Komentari na vest

Priča o lojalnosti i "oštećenoj robi"

Д

Душан Земун

pre 12 meseci

Ноћас смо гледали далеко најзрелију Николину утакмицу у плеј офу. Не само што је поштовао Џамалову врелу руку и чудесно делио пасове у делићу секунунде код удвајања, већ је по први пут ушавши одморан у четврту четвртину рекао " А сад мало ја" и потом угасио светло. Никада, али никада у животу нисам гледао нашег комплетнијег играча, а одрсатао сам уз Кићу, Прају, Ћосића, а највише човека који је био далеко испред свог времена Дуција.
G

Gaj Kasije Longin

pre 12 meseci

Denver ima jednog superstara, jednog povremenog ali baš povremenog superstara i četiri baš dobra igrača! I više nego dovoljno za prsten! Da nije bilo povreda ili one Dejvisove trojke u bablu mogla je ta titula doći i tada ali eto nikad nije kasno! Više nego očigledno je bilo prije početka plej ofa da čuvaju snagu za prave stvari! Ja sam pogodio Minesotu 4-1, Finiks 4-2, Lejkerse sam prognozirao 4-1, eventualno 4-2, a u finalu protiv Majamija nema Majami nikakve šanse da uzme više od 2 pobede, ali bukvalno nikakve!!!
G

Gaj Kasije Longin

pre 12 meseci

I da, realno velika je šteta što je Porter taj koji je pokupio max ugovor jer nije on ni blizu max ugovora. Meni lično je žao Džeremi Granta on je bio odličan igrač za Denver, igrao bi sigurno za 20 miliona što je dosta manje od Porterovih 30 miliona ali šta je tu je! Portera se treba rešavati, nemam nikakvu dilemu, ponavljam dobar igrač ali ne za 30 miliona po sezoni (15 miliona mu je puna kapa za to što daje ekipi) ako ga uporedimo sa Gordonon ili KCP!
К

Калабић

pre 12 meseci

Оно што је разлика то је (поред опорављеног Мареја) Колвел-Поуп. Човек једини има срце доказаног шампиона и тачно је оно што је Денверу требало. МПЈ и даље нема водећу улогу иако је трећи највише плаћени играч у екипи.
C

Chesterfield

pre 12 meseci

Čekamo još Anđušića da proigra u Kaunasu. Kako ne igra?
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Sada i na NBA pišeš gluposti? A pripreme za petak, ništa? Baš si rešio da se obrukaš pred vođom sa severa?
V

Vasilis

pre 12 meseci

Bio je i red da odigra kako treba. Previse je on li-la ovih nekoliko godina. Stvarno sam ocekivao da ce biti dosta teze sa Lejkersima, Dejvis je monstrum, Lebron je Lebron i tu nema price, imaju jos nekoliko igraca koji igraju odlicno, imaju i naklonjene sudije poput spanaca u EL, ali Denver ih je bas ometlao.
S

Saturn

pre 12 meseci

Jako mi je drago zbog Marija , al niko da spomene Gordona lojeg volim ko brata svog , njegovim dolaskom Denver je postao za stepenik ozbiljnija ekipa , momak radi sav prljaviji posao , daje atletski balans svojom gradjom , snagom i skokom , u plej ofu je podredio sve defanzivi , sve stize i sve zatvara , Jamesa je pojeo … Ako su Curry i Thomson Jokic i Marej , Gordon je Draymond Green Denvera ( dusa i motor ekipe ) . Sportski pozdrav
g

ghosta

pre 12 meseci

Tako je. Jedan od retkih komentara koji je ovu veliku istinu primetio. Gordon je snaga Denvera.
9

9999

pre 12 meseci

Gordon radi ozbiljan posao veoma je bitan igrac koliko je samo usporio Lebrona pa i Durenta a treba i pomenuti i Koldvel poupa i Brauna koji isto daju ozbiljan doprinos. Volio bih da dodje do finala izmedju Denvera i Majamija a tu bi Gordon isao na Baltlera i Dzimiju ne bi bilo uposte lako u tom duelu jer je Gordon u ovom plej ofu pokazao za sto je sposoban.
@

@saturn

pre 12 meseci

...zato i kosta 20M po sezoni, nije da je neki levak koji je iznenadio, kao braun recimo koji je sebi lepo digao cenu ove sezone a ima izlaz na kraju ove...