno ne nasedajte. To za Dubai vec zavrsena stvar.Nista se on tu ne pita.
h

hahahahaaa

pre 4 meseca

Prpa bato a ?
D

Drzte lopova

pre 4 meseca

A pazi ove licemere sto su sve u zivotu postigli iskljucivo parama i pomoći drzave (i crveni i crni) a onda kao ne može Dubaj da kupi mesto u ligi i da dodje sa velikim budzetom
S

Smešni ste

pre 4 meseca

Hahahaha, pa očekivano. Znaju Blizanci da će u ligu doći malo veći i malo jači igrač od njih pa se odmah brže bolje setili interesa regiona. Zato kad oni imaju neograničen budžet, a ceo ostatak lige zajedno kao deseti deo budžeta jednog od blizanaca, to nema veze, to tako treba da bude xD
b

bgcz

pre 4 meseca

bitno da se poštovao statut da ne može i Zlatibor u ligu. Ne sećam se da si tad bio čvrste ruke prema drugaru Miliji.
L

Licemeri

pre 4 meseca

Su za to da se židovima dopusti Domaćinstvo u BG-u, iako ni Dubai, ni židovi nisu iz Evrope.
К

Косингас

pre 4 meseca

Пази, квалификовани лимар из Прислонице прича о бизнису. До пре десет година прекуцавао бројеве на шасијама, а сад има најмање 20 фирми у власништву. Шта ти је Србија? Све се може, чак и коса да се пошуми.
A

ABA liga

pre 4 meseca

Samo osoba sa IQ sobne temperature bi pomislila da bi ovo bilo dobro za nasu kosarku.. Pazi sad ovo, dodje Dubai, ima neogranicena sredstva podrazumeva se, i onda bez ikakve tradicije, igrackog kadra i slicno, bas zbog tih finansija ce da dobije A licencu (jer je dokazano da nije bitno ko si sta si, vec koliko para imas, jer se "siri" trziste..). Kad se to desi za god-dve od ulaska, onda ce ABA liga imati tog jednog predstavnika u EL zacementiranog.. Samo eto, nece biti ni Partizan ni Zvezda, vec Dubai, a nasa dva kluba ce da vrse akrobaciju da dodju do mrvica i mozda jednog mesta.. A sta kad se rat u Ukrajini zavrsi i vrate se Rusi? Sta onda? A imam neki ludi osecaj da su arapi rekli, e bez brige, koliko god vas novcano kazne sto ste bespravno izbacili ruske timove iz EL, mi cemo da pokrijemo to, samo eto jedan nas tim u EL... Moze?... Dobrodosli..... Dame i gospodo, predstavnik balticke regije, Dubai....
@

@ABA liga

pre 4 meseca

Sve je jasno sto ti pises, ali veliko ali... Jasno ti je da kao sto je problem bio svake godine do izbacivanja rusa, da li ce uopste predstavnik ABA lige imati pravo ucesca u EL... Tako da bi dolazak Dubaia, povecao popularnost ABA lige, finansijski pretpostavljam popravio situaciju itd itd... msm sve ovo mozemo mi napamet da pricamo, ne znamo detalje ugovora pregovaranja itd...
A

A što

pre 4 meseca

Borac iz Čačka ne bi igrao Evroligu? Ili Vojvodina? Ili recimo Split, Cibona ili Bosna, sve bivši prvaci Evrope, čak višestruki, za razliku od beogradskih "giganata". Nije kupovina mesta u Evroligi kada država nakrca Partizanu i Zvezdi 20 puta veći budžet od prvog sledećeg pratioca (Budućnost, Cedevita). To je sve regularno? Kad se to dopušta ne vidim zašto ne bi ušao Dubai, doveo NBA igrače i posprdao se 30 razlike i sa jednima i sa drugima. Onda je Dubai kao plastika, zovemo se na tradiciju. Ta tradicija kaže da BG bratovi, jedni nemaju ni jedan ozbiljan evropski trofej sem turnira sajamskih gradova, drugi u bivšoj SFRJ za 50 godina skromnih 4-5 titula.. Toliko.
@

@@@@

pre 4 meseca

@ A što.. Budućnost Cedevita Cibona Split Bosna. To su DRUGE DRŽAVE! Njihova briga nije briga Srbije više hvala Bogu. Za Borac može da se razgovara.

El

pre 4 meseca

Nemojte stavljati u isti kosa Partizan i Zvezdu jedino sto su sada oni dobili pare i jedni i drugi za razliku od svih na ovim prostorima ali Partizan cim je dobio i odma krenuo da to opravdava rezultatima to je prvo. Drugo vi pisete o bivsem prvaku Evrope i osvajacu 3 kupa Koraca koji i u ovom veku bio na jednu uhvacenu loptu od finala Evrolige protiv dzinova i 20 puta skupljih timova.
G

Gallina

pre 4 meseca

Svako normalan na prvu loptu je protiv njihovog ulaska u ABA ligu, ali ako ce vec sigurno imati mesta u EL za njih, gde se ocekuje da ce biti dosta novca ulozeno. S tim sto treba imati na umu da ako se ne varam pisalo se s pocetka sezone da medju klincima u ABA ligi igra upravo Dubai (ispravite me slobodno nisam siguran), sta god to tacno bilo znaci vec je posao dogovoren i ovo je populisticka izjava kako bi se: skrenule price o padu forme, Kaboklu, ko zna o cemu nije ni bitno. Sa druge strane ako znamo da ce taj klub imati mesto u EL znaci svakako ce biti nazalost u evropskoj kosarci zbog para, zasto ne iskoristiti to povecati popularnost ABA lige, na konto toga privuci sponzore itd...
A

AV partizan

pre 4 meseca

nemoj sta da brines, tu su narodni novci
D

Druga prica

pre 4 meseca

A u euroligi?
P

Pg

pre 4 meseca

Ja ne vidim problem.Neka Dubai plati klubovima Aba koji su osnivaci po 5 miliona za ucesce to je 14 klubova,70 miliona za Arape nista a za klubove odlican budzet i bude Aba liga medju jacima u Evropi kad se pokupuju igraci.Pa da se takmicimo...
m

merllin_pfc

pre 4 meseca

Svima je vec jasno kao dan I to I ptice na grani znaju. Partizan dobija license za Euroleague na 3 godine za pocetak. Dubai ulazi u ABA I ista ce imati prednost u odnosu na ostale timove.
h

hmmm

pre 4 meseca

naravno dobija licencu ako osvoji aba ligu. ne pali se ko hepo kocka
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Ako oni uđu u aba,SVI NAŠI klubovi iz iste treba da izađu. Ma daj bre, misle ako imaju novac da mogu sve da kupe? E pa SRBE, ne mogu kupiti. Ponosan smo mi narod, bili i ostaćemo, za vek vekova!!!
T

To kao kad

pre 4 meseca

je Makabi onomad igrao a Vujošević, Danilović i Čović podelili pare medjusobno?
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Pa onda je Zmago iz tadašnje czv uzeo lovu od Solnoka???
P

PP

pre 4 meseca

Znaci ovim potpisujes da neces igrati EL sledece sezone, jer ce bas taj Dubai uci bas umesto KKP, jedino ako ne osvojis ABA ligu...
Z

Zvezdaaaaaa

pre 4 meseca

Realno i mi zvezdaši smo, nek igraju u Turskoj, Litvaniji, Izraelu zašto baš u aba ligi.
F

Ffrx

pre 4 meseca

Naravno, kad se njegov budzet puni iz drzavne kase.
O

Oksi

pre 4 meseca

I krecemo, nova tura svadja, rasprava, saopstenja i paljenja navijaca ko je u pravu. Istina je da se ni Ostoja ni Covic ne pitaju 1% vec sta kaze Visoki i kako se on dogovori sa seikom Dubaia u pauzama razgovora oko prodaje jos necega sto u Srbiji nije prodato.
I

Idiokratija

pre 4 meseca

Zašto misliš da Visoki ima veći uticaj na regionalnu ligu od Slovenaca, Hrvata, Bosanaca ili Crnogoraca? Ili si zlonameran, ili glup.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Arapi polako ima da vladaju citavim svetom.Jos malo pa ce krenuti i zene da nam odvode od kuce,pakao.
L

Luka994

pre 4 meseca

Kamo sreće, još i dobro da plate za to...
d

dobrojutro

pre 4 meseca

pa vec ove nase trce u dubai da vrse nuzdu lo njima ako nisi znao odvode ih kao sto seoski domacin odvodi stoku na stocnu pijacu da proda tako se one prodaju u dubaiiu
K

Kazablanka

pre 4 meseca

@Luka Nikad mi nece biti jasno zasto se zenite ako ne volite svoje zene?
h

hmmm

pre 4 meseca

@kazablanka sarkazam ne razumeju oni sa iq manjim od 80.nije mi jasno sto komentarises
G

Gdin Limar

pre 4 meseca

Drugo istorijsko NE posle Brozovog Staljinu😂
P

Pobogu...

pre 4 meseca

Možda bi najbolje bilo da taj "jedan klub" popusti i da se ABA liga pretvori u osiguravajuće društvo oslobođeno poreza.
N

Nećemo Dubai u ABA ligi

pre 4 meseca

Bravo.