Komentari na vest

Pešić skinuo kapu srpskim asovima: Jokić čini da se NBA prilagođava njemu, mi smo posebna sorta

R

REALNOST

pre gotovo 2 godine

vi iz MOZZARTU gde nam je B. Bogdanovic ! Nema ga na fotosu. PosleJokica najbolji !
b

bard

pre gotovo 2 godine

Ako svi budu igrali, mislim da je koncept jasan: 3 spoljna jaka sutera : Bogdan, Micic, Nedovic/Guduric krilo : Kalinic centar : Jokic sve u reketu ostaviti Jokicu, jer njegova igra ne trpi jos jednog visokog igraca... bude li ovako, davacemo u proseku 90 poena
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Ta ekipa ne može da odbrani ništa, što se i videlo zadnjih nekoliko puta.
К

Катаи уместо Луке Јовића

pre gotovo 2 godine

Шта је ово свануо је нови дан а ми овде немамо нови текст о томе како Сити није освојио лигу шампиона?
g

grobar-s

pre gotovo 2 godine

Kod Pesica je Nedovic bio rezerva Filipu Covicu.Ako mu i ovaj put Nebojsa sastavi tim igrace i Lazarevic.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Пешић са репрезентацијом има титулу светског првака освојену у Америци. Ту репрезентацију је наследио Обрадовић. Ко прати зна шта је после било.
M

Miloš 1970

pre gotovo 2 godine

A ko je osvajao zlata 1998 na svetskom prvenstvu, 1997 na evropskom, srebro 1996 godine na olimpijadi?? Verovatno imaš 20 godina i ne sećaš se jel navijaš za Fmp i mozak ti nije jača strana!!!
g

gost978

pre gotovo 2 godine

Jokić, Micić, Bogdanović, Kalinić, Lučić, Milutinov, Pokuševski, Bjelica, Teodosić, Gudurić, Jović, Nedović, Bobi M... strašna ekipa ako svi budu spremni i na raspolaganju..
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Veliki problem ove reprezentacije biće međuljudski odnosi. To je počelo još od svetskog prvenstva i poraza od Argentine a nastavilo se porazom od Italije u Beogradu. I Teodosić i Bogdanović kao i Jokić i Micić a vrv i Kalinić misle da baš oni treba da budu glavni u reprezentaciji. Previše lidera a premalo radnika spremnih da rade prljav posao, to će biti najveća problem ove reprezentacije uz podmakle godine Bjelice i Teodosića.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Od svih nabrojanih samo bogdanović misli da treba da bude najbolji.To nas uvek košta zlata jer polufinale i finale katastrofalno odigra.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

A zašto smo mi Srbi skloni teorijama zavere? Kad nam ne ide i loše odigramo neki turnir (EP, SP, Olimpijadu, neke kvalifikacije) odma mora da ide ona priča "Mora da su se posvađali". "Mora da je neko kriv, sebičan itd.". Zašto jednostavno ne prihvatimo zdravorazumski zaključak da je možda nekad i taj protivnik bolji, da smo jednostavno neku utakmicu odigrali slabo, bez volje itd. Da jednostavno ne ide u tom datom momentu, da su igrači iscrpljeni, da koliko god se trude ne polazi im za rukom ništa. Otkada to stoji da u košarci UVEK MORAMO da osvajamo medalje, i to one najsjajnije? Generalno naše ljude su malo više razmazili rezultati reprezentacije iz 90ih i ranih 2000ih, te je sada KATASTROFA ako se ne uzme zlato, ili ne daj Bože ispadne pre finala. Da ispadaćemo, da gubićemo ali sve je to sastavni deo sporta i košarke kao takve. To je normalno, biće još puno pobeda i poraza ali ne treba dizati toliku buku oko toga, niti kukati i prstom upirati na nekakve "krivce" i samo još više pogoršavati situaciju i atmosferu oko reprezentacije.
А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Наши најбољи играчи су Јокић, Богдан и Мицић. Ако њих тројица буду играли на ЕП, 90% да освајамо. Можда ће и двојица од њих тројице бити довољни за злато. Битне улоге још имају Калинић, Лучић, Покушевски, Милутинов, Тео, Бјелица, Гудурић, Недовић (под условом да је 100% фит). Квалитетнији смо него што смо били оре двадесет година.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

За све се слажем сем за Јокића. Једини од набројаних би силом био у репрезентацији. Мислим да би то утицало лошше на атмосферу. Онда би игра репрезентације била базирана на њему и питање је како би то остали прихватили.
@

@д.г.

pre gotovo 2 godine

Zamisli štete da se igra bazira na dvostrukom uzastopnom osvajaču mvp nagrade najbolje lige na svetu, uzas...
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Ajde Pesicu skockaj ove momke pa da grmimo svi za Srbiju!!!
A

Avangardista.

pre gotovo 2 godine

Ja sam Kalcopolista a ovo mi je lazni nalog pod imenom avangardista,cisto da znate! Ps: navijam sa Bursu i Alimpija!
N

Nolan Smith

pre gotovo 2 godine

Na slici sve Zvezdasi kojima je Zvezdin grb u srcu! Cestitam svima na priznanjima!👍
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

И ја сам Звездаш али овде је реч о репрезентацији. Ако ме нешто нервира код гробара то су поделе у репрезентацији. На жалост са тим поделама изгледа да су и поједини Звездаши кренули. Ја сам становник Србије, Србин па иза тога Звездаш.
B

Bursa

pre gotovo 2 godine

Bravo momci vi ste ponos Srbije i C.Zvezde,4 momka 4 DELIJE koji u srcu nose samo crveno belu boju!
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Cetiri asa, cetiri Srbina, 4 zvezdasa na slici. 😎
1

11

pre gotovo 2 godine

jedan je amerikanac

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@Spiritus Ma da, i cica Draza je bio zvezdas jelte, ali malo sutra. Jedina veza izmedju njega i zvezde je sto jovo kapicic (namjerno malim slovima) onomad rece da zna gdje je cica zakopan ali nece da kaze. Ako ne znas ko je doticni kazi pa cu ti objasniti a Jokic je crno-beli, bio i bice
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

@11 11-11=0
i

ispran mozgic

pre gotovo 2 godine

Znaci onaj ko navija za Patizan, Vojvodinu, Radnicki KG, Radnicki Nis, Borac Cacak, Spartak iz Subotice...ne treba da navija za Srbiju?
G

GostDA

pre gotovo 2 godine

Micić Jaramaz Teodosic Gudurić Bogdanović Lučić Kalinić Bjelica Pokušavski Jokić Milutinov Marjanović. Siguran sam da Nedovića neće zvati, i vjerovatno će biti još 3-4 iznenadjenje, otkaza i slično.. Šteta zbog Jovica, on je igrač koji je podjednako dobar u odbrani i napadu. Mislim da će Dobrić biti sigurno u 12, a mozda i Davidovac. Moguće i Vanja Marinkovic ili Andjusic da iskoriste neki otkaz, ali tesko. Vjerovatno će i iz Partizana nekog ugurati u 12, a jedine su opcije Smailagic Koprivica i Avramović, i sva trojica su trenutno daleko ispod svih gore nabrojanih.
I

Ivan ns

pre gotovo 2 godine

Pitam se šta bi bilo kad bi Mesi odbio da ide na svetsko prvenstvo
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Kakav Marjanović, nije skupio 10 minuta ove sezone.