Foto: MN Press
Foto: MN Press

Radonjić: Izuzetno nagomilan raspored

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.03.21. | 13:55

„Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe. Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadograđen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije“, kaže Lengston Hol

Košarkaši Crvene zvezde u gustom rasporedu očekuju još jedno „duplo kolo“ i mečeve Evrolige protiv Olimpije iz Milana i Makabija.

Prvi od dva duela crveno-beli igraće protiv italijanskog velikana koji je ove godine oformio izuzetan sastav i ima jasnu ambiciju da se bori za sam vrh.

Izabrane vesti

Trener Dejan Radonjić očekuje težak meč u utorak uveče.

U izuzetno nagomilanom rasporedu sledi nam dupli program i utakmice sa Armanijem i Makabijem. Prva koja nas očekuje već u utorak je protiv Milana ekipe koja je tokom sezone pokazala svoj veliki kvalitet. Imaju u svojim redovima proverene igrače u borbi za visok plasman u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Međutim, u preostalim utakmicama Evrolige, bez obzira što nemamo rezultatski imperativ, želimo da damo sve od sebe i pokažemo svoj maksimum“, rekao je trener crveno-belih.

Lengston Hol posle brojnih problema i povrede, pa virusa korone, polako hvata ritam.

Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe. Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadograđen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije. Nije nam lako, utakmice se ređaju kao na traci a mečevi sa Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi. Međutim, naše je da se borimo, bez obzira što nemamo pritisak rezultata, ali želimo da ostavimo dobar utisak u završnici lige u kojoj smo imali brojne izazove i probleme tokom ove sezone“, rekao je Hol.

Zvezda posle Olimpije Milano u četvrtak igra protiv Makabija kod kuće.



tagovi

Dejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara