Foto: AFP
Foto: AFP

Poarje ide u Real, ugovor na tri i po godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.04.21. | 17:22

Nastupaće za Kraljevski klub do kraja sezone

Real Madrid navodno već sada dovodi pojačanje u vidu Vensana Poajrea. On će potpisati do kraja sezone i još na tri godine preko toga, javlja novinar La sekste, Hoze Luis Sančez, a prenosi Eurohups.

Visoki Francuz će tako nastaviti sezonu u Real Madridu, iako neće moći da pomogne Kraljevskom klubu u plej-ofu Evrolige u koji su se Kraljevići plasirali posle pobede nad Fenerbahčeom.

Izabrane vesti

Real je bio glavni favorit za dovođenje Poajrea, a i odlazak Gabrijela Deka u Oklahomu je napravio prostor za njegov dolazak.

Čak tri promene tima od novembra i na kraju otkaz iz Njujorka naterali su Vensana Poarjea da razmišlja o ponudama iz Evrope, na kraju je izgleda pao izbor na Real.

Kao zainteresovani su se pominjali i Barselona i Anadolu Efes. On je preferirao da ostane u SAD, ali očigledno nije bilo bolje ponude od Real Madrida.

Poarjeu je bilo važno da igra do kraja sezone zbog Olimpijskih igara. Tako da se očigledno sve poklopilo i gledaćemo ga u dresu Real Madrida.

Poarje igra na pozicijama četiri i pet, a do sada je igrao za Pariz Levaloa, Baskoniju, Boston, Filadelfiju i bio je član Njujork Niksa. Veliko pojačanje za Real. Ako ne za ovu, onda za naredne sezone.


tagovi

Vensan Poarije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara