Mihailo Pavićević (©MN Press)
Mihailo Pavićević (©MN Press)

Pavićević otvoreno: Daće bog da Budućnost osvoji titulu

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.05.21. | 09:29

Trener Mornara ne ostavlja dilemu uz koga je u finalu

Jedan finalista ABA lige je poznat. Budućnost je sa 2:0 u pobedama eliminisala Mornar i boriće se za trofej. Pitanje je samo da li će na drugoj strani biti Crvena zvezda ili Igokea, pošto je nakon dva meča rezultat 1:1.

Očekivalo se da Mornar pruži jači otpor Podgoričanima, pogotovo na svom terenu u Baru, ali nešto je škripalo u timu Mihaila Pavićevića.

Izabrane vesti

Budućnost je igrala mnogo bolje nego u prvom meču u Podgorici. Mi smo bili u igri u prvom poluvrememnu, međutim, to je bilo prividno, jer smo odbranu igrali katastrofalno. Nismo mogli da zaustavimo ništa „jedan na jedan“, a Kobs i Ivanović kada igraju zajedno to ne može da se zaustavi. Kobs je pokazao zašto je najbolji bek u ABA ligi... Mi nismo imali dovoljan broj igrača na raspolaganju, neki su izašli iz povrede, a onda kako je tekao meč tako se uvukla nervoza, jednostavno nismo bili na nivou i Budućnost je zasluženo ušla u finale“, ocenio je Pavićević posle poraza.

Bez obzira na sve tenzije sa Podgoričanima prethodnih godina, bez obzira što je od njih ispao u polufinalu, trener Mornara je vrlo jasno poručio da će navijati da Budućnost osvoji titulu.

Budućnost je zasluženo pobedila, želim joj mnogo uspeha u finalu. A, daće bog i da kvalitetnom igrom osvoji titulu“, poručio je Mihailo Pavićević, koji je svojevremeno bio trener Crvene zvezde. 


tagovi

KK MornarKK Budućnost PodgoricaABA ligaMihailo Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara