Komentari na vest

Prenosi Mundobasketa na Sportklubu

R

Repac Plandiište

pre 10 meseci

bezveze,meni na daljinskom ne pišu imena kanala,već samo imam brojeve do 10...gde da kupim univerzalni daljinski??hvala unapred
D

DDF

pre 10 meseci

Kada su ukinuti kanali Nova S,N1,Sport klub pre par godina sirom unutrasnjosti niko nije pravio problem Pobuna krece kada SP2022 u fudbalu prenosi Nova S i Sport klub,koji su preuzeli prenose kada je reprezentaciju pratilo najvise 2000-3000 gledaca i nikoga vise nije bilo briga za rezultate i igre reprezentacije Srbije Dolaskom za selektora Stojkovica i plasmana na SP krece pomama i ludilo za pracenjem reprezentacije,tada nastaje drzavni problem da sem Beograda ostala ogromna vecina gradjana Srbije nije u mogucnosti da gleda prenose reprezentacije Srbije,tada je ta ista vecina bila ljuta zasto prenose idu preko SBB emitere,niko nije se setio da kaze kako je SBB preuzeo prenose kada nikoga nije interesovao da gleda prenose nase reprezentacije Prenose EP2022 u kosarci takodje kao i narednog SP prenosi SPORT KLUB,opet ce biti pobuna zbog nemogucnosti gledanja i pracenja prenosa reprezentacije Srbije,trebalo je razmisljati i reci da smo uskraceni za prenose reprezentacije u fudbalu i kosarci umesto"politickih napada"ko je dao dozvolu za njihove prenose emiteru SBB Za prenose kosarkaskih utakmica poput EL,EP i SP niko u drzavi ne prenosi i uredjuje profesionalnije nego kanal SPORT KLUB
D

Dalibor Svilajnac

pre 10 meseci

A zasto mi onda placamo drzavnu televiziju kad na njoj nema prenosa
z

zato što

pre 10 meseci

voliš da gledaš Premier ligu
g

gargamel89

pre 10 meseci

Ovo mi je toliko drago ,ulepsalo mi je dan! Kada su za Premier Ligu dali preko 600 miliona evra ,a prava za tu istu ligu Sport Klub je placao nekih 150 mil ,samo zbog hira jednog coveka(ako se on moze nazvati covekom), sve mi je draze kada procitam ovakvu jednu vest! Uzecu godisnji ,i lepo uz Sport Klub od 10 ujutro gledati svaku jednu utakmicu ,pa makar igrali Liban-Sudan!
B

Brankoni84

pre 10 meseci

Platio narodnim novcem prava za 200 miliona, 400 miliona stavio u dzep, a ti narode leči decu preko poruka.🤮
A

A sto ne napises

pre 10 meseci

Na koliko godina ugovor od 600mil.Sto to uporno izbegavas da napises.Na cetiri god je ugovor sto znaci da je 150 mil po sezoni.Bitno da si slagao i koga je to briga.Bitno da si i na sportu poveo da botujes.
T

Timoti

pre 10 meseci

Sve je tacno,kada su ukidali n1 i sport klub sa kablovskih operatera svi su cutali,i sta sad,neka gledaju arenu koja drzavu bunari samo tako

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

1. Nigde ne piše da RTS neće da prenosi SP! 2. RTS da ukinete ne možete, jer je državna tv! 3. RTS će prenosi SP kao i do sad!
g

gost7676z

pre 10 meseci

Hah, genijalno. Već su krenuli sendvičari. Mogu da zamislim kakvo će da bude kukanje kad krene prvenstvo.
L

Lepo da se

pre 10 meseci

Pokrene peticija za ukidanje RTS preplate.Mislim da je doslo vreme da Telekom ukine prenose nekoh takmicenje RTS jer ovako njihovi klijenti ispadaju budale.
G

Gost13

pre 10 meseci

Ja koliko sam video, RTS je već najavio svetsko prvenstvo u svom spotunza "sportsko leto". Sad ne znam.
D

Dakara

pre 10 meseci

Samo cu reci Slobodan Sarenac i Petar Denda NEPROCENJIVO
k

kooo

pre 10 meseci

A nee , bas sam hteo da gledam na areni bez zvuka.
B

BicuSlobodan

pre 10 meseci

Kad već ne može RTS bolje SK nego Arena.
R

Raša P

pre 10 meseci

TV Sautempton da gledam zbog košarke?????? Šta treba da gledam pljuvanje Srbije u poluvremenu. Neka hvala! Gledaću naše u MOZZARTu i to samo aku uđemo u završnicu.
a

asd

pre 10 meseci

🥪🧃
T

Timoti

pre 10 meseci

Odakle ti to da neko pljuje Srbiju,kako mozes da znas kada i ne gledas,tebi se nesto bas pomesalo...
G

GOgi12

pre 10 meseci

Budući da dajem 500 kinti za rts na kojem gledam jedno veliko ništa, hiljadu ipo za sbb mi nije frka.
M

MVPČAČAK

pre 10 meseci

Ovo je bruka i sramota. Za šta mi plaćamo rts????? Sram treba da bude ovu državu što je ovu bruku dozvolila.
М

Мозак у шпицу

pre 10 meseci

Каже профил човека који вероватно мрзи Телеком, РТС и све државно, па зато и има СББ. РТС не може увек да обезбеди пренос, јер је ово тржиште. Ако би платили превише, колико спортске телевизије могу, било би питање где иде наш новац. Друга ствар мени смета. Кад год преносе купи Арена, они уступе РТС-у утакмице репрезентације, Звезде, Партизана и слично. Спорт Клуб то обавезно забрани брани, отуд се и спомињу ексклузивна права. Без жеље да улазим у то ко је бољи, Телеком или СББ, Арена или СК, "прва" или "друга" Србија, ово је, драги грађани Србије, разлика између државног (које припада свима нама) и приватног (које припада само једној малој групи људи. Спортски поздрав.
R

Raša P

pre 10 meseci

Žuti Bujke slabo posluje!!! 😂😂😂😂
J

Junker

pre 10 meseci

Da jednom shvatite. Privatne televizije svuda u svetu otkupljuju TV prava na sve kulturno-sportske dogadjaje. U Srbiji je to slucaj sa United Media (SportKlub) i ranije Arena Sport koja je sada deo Telekoma ili u slucaju RG i AO tenisa to je Eurosport. Oni dalje mogu da odluce da li ce prodati deo ili ceo paket nekoj drugoj televiziji (RTS). Eurosport npr je odlucio da to nikad ne uradi i zato nemamo prenose sa ta dva GSa. RTS nudi ozbiljan novac, ali oni odbijaju jer taj novac njima nista ne znaci (Vlasnici Eurosporta su Discovery). Sto se SportKluba tice tu je posredi cista politika jer drzava ne zeli da televiziji NovaS dodeli nacionalnu frekvenciju iako ispunjavaju sve uslove.
N

Nemanja1989.

pre 10 meseci

Nije fora imati Arenu ili Sk, fora je sto na tim televizijama nema Slobodana Sarenca. Dali ce se neko sa Sk setiti Šamar drim timu, kamo vam Sakil ONil, kamo vam K. Brajant, ili ono- Ma spakujte jednu i za poneti, ili - ovde se neke stvari vuku po podu.. Ti samo ume taj čovek..Zato Rts.
K

Kad Radulja stane

pre 10 meseci

Dobija blok od Koštunice
G

Goran D.

pre 10 meseci

Dobro i? Šta i da se to desi ? Šta sad kao svi treba da predjemo na SBB, ne razumem. Kod onih koji na svojim kanalima propagiraju mržnju prema Srbiji i hrišćanstvu (konkretno pravoslavlju) neću preći nikada. A njemu je jedino tako ostalo da se sveti Telekomu koji mu je pokupio sve licence (a najviše ga boli ona za PL), da da nenormalno visoku sumu novca na par takmičenja reprezentacija i na taj način pokušava da uskrati građane Srbije za to da gledaju svoj nacionalni tim.
g

gile882

pre 10 meseci

Da, ja na brainzu video kako ispiraju mozak pravim srbima...zato se brainz i zove, brain kao mozak, a z je oznaka ruske vojske, znači ispiranje mozga svima što vole majku rusiju...
A

Aleksejko

pre 10 meseci

Ja tebe nista ne razumem.
a

asd

pre 10 meseci

🥪🥪🥪
s

spiritus movens

pre 10 meseci

Doslo se do toga da ti naplacuju ulaznicu za gledanje reprezentacije preko TV-a. Za koju godinu ce zapoceti i privatizaciju vazduha, posto je preko 80% vodenih izvora vec kaparisano.
S

Sascha 2010

pre 10 meseci

Uzmes iptv za 10e mesecno i gledas milion kanala
D

Dex911

pre 10 meseci

Znaci,nista od gledanja SP,sto se veceg dela Srbije tice
P

Pera243

pre 10 meseci

Znaci, ko vam je kriv sto nemate sbb
d

detlic

pre 10 meseci

Sta cu kad nisam drugosrbijanac
s

sednes u..

pre 10 meseci

Sednes u kafic/kladionicu i gledas
U

Uhvacen na delu

pre 10 meseci

Komentar Pere je do pre 10 sekundi imao 19 pluseva sad ima 29 i to je sve sto treba da znate o ovom SBB botu
g

gost89

pre 10 meseci

Gde da gledaš u kafiću u 3 ujutru??? Vremenska razlika care...