Komentari na vest

Pomračenje u trajanju od 23 minuta

O

Opterecenje

pre preko 1 godinu

Previse ste svi poleteli i to nabrzaka a realno bez pokrica. Posle niza godina bez evrolige desilo se da ste se tu nasli. I mesto da polako krcite put, stvarate igru vi ste poceli da pricate o f4. Prerano su apetiti naglo porasli.A u isto vreme nabijena je tenzija i igracima i svima u klubu da nesto mora. Kocite bre ljudi. Tim se nepravi sa mnogo para. Pustite ih da polako izadju iz krize. Na sva usta ste zajebavali nas ko fenjerasa. Situacija se sad okrenula i neznaci da nece ponovo. Nijanse odlucuju. Prejako takmicenje svi izuzetno kvalitetni. Sad vam nista nevalja a pre mesec dana ste bili drim tim. Neverovatno kakvi ste. Pa ni mi nismo nista specijalno ali se mnogo manje lozimo od vas. Sad smo 8 ali je pitanje koliko i mi realno mozemo.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Baš naprotiv, iz godine u godinu sve slabija Evroliga. Ove i prošle vrv najslabija u istoriji. I mi smo sa ovako preskupim timom u tako lošoj konkurenciji topovsko meso. Željko, da se ne ljubimo. Penzija odavno zove.
c

czv bg

pre preko 1 godinu

Obradović je dokazani stručnjak. Nije lepo da ga pljujete. Najveći problem je roster, imate premalo domaćih igrača, igrača koji razumeju šta je klub, koji imaju energiju i kidaju u odbrani. Nisam zlonameran i ne pišem o parama, vrednostima igrača, to su druge teme. Samo 4 domaća igrača, druga bi priča bila. Željko je mnogo dao i Partizanu i našoj košarci. Pre bih se otarasio par stranaca, doveo par domaćih igrača, i to je to. Sportski pozdrav.
E

Eskalator

pre preko 1 godinu

Dokazani stručnjak sa najvećim budžetima... Smešno je na šta se vi ložite. Najveći je došao da završi krug. On je samo jedan vrhunski srećković, kojem ja lično cenim samo titulu sa Partizanom. A i ona je došla kao plod sreće, al koliko god vas ne voleo, volim što je naš tim bio prvak. Vrhunski trener od prosečnih timova pravi dobre ili vrhunske, ne sećam se da je on napravio i jedan takav tim. Evo je prilike, biće da ovde svaki laik vidi da nema elemenata za napredak.
k

kakaljinka 1

pre preko 1 godinu

Protiv Efesa da grmi-Željko odlazi! Jedini spas!!
K

Kejn

pre preko 1 godinu

Partizanu treba trener,a Obradovic na zalost,to vise nije.
k

kosarkaskadeca

pre preko 1 godinu

Bogdan Bogdanovic je i z FMPa, ali dok smo uzimali iz FMPa nismo pevali Covicu. Kecman Rasic Raduljica itd. Sve deca fmpa.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Raduljica se vratio da završi karijeru u matičnom klubu.
g

gaizka

pre preko 1 godinu

POMRAČENJE U TRAJANJU OD JEDNE IPO SEZONE!
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Ako racunamo jednu i po sezonu, ako racunamo 10 onda 10
T

TVRDOGLAVOST

pre preko 1 godinu

DOKAZ DA PLEJ NEMAMO. SVI SE PORAZI SVODE NA TO. OD BASKONJE DO SINOC ! E TAKO NAM I TREBA. AVRAMOVIC I ZDRAV NIJE BAS NEKI PLEJ. NIJE ZA VELIKA DELA MOZE KAO REZERVA.
K

Koji smehotres

pre preko 1 godinu

Ubacili su 40 poena Realu u Madridu za samo jednu cetvrtinu a ti pises o pleju?!
a

americkedemokrate

pre preko 1 godinu

Pogledajte finale 1992/1993 Zvezda je pobedila u finalnoj seriju Partizan trojkom sa pola terena Popovica. Inace celu sezonu su igrali Pedja Stojakovic za Zvezdu i Dejan Tomasevic, ima i drugih igraca iz te sezone koji su preoteti, dvadeset igraca nakon toga. Nikad nisu stvorili igraca sem Mice Berica.
O

Oo7008

pre preko 1 godinu

Kakav bre Popovic sine,to je bio Trifunovic, Stojakovic bio na klupi nije ni ulazio a Tomasevic bio rezerva Jovanovicu i Cvetkovicu,Zvezda -Partizan 6:3 pobedama te sezone plus pobeda u 3d na 3kanalu(prijateljska)
@

@ssss

pre preko 1 godinu

“Nikad nisu stvorili igrača sem Miće Berića”???!!!Sine da li ti je dobro?Peković i Bogdan Bogdanović su NBA igrači stvoreni u Partizanu u tom periodu.Dalje ne treba ni da ti nabrajam.Ne znam koji je igrač izašao iz vaše fabrike?
B

BogiBond

pre preko 1 godinu

Bogdan Bogdanovic je fmp ov igrac.
r

reall

pre preko 1 godinu

Peković došao iz Crne gore a Bogdan igra u Beobasketu ili nekoj slicnoj ekipi . Nijedan ni drugi nisu Partizanova deca
@

@sss

pre preko 1 godinu

Partizan nije stvorio Pekovića a ni Bogdanović. Jedino ih je napravio boljim igračima, stvorili su ih drugi manji klubovi. Poput žitka.

Ks

pre preko 1 godinu

Dobro Partizan nije stvorio Bogdana ali da nije dosao u Partizan zavrsio bi mozda kako su zavrsili mnogi veliki talenti koji su prosli kroz Zvezdu i FMP da ne kazem samo ponikli u tim klubovima od 2011. godine da nije Mege tek bi se to osetilo sanjali bi igraca poput Nikole Jokica.
K

Koma

pre preko 1 godinu

Ne znam kakav bi bio Bogdan da nije igrao u Partizanu, ali ne znam ni kakav bi bio Aleksandar Mitrović da nije otišao u Anderleht da postane fudbaler. Ne znam ni zašto ga grobari prisvajaju?

Ks

pre preko 1 godinu

Mozemo i tako kakav bi bio Stojakovic da nije otisao u Paok na 4 godine nakon napustanja Zvezde u kojoj je proveo oko godinu dana mozda nesto vise.
K

Koma

pre preko 1 godinu

Naravno da može. To je i poenta mog komentara. Ako hoćeš Bogdana, moraš da priznaš da Mitrović nije vaš. Ne može obojica.

Ks

pre preko 1 godinu

Samo sto je Bogdan otisao u Fener direktno iz Partizana i sa reprezentacijom do finala sp 2014. a i Mitrovic je u Partizanu dao gol Zvezdi tek sto je napunio 18 godina i takodje debitovao za reprezentaciju dok je bio u Partizanu.Sa 19 godina odigrao vise utakmica i dao vise golova za Partizan nego sto su trenutno mnogi ,,klinci" sa 20+ i u Partizanu i Zvezdi.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Pošto vidim da panteri iz Železnika osporavaju igrače ponikle u Partizanu, reći ću samo Nemanja Vidić iz užičke Slobode, Dejan Stanković iz Teleoptika.
Р

Реакција

pre preko 1 godinu

Читам коментаре и видим да сте сви паметни, одреда... Сад звездаши нашли да деле лекције ко има више, а ко мање домаћих играча, као да Партизан никад није форсирао домаће играче и играче од задатка који је имао Партизан кад нисте знали шта је Евролига, а камоли учествовали... Што се тиче учешћа ове године јесте добијена преко позивнице, али заборављате како је звезда учествовала у сезони 2014/2015??? Него дајте једног нашег којег прави превагу, пусти улогаша... Нажалост тонемо, а сви су криви....
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Звезда је играла Евролигу много пре Партизана. Нема потребе да се спинује. Чак је и Дивац дошао првом приликом да заигра.

Ma da

pre preko 1 godinu

Kad je to igrala mnogo pre Partizana prvu Evroligu zvanicno igrao i osvojio Partizan 1991/92. Istina je igrao je i Divac za Zvezdu dok se gasila bila mu je velika cast da dodje iz NBA za 2 utakmice i to za neku sicu od pola miliona.
Б

Бузга Мирочки

pre preko 1 godinu

Треба Остоја да удари по џепу све редом, највише играче.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

A sta znam,ne bih ja tu nista dir'o.....
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

E di su ona sretna vremena kad išlo u top 8 sa skorom 3-7.
V

Vidi vidi

pre preko 1 godinu

Ko je isao u top 8? Kad je tako lako zasto vi niste nikad osim jednom slucajno stigli do Top8? Ah da, lako je kad drugi uradi …
a

americkedemokrate

pre preko 1 godinu

Hajde udjite slucajno ove sezone u top Osam sa Zocom, plizzzz.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

@vidi vidi Očigledno si se juče rodio. Ima nas što se sećamo antologijskih sezona Partizana i epova po novinama o neverovatnom uspehu prolaska grupe sa skorom 3-7 ostavljanjem iza sebe takvih veličina kao sto su poljski Prohom i bugarska Šuma ili onih još čuvenijih 2-8.
E

E pa svasta

pre preko 1 godinu

Kakva “bugarska suma”, kakvih 3-7? Kako se to ulazi u Top 8 sa 3-7? Sto i vi nikako da udjete sa 3-7? Kada se to igrao sistem od 10 ekipa (3+7=10 ili si mislio na 3 pobede iz 7 utakmica sto je skoro 50% ali opet kako neparan broj utakmica)???

Baskets

pre preko 1 godinu

Moglo je sa 3-7 i to se jednom tako poklopilo Partizanu ne bi ni to moglo da se nije pobedio Fener i konkurente Nanter sa 30 razlike i Budivljenik koji iako poslednji u grupi u Evrokupu je stigao daleko ispao u dvomecu od Zvezde zbog kos razlike od 6 poena inace. Ranijih sezona Partizan kad je prolazio u top 8 pobedjivao Pao u Atini ,Barseloni nanosio jedini poraz u sezoni cuda je pravio sa budzetom koji je 5 puta manji od sadasnjeg i Zvezdinog.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Почео сам да читам само коментаре,текстови ми више нису занимљиви :))) Сад сам ипак прочитао.Губите завршнице,као пре коју сезону ми са Радњићем,или Тринкијери пре пар година са Бамбергом. Чудно је то а нико да пита Желимира ,из утакмице у утакмицу кажете ја у финишу тражим ово играчи ураде контра,објасните? Како је то могуће? Против Басконије тражите фаул они не направе,Лион немој де колоа они на њему,уреду прими он лопту онда брани без фаула,ајде дерби немој тројку Звезда да.. да ли Вас играчи бојкотују,поштују? Мени лаички делује,да он води екипу као да му је први посао,ова ЕЛ није спринт већ маратон...а он јако троши играче јер користи 7 играча.Погледајте Душка Ивановића он користи у ЕЛ и Марковића,Лазаревића,Кузмића и Холанда помало...Дакле ротира. Кад би навијачи партизана гледали у своје двориште и да погледају да ли је добро урађен прелазни рок? Тренер ,добро води тим? Феги пуни главу,доведени отпатци као нпр Лесор ,нигде се није задржао и већи рејтинг има Кузмић.. хахаха . Па какав је рејтинг имао Лесор кад је дошао у Звезду? Добро Феги је "идеалиста" угњетавани смо ,а сад са тим истима из странке у клубу... Ви уложили у Пантера ми у Недовића ,ко је боље прошао ? Ви у Папапетруа и Нанелија ...Звезда у ЕК играча у годинама Холанда ...а новац грунула у Вилдозу. Ви са Ф4 Ледеја ми Бентила из ротације... Петрушев годину није играо ни он ни Вилдоза...ваљда је и то задатак клуба наћи такве играче...Звезда то име Берон,Фаје од домаћих да не набрајам Лазић, Давидовац,Добрић, Лазаревић итд итд Па и Мартин повреде ал доведен,за Недовића су многи овде писали ааа стаклени...Само рокај Немања! Довели сте да играче да играју ЕК ,играчи са Ф4 Евролиге,то је као кад је Ето отишао у Махакчалу из "љубави" . Јел Желимир водио Фенер у овом систему ЕЛ? Погледајте Звезду исто неизвесних завршница као Партизан...Браво Звездо!
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Sve se slazem. Takodje da dodam, najlakse je reci nema domacih igraca. Mi kad smo dovodili Mitrovica niko nije verovao u njega, kad smo dovodili Markovica na 2 godine svi smo se hvatali za glavu. Lazarevica smo terali u FMP. Dobric i Davidovac dok je igrao nisu odjednom bili EL igraci, nego smo ih istrpeli. Sada smo vratili Petruseva koji godinu dana nije igrao (mogao je eto i primera radi Partizan da ga dovede ali nije hteo). Napomenuo bih da ce i Dalibor Ilic kod Duska zasigurno igrati vise u Aba ligi, mozda i on postane dobar igrac. Najlakse je reci nema domacih igraca daj 10 stranaca. Zelimir je doveo Andjusica i on mu igra koliko 5 min po utakmici (a covek je EL igrac), Vukcevic odigra sasvim solidno protiv Zvezde, na prvu gresku leti napolje, Koprivica ne dobija sansu (dok je bio zdrav) nego Lesor igra 40 min. Najlakse je reci e nema domacih igraca. Ne kazem da treba imati 10 domacih i da oni treba da budu glavni igraci, ali igraci uloge itekako mogu biti (Lazic, Dobric, Petrusev, Lazarevic, Mitrovic, Markovic, ranije Davidovac, u buducnosti nadam se Ilic).
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Јел играо Далибор Илић јуче? Немам СК ,па се сналазим... Слажем се,нико није против странаца. Али неки добар рецепт је 8 домаћих и 4 странца. Јесте велика оскудица домаћих играча,немамо своју лигу , омладинска школа не избацује играче. .али ево Звезда врати Митровића ,одиграо у Будућности као резерва, играч ротације,Петрушев годину дана није малтене ни играо,Далибор Илић.. Даје се шанса домаћима и Добрић и Давидовац су били анонимуси кад су ушли у први тим ,пре њих Гудурић. Надам се да ће и у будућности бити наших играча и због Репрезентације.
O

Opet isto

pre preko 1 godinu

Ne razumem, poenta Željko nema pojma a Ivanovic je super, to li je? Koliko je evroliga osvojio Željko a koliko Ivanovic? Svaka cast Ivanovicu, ali sta vi sebi dozvoljavate da pisete o najboljem je stvarno …
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ако си ти задовољан како Вас води ,супер. И ми смо ,нек остане што дуже.
E

E svasta

pre preko 1 godinu

Pa sto onda komentarisete Partizan, sto pljujete po Zeljku kad vam je super, cemu sve to? Cega i koga se plasite? I zasto? Partizan je los a Željko izlapeo i nema pojma a vi opet prosipate mrznju i spin? Cemu strah?
m

mikula

pre preko 1 godinu

kakav crni jučerašnji dan, prvo nogometasi ispadnu a potom i dijećki u košarci podbace
T

Tegeltija Vlado

pre preko 1 godinu

Seltiksi, moze neka analiza tabele?
l

laznaopozicija

pre preko 1 godinu

Nema boljitka dok ne dodju americke demokrate Tadic i koalicini partiner Vujosevic.
U

Upravo tako

pre preko 1 godinu

Dok je njihov borhan bio tu,6 titula u FK i cak 13 u KK tad osvojise i to lagano,cim on ode,odmah totalan raspad sistema!
L

Lol lol

pre preko 1 godinu

Kad je to Zvezda osvojila neki trofej relevantan? Kad je npr sa sve odbranom, domacim igracima, primajuci samo 50 poena po mecu, itd osvojila evroligu ili bila u prilici da je osvoji, ili igrala F4? A njihov novi mladjani trener, kad je kao trener osvojio evroligu?
g

gost123456789

pre preko 1 godinu

a kad je partizan poslednji put po zaslugama igrao Evroligu? bez kupovine wildacrda od 1M evra?
X

XD

pre preko 1 godinu

Slabo pratim košarku pa moraš da mi kažeš kada je to partizan isvojio evroligu? Meni se čini nikada. Znam da te boli ali ne bi bolelo toliko da se niste toliko busali. Vidiš, mi vezasmo pobede ali i dalje nema ni jednog komentara kako idemo na f4. Utakmica po utakmicu. Ako bude-biće. Skromnost, to vama fali. Bučni ste i arogantni bez pokrića.
K

