Komentari na vest

Polonara: Bio sam veoma blizu Zvezde, ali zabrana Evrolige je prekinula sve

P

Prvaci Evrope

pre 12 meseci

Come tu Red Star broooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Achille Polonara
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Polonara bi Zvezdi bio idealan kao back up mada uz Duska Ivanovica bi mozda i kosarkaski eksplodirao u Zvezdi.Ima 31 godinu ali godine su samo broj to se najbolje videlo na primeru Reala.
T

Top Gun

pre 12 meseci

.....
N

Nikako 2019-20

pre 12 meseci

KATASTOFALAN IGRAČ! Ne dovoditi ga ni pod razno. Imao jednu dobru godinu u Baskoniji, posle toga raspad. Još i povreda. Zaboravili smo li već na Dustina Browna i ekipu iz te sezone, Gist, Jenkins.... sve isluženi matorci.
N

Nikako 2019-20

pre 12 meseci

Derrick Brown ispravka
r

reb8888

pre 12 meseci

...zar vam real nije upravo jos jednom izbusio te dosadne price o istrosenim matorcima i vama i dalje nije jasno da ne igraju godine...ima igraca koji su spremniji sa 35 nego pola njih u 25...

@reb8888 |

pre 12 meseci

Kako to pa to im je glavni argument narocito ako spucaju velike pare na igrace preko 30 godina a oni se slabo pokazu , u tom slucaju samo u Zvezdi oni postaju istroseni igraci,vec bivsi ,stalno poverdjeni.
1

11233

pre 12 meseci

Mislim da je on vec nas igrac samo se ceka da se vidi kakvo je stanje sa povredom ako nije nesto previse ozbiljno onda potpisuje za nas.
n

ne razumem

pre 12 meseci

Polonara je los igrac posle efesa je to pokazao i u Zalgririsu zasto bi njega jurili?
9

999

pre 12 meseci

Uopste nije los igrac a kad mu je Ivanovic bio trener u Baskoniji bio je zver.
A

Astoria

pre 12 meseci

@999 Proslo je njegovo vreme, ta jedna sezona je bila odlicna za njega, posle sve ugovori na staru slavu. U najbolju ruku prosecan igrac. Uz to vec i u godinama. Treba ici na mladje, eksplozivnije igrace. Ne treba ga, po mom misljenju, nikako dovoditi. Ni u Zalgirisu se nije proslavio .
9

999

pre 12 meseci

Pa nije sad neki extra kvalitet ali nije ni los a svakako ce verovatno Petrusev ostati tako da ce on imati najvise minuta na poziciji 4. Ja bih volio mi da dovedemo Mirotica i Vezenkova ali treba biti malo realan. Pojedini od vas ocekuju da sacuvamo ovaj tim jos da dodamo Kalinica,Mirotica i Tavaresa a realnost je drugacija a Polonara je sasvim okej igrac za rotaciju.
A

Astoria

pre 12 meseci

@999 U svakom slucaju, zavrsnu rec daje Ivanovic. Cisto sumnjam da ce pristati da mu neko dovodi igrace. Ta greska je napravljena prosle sezone, kada su se isto tako na staru slavu doveli Holand (nakon finala Evrokupa sa Bursom), te Betil i Martin. Sva trojica nisu opravdali ocekivanja. Holand divlji igrac koji ne igra odbranu i ne uklapa se u Ivanovicevu vziju. Bentil izgubio samopouzdanje i setio se da igra tek u finisu svih takmicenje. Martin vuce hronicne povrede koje su ga sprecile da pokaze sta ume i zbog cega je doveden. Tako da se mora bit VRLo oprezan u dovodjenju stranaca, nema prostora za mnogo gresaka. Slaba rotacija i kratka klupa (nedostatak kvalitetnih resenja) su recimo kostale Partizan prolaska u narednu fazu EL protiv Reala. Dovoditi Polonaru da bude treca opcija (Kalinic prva, Mitrovic druga, plus kada se dovede stranac na toj poziciji) mi nema mnogo smisla. Uostalom, Polonara ne igra za kikiriki. Apsurdno je drzati skupog igraca na klupi.
9

999

pre 12 meseci

Potpuno si promasio. Kalinic igra na poziciji 3 a moze ponekad da odigra na poziciji 4 a Mitrovic cetvorku ne igra vec nekoliko godina vec iskljucivo peticu tako da si totalno promasio.
A

Astoria

pre 12 meseci

Ne bih se slozio, iako imas potpuno pravo da razmisljas drugacije. Kalinic je cele sezone u Barseloni igrao vise na poziciji 4 nego 3, ali je takav igrac (polivalentan) koji moze obe pozicije da pokrije (sto si i sam potvrdio). S druge strane, Mitrovic je klasicna cetvorka, koji je prinudno igrao "laznu peticu" (nikako centra!) u nedostatku adekvatnih resenja na poziciji 5 (povrede drugih igraca Zvezde i skracena rotacija). Sve u svemu, podvukao bih da je TRENER taj odlucuje koju i kakvu ulogu u timu igrac treba da ima. Nikako to nismo ti i ja. Iako nas to saznanje, naravno, ne sprecava da ovde ostavljamo komentare. Pozdrav i svako dobro!
9

999

pre 12 meseci

Pa i napisao sam da Kalinic moze da odigra ponekad na 4 a Mitrovic na 4 nema sta da trazi jednostavno ne vidim kako on moze krilne centre da brani uz to nema sut uopste.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Dodji na leto doktore ! Zahvalan igrac, idealna opcija za back up