Komentari na vest

Pešić: Nismo imali sreće, izlaskom Jovića ostali smo bez iskustva u kreaciji, a Grcima je raslo samopouzdanje

k

kukanje

pre oko 1 godinu

Nisam pomenuo da grci igrali i bez selektora itudisa iako je bio slobodan u petak. Ovde bi gorela zemlja i kukala majka da je takav slucaj bio sa pesicem npr ili bilo kojim drugim npr.kokoskov kad bio.
n

nnnnn

pre oko 1 godinu

Nemamo vise vrhunske poentere. Nasi igraci su godinama u Partizanu i Zvezdi - pomocno osoblje strancima. Uglavnom zato gubimo tesne zavrsnice. Plus sto nemamo profil igraca za danasnju amerikanizovanu kosarku tempa i suta. Opet smopo sinoc izgubili zato sto oni mogu, a mi ne mozemo da zabijemo pet trojki u zadnjih deset minuta meca. Takva je danasnja kosarka. Ako se i plasiramo na SP - necemo nista napraviti.
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Pa ovaj čovek nije znao da iskoristi Jokića kako treba. Ne znam šta se drugo moglo očekivati od ovakvog sastava. Dobićemo Britance, to je nesporno, ali već na prvenstvu će biti veselo
p

pobrkao si

pre oko 1 godinu

Sta tek reci za celotija koji najboljeg centra sveta igra na cetvorci kako bi igrao birca?
D

Danilo i Djoxi

pre oko 1 godinu

Čast Jokiću samo bi Bogdan mogao sa nama!
S

Siman

pre oko 1 godinu

Juce se ceo dan na twiteru Misko Raznatovic hvali kako igra njegovih 10 igraca. Privatizovao je repku. Vozi Miško, slušaj Kari!
G

Gost7373737373727

pre oko 1 godinu

Ljudi, Pesic se bavi botovanjem po komentarima. To nam sve govori.
b

bravo!

pre oko 1 godinu

svako ko se ne slaze sa tobom je bot. a to sto ti ostavis 10 istih komentara pod razlicitim imenom to nikom nista.
P

PartizanPFK

pre oko 1 godinu

Jeste. Nema pametnija posla čovek nego da se na Mozzartu raspravlja sa klincima koji su se juče ispilili ispod majčine suknje. Sigurno...
S

Salw UGRINOVCI

pre oko 1 godinu

A tebi bi savez posle Velike Britanije trebalo da se zahvali...
a

adversome

pre oko 1 godinu

Lopta je okrugla 🤣
o

oni dadu kos a vi

pre oko 1 godinu

srece ?? pa nije to loto Pesicu nesreco
n

nikola mirkovic.1

pre oko 1 godinu

uvek me nasmeje kada dodjem ovde i procitam komentare cuvenih strucnjaka koji u zivotu nisu tacnuli kosarkasku loptu ali sve znaju i kada je pesic trebao da uvede igraca i da trazi tajmaut i da li je uopste trebao da bude selektor. steta sto ih tako pametne ne primete neki golden state ili chicago bullsi pa da pokazu taj svoj kvalitet na delu. zamisli uzmes da blatis coveka koji je kao trener osvojio sve u karijeri, cak i po vise puta. voleo bih iskreno da mozzart uvede opciju da komentare mogu da ostavljaju samo registrovani korisnici. lepo imenom i prezimenom, a ne ovako da se svaka budala skriva iza tastature. sutra da ih sretnes na ulici i pitas da ti to ponove bili bi manji od makovog zrna. gamad.
n

neuspeh

pre oko 1 godinu

Zao mi je. Kosarkasku igru ne poznajes. Pesicevo vreme je proslo. Jaramaz ce mu doci glave. Najgori igrac koji je igrao ikada. Sinonim za neuspeh.
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Nema minulog rada u sportu, ne postoji. Pesica kritikuju zbog nacina na koji radi sad, a radi ocajno. I nema potrebe da bilo sta zamisljamo, sve se vidi vrlo jasno
@

@Jtd

pre oko 1 godinu

:Nema minulog rada: a jel se secate kada je kragna bio drugi na svetu 2014 godine??????????
N

NS978

pre oko 1 godinu

Pesicu puna podrska! Dolazim protiv Britanije da obezbedimo plasman na to SP. Svako kome je Srbija na prvom mestu i jedina u srcu to ce reci. A ovi koji pljuju zna se zasto to rade, jer njima je reprezentacija produzena ruka za njihovo klubastvo. Takoreci, najgori soj ljudi. Gnjide.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Šta bi? Pregorela licna? Odakle ta ostrašćena potreba da se brani neodbranjivo? Ako je iko kriv za onu blamažu sinoć to je Kari. Naši klubovi iz EL sa tim nemaju nikakve veze.Niko nije pustio igrače za ovaj prozor pa nisu ni oni. Kari je imao 4-5 igrača od 12 za SP za razliku od Grčke koja możda ima 1 ili 2. Kada mu se povredio Jović, koji je BTW senka nekadašnjeg igrača, on kreće sa Uskokovićem u odlučujuću deonicu? I to posle one trojke u poslednjoj sekundi.U čemu je problem, mora Miškov igrač da se upiše u protokol? Dečko se pogubio, Grci navalili a Kari ne menja ništa. Pa kad su oni i poveli onda daj Milutinova i trpaj pod koš. Deset minuta igra isti napad? Pa ja bih sa ovih mojih skoro 60 godina shvatio kako da se branim a ne profesionalni trener i igrači.U odbrani Kuridža nema šanse da stigne onog na B. što nas je ubio trojkama. Sve ostalo je bila logična posledica takvog vođenja.Zato nemoj da se nerviraš, niko od nas ne voli ni Karija ni Srbiju manje od tebe, nego samo razmišjamo ponekad.
0

02022239

pre oko 1 godinu

matoriekspert = dete od 10 godina zatupljeno crvenim ili crnim bojama.
T

Tako to biva

pre oko 1 godinu

Otkad coki vodi glavnu reč
I

Ivan FCRS

pre oko 1 godinu

Izgubis od gomile grckih vodonosa za koje niko nije cuo van grcke. Imas u timu Milutinova, umesto da ti se cela igra bazira na njemu da ubaci ovim molerima 50 poena, tebi sutira Jaramaz airbolove celu utakmicu.
l

lepo covek kaze

pre oko 1 godinu

Milutinov da udje u Hulk mode i da razgrce desetoricu igraca na ledjima svih 40 minuta utakmice jel to jasno Svetislave i Nikola?
U

UU

pre oko 1 godinu

Kari o čemu pričaš pa ne znam koji put ovako gubiš utakmice u ovim kvalifikacijama.Dva puta protiv Belgije protiv Letonije i sad protiv Italije vodimo kontrolipemo meč i izgubimo.Isto je bilo na evropskom protiv Italije.Prošlo tvoje vreme idi čuvaj unuke.
i

izjede te zloba

pre oko 1 godinu

Zasigurno znamo da tvoje nikad nece doci!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Iskreno za ovakvu utakmicu nam je falio jedan Teodosic da pogura kad drugima ne ide.
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

UBI ČOVEK SA DEMAGOGIJOM. Đorđevića proglasiše dunsterom, a on : 2014.FINALE SP 2015.Polufinale EP 2016.FINALE OI 2017.FINALE EP 2019. 1/4 finale SP Dovedose Kokoškova : DEBAKL NA KVALIFIKACIONOM TURNIRU ZA OI Dođe Pešić: DEBAKL NA EP SP nam visi i zavisi o jednom meču. Pa kako vas nije sramota bilo šta reći Đorđeviću. Ima od blata da ga pravimo.
R

Rezultati govore

pre oko 1 godinu

Srbija u kvalifikacijama za SP 2019: skor 7-5. Srbija u kvalifikacijama za SP 2023: skor (trenutno) 7-4. Pešić nije imao na raspolaganju najjači sastav za EP. A istine radi ni Kokoškov na kvalifikacionom za OI. Ali zato Salo Dunster jeste pa smo izduvali za plasman u Tokio, kada je trebalo da budemo bar među dve najbolje plasirane evropske selekcije na SP.
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Šta govore rezultati 🤣🤣🤣🤣🤣 Šta poredis SP 2019.na kojem je Srbija igrala 1/4 finale, sa SP 2023.NA KOJE SE NIJE KVALIFIKOVALA JOŠ (pa čak i da se kvalifikuje ima grupu proci, pa tek onda igrati 1/4 finale). AJDE DA UPOREDIMO na klupi Srbije onda i EP. Đorđevic FINALE I POLUFINALE. Pešic debakl u 1/8 finala.
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

Čuj Pešic nije imao za EP najjači sastav (pa samo Bogdan nije igrao, ostali svi bili tu), a Đorđević 2017. bez 7 najjačih igrao finale ( doveo Lazica, Simonovica, Bircevica, Kuzmica, Štimca, plus sa povrijeđenim Jovicem do srebra). Po imenima nikad losiji tim u istoriji EP nije dosao do finala. DAL SI REALAN??
S

Srbija iznad svih

pre oko 1 godinu

Lol. Lik uporedjuje 5 takmicenja Djordjevica sa 1 Pesica i 0 Kokoskova. Daj i njima dvojici po 5 takmicenja, gde ce imati sve zdrave igrace, pa onda sudi. Malo manje klubastva ne bi skodilo.
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Druže, Zvezdaš sam do groba, ali rezultati Đorđevića su ubedljivo najbolji u istoriji reprezentacije kako se ona Srbija zove. 4 srebra (od toga 3 je osvojio Đorđević). Nema 0 takmičenja Kokoškov (nego se nije kvalifikovao sam na OI). Đorđević je isto igrao kvalifikacije za Rio pa je prošao. Za Pesica mogu samo reci, od kako je došao (1 takmicenje plus kvalifikacije za SP) - TEŠKA KATASTROFA.
R

Rezultati govore

pre oko 1 godinu

@Gostimirko To što ti imaš tvrdu Bosansku glavu, to ti ja ne mogu pomoći, obrati se roditeljima. U komentaru je sve lepo navedeno šta i kako. Ako nije jasno, pročitaj ponovo. Ako i dalje nije jasno, tvoj problem.
G

Gostu1234

pre oko 1 godinu

Klemen Prepelic i Ziga Dimec se ne slazu sa tobom. I uvek neugodni Sasa Zagorac.
G

Gostinirko

pre oko 1 godinu

Sta imaju veze nečiji roditelji i odakle je sa temom o kojoj pišemo?? To što ti je Pešić "odličan" znam da je rezultat sendviča sa kečapom i majonezom zbog kojeg pravdaš DEBAKL NA EP i spominješ neki učinak u kvalifikacijama za SP 2019' i učinak u ovim za SP 2023 (na koje se uopste Srbija nije kvalifikovala). Čoveječe Belgija ga odučila od košarke, a i ono što je igrao protiv Grčke i Turske u oba meča prosipao ogromnu prednost i čupao na teške produžetke i to u punom sastavu. Zbog takvih bih volio da Britanija odradi u ponedeljak zadnje zakucavanje eksera u sanduk reprezentacije.
@

@Gostimirko

pre oko 1 godinu

Nisi tako pricao kada nas je Izrael odvalio i kada smo jedva preziveli Austriju?!?! A da klupske boje ispred reprezentativnih <3

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Bez iskustva? Sve omladinac do omladinca, svi igraju u Mladosti iz Zemuna! Daj bre Pesicu, celu 4 cetvrtinu i produzetke igras sa istom petorkom i samo jednu akciju za Militinova i ako to ne prodje onda smo u kanalu kao sto nije ni prolazilo. Dovedite nekog za selektora ispod 70 godina, posto ce Pesic da umre na klupi sa kosarkom iz 90-tih godina proslog veka. Ovakvu Grcku bi Borac iz Čačka opeglao, svaka cast Borcu, nista lose nisam mislio.
t

tuga od profesije

pre oko 1 godinu

Zamisli koja su bruka ovi mladii treneri kada je Kari sa 70 godina i dalje doktor za njih.
x

xhee

pre oko 1 godinu

Ko daje minuse na ovaj komentar? Pešić je veliki trener, ali bivsi trener. Vreme ga je pregazilo. Čovek je sa manje od 30god bio trener Bosne, a sad, kad ima daleko preko 70god, ne dozvoljava mlađima da rade. Voli Srbiji za pola miliona evra godisnje. Hrani golubove, igraj šah, gledaj kosarku na tv-u.
@

@xhee

pre oko 1 godinu

Pesic je zvao samog sebe i ponudio si posao. Alal ti logika. Eno ti ga mladjani Jasikevicius sa 10x jacom Barsom nego u vreme Pesica ima iste, ako ne i gore rezultate, a spucao para i para. Toliko o tome ko je bivsi trener.
x

xhee

pre oko 1 godinu

Nisam rekao da je Jasikevičijus trener. Rekao sam da je Pešić veliki trener, ali bivsi trener. Vreme ga je pregazilo. Ovo sto on radi, moze da radi prosecan srpskoligaski trener.
P

Proka87

pre oko 1 godinu

Čovek je za penziju. Ništa nije uradio na Evropskom gde smo bili favoriti za zlatno i to sa jokicem i micicem a na svetsko i ako odemo tamo tek nece nista uraditi. Glumi nekog trenera već 10 godina a realno mu je vreme za penziju.
M

Može ali

pre oko 1 godinu

Prvo Djordjević koji se obukao sa Jokićem i Bogdanovićem na SP.
p

plači

pre oko 1 godinu

Svetislav Pešić - dvostruki evropski i svetski šampion. A ti si samo mala ljiga.
D

Darko555

pre oko 1 godinu

Budite bar malo originalniji kad vec svi botujete po istom principu: mator, favoriti na EP, penzija bla-bla. Gomila lupetanja.
G

Gost 1990

pre oko 1 godinu

Podseca me na Pizona kada smo izgubili u Sloveniji.
i

izgleda malo 30mil

pre oko 1 godinu

Podseca me na to kada je beogradskim "velikanima" bilo mrsko da puste igrace u nacionalni tim jer su jurili uvek neugodni Top 20
m

miou

pre oko 1 godinu

Sram te bilo Pesiću,odlazi!!!!!
D

Darko555

pre oko 1 godinu

Mislim da je daleko veca sramota da budzeti dva kluba zavise preko 90% od drzave za koju oni nece da puste igrace da nastupaju. Pa dobro, srecnu im Albu i Fenjer zelim.
k

kukanja

pre oko 1 godinu

A grcima ko igrao...igraci rodosa,peristerija, aris i sl za koje niko od vas nikad nije cuo. Svi zajedno imaju manji ugovor od milutinova npr. I nijedna reprezentacija nema ijednog igraca el i ek.
@

@kukanja

pre oko 1 godinu

i igraju stalno zajedno.a beslac i milutinov se sreli prvi put u zivotu pre dva dana
k

kukanje

pre oko 1 godinu

I nijedan da kaze kogi graca grcke znao ili cuo za nekoga. A ovaj sto prics o bedlaci i milutinovu je u fazonu alibi ljudi tipa,ma naci cu neki razlog mada nebitan. Cg i bosna se kolju za odlazak na sp pa juce igraju i bez muse dubljevica,ivanovica i jos 6,7 igraca ijedni i drugi. Slovenci igrali sa juniorima danas. Francuzi sa sa c d ekipom .
@

@kukanja

pre oko 1 godinu

Zamena teza. Slovenci i Francuzi se već kvalifikovali na prvenstvo. Bosanci morali da nadoknade +19 protiv Crne Gore (skoro pa nemoguća misija). Pride ni Dubljevića ni Musu ne izdržava budžet Bosne ili Crne Gore već budžet Reala i Valensije, za razliku od igrača večitih koje izdržava Republika Srbija u odnosu 90% država - 10% sponzori kluba (državne firme koje moraju po nalogu države da sponzorišu večite).
K

Krkobabic

pre oko 1 godinu

Ovih gramzivih penzionera kao sto su Pesic i Dzajic moze samo majka priroda da nas spasi.
1

1234512345

pre oko 1 godinu

Grci s druge strane pucase od iskustva. Da li smo mi realni kao drustvo, kad smo prihvatili da upijamo izgovore ma kog ripa - s nidje veze. Elem, odgovor je ocigledan nazalost.