Keket

pre preko 1 godinu

Ocigledno je u cemu je problem, necu da mracim protiv zelimira jer kao cigan bi stvarno voleo da ostane, ali ocigledno je da se igraci partizana plase reakcije trenera i da se zato pogube, da je samo sreca u pitanju dobili bi bar jednu da im trener posle utakmice kaze nema veze, nismo imali srece, bice bolje u sledecoj umesto sto im je.e sve po spisku. Ovo je sve do trenera i psiholoskog efekta koji ima na igrace
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ali kada krenu sa komentarima da ga se plase igraci jer se dere... Pa on se dere od prvog razreda osnovne. To je on. Nego kada ne bi pravili greske kakve se ne prave na basketu ispred zgrade, onda se mozda i ne bi toliko drao. Drao bi se, ali ne toliko. :) I pored ovakve lose igre u poslednje vreme smo opet sve igrali tesne zavrsnice. Kada bi se malo popravila igra, pre svega igraci kada bi malo uključili mozak i da pokazu da imaju onu stvar, onda bi dosle i pobede.
V

Vidi

pre preko 1 godinu

Nije isto kad ti neko lepo kaže, ili vrišti na tebe. To smo se svi kao deca uverili, kod naših roditelja. Kad neko vrišti samo ti nervozu uteruje, više razmišljaš o njemu nego o zadnjem napadu.
G

GT2211

pre preko 1 godinu

Pustite vi ove lazne grobare koji su za Zeljkov odlazak,on je veliki covek,veliki trener,filozofija igre mu je takva,napadacka kosarka sa puno datih i primljenih koseva.Bice to na kraju sve ok,bar 20 pobeda u EL ove godine,srecno nam!
M

Matematika

pre preko 1 godinu

Ima jos 21 utakmica do kraja a ti mislis da mozete da dobijete 16, mozda da je aba liga bi moglo, ali sa ovom igrom i to je veliko pitanje
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Kako nece biti 20 pobeda.Ja cu ove godine igrat golf na Old Trafordu.
B

Borky10

pre preko 1 godinu

Da ista znas o kosarci i o treneru kojeg kao obozavas znao bi da Obradoviceva filozofija nikada al bas nikada nije bila napadacka kosarka! Blage vi veze nemate o kosarci
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Кад окренеш табелу наопако, Партизан Моцарт Бет је ушао у Ф4 ЕЛ.
I

Ico

pre preko 1 godinu

Kako god vi nikada niste ni ulazili F4, deset godina igrate ni top 8 ne mozete.
o

oleee

pre preko 1 godinu

Ma zocu je lepo uzme malo belog I sve je super.
r

rumenko...

pre preko 1 godinu

Zoc is on fire 🔥 his face is all red
7

70-tih

pre preko 1 godinu

Odmah da se izbaci iz kluba trener. Njega je vreme pregazilo tako da već koliko danas treba da je na izlaznih vratima. Samo je problem Ostoja i da li sme to da uradi, ako ne onda zajedno napolje i da povedu Savića.
K

KAKO

pre preko 1 godinu

Kako Ivanovića nije pregazilo vreme, tri godine je stariji od Obradovića.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Kakve sve tekstove ili komentare voditelja na Televizijama nećemo čitati kako bi se opravdao Želimire Obradović za vođenje ekipe i silne milione evra utučene u propali projekat velikog brata. Sve je isto kao i za fudbalsku reprezentaciju i selektora trenerskoj amatera. Svi drugi su krivi samo najveći krivci su nedodirljiv. Pogledajte samo ova imena Egzum, Panter, Naneli, Ledej, Lesor, Papapetru plus Madar izraelski reprezentativac, plus Anđušić i tri srpska talentovana mlada igrača Trifunović, Vukčević i Smailagić. Pa ovakav skup dobrih igrača u jednoj srpskoj ekipi nije viđen 30 godina a da ne pričamo za koje pare igraju. Pa svaki trener bi poželeo da vodi jednu ovakvu ekipu. I sada svi u javnosti pokušavaju da odbrane neodbranjivo, nedostatkom sreće i sličnim frazama umesto da krenu sa žestokim kritikama ka najvećem krivicu a to je trener. Da je neko drugi trener taj bi odavno bio najuren kao i naš selektor u fudbalu ali izgleda da su ovo dvojca zaštićeni nekim zakonom kao neke zaštićene posebne vrste biljaka ili životinja.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Vi ste im sponzori ali bi ste mogli malo i da ih kritikujete, svaki poraz ima neko opravdanje evo Zvezda je juce igrala bez Mitra i Ivanovica ovde se kuka sto je povredjen Koprivica a dok nije bio povredjen bas se bio naigrao u EL nije ni 2 minuta igrao... Partizan ima najskuplji tim u istoriji ejj Zeljko, Panter, Exum, Naneli, Panter, Papapetru, Li Dej 6 igraca iz EL najskuplji trener kada tu dodamo Avramovica, Lesora dolazimo do 8 skupih igraca plus trener koji milione uzima.... Mislim da bi ste kritikovanjem pomogli a ne odmogli klubu... Jednostavno koliko se para ulozilo ovo je jako slab rezultat za sada...
M

Mc Lovin

pre preko 1 godinu

Kako bih voleo da na sledecoj utakmici Arena bude potpuno prazna, da niko ne dodje sem rukovodstva kluba. To bi bilo dobro za klub, da se osveste.
G

Gostresuc

pre preko 1 godinu

kako li je ovaj uzeo 9 titula ...., mor da je greska...
D

Drvo

pre preko 1 godinu

pare
V

Vidi vidi

pre preko 1 godinu

Znamo ko nije uzeo nijednu
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Idi bre vise obradovicu,poceli su Grobari da te mrze,preko 100 drugara mi kaze da si sramota od coveka,gledas da uzmes pare a mi sto gubimo
p

paaaa

pre preko 1 godinu

Dobro uzima stranacke pare ne placa ga klub xaxaxax
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

Možda je tih 23 minuta simbolično zbog 23 godine šta je partizan radio u periodu 1990-2013.
T

Top 4

pre preko 1 godinu

Vama je 70 godina isto, fenjer i nikakav rezultat
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Шта су алтернативе? Сале Ђорђевић из Кине? Антисрбин попут Перасовића? Џикић? Она италијанска фуњара што има право да бира с ким неће да сарађује? Вујошевић који има доживотну забрану? О играчима да не причам.....Сад је стварно крај!
p

polakoMarjane

pre preko 1 godinu

Pricas o politicaru Vujosevicu iz koalicije Boris Tadic - Dulo Vujosevic sa poslednjih izbira? Boze, Boze, koliko samo tog coveka svi ugnjetavaju. Na njega mislis? On ima zabranu? Vujosevic sto je bio na osnivackoj skupstini SNS a? Boze, Boze. Napacenog li coveka. Mnogo tezak period posebno demokrate kada su bile za njega. Napatio se. More.... Cuti tu, nisi pametan nista, utice na tebe jedan covek koji je definitivno bu.ala, koji je izmanipulisan Zeljkom Panticem. Ti si igrao kosarku, i pametan si decko, nemoj da utice na tebe jedan mrzitelj svega samo ne mrzitelj samog sebe. Narcizam je teska psihicka bolest.
@

@Marjan

pre preko 1 godinu

Kako će Vujošević da radi sa ovim igračima, on ne zna šta je difens. Kako da priča sa njima kad su većinom stranci, ako imaš prevodioca, to nije isto, nema tu težinu reči.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Željku puna podrška, čovek je ostvario najveći uspeh u istoriji K.K. Partizan kao trener- titulu šampiona Evrope 1992., bolji da dođe umesto njega jednostavno nije moguće, može samo gori. Igrači očigledno ne kapiraju šta im on objašnjava tako da je sa te strane potrebna čistka, otkaz kome se proceni da treba i dovesti igrače koji će biti borbeni kao što je to bio Novica Veličković, rezultati bi se vrlo brzo videli. Ne moraju da budu skupi, kao pre par sezona Mozli, Volden, Tomas, Pejdž, sve nepoznati i jeftiniji igrači ali odlični za timsku borbenost.
3

3339999

pre preko 1 godinu

Bice bolje sledece sezone
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

I to je nesto, vama nikad!
E

Evroligaska titula

pre preko 1 godinu

Vama nece ni sledece sezone niti ikad
G

Gost776

pre preko 1 godinu

Aco šeceru pomagaj..
G

Gost27

pre preko 1 godinu

Zavrsnice su cesto lutrija, kljuc je katastrofalna odbrana. Ovaj poraz kao poraz ne boli vec je ocekivan na zalost obzirom kako se igra, ali boli 91. poen od Asvela koji je realno kedna od najtanjih ekipa u EL.
o

ok

pre preko 1 godinu

Kljuc je da je on birao tim koji ne igra odbranu. Ne može sedam igrača koji igraju utakmice da budu svi lideri. Kod sastavljanja ovog rostera znao sam da nema vajde i ove sezone. Ništa navijajte za majstore a da vi navijate samo za vas.
E

Enzo

pre preko 1 godinu

Ljudi, pa Tegeltija otvoreno priča u svojoj emisiji da su Panter, Ledej, Naneli, Papapetru, Aleksa i Madra bili OTPACI u svojim timovima. Šta očekujete od ovakvih otpadaka u utakmicama? :)
m

mala igokea...

pre preko 1 godinu

Ucice u f18 to je sigurno... to je tako kada kupis ulazak u Evroligu
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Asvel je tim sa tri kvalitetna igraca maksimalno, i od njih primis 90 poena, a De Kolo da 30, pa da je Kari ok, ali nije...
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...kako ne bese nekog ovakvog clanka prosle godine kada je zvezda 90% utakmica izubila u poslednjem minutu i pored toga i svih povreda zavrsila deveta...
D

Dan123

pre preko 1 godinu

zavrsila 12-a, a plus otpala 3 ruska kluba koja su bila ispred...znaci 15-o mesto...sedi 1
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...eto, kao i uvek lazi, a ako istinom ne mozes da dokazes nesto znaci da si u kanalu...9., 10. i 11. imali isti broj pobeda a zvezda imala najbolju kos razliku, tabelu je lako naci, ako su ti potrebne tako lako proverljive lazi zapitaj se zasto je tako i sta nije u redu...
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...a da, a zvezda je protiv ruskih klubova imala dve pobede a osmi bajern 0...
G

Gost72772

pre preko 1 godinu

Dajte Igokei jos 20 miliona , siroma...

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Vidi tabele. Pa vi sjutra treba da navijate za Zvezdu protiv Milana. Jer ako ih Zvezda ne dobije zadužićete fenjer.
D

Dzaba

pre preko 1 godinu

Dzaba navijanje kad ce Milano svakako da pobedi sutra.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Mozete da pricate sta hocete,al sto se lijepo Lesor vesa na obruc,ja mislim da to radi najbolje u EL.
G

Gorw

pre preko 1 godinu

Zvezda prosle godine ispustila top 8 zbog neizvesnih završnica, 8-9 mečeva je ispusteno u završnicama, niste nijedan tekst napisali. Partizan 4-9 skor, odmah alibi prica, moglo je biti 11-2 da se dobijalo u završnicama. Košarka se igra do poslednjeg minuta, a ne do 38.
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel je Lesor jos gladan?😂😂😂😂
t

turistarista

pre preko 1 godinu

Ljudi očigledno je da igrači miniraju Željka! Iste greške u završnici koje se ponavljaju. Od igrača te klase to ne može biti slučajno!
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Kada nema igraca onda drzava minira preko trenera,kada ima trenera onda nema igraca, kada ima i trenera i igraca onda igraci miniraju trenera.Uvek nesto, samo neznanje nije.Maheri za izgovor
x

xyz

pre preko 1 godinu

Znaci da se nije igralo tih 23 minuta Partizan bi imao sve pobede! Eto resenja!!! Kakav tekst!
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Kao da ih vodi trener amater a ne neko ko ima 9 titula EL. Ili je baš u tome problem, što on ima tolike titule ali iz nekog drugog vremena…Željkove metode rada i urlanje izgleda da više ne prolaze, potrebne su radikalne promene ili kod njega ili u timu. Pa uprava neka razmisli šta im je činiti. P.S. Za dovođenje onog isprepadanog Slovaka treba čestitati sportskom sektoru. Pa i za usporenog Nanelija koji nema šta da traži u EL sa svojom “hitrinom”
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Raspustiti ovu bandu nek niko ne igra
l

lokosss

pre preko 1 godinu

Samo neka se tako nastavi.
m

mora bolje

pre preko 1 godinu

kad budemo otpustili trenera mozda i krene. Ne znam vise sta se ceka nije to jedan dva poraza pa da cekas nesto. Mi svaku utakmicu gubimo na kraju a jedan iskusan trener kao sto je Zelimir to nebi smeo da dozvoli
B

BG Splavovi

pre preko 1 godinu

Opusteno Zoc , vcrs neka mlada dama , neki dobar hotel , znas ti vec kako to ide , iskuliraj malo
t

top g

pre preko 1 godinu

Jednostavno kriv trener. Ne mozes ti da primas 91 poen od Asvela jednostavno ne mozes. Naneli Panter i Ledej su hodajuci horor u odbrani. Dal ih mrzi dal ne razumeju kosarku nije preterano ni vazno. Jedino bitno je da Partizan ispasta zbog njih i Zeljka koji ih forsira a najmanje ih kritikuje, dok Smajlija koji je odigrao perfektno izbacuje posle prve greske. Da ima obraza vec bi otisao.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Covek ne igra odbranu, verovatno ni ne vezbaju. Igra se da neko od crnaca ima svoje vece i da se otvori za 26-28 poena, isprati ga Lesor uz slobodna i pobede. A to se bas i ne desava.
H

Hhh

pre preko 1 godinu

Eeee... a moglo je lako biti 10:3. xD
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Tuzno je biti navijac Partizana, sto nemo sredi kraj malog ekrana, i gleda Duska i inzenjera Covu, kako im ke..aju na od banana lovu ALE ALEEEEEE
Y

Yuiiiiii

pre preko 1 godinu

Mozda sad dobijete armani posle toga nećete gledati pobjedu dugo
G

Gost678

pre preko 1 godinu

zakantancite klub i bacite kljuc
У

УЛТРА....

pre preko 1 godinu

Шампиони континенталног универзума ПА КАКО ОВО !?? ЗАР НИСТЕ ВИ У ТОП ЧЕТИРИ !?!? дал ке реално да се ово дешава ГИГАНТИМА... ФЕЊЕРБАХЧЕ јел држи фењер??!?!хехехехехе
k

kvalitetan raspad igokeje.

pre preko 1 godinu

Mnogo smo zalosni :))))
e

ehhh

pre preko 1 godinu

Ni 30 miliona od drzave nije dovoljno, kakav bljutav tim ,smešni ste.
J

Japi

pre preko 1 godinu

Mrak,mrak,pomrcina...
G

Gost567

pre preko 1 godinu

igokea propala...
K

Kakav smehotres

pre preko 1 godinu

Nema nista smesnije nego kad Zvezdasi pocnu da pisu kako se osvaja evroliga i sta je potrebno (domaci igraci, igra ovakva ili onakva, broj poena, odbrana i slicne gluposti). Valjda iz silnog iskustva znaju, osvajali su evroligu toliko puta, igrali zavrsnice, imaju silno iskustvo, znanje i rezultate.
B

Bss

pre preko 1 godinu

Znamo i imamo iskustva taman toliko da bude The trojkaaaaaa !!!
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Подсети ме кад је Партизан ИГРАО ЕЛ? Не освојио, него играо у овом формату.
L

Lol lol

pre preko 1 godinu

Otidji na sajt evrolige pa procitaj
B

Bruce

pre preko 1 godinu

Do sada ste Zvezdino igranje u EL nazivali brukanjem srpske košarke, omalovažavali svaku pobedu. Evo izvolite sad izvadite se protiv Efesa za novu recku u nizu
K

Kimi alcatraz

pre preko 1 godinu

Pa i jeste bruka je sad sto vas malo krenuli staće i to
P

Previse pametovanja

pre preko 1 godinu

Veliki timovi pobedjuju kada se osvajaju titule u evropi, nekad u maju. A tim se stvara kroz poraze i kada ide lose. Lako je biti tim kada se pobedjuje. Sve je to proces a Zoc zna kako se to radi, stvorio je tolike sampionske timove. Partizan zna kako se gradi sampionski tim. Ne osvajaju se evrolige pobedjujuci sve redom sa 20+ razlike i sa 0 poraza. Zna to Partizan najbolje.
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Tako je naosvajao se partizan titula u bilo kojem takmicenju u poslednjih x godina…znate
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Пријатељу, ни Жељкова баба више не верује у те глупости.