Komentari na vest

Partizan srušio Mornar i preboleo Ljubljanu: Ledej i Panter povukli kad se rekorder ABA lige raspucao

F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

POZDRAVIO VAS JAKA BLAZIC UZ LADNU CEDEVITU ZA 3 MESTO NA TABELI!
B

BICE SVASTA

pre oko 2 godine

Zapamti cigo sta si napisao
i

ivko svemirko

pre oko 2 godine

Sad kad radonja zategne odbranu.... Gotova EL za ovu godinu. Samo ABA. Suze i bol musavaca 9.-a godina
f

franjopredsednik

pre oko 2 godine

Uz Agresivnu-Ragbi odbranu koju forsiraju oni mogu da pobede bilo koga, ali zato ce da nalete. bas u Evrokupu sudija koji ce da spreci ovakav nacin odbrane i onda ce da placu kako ih je sudija pokrao i nije im dozvolio da biju.
F

Fica91

pre oko 2 godine

Svaka ti cast: bar pola sata si kako vidim utrosio na menjanje nikova i stancanje komentara na svakih 7 min razmaka. Imas ti decko mnooogo vecih zivotnih problema od igokeafranjevackog Partizana koji ima pomoc sudija
S

Svakako

pre oko 2 godine

Uz pomoc sudija oni ce da pregrme svakog ....
D

Dzaba sve

pre oko 2 godine

Da se prebace pare za narodne kuhinje na racun Igokeje zagreb.ovo od vucka i drzave izgleda ne vrede
I

IskrenGrobar

pre oko 2 godine

Najveci budzet u istoriji srpske kosarke je vec desetu godinu za redom nase Igokeje kome niko ne moze da zabrani da bude osnovan pa i u zagorju Ako izgubimo ABA to ce biti sramota zbog bacenih 20 mil drzavnih eura! Mi smo sramota za kosarkaski klub ali barem se predsednik ponosi nama nasao nam je i centra, posteni smo kao nas Ostoja
M

Musavelijama

pre oko 2 godine

suze liju....strah izmice kontroli.
G

Gost 23

pre oko 2 godine

kako Tristan 8 poena kad je postigao decko samo 3 poena na BC partizan rekoše da je bio dvocifren odlučite se vise
V

Voip

pre oko 2 godine

Run and gun kosarka, rasulo ali totalno kod obe ekipe. Nije ni cudo sto su tu iskocili partizanovi crnci. Ovi sto se loze da Partizan moze nesta da uradi ove sezone su u ozbiljnoj zabludi.
Z

Zabluda Zeleznik

pre oko 2 godine

Jedina zabluda su namestene sudijske i Coviceve spletke (3 na 5,gasenje tv lrenosa,cetvorokoraci…,)i titule u Aba ligi, ali cim dodju evropske utakmice desi se razbijanje od strane nizerazrednih evroligaskih ekipa kao Asvela,Lions,Monaka,Baskonije tu se vidi realnost vasa! Da je regularna liga i da vlast ne sipa milionima ne bi ste videli Evrolige !
a

axaxaxaxa

pre oko 2 godine

nizerazrednih ekipa??? nije tebi lako...
L

LOL LOL

pre oko 2 godine

Monako i Baskonija slabe ekipe ahahahhahahaha koliko ti nemas pojma o kosarci hahahahahhahaha vidi se da si pravi ostojin vojnik
P

Polivač

pre oko 2 godine

Šta vam nije jasno mandrili? Baskonia je sedma u ACB ligi, iseko je Huventud koji igra EC. Taj isti Huventud koga smo mi dobili. Asvela rutinirao Metropolitan koji je prvi u Francuskoj ligi. Isti Metropolitan koji igra EC i za koga do juče niste čuli. Šta vam tu nije jasno? Oprala vas ekipa koja ima manji budžet u EL od vas ( Alba ). Čovek vam lepo objasnio neke stvari ali vi izgleda govorite samo mandrilski jezik pa ga niste razumeli. Šta su to nego nižerazredne ekipe? Problem je što ste vi još jedna klasa ispod - tkz beton.
@

@tačno

pre oko 2 godine

Kako petinom? Kakva ti je to računica, pa Ledej i Panter iz Milana su sami više od te petine koju ti pominješ.
K

Kalina

pre oko 2 godine

Je samo 3,4 mil sta je sa ostalih 11 evroligaskih iskusnih igraca! Dobro sam rekao! Nama samo 2 igraca igrali Evroligu ,a Lidej je dobio otkaz kao visak u Milanu! Jedino Panter sto je u klasi sa vasim evroligaskim pojacanjima! Ostalo sve neafitmisani klinci i igraci koji nisu igrali ozbiljna evropska takmicenja!
d

drzavni projekat

pre oko 2 godine

zivio ostoja m
p

partizan sns!

pre oko 2 godine

Aco Srbine, Aco Srbine
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

Sutra braćo svi povedite babe, dede, stričeve, strine, tetke, teče, komšije, sinove, kćeri, mame, tate. Svi treba da zaokruže znate šta da bi oterali i onog što je navodno proterao Dulu, i onog što je doveo Žoca, ups pa to je ustvari isti čovek, kako to. Ipak da mi svi glasamo za njega da bi se nastavilo sa sipanjem u naš projekat.
l

licemercine jug

pre oko 2 godine

Valjda je jasno oko vesti u vezi wild card za partizan zasto grobari ne skandiraju ono sto su skandirali prosle godine u ovo vreme
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ako zelimo da Partizan nas ne ugasi kao onda 2011 moramo glasati za naseg predsednika! Ja ne mogu podneti jos jedno gasenje i promenu imena Fmpu! Vidite da igraju sve bolje i bolje a 3x manje para od nas imaju!
n

napredan

pre oko 2 godine

grobari sutra svi za ostojine da povećamo budzet.
Z

Zeleznik Idea

pre oko 2 godine

Aco je nas covek! Da nije njega nikada se 2011, kada smo ugaseni ,ne bi vratili kupovinom ucesca u Evroligu!
j

jupiter

pre oko 2 godine

apsolutno znamo da cete vi kao i proteklih deset godina zarad titula da glasate za vasu crveno belu usnu..jedino gde se culo protvu sune je Partizanova tribina,dok neko cuti li cuti
S

SUMA

pre oko 2 godine

Zek Ledej najjači igrač naše lige, ali ubedljivo. Kakva persona, svaka čast
o

ostoja limar

pre oko 2 godine

pun Pionir zarada 45 miliona .

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Dokaz da ne moraju da sipaju milioni u ugasene klubove da bi bilo igre! Dokaz da ne trebaju skupi carter letovi,najskuplji domaci i iskusni evroligaski igraci ,oprastanje dugova od 20 mil ,kupovina Evroliga od cibone,hrvatski sponzori na dresu ,organizovanje f4 u Beogradu! Partizan je blago Srbije Najtrofejniji klub koji iz utakmice u utakmicu raste! Svi na glasanje sutra,inace ce se nastvaiti sipanje neogranicene kolicine novca u ugasene klubove bez istorije i tradicije!
c

cuj ovog

pre oko 2 godine

alo sine sto vam se evro licence placaju onda? Sta lazes sebe?
I

Igokea 2007

pre oko 2 godine

A koji Partizan? Partizan Igokea ili Igokea Partizan, zbunjen sam, pa ne znam ko je ko nakon one fuzije u Laktašima. A stvarno ne treba puno. Samo najveći bužet u istoriji srpske košarke, 2 F4 igrača, nekoliko NBA igrača, nekoliko reprezentativaca raznih zemalja, najskuplji trener Evrope, Arena na poklon, milioni niotkuda, i to je dovoljno za drugo mesto. Nema šta, najjači ste.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Toliko godina ste igrali EL i imate dva Top 8...vi ste se tad finansirali od koga institucijo? F4 ste igrali sa Maricem i Boom koji su tad bili zverski igraci...tako da nemoj molim te da spominjes ko je na drzavnoj sisi, a i ako nista vas smo oducili pa smo zasluzili preskupe letove i da granjani gladuju...dosta su gladovali zbog onog sto samara i gepekuje sudije.
8

82828388

pre oko 2 godine

Lekovi preskoceni 😄😄😄

Sale

pre oko 2 godine

Partizan je na f4 isao sa anonimusima te zverine od igraca su dosle Bo Mekejleb iz Turskog Mersina a Maric iz Granade do tada bili nepoznati javnosti ,sta ste vi napravili sa ovim decenijskim igranjem Evrolige sa 3 do 5 puta vecim budzetom?
c

ccczzz

pre oko 2 godine

Dete da li si normalan kad tako lupetaš. zar nije Partizan pre 4 godine bio u dubiozi od 8 miliona eura. Od tada niste zaradili ni euro od transfera, navodno nemate ni sponzora. Da vas je svaka od te 4 godine koštala 5 miliona plus ova kad sre doveli pantere i ostale galaktikose to bi bio dug od bar 20 miliona eura, a vi trošite kao da ste real Madrid...
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 godine

Pošto 15 penzionrskih miliona nije bilo dovoljno da se izbori EL, s obzirom da ove godine Rumeni osvaja ništa, državo kupuj im divlju kartu. Dogodine još trideset miliona.
C

Cova exel

pre oko 2 godine

Mozes li to u exelu da mi napises samo tome verujem!
O

Ognjen SOMsķi

pre oko 2 godine

Jel ima somova na Drini?

Sakur

pre oko 2 godine

Decko ti nisi obavesten da smo mi vec od sledece ggodine u evroligi?Zamisli kakve bombe nas ocekuju na leto ahahahahaha drz gace
J

Jel

pre oko 2 godine

Galenika u strajku?
d

drobilica kicme

pre oko 2 godine

Jos nije idealno,ali to sve bolje i bolje izgleda.Tempira Zeljko formu za zavrsnicu,i osvaja se aba lagano.
C

Czv insajder

pre oko 2 godine

Samlecemo vas 25 razlike ,sve tri utakmice ! Za tri klase ste losiji! A to za budzet da nam je veci je i logicno jer igramo Evroligu!
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Ma 100%
t

tako je

pre oko 2 godine

samo napredno partizane!
m

mi smo brate napredni od 2012 te

pre oko 2 godine

jedan klub,jedan vodja zivela zvezda i delija aco srbin
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Izuzetno vazna pobeda. Nakon sto je Zvezda izgubila oba meča u Nemačkoj, Partizan je izbio na prvo mesto. Svaka čast Ostoji a i Zelimiru i Todoriću. Sa ovim su se složili...
C

Cerebro

pre oko 2 godine

braco grobari sutra svi za ostojine..
Z

Zasto njih

pre oko 2 godine

Kad nas Terza i Cova drze sliku od Predsednika u kancelariji! Nije mi to jasno nikako!
G

Gost456

pre oko 2 godine

naravno da ce igraci od milion milion ipo evra da povuku, to samo govori o obradovicu
E

Evo me

pre oko 2 godine

Zipa sad ovo,osnovani od vojske van granica drzave Srbije,prebaceni u Beograd,prodali grb Cepteru zbog para,fuzionisali se sa Igokeom zbog lakseg brisanja dugova,kao sto rece njihov predsednik Danilovic : "Igokea-partizan jedan klub", Igokea je iz Laktasa,jedini klub koji moze da igra u 3 razlicite drzave,3 razlicita grada i jos su jedini klub koji je prodao grb zbog para,ko su oni ustvari i gde igraju i koji grb koriste?!
ц

црно на бело

pre oko 2 godine

Боли и даље кад гледаш првака Европе,београдски Партизан?Видео си јуче како је тешко ући међу 8,а не 4 пута на Ф4,а тек да да освојиш...нисте били близу као "стара" цзв,а ова Човићева творевина можда мало ближа, али жуља што знаш да то није она "стара цзв...
K

Kon

pre oko 2 godine

Evo me@ Prvi predsednik sd C. Zvezda je Slavko Komar iz Zagreba, Hrvat. Istina je da ste prodali grb za700.000e.ugasili klub, prodali koševe, istoriju, kradete pehare. Vaša istorija počinje od 2011,to je i Čović potvrdio. Partizan nikada klub nije ugasio, a vi jeste, i ta istina boli ugašeni.
G

Gost11

pre oko 2 godine

Али ово, основани ван граница Југославије... Основани у Загребу и остале глупости. Колико мораш бити глуп да верујеш у то, и да то истичеш стално иако немаш аргументе да то поткрепиш. Благо циганима са својим мозгићима

@Evo mene

pre oko 2 godine

I bravo aplauz od toga nista nije tacno samo da ,,FMP-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo"
m

marepfc

pre oko 2 godine

kupuj drzavo wild card, nema od nas nista
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Mislim da moramo ponovo da se ugasimo da bi je kupili kao onda od Cibone! Ali to nama nije tesko!
M

Miloš 1970

pre oko 2 godine

Još mi moramo da rastemo kao tim, ima tu mnogo posla još da bi Partizan bio šampion Aba lige...
G

Gost3444

pre oko 2 godine

Pun Pionir ljudi, vreme je da se prebace u Arenu, samo se gube pare a Ostoja od toga živi 😄
Г

Гостиона

pre oko 2 godine

Ви о посети...
J

Jedna je istina

pre oko 2 godine

Zeljko Obradovic-Drzavni projekat
T

Tacno

pre oko 2 godine

Koji sa petinom Fmpovog budzeta igra sve bolje!
@

@Tačno

pre oko 2 godine

Petina FMPovog, a i Zvezinog budžeta nisu dovoljne da pokriju ni Panterovu godišnju platu. Meni nije jasno, koga pokušavate da lažete tim pričama da Zvezda ima veći budžet, kad se zna da je bar 3x manji. Je l' to lažete sebe ili nas? Ili ste plaćeni da lažete? U poslednje slučaju, je l' bolji parizer ili alpska?
@

@tacno

pre oko 2 godine

Koji sa (dokazano) većim budzetom od Zvezde igra slabije. Čuj petina 🤣
@

@tacno - cuj petina xD

pre oko 2 godine

Duplo veci budzet od Zvezde, a za klasu slabije partije
T

TzT

pre oko 2 godine

Sam Zeljko vredi u novcu kao Radonjic i cela ekipa.Toliki mu je ugovor!
J

JakaLikesThis

pre oko 2 godine

Cedevita kaze "😂"
J

JakaLikesThis

pre oko 2 godine

Cedevita kaze "😂"