(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Predsednik CSKA: Tim u krizi većoj nego što izgleda, predstoje nam teški dani

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 16:05

"Zbog povreda, sviđalo se to nekome ili ne, naša druga petorka postala je prva i nije uvek spremna da ostvari pozitivan rezultat"

CSKA je nanizao četiri poraza što nije od 2014. godine. Predsednik kluba Andrej Vatutin svestan je da je vreme da se upali crveno svetlo.

Izabrane vesti

"Svima je očigledno da je tim u krizi, verovatno čak i ozbiljnijoj nego što izgleda. Letošnje rezanje budžeta dovelo je do toga da roster nije 'dubok' kao obično. Još na početku sezone, dok je bilo skoro sve savršeno, primetio sam da bi povrede mogle da nas poremete. Sada smo izgubili tri vrlo značajna igrača i objektivno pali u kvalitetu igre i rezultata. Sviđalo se to nekome ili ne, naša druga petorka postala je prva i nije uvek spremna da ostvari pozitivan rezultat", bio je otvoren Vatutin u ragovoru za rusku novinsku agenciju Tas.


Moskovljani su izgubili i vrh regionalnog takmičenja.

"Nivo VTB lige je mnogo porastao, sada niko ne može da pobedi u 'ekonomičnom režimu'. Zapravo, mi nemamo dovoljno snage, ali ni vremena za oporavak u zgusnustom rasporedu."

Veliki šamar Moskovljanima lupio je Kalev, pretposlednji tim u VTB ligi.

"Poraz od Kaleva je veoma neprijatan. Teško je razumeti kako u četvrtoj deonici možete da primite čak 39 poena. Bio je to sraman i užasan dan za klub, ali nema drugog načina osim da trpimo i radimo."

Džejms iz porodičnih razloga neće moći da pomogne timu u narednom periodu.

"Naši problemi neće biti rešeni magijom, jer takav način ne postoji. Moramo da budemo spremni na činjenicu da će dok se povređeni igrači ne vrate, ekipa igrati nestabilno, što mora da bude prihvaćeno, ma koliko to zvučalo neprijatno. Predstoje nam teški dani, možda čak i nedelje, ali pokušaćemo da se izborimo", dodao je Vatutin koji je otkrio da je CSKA blizu angažovanja novog centra čije će ime biti poznato u narednih sedam dana.



tagovi

CSKAAndrej VatutinMajk Džejms

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara