Komentari na vest

Potvrđeni termini plej-ofa Superlige, čeka se samo Zvezda

P

Pavlee

pre oko 3 godine

Totalno ste bre obezvredili domaće prvenstvo zbog te Aba lige. To je prosto neprihvatljivo! Nigde osim kod nas klubovi ne igraju čak 3 takmičenja kroz jednu sezonu. Svaki klub u Srbiji mora da igra domaću ligu koja se igra vikendima. Koju će još međunarodnu ligu osim Srpske da igra toku nedelje neka se sam odluči. Tako je u svim najjačim evropskim ligama/šampionatima. Ako ne želi igrati domaću ligu to je njegov problem, a ne svih drugih klubova koji zbog takvog kluba moraju u tzv hladni pogon čak dva meseca. To su ogromni, a nepotrebni troškovi za druge klubove. Ustavite to st/ranje, pod hitno i zaštitite ugled domaće lige.
C

Crv

pre oko 3 godine

Napokon dati nesto i limaru za zelenim stolom a da ne bi vise kukao i kmečao posto je ovo sramota od nase lige a limari vrlo dobro znaju da ne mogu da dobiju Kk
z

zak

pre oko 3 godine

Nisu trebali ni igrati, neka i ovi drugi nešto osvoje, da ne plaču više.
m

mrcins

pre oko 3 godine

Da bi Radonja uspeo nesto da osvoji morali su Partizanu sve sponzore da oduzmu i oteraju generali da se ne povampirii.....
N

Najbolje...

pre oko 3 godine

... nam dajte odmah titulu, da se ne muče igrači bezveze i rizikuju povrede. Radonja voli da završi sezonu pred punom salom uplakanih grobara, ali ako ne bude publike, onda je besmisleno.
n

ndjsusdjjdjxjx

pre oko 3 godine

Radonja kad je sezonu zavrsio trofejom Partizan je bio prvak u fudbalu.... mnogooo odavno. Ne lupetaj.
p

pa zasto

pre oko 3 godine

OVO SAMO U SRBIJI MOZE! Pocinje za mesec dana a ne zna se da li se igra na 3 ili 2 dobijene finale. Zasto se bre igra uopste ovaj cirkus.