Dejan Radonjić (©MN Press)
Dejan Radonjić (©MN Press)

Radonjić: Dobra energija u teškoj situaciji

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.03.21. | 00:20

Zvezdin trener pohvalio igru svog tima u drugom poluvremenu gostovanja u Splitu.

Porazi u Evroligi nisu uzdrmali crveno-bele. Gostovanje u Splitu rutinski je odrađeno i upisana 15. pobeda u ABA ligi. Kori Volden je vukao u napadu, a čvrstom odbranom košarkaši Crvene zvezde naterali su rivala na čak 21 izgubljenu loptu.

Posle utakmice, Dejan Radonjić je istakao umor svog tima, ali i pohvalio igrače za igru u drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

"Očekivano težak meč posle perioda koji je bio kakav je bio, sa puno dešavanja i opterećujućih stvari, sa rasporedom koji je bio izuzetno težak. Imali smo dve nedelje dupli program u Evroligi i sigurno da u takvoj situaciji nije uvek lako igrati", napomenuo je trener crveno-belih.

Na poluvremenu je bilo 33:32 u korist gostiju, a Radonjić nije zadovoljan kako je njegov tim odigrao taj period utakmice.

"U prvom delu smo odigrali ne baš onako kako smo hteli što se tiče faze napada. Bilo je grešaka u odbrani, problema sa skokom, ali imali smo priliku da kroz bolji napad steknemo i veću prednost. Promašivali smo dosta dobrih šuteva... U nastavku smo nastavili sa odbranom, odigrali smo je sa dobrom energijom u ovoj situaciji, naterali smo Split na 21 izgubljenu loptu, uspeli smo da bolji napad valorizujemo i da dođemo do vrlo važne pobede", istakao je Zvezdin strateg, koji je i pohvalio domaćine za napredak u kvalitetu.

Crveno-beli sledeću utakmicu igraju u četvrtak u Evroligi, protiv Himkija u Beogradu (20.45).



tagovi

KK Crvena zvezdaDejan RadonjićKK Split

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara