Trofej namenjen osvajaču Jadranske lige (©KK Crvena zvezda)
Trofej namenjen osvajaču Jadranske lige (©KK Crvena zvezda)

Plej-of Jadranske lige kreće posle Uskrsa

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.04.21. | 13:12

Čeka se samo još potvrda Arenesport kao vlasnika televizijskih prava

Plej-of Jadranske lige počeće najverovatnije od 3. maja odnosno odmah posle pravoslavnog Uskrsa, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Kako se može čuti planirani termini za polufinale regionalnog takmičenja su 3. i 7. maj, plus 11. u slučaju majstorica. Čak postoji i ideja da finale počne već 11. maja u slučaju da se treći mečevi polufinalnih serija ne budu igrali, ali o tome će se tek odlučivati kada za to dođe vreme. U ovom trenutku sve zavisi od televizije Arenasport kao vlasnika televizijskih prava, ali načelni dogovor postoji.

Izabrane vesti

04.00: (2,30) Golden Stejt (12,5) Denver (1,75)

U plej-of Jadranske lige siguran plasman imaju Crvena zvezda, Budućnost i Igokea, dok će se u utorak 27. aprila direktno odlučivati o poslednjem učesniku i pozicajama na tabeli. Budućnost je završila ligaški deo porazom od Mornara u Baru, Crvenoj zvezdi je potreban trijumf u Zadru da bi bila prva, što bi podgoričke Plave stavilo na drugu poziciju, dok Igokea mora da dobije Mornar u poslednjem kolu kod kuće da bi sigurno bila treća. Mornaru bi trijumf u Laktašima osigurao ne samo plej-of već i treće mesto zbog boljeg međusobnog skora, dok bi u tom slučaju Cedevita Olimpija ispala. Ekipa iz Ljubljane može u plej-of samo u slučaju da pobedi Megu kod kuće, a Mornar izgubi od Igosa.



tagovi

KK Crvena zvezdaBudućnost PodgoricaIgokeaMornar BarCedevita OlimpijaPlej-of Jadranske lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara