Foto: KK Bahčešehir
Foto: KK Bahčešehir

Potvrđeno: Stefan Janković obukao dres Bahčešehira

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 14:42

Istanbulski klub ozvaničio saradnju sa doskorašnjim igračem Partizana

Stefan Janković nastavlja u Turskoj. kako je MOZZART sport najavio, krilni centar je, posle uobičajenih zdravstvenih pregleda, potpisao ugovor do kraja sezone sa Bahčešehirom koji mu je poželeo dobrodišlicu na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

— Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü (@BKBasketbol) February 2, 2021

Podsećanja radi, pošto je krajem decembra stručni štab Partizana rekao da više ne računa na njega, klub iz Humske je pisanim putem obavestio Jankovića da nije u obavezi da prisustvuje timskim treninzima. Janković je nastavio inidvidualno da trenira i čeka ponudu. Javio se Bahčešehir s kojim je postigao dogovor. Ubrzo je i Partizan dao pristanak, pa je srpski internacionalac potpisao ugovor sa istanbulskim klubom u koji bi uskoro mogao da stigne još jedan naš igrač - Vladimir Štimac.

Jankoviću je Bahčešehir sedmi profesionalni klub u karijeri. Po završetku studija na Univerzitetu Havaji, jednu sezonu je proveo u Razvojnoj ligi, prvo kao član Sijuks Folsa, a onda Eri Bejoksa. U leto 2017. potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom iz koje se godinu dana kasnije preselio u Partizan. Prvu sezonu u crno-beloj opremi počeo je dobro, ali je na leto 2019. prešao u AEK. U glavnom gradu Grčke zadržao se svega šest meseci. Usledio je povratak u Razvojnu ligu, odnosno filijalu Vašington Vizardsa - Kapital Siti Go-Go.



tagovi

Stefan JankovićKK PartizanBahčešehir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara