Komentari na vest

Pljačka veka ili kako je Real oteo Barsi Edija Tavaresa: Svega ovoga ne bi bilo da se Kuzmić nije povredio

f

fore

pre 11 meseci

U prici fali zasto je poceo da se bavi kosarkom sa 17 godina. Mislim da ima da se nadje, slusao sam davno. Video ga neki trener ili menadzer valjda na nekoj pijaci da prodaje ribu i da je ogroman i kaže ajde da te naučimo da igraš košarku. Ispostavilo se da nije samo visok već da ima i talenta, čim je toliko popravio slobodna bacanja i slične stvari. Da je počeo da igra sa 6 godina, ko zna kakav bi to igrač bio. On i dalje realno uči. Rekao je da nije video košarkašku loptu dok nije počeo da igra sa 17 godina.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Tavares je najbolji centar Evrolige.
i

igor978

pre 11 meseci

Voleo bih da sam imao prilike da gledam Tavaresa kako igra češće protiv nekih malo težih centara. Čovek koji je visok 222cm naravno da će biti dominantan, jedino mu je mogao parirati Ball iz Olyja. Takođe bih ga vileo gledati u pleyoff seriji protiv Nikole Milutinova koji je i visok i jak, a ima i šut spolja. Tavares je samo iskoristio svoju fizičku dominantnost, nema tu neke velike priče.
B

BuldozDer

pre 11 meseci

Ma da,i Kari je nikakav kosarkas samo je iskoristio svoju preciznost i sad je on najbolji trojkas svih vremena,nema tu neke filozofije. Kako u zivotu,tako i u sportu treba iskoristiti svoje najjace oruzje.
g

gostNBG

pre 11 meseci

@BuldozDer Babe i žabe. Šutiranje trojki se vežba - preciznost je veština koja se stiče upornim radom, dok je visina od 222cm anomalija i fizička prednost koja se ne može “uvežbati”. Čovek i proča o tome da Tavares samo korosti svoju fizičku dominantnost a da ima problem čim sa suprotne strane stane neko slične visine. I ja bih voleo da vidim ovog diva protov Milutinova koji bi ga pocepao sa distance!
A

Aleksejko

pre 11 meseci

Jel neko nekad video, čuo, saznao, da se nekad, negde I kad,Kuzmic nije povredio? Ne pratim njegovu karijeru ozbiljno ali sam siguran da sve utakmice koje sam gledao, a u kojima bi on trebao da bude akter ili je igrao povređen, ili je povređen, ili izlazi iz povrede. Nikad u životu nisam čuo da je 100% spreman.
9

9999

pre 11 meseci

Pa ima igraca koji su skloni povredama ali i ti si sad malo preterao. Odigrao je Kuzmic jednu sezonu u Zvezdi citavu i to je igrao fenomenalno bio jedan od najboljih centara u evropi u odbrani je bio brutalan. Posle dve teske povrede i onakvog udesa mnogi se nikad vise ne bi vratili na parket ali nisi bas u toku.
7

77779

pre 11 meseci

Pa ko malo prati kosarku zna da je Tavares dosao kao zamema tesko povredjenom Kuzmicu a sve posle toga se moze reci da je istorija. Tavares je postao najdominatniji centar u evropi dok Kuzmic cesto presedi ceo mec na klupi ili cak na tribinama.
k

kuz

pre 11 meseci

Kuzmic covek ni kriv ni duzan ima pehar evrolige i NBA prsten

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Kosarkaski Di Stefano.