Komentari na vest

Radonjić: Da vidimo koliko možemo protiv favorita za osvajanje Evrolige i što pre izađemo iz povreda

S

STUKA

pre preko 2 godine

Bez SENGELIJE ,kakvi srecnici !
G

Gost33

pre preko 2 godine

Vise srece od znanja a odbrana ko ragbisti !
B

Budzet

pre preko 2 godine

Kalinic samo kosta 1.5 milku po sezoni ili 3 milke za dve.. Zatim iskusna Evroligaska pojacanja iz top klubova Hollins, White, Walters, zatim najskuplji plej Aba lige Ivanovic, zatim domaci igraci koje Partizan nikad nije mogao da zadrzi duze od sezone, cim eksplodiraju jaci ih tim uzme.. Dok u Zvezdi oni daju najjace ponude.. Pa Dobrica Barsa trazila a on je zadrzan sa vrhunskom platom, Davidovac isto vec par sezona.. Domaca supa je najskuplja supa! A evropaki prvak i najtrofejniji tim Srbije, dva evroligasa i skup neafirmisanih klinaca koji su dobili sut karte iz Nba kao netalentovani i koji ce eksplodirati vremenom a ne gotlve evroligase kao vi.. Prosek godina Partizana 22 dok Fmpa 30.. Sta je sa Fmp 2 koji svake sezone 3 milke od drzave prebacuje na Fmp1 na APR-U sve pise.. Samo na carter letove dajete milion godisn sam Covic je to izjavio.. I opet vas strah Partizanovih klinaca.. Heehehe Moze Covic da kaze da nije pokrao Kosovo i da vam je budzet milion vi bi poverovali.. Doduse kad su vas ubedili da je Fmp =Zvezda i sve ce ostalo!
B

Bracafaca

pre preko 2 godine

Panter i ledlej su dosli iz kls? A rodions i smajlagic iz ergonoma a ne iz nba? Avramovic iz spanije a da on je iz london towers.
K

KLJAJICEVO

pre preko 2 godine

Gospodski komentar, kao i obicno uostalom. Puno srece na putu do daleke Moskve, nadigravajte se i uzivajte protiv jednog takvog tima sa sve Švedom, Faridom, Klajburnom i ostalim majstorima.. Sezona je otvorena na pravi nacin, bez obzira na poraz od Igokee. Mi cemo u plej of svakako, sa prve ili neke druge pozicije, manje/vise nije nam toliko vazno. Kada se kompletiramo, i kada bude najvazinije, bicemo sposobni zgaziti sve u regionu.. a do tada igrati takmicarski protiv EL ekipa, a ne kao prosle sezone biti smehoteka . Mi ni sa jos dva pojacanja ne bi mogli da tvrdimo da cemo u Top8, kamoli ovako.... ali tim ima srce, ima dusu, ima i ono sto pocinje na mu , a ima 4 slova, tako da.... dokle god smo blizu zone plej off-a uspeh je ogroman. Ovo je postala igra za bogate, za neke Asvele i Monaka koji uloze koliko god treba, uz gigante koji uvek pretenduju na vrh. Mi smo tu da budemo nezgodni, atipicni, da svima budemo kost u grlu. NAPRED MOMCI !
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Све се слажем што си написао, ипак небибило лоше да ангажујемо центра. Како овај Жалгирис увек доведе анонимуса, као овај Небо, али дечко ауторитативно кида. Ја незнам одакле је, али неверујем да има више од 300-350к годишње. Позз
M

Makarije I

pre preko 2 godine

Karikatura od trenera. Oteran iz Bajerna. U ABA sve sto je osvojim sa Komšinicom bilo je na sili. I sve neregularno.
K

Koma

pre preko 2 godine

Dula je pobedio 10 puta za sezonu, od toga 7 pobeda u finalima. I to sa manjim budžetom.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Ma da sve sto uzme CZ u bilo kom sportu to neregularno a dok vase pravo drzavno cedo SNS-a kada uzme nesto to je sve satro najregularnije u Evropi i o tome se pisu bajke i basne kako ste satro prevarili tu istu drzavu koja vas puni ogromnim milionima ali sta ces ko vas ne zna skupo bi vas platio,sve same lazne zrtve sistema kojima je onaj bambus sa tv oprao mozak za sva vremena,,,,
D

Drvo

pre preko 2 godine

Sad ce i Trinki iz Bajerna.
B

Bracafaca

pre preko 2 godine

U tom istom bajernu doso umesto djorcevica koji je ostavio klub da se bori za play off i osvojio titulu.
S

Somborac

pre preko 2 godine

Odbrana ko u rukometu prljavo
D

Drvo

pre preko 2 godine

Za razliku od nekih drugih trenera kojima treba megalomanski budzet za osrednje rezultate Radonja sa ovom malo sto imamo pravi cuda.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Ima on itekako jaku ekipu, prejaku ekipu, sa ko zna kolikim budzezom koji se skriva, isto vazi i za Partizan, pogledaj zvezdin roster, 2 tima odlicna imaju
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ko je to od Zvezdinih igraca skup osim Kalinica? Mozda Mitrovic, Kuzimic, Simonovic, Lazic, lazarevic? Na koga tacno mislis Dobrica, davidovca? Koji su to igraci skupo placeni, ajde gukni Zidane. 80% tima su domaci igraci koji verovatno ne bi imali mesta u nekom drugom EL timu, a i stranci su na tom nekom nivou. A i Kalinici igra za manju platu nego sto bi dobio u Barsi ili slicnom klubu. Imamo ubedljivo najmanji budzet u EL. I onda spomenes Partizan koji je strance dovodio iz Armanijeve prve petorke koja je igrala F4. Gde je tu bilo kakva logika?
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Walters, Wajt, Holins, Kuzmic, Cirbes, Kalinic, Dobric..Evroligaski igraci.... Ivanovic na prelazu izmedju Evroligaskog i Evrokup igraca.. Za razliku od njih Partizan sa Panterom, Ledejom, Murom, Smailagicem, Kuruksom..mnogo slabiji sastav, losiji i od Cedevite i Buducnosti, po mom misljenju..
K

Koma

pre preko 2 godine

Dobric došao iz FMP, a Cirbes iz Kuvajta, tu su verovatno ozbiljne pare u pitanju. Sa druge strane, Panter i Ledej, starteri iz ekipe sa F4 EL su verovatno jeftiniji. Poznato je da afromarikanci ne vole pare, zato su odbili milione i došli u Partizan. Vajt i Hollins igrači sa kraja klupe u bivšim klubovima. Kuzmic nije ni vredan komentara, čovek je bivši košarkaš, kao sad da Partizan dovede Danilovica. Jedino može za Kalinica da se kaže da je skup, ali sigurno je bar duplo jeftiniji od Pantera.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Panter i Ledej dovedeni iz EL F4, Smailagic i Kuruc iz NBA, Mur u Kini imao milionsku platu, Za Madara placeno obestrecenje 250k plus plata koja nije mala, Avramovic odbio da predje u Zvezdu za koju navija jer mu Partizan dao mnogo vece pare, juren celo leto Pengos kojeg sebi ne mogu da priuste ni bogatiji klubovi u Evropi. I to uporedjujes sa dobricem i Kuzmicem, vajtom koji je oteran iz PAO i Holinsom koji je oteran iz Zenita.