Komentari na vest

Prosečna starost 30,9 godina i tim koji bi uzeo titulu 2013. - da li su Lejkersi suviše stari za NBA?

L

LaMelo

pre preko 2 godine

Brooklyn gazi ove, ne moze se na 2 najbolja igraca danasnjice Duranta i Hardena grupom penzionera... Mozda ih cak izbaci i mali Jalen Green u play off-u zapada.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Hahahahha Harden....
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Nemaš ti dodirnih tačaka sa kapiranjem košarke.
D

Dzi

pre preko 2 godine

Nema tu od titule nista...i sama od tih nekih imena su sumnjivog kvaliteta generalno, a posebno sada s obzirom na godine... Ima mladjih, talentovanijih i daleko potentnijih timova u ligi ... Ko je gledao Kliperse pre povrede Lenarda ili Bakse prosle sezone video je da su obe ekipe uz masu slabosti ..ipak brzi voz za ovaj LA penzioni fond...
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Protutnjace kroz ligu,zivi bili pa videli...
G

Go

pre preko 2 godine

Bruklin najbolju stvar odradio sto je trejdovao Deabdrea. Jedan od losijih centara u ligi. Nije vise ni mlad pa da moze da radi nesto u napadu a u odbrani da ne pricam, covek ne zna da odbrani pik, jedno milion puta prosle sezone je pucala odbrana zbog njega. Netsi treba da navijaju da on potpise za Lejkerse.
J

Junker

pre preko 2 godine

Ma sve se navlaci Lebronu. Stvarno steta da takav sportista, nestvaran atleta, bude toliko pod protekcijom sudija, organizacije i svega. Prosta americka propaganda, fali im novi Dzordan. Ali jednostavno to se vestacki ne moze. Ne moze se stvoriti novi Dzordan, kao ni novi Maradona, Pele ili Muhamed Ali. Ti ljudi su naravno iskorisceni od strane marketinskih agencija, ali su imali ono nesto, sto ih razlikuje od ostalih i cini da budu jedinstveni.
N

Nisu samo godine

pre preko 2 godine

Ne gledate na dobar način. Anthony npr ima 37 godina ali zna da mu je ovo poslednja šansa za prsten, on će dati celog sebe da do njega dođe. Westbrook nije toliko star, ali motiva ima na pretek. Ima motiv i da se osveti Durantu za onaj prebeg u Voriorse. LeBron i Davis sile od igrača. Rondo i Howard večito osporavani a zapravo odlični igrači koji su itekako imali udela u prstenu 2020. Još kad bi i Jordan došao (a u Bruklinu je bio prekobrojan) to je grupa momaka koji imaju stravičan motiv. Ovo da se razumemo normalno nije ekipa za narednih 5 godina, nije čak ni za 3, ali ne sumnjajte da će dati sve u predstojećoj godini i baš zato su opasni.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Konačno neko ko razume igru. Bravo brate.
N

Next gen shit

pre preko 2 godine

Bez starca nema udarca.