Komentari na vest

Radonjić: Potpuno drugačija utakmica nego protiv Uniksa; Paskval: Zvezda nas fizički izbacila iz utakmice

S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Odbrana na vrhuncu od pocetka do kraja. Iako smo izgubili veliki broj lopti, imali smo kontrolu utakmice tokom citavog susreta. Cestitke momcima i naravno treneru Radonjicu na velikoj pobedi. Slede 3 utakmice kod kuce.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Eeeee da kući pobedjujemo one ekipe koje možemo da pobedimo, imali bi šanse za top 8. I da šipka hoće da organizuje navijanje kao što je bilo pre par godina. Kada se setim većinu utakmica kakvo je navijanje bilo pre. Ono protiv Budiveljnika pred 25 hiljada ljudi je čist bolest mozga, teško ludilo, boleština. Najbolje navijanje u istoriji košarke, svih utakmica na Svetu, svih klubova, je bilo na toj utakmici.
G

Gost55

pre preko 2 godine

VECERAS KOSARKA CRVENI ,JASNO KO SUNCAN DAN
e

eskobar

pre preko 2 godine

dva iksa dve kvote od 3,5 kosarci
R

Radonjiću

pre preko 2 godine

Doktore!
m

mile jna

pre preko 2 godine

kalinic veceras 7 izgubljenih lopti.cini mi se da malo vise gusi dobrica,svojom minutazom i radonjic jedino njega na klupu ne salje kad pogresi,ko da je beli medved,sklon je i tehnickim greskama i trebo bi radonjic malo da ga salje na hladjenje.cirbes posle voltersa najbolje ocenjen
D

Drvo

pre preko 2 godine

Kalina je najbolji igrač tima, nema govora da on nekog guši, posebno ne Dobrića koji je tri nivoa ispod. Jeste istina da mu je koncentracija iz nekog razloga ove sezone loša, o čemu govori veliki broj grešaka i loša bacanja, ali ipak mnogo više korisnih poteza na obe strane terena nego gluposti.
B

BD

pre preko 2 godine

KALINA,nije bog.KALINA je BOG BOGOVA.