Komentari na vest

Pokuševski ide kod Micića u Šarlot!

b

bakicar

pre 2 meseca

Dobar izbor odgovara mu neambiciozna franšiza gdje se igra sa malo pritiska.
J

JEDVAČEKANJE

pre 2 meseca

NBA petorka: Jokić, Pokuševski, Jović, Bogdanović, Micić.
P

Puljaj

pre 2 meseca

Jedino što si permutovao pozicije, Jović je četvorka a Pokuševski trojka. Pozz
H

Hannibal

pre 2 meseca

Genijalna su mi ova prepucavanja ostrašćenih navijača oba domaća tima. Alo, ljudi...je.ali vas Zvezda i Partizan, ovde imamo neverovatnog talenta od kog kompletna srpska košarka može da dobije strahovito puno, pod uslovom da mu se pronađe adekvatno mesto za dalji razvoj. Pokuševski je u prve tri sezone nagovestio ogromne mogućnosti, reč je o dečku od 213cm koji dribla, asistira, šutira i pre svega IGRA SPOLJA, a to se priznaćete ne nalazi na svakom koraku. Ne kažem da je Poku novi Medžik Džonson ili Kukoč, ali po talentu - nije ni toliko daleko, samo je poenta da dobije slobodu u igri i prostor za napredak. Šarlot je idealna sredina za takvo što, pa pogledajmo samo Vasu, koji za 20 minuta po utakmici postiže 11 poena i 6 asistencija! Dakle - samo strpljivo i navijajmo za našeg klinca, a on će nam to već vratiti u brojnim reprezentativnim akcijama koje ga u budućnosti očekuju.
P

Pst

pre 2 meseca

Od klinaca samo je Jovic veliki stih. Ovaj mali mora mnogo da radi. Na pozicijama koje pokriva Ameri imaju potkovanije igrace. Njima iz Evrope trebaju centri. Sa takvim igracima se ovde bolje radi. Klinci neobuceni kosarkaski krenu u NBA i skliznu.
Л

Лазар

pre 2 meseca

Волио бих знати како то ЦЗВ не постоји, волио бих (вјеровали или не) ући у главу и ментални склоп мањег комшије који то изнова и изнова понавља. Како то не постоји кад носе црвено-бијеле дресове, имају грб КК ЦЗВ, а што је најбитније сви навијачи су остали исти, сви играчи, дворана. Па да се данас КК Голубовац преименује у КК ЦЗВ, да у њега пређе комплет управа, комплет играчи, па сви би навијали за тај клуб, и опет имамо ЦЗВ. Да ли сте ви црнобијели секташи икако нормални са том причом, смарате, клуб чине играчи и навијачи, ако сви који навијају за ЦЗВ навијају за овај клуб онда је то ЦЗВ и поклопите се више и размислите мало како изгубиште куп Кораћа
Z

Zrenjaninac

pre 2 meseca

Izvini, ti reče da će Srbija imati mnogo??? Pa, dečko ne igra, niti će u skorije vreme igrati za Srbiju ... Ako i zaigra to će biti kada se njemu, da prostiš, digne i ako mu se digne ... Niti je karijeru gradio u Srbiji niti ima volju, želju i sve ostalo da bi igrao za reprezentaciju ... Vasa je car, igrao je u teškim trenucima, Boriša koji nije imao NBA karijeru i milione pa se odazvao i ostao bez bubrega itd. Ovi, večiti talenti, NIKADA neće igrati za Srbiju jer im je to poslednja rupa na svirali, nije NBA (makar i najgori tim tamo) a nema ni love!
0

011

pre 2 meseca

Ostoja papku,produzi ugovor Zeljku! Potrcku jedan obican.
G

Gosty

pre 2 meseca

Dobro je, ja se prepao da ce u Zvezdu.
i

izgubili derbi 3x

pre 2 meseca

Naravno da se bojite Zvezde i Covica kad vas redovno peglamo 15 godina za redom,vise ni kup da osvojite ne mozete sa sve 30+ mil budzetom koji imate ove sezone!
ц

црно на бело

pre 2 meseca

Звезда не постоји од 2011...
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Адријан Војнаровски је увијек добро обавиштен, како је рок за размјене прошао, видјећемо какав ће уговор потписати Алексеј који је у сжтатусу "слободног играча", неки временски ограничен или до краја сезоне, у сваком случају зарадиће нешто додатног кеша. Одлука Шарлота ако се најава оствари, а хоће, и није баш разумљива, имају на тој позицији прво име Мајлса Бриџиса, изузетно захвалног Грента Вилијамса и Џеј-Ти Тора, тешко ће ту Алексеј добити неке минуте. Но уопште одлуке екипа која су у процесу реизградње, а неке се окрену и "танковању", није увијек лако разумјети, ту се већ гледа коју годину унапријед, већ имају у плану да се одрекну неких играча (нису потписали нови уговор са Бриџисом који је нарушио и неки кодекс ван паркета) и окрену другима. Колико би се ту Покушевски могао уклопити у неким плановима, тешко је рећи, на њему је да покуша искористити пружене шансе и минуте ако их добије. У сваком случају Алексеју пуно среће.
S

SDFE

pre 2 meseca

Pokusevski nema kvalitet za NBA nebitno koji klub. I da se vrati u neku evroligasku ekipu prosao bio kao Simonovic koji je objektivno kvalitetniji igrac od Pokusevskog ali ni on nije pokazao kvalitet u Zvezdi.
P

Prti

pre 2 meseca

Sta sve i ovaj NBA udomi. Jebote Bobi uze milione lik putuje po USA sprda se a posto mu dosadno gruva lovu na reklamama i filmovima 😀... Ovaj mali za sada duplo golo ako tamo ne proigra eto ga u Megi jer nije simpa kao Bobi 🙃. Sakatog Bjelicu su da je pametan bio hteli jos par sezona sa se sprda sa Karijem.
@

@Prti

pre 2 meseca

Samo sto je Bobi tamo otisao kao MVP Eurolige. To ti opet valjda nesto govori o kvalitetu iste.
P

Prti

pre 2 meseca

MVP EL? Znas da si lupio bas 🤣 mozda MVP za odredjeni mesec ali MVP EL nije bio ni u uzoj konkurenciji. Od nasih igraca bili su Teo, Bjelica i Micic u sezonama kada su vodili timove do titule.
H

Hajduk

pre 2 meseca

Koliko treba da nemaš pojma o košarci pa da kažeš da igrač koji je u sezoni oborio rekord Evrolige po PIR "nije nikad bio ni u užoj konkurenciji" za MVP...
T

The Black Crowe

pre 2 meseca

Kakva Evropa!?!?! On ne bi izdržao ni pola četvrtine, zaradio bi povredu za verovatni kraj karijere. Ovaj jedino može da se prebacuje iz jedne u drugu NBA ekipu. On ni tamo ne može, gde je odbrana bušna kao sir!!
o

ovaj sarlot

pre 2 meseca

skuplja sve odpatke
v

vroom

pre 2 meseca

od kad su skupili sve oTpadke imaju 5-1....
T

Tulskiy

pre 2 meseca

Госпођо, није то од патке него од кокошке.
6

62626

pre 2 meseca

Daj Boze, ali trenutno osim sedenja na klupi i stagniranju u najboljim godinama za razvoj... Mislim da je bolje da dodje u Evropu da igra negde po 20-30 min pa da proba ponovo... Voleo bih da gresim, svakako sve najbolje mu zelim.
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

@62626 Decko gradjen kao Petlic a hoce da igra u NBA. On nije ni za Srpsku Ligu po Gradji i Atletici.
v

v1ad

pre 2 meseca

Pa sad, moze da se vrati u Evropu, igra ovde do 30e, bude MVP i ode u 31oj u NBA da sedi na klupi Saj Gildzes Aleksandru kome decu moze da pravi po svim segmentima kosarke samo zato sto je stariji kao Micic u Oklahomi, ili da istrpi neku godinu manje minutaze u NBA pa da za jedno 2-3 godine bude vazan deo tog tima i igra NBA narednih 10 godina. Naravno, sve ovo pod pretpostavkom da je dovoljno pametan i dobar. Sad, sta je bolje od ova dva, ti proceni, ja ne znam.
F

Farisej

pre 2 meseca

Za Micica se znalo da ce biti dobar u Sarlotu. Covjek ima gotovo 10 poena i 6 ili 7 asistencija po mecu. Mislim covjek zna znanje. Dok kod Pokusevskog je ovo sve veliko gatanje. Daj boze da se I on pokaze. U NBA cini mi se ima prostora za sve visocije igrac, ako imaju sut onda mogu da opstanu da budu na platu. Bertrans je dokaz tome. Ne znam da li bi u Evropi mu bilo bolje. Na kraju igraci USA sa zadnjeg svjeckog svi osim Edvarca koji je I bice cudo od igraca su se pokazali kao ne previse dobri za Evropu. Ne zaboravite da su imali Bridzisa iz Nets a, Ingram a iz NO, Brunson iz NY. Sve vedete svojih timova.

ZetaReticuli

pre 2 meseca

@Farisej, svaka tebi čast na inkluziji i što sa tim nivoom svesti uspevaš da pratiš, a i donekle razumeš košarku.