Dejan Radonjić (©MN Press)
Dejan Radonjić (©MN Press)

Radonjić posle šuterskog uragana: Uradili smo šta smo mogli...

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 23:01

"Simanić nije više sa nama", potvrdio je crnogorski trener ekskluzivno saznanje Mozzart Sporta

Crvena zvezda je odigrala sve na crveno i večeras se to i te kako isplatilo! Ne samo zbog pobede nad Himkijem u "derbiju" začelja Evrolige, ni zbog 16 ubačenih trojki, već zbog podstreka koji je ekipa dobila uoči večitog derbija u nedelju...

Petak, 21.00: (2,05) Valensija (13,5) Fenerbahče (1,90)

Izabrane vesti

Može Dejan Radonjić da bude zadovoljan odrađenim poslom večeras, ali on je u svom stilu ostao čvrsto nogama na zemlji i nije dozvolio da ga emocije nadvladaju...

"Loše smo igrali u prvoj četvrtini, ali smo posle uspeli da se podignemo. U nastavku smo postigli veliki broj poena i uspeli da ostvarimo pobedu koja će biti značajna kao priprema za narednu utakmicu. Drugo poluvreme je napadački bilo sjajno. Ne samo što smo pobedili, već je bilo dobrih elemenata tokom treće i četvrte deonice. Uradili smo ono šta smo mogli...", skromno je završio misao Radonjić.

Ipak, Crvena zvezda je odigrala šuterski najbolju utakmicu otkako igra Evroligu, bar u procentualnom smislu, iako je po učinku ostala na jednom hicu za tri poena manje od klupskog rekorda postavljenog protiv Reala u Madridu za vreme Dušana Alimpijevića.

"Osetila se energija koja je bila potrebna da bi se došlo do pobede, dobili smo mnogo od igrača sa većom svežinom. Ulazak jednog broja igrača postepeno u rad i čitav sistem je bio jako važan. Ne treba da zaboravimo da pojedini igrači nisu imali kratku pauzu, tako da pokušavamo da se pronađemo i kroz mali broj treninga dođemo do prave forme, individualne i timske. Raspored nam je jako težak, imamo važne utakmice u ABA ligi, a i u Evroligi želimo da držimo nivo". 

Na kraju Radonjić je potvrdio ekskluzivno saznanje Mozzart Sporta da Boriša Simanić nije više košarkaš Crvene zvezde...

"On nije više s nama".



tagovi

Dejan RadonjićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara