Komentari na vest

Ranjeni pit-bul i dalje može da te izujeda

F

F9

pre oko 1 godinu

Za plasman u F8 crno belima će faliti jedna pobeda. Ona u Areni koju je rešio Nemanja
g

gost999

pre oko 1 godinu

Niko od grobara da pomene da bi u još težoj situaciji bili da taj isti Efes nismo počistili pre neki dan u Pioniru. I uvek ću biti za to da Zvezda pobedi svakoga sa kim igra bez obzira da li na taj način pomaže partizanu, zato mi malo smetaju neki komentari u kojima pojedinci traže da se Valensija i Baskonija puste da bi naneli štetu grobarima.
P

PFC

pre oko 1 godinu

Teško se ovo može dobiti. Jedino i samo ako Željko ima pripremljen neki strašan specijal kojim bi mogao toliko da iznenadi Atamana. Efes je jaka ekipa i kad je kompletna bespredmetno je porediti ova dva igračka potencijala. Željko ima na raspolaganju neizbalansiran roster sa jezgrom od solidnih igrača i nadogradnjom od mladih igrača koji su u razvoju. Ovo što je do sada uradio s njima je za svaki respekt. Kapa dole. Da je Čović večeras gost Efesu, e tu bi već prognoza bila malo drugačija. Čović, kao i već čitavu deceniju, ima jednu od najskupljih ekipa u Evropi. Ove godine posebno, s akcentom na definitivno najskuplju bekovsku liniju u Evropi. Zahvaljujući tome je dobio Olimpijakos u Pireju, Makabi u Tel Avivu, Valensiju u Španiji, pomeo Efes u Pioniru, nesretno izgubio od Barse. E sad, što kiksa od slabijih ekipa pa se redovno pozicionira na tabeli tako da ga brže uočite ako krenete od dna, to je već nešto drugo. Ima tu mnogo toga, mnogo je i narodnih izreka koje govore o dobru i zlu, a koje bi, možda, to mogle objasniti. Svejedno, obzirom da je ovo prva sezona u EL, nakon izgnanstva od skoro deceniju, sve ovo što je Žoc napravio je vrhunski rezultat, kako god se završi na kraju.
N

Nba

pre oko 1 godinu

Nisu mi jasni ni navijači Zvezde niti Partizana ustvari ograničeni ljudi sto se tiče razmišljanja i realne slike u svetu sporta prozivaju jedni druge ko je vise uložio i ko ima veći dudzet ne razumne kako ne shvataju da današnjem vremenu i bez para ništa se nemoze uraditi u sportu niti ništa osvojiti prošlo je to vreme kad za MALE pare nadjes nekog dobrog igrača to vreme je prošlo ali to izgleda da plitak mozak ne razume.
p

pančevo

pre oko 1 godinu

Druže svaka čast, ali gajiš prezir prema znakovima interpunkcije
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Problem je što su to državne pare. Koga briga što Amerikanac rasipa pare u Čelziju.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Imamo najboljeg i najskupljeg trenera. Budžeti su isti. Imamo odrešene ruke od strane države. Sudije su u najmanju ruku realne. Ako ne odemo u top 8 ostavke kompletnog rukovodstva.
R

Realan komentar

pre oko 1 godinu

Zvezda treba da igra Fiba takmičenje gde ima realnu šansu da ga osvoji, kao što je onomad partizan osvojio i onda bi bili jednaki. Evroliga na vrhunskom nivou za partizan treba plej i centar, a Zvezdi lider ekipe i Kalinić sa njim bi bilo realno i top4. Malo se kockice nisu slozile, ali realno sa Kalinom bi Zvezda bila TOP.
G

Gost997

pre oko 1 godinu

Grobari vrte istu mantru da Zvezda ima veci budzet, jeste sam Kampaco je skuplji od Eksuma, Pantera, Ledeja, Nanelija, Papapetrua i Lesora, mozda u paralelnom univerzumu
G

Gost998

pre oko 1 godinu

A znas li ti sta je to paralelni univerzum?
d

d. g.

pre oko 1 godinu

S obzirom na ponašanje i zaoštrene odnose ja kao Zvezdaš u el navijam protiv Partizana i moje Zvezde. Na žalost po logici da crkne komšiji krava. Za to su kriva rukovodstva klubova i pristrasne sudije. Ogadili su mi instituciju derbija i košarku.
1

19GR70

pre oko 1 godinu

Zeljkoneka pakuje kofere ako ne udjemo u top osam. Sa ovolikim novcem od drzave gde neometano radimo sta hocemo a porez ne placamo on jednostavno mora da uvede ekipu u osam. Nas Partizan ima sesti najveci budzet u evroligi
D

Dajvak

pre oko 1 godinu

Tvoj je KK Rekreativo.
r

realan 2

pre oko 1 godinu

barsa, real, oli, milano, efes, fener, makabi, rekreativo... od koga imamo veci budzet? saberi koliko kk rekreativo ima igraca i koliko kostaju...
M

Mandrda

pre oko 1 godinu

Knor, Komodor,Leverkuzen,Antibes,Nim,Fonola Kaserta,Kalev,Maes Pils,Aris.Filips i ostali su ekipe koje su igrale kosarku iliti tu evroligu koju je Partizan osvojio. Tri poznate ekipe i ostale na nivou aba 2 lige.
s

sampion

pre oko 1 godinu

Ala boli titula 😂
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Za neznalice poput tebe,sve su ekipe nepoznate! Bile su tu i 3 spanske ekipe, ucestvovala je tada i trostruki uzastopni evropski prvak Jugoplastika, igrala je i vrhunska ekipa Cibone(daleeeeeko jaca od ove koja vas besplatno poducava)... Taj Aris je bio 90% grcke reprezentacije koja je na svakom takmicenju uzimala medalju. Pola francuske repke je igralo za Antib. O tadasnjim timovima Filipsa i Makabija valjda ne treba trositi reci. Tezak si cabar iz poznavanja kosarkaske istorije!
M

Micko AV

pre oko 1 godinu

Posto kosarku pratis od ere FMP-a trebao bi znati da istom tom Knoru niko nije mogao da zabrani kako ce se zvati pa se sada zove Virtus, a prethodno i Kinder, takodje i Filipsu niko nije mogao da zabrani kako ce se zvati pa se sada zove Armani. Aris je bio sto su sada Oly i Pao. Huventud i Estudijantes sto su sada Real I Barca. Dok su Maels Pils i Komodor bili sto su sada Bajern i Crvena Zvezda (koja se zvala kroz istoriju i FMP, Reflex, Crvena Zvezda Beograd i CZ Diva). Tada su takodje bili jaki Limoz nesto sto je danas Monaco, 93 osvojio EL dok Huventud 94. Iz Italije malo kasnije dolazi do zamaha ekipa kao sto su Beneton i Timsistem iz Rusije CSKA itd...
G

Gost@Micko

pre oko 1 godinu

A kako se sad zove Prokom Trefl, Opel Skajlajnersi, London Tauersi, Zjelona Gora, Cibona, Cedevita, Buducnost, Spiru Sarlroa, Ostende, Parma Perm, Pezaro, Krka, Zadar, Peristeri, Trabzon, Sljonsk, Gdinja, Frankfurt, Strazbur, Dinamo Moskva, Keln, Le Man, Basket Napoli, Roan, Bamberg, Avelino, Panionios, Nansi, Orlean, Marusi, Oldenburg, Sole, Kantu, Bilbao, Zagreb, Salon/Soane, Nanter, Budiveljnik?
M

MOT

pre oko 1 godinu

Kao kad bi sad rekli Dinamo Drezdena, Grashopers, Bajern, Marsej I ne secam se vise ko jos, ostade samo jedna ekipa. Nikad nisam cuo gluplji komentar.
R

Ros

pre oko 1 godinu

Grashopers, Glazgov, Dinamo Drezden, Bajern i Olompik Marsej! Jedna ekipa koja i dalje igra LŠ, dve koje su nivo Lige konferencija i dve koje su na nivou Super Lige Srbije. Sa njima je Zvezda igrala kada je osvojila KEŠ.
M

Mislim da

pre oko 1 godinu

Nijednu od tih ekipa nikad i nigde nije docekao natpis ‘Who the f**k are you’ kao vas POZNATE hahahahah
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Tesko je ocekivati pobedu protiv prvaka EL, vazno je odigrati sa dosta energije, pametno u napadu i jako u odbrani. Iako su se vratili i Vasa i Larkin tesko je ocekivati da su u top formi, mislim da bi trebali vrsiti od samog pocetka presing na njima dvojici, po cenu nekog faula vise uz rotaciju sto vise cuvara (Trifa, Papa, Andjusic, +standard bekovi). Niti cemo porazom izgubiti sanse za f8, niti cemo ga pobedom obezbediti. Da ponovimo igru iz drugog poluvremena u derbiju pa nek bude sta bude. NAPRED PARTIZAN!
G

Gostionko

pre oko 1 godinu

Mene KK Partizan podseca na smekera na baterije. Znate ono spolja dobra sulja,farke,fenseraj patike a u novcaniku 250 kinti i pije na crtu. E tako Partizan,spolja nasminkan,Ostoja im kupuje majice,izigravaju neku festu na tribinama da sarmiraju ljude iz evrolige ne bi li dobili licencu a iznutra dug za porez 10m a tek ce se nakalemiti sve ove plate milionske.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Jao kao grobar ocekuje. Pobedu , imamo slican budzet kao efes micic van forme ,bobua ne igra bila bi sramota ako ne pobedimo.
b

bane grobar

pre oko 1 godinu

Do kada vise da cekamo na titule, igramo rekreativno aba i cipiripi kup, zeljku je sve olaksano od arene, skupocenih igraca legije stranaca ,ne placanja poreza bezanje iz kls, i dalje nema nikakvoh rezultata
e

eskobar

pre oko 1 godinu

iz 1-1 ubice ih efes 20 razlike za efes
Л

Лукаку98

pre oko 1 godinu

Браћо звездаши повадимо дресове Ефеса, Олија, Реала да да Реала иако смо их пљували до јуче сада нам лицемерно треба победа да не прође Партизан у топ 8 и Барсине дресове спремите, ма кад је Миротић газио линију и када смо се то и са њима свађали? Напред сви само да ме не боли као у детињству, ја још један њихов ф4 нећу поднети.
G

Gost986

pre oko 1 godinu

a da nadjes devojku?
a

ajde pali

pre oko 1 godinu

Smorio si, znamo da si svaki komentar ostavio ovde predstavljajuci se kao navijac zvezde ,nisi zanimljiv
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

Pitaj tvoje starije rodjake kakvo su detinjstvo imali kada su do 75-76 čekali prvu titulu, a Zvezda do tada imala 13 titula šampiona Države, Evro titulu kup kupova, i ubrzo i titulu šampiona Evrope u ŽKK.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Nismo mi kao navijaci Partizana, pa da menjamo dresove 5-6 puta nedeljno, to je vas fazon. A tebi decko stvarno treba strucna pomoc kad si u stanju da skladistis sve nikove navijaca Zvezde i da stancujes desetine komentara sa ovakvim bljuvotinama potpisujuci se kao navijaci Zvezde. Ne salim se, ne podbadam te, stvarno treba da se zabrines za svoje mentalno zdravlje, najdobronamernije ti ovo kazem.
@

@ahaha...

pre oko 1 godinu

10 titula uzetih na sljaci posle rata u konkurenciji 4 ekipe. 'Sampioni Rolan Garosa".
Л

Лукаку98

pre oko 1 godinu

Када ти некоме кажеш да му је потребна помоћ, па још најдобронамерније то онда добија обрисе трагикомедије. Ајде када завршиш са прављењем неког новог ника изађи мало на ваздух и размисли о свему. Треба ти помоћ не шалим се, не подбадам те најдобронамерније ти ово пишем.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Sada kada su se vratili Larkin i Vasa mislim da ce efes pokudati sve do kraja. Nadam se da gresim ali nekako to ne scenario koji je skoro pa neizbezan. Kuci sa partizanom, oba italijana i monakom i u gostima Alba i fener, nekako se nazire 5 pobeda bez problema.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Samo hrabro, pametno i sa punom željom.Ako je to dovoljno za pobedu super, ako nije nije drama, ima još utakmica i prilika!
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

I samo napred Partizan, i samo napred Partizaaaan!~
w

wqwqwqwqwqw

pre oko 1 godinu

1992 godine je Partizan osvojio:Kup šampiona,prvenstvo države i kup države.Nije zvezda tada osvojila ništa.
i

iiiii

pre oko 1 godinu

Šta je pesnik hteo reći?
G

Gost11111

pre oko 1 godinu

Aha, kup sampiona, kako da ne, Evroligu je Partizan osvojio, a vi placite!
c

cjcbkjbcoswcsoncow

pre oko 1 godinu

Gost111 proveri na sajtu EL kada je osnovana... Ispadas smesan...
Z

ZABLUDA

pre oko 1 godinu

Partizan NIKADA NIJE OSVOJIO OVU EVROLIGU, PARTIZAN NIJE OSVOJIO ULEBOVU EVROLIGU, NEGO FIBINO TAKMIČENJE ZA PRVAKA EVROPE. Niti je to Fibino takmičenje posle postala ova sada Ulebova EvroLiga. To su dva skroz različita tumačenja. Vi nemate osvojeno ovo takmičenje koje sada igrate. Game over.
j

ja0

pre oko 1 godinu

bar je lako proveriti, https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/final-four-history-all-champions-1988-2021/
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

Jakmi trener,dosao,dali mu 23 miliona eura budzet,doveo 7-8 skupih igraca i kao evo Zeljko usao u top osam.Wow. Hajde neka udje kao Radonja sa Lazicem,Stimcem,Mitrovicem,Dobricem,Jovicem,Dangubicem,Micicem,Kinsijem,Cirbesom i Kvinsi Milerom. Dajte mu budzet 7-8 miliona pa da ga vidimo.
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Usao Vujosevic sa milion evra na F4 pa ste ga i tada pljuvali i osporavali...sta mi ima vama da se dokazujemo...obrnuli smo igricu sad mozemo kako hocemo.
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

Usao Vujosevic kada se igralo ono po grupama gde igras sa zelengorom,Olimpijom,Cibonom,Petrzalkom i dva jaka protivnika gde iz grupe od sest timova cetri prolaze dalje.Predjes jednu prepreku nakon toga i u top osam si. Govorim o ovom formatu gde igras prvenstvo sa najbogatijim ekipama.Pa kada bude imao najmanji budzet i udje u osam to je rezultat. A ovo sto mu drzava sipala milione i on sada kao ima rezultat,pa i ja mogu tako da vodim ekipu.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Ja mislim da je Radonja ipak bolji trener od Željka!!!Imate vi te vrsne trenere.Evo mogu da kažem i da je Dragan Jakovljević bolji trener od Željka.Vidiš kako lepo komentariše utakmice na Areni sa Zvezdinim šalom oko vrata.Jedini problem je što je on trener u nekoj vukojebini i za njega ne zna niko sem ovih nesretnika sa Arene.Slično je i sa Radonjom i radonjizmom.Samo što je Radonja za razliku od nesretnog Jakovljevića vodio pored Zvezde bar još Bajern i Pao,doduše bez većeg uspeha!Ali bitno je da je on tebi bolji trener od Željka koji ima najveći budžet.Pa i Anćeloti i Gvardiola imaju najveći budžet.Da li po toj tvojoj logici znači da je Milojević bolji trener od njih dvojice?!Naravno da najbolji treneri imaju najveće budžete.Šta je tu sporno?Da bi došao do najvećeg budžeta moraš predhodno da se ostvariš kao trener.A da u Partizanu nije on uzeo titulu nego profa Nikolić.A i u repki nije on uzimao evropsko i svetsko zlato i bio drugi na Olimpijskim igrama već su to uradili vrhunski košarkaši koje smo imali.A Huventudu je imao sreće.U Panatinaikosu i Feneru najveće budžete……itd.Koliko ćete više te gluposti da pišete vezano za Željka.Imamo najboljeg evropskog trenera kao država i treba da budemo ponosni zbog toga!Batali te gluposti i navijačke podele.Treba navijati za svoj klub i poštovati protivnika,a ne omalovažavati ga.Pogotovo ne bez osnova!
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Sa ovolikim budzetom najvecim u istoriji ex yu, Trinkijeri bi osvojio barem kup, nas zeljko se bruka i u domacem takmicenju i u cipiripi kupu, ove sezone on nema nikakav uticaj jer ima legiju stranaca ,za to trener i ne treba, ocekivao sam vise od njega iskreno
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ne znam cemu potreba za spinom, sa Kampacom i Vildozom zvezda je postavila rekord po visini budzeta u jednoj sezoni svih vremena. To je potvrdio i basketballnews24&7, renomirani portal tako da ne znam cemu izmisljotine.
D

Dajvak

pre oko 1 godinu

Nije on tvoj Željko, tvoji su ovi preko puta, lažnjaku.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Јуче читам коментаре звездаша мојих како треба пустити све противнике само да Партизан не уђе у топ8? Па да ли смо толико искомплексирани људи? Мислим знам да јесмо али да ли је могуће. Нисам могао очима да верујем шта читам.
o

on kao

pre oko 1 godinu

zabrinut navijač Zvezde,pa iz kurtoazije piše velikim slovom Partizan a malim Zvezda,baš jadno!
@

@On kao

pre oko 1 godinu

Druze, napisao je malim slovom zvezdasa, sto i jeste malim slovom jednako kao da je napisao i partizanovaca. Mislim da si malo promasio ili casove srpskog jezika ili kontekst pisanja, odnosno, rijeci iskoristene.
9

951357

pre oko 1 godinu

Kada se samo setim kada je Zeljko stigao, koliko smo ga potcenjivali, koliko se smejali i nazivali ga senilnim i trenerom koga je pregazilo vreme. Saopstenja, izmisljene maloletnice i svi drugi spinovi a on je samo cutao. I sad, godinu i po kasnije oni se bore za top 8 posle koliko godina neigranje EL, prvo mesto u ABA, demolirali nas i ubili psihicki u derbiju a mi opet sve isto, top 19. Karma braco, sve nam se vraca. Ja mislim da cemo pooboljevati ako udje u top 8. A o f4 da ne pricam. Skidam kapu majstore, naklon do poda od zvezdasa.
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Dokle je to doslo da ste poceli da zavrsavate upise sa ja sam Zvezdaš 😂🤦. Vidi se po pisanju sta ste nema potrebe za...😂🤦. Vaso srećno 🔴⚪🏀
@

@joksa

pre oko 1 godinu

Kacis smajlije a znas kako si se zacrvene i poludeo kada je pevao Daaa volim crnooo beleeee :) Komedija ste
Z

Zelenooki

pre oko 1 godinu

Momci su u trci za top 8 ne bave se cinkarenjima u policiji i saopstenjima. Malo da se ugledamo na njih, Covicu gledaj ovo i ne smaraj nas prave navijace zvezde.
d

d3s

pre oko 1 godinu

Sa tim budzetom Radonjic bi bio u trci za top 3
e

esex

pre oko 1 godinu

Kad vec zvezda ne moze do top 8 neka to partizan ostvari.zvezda svakako uzima abu i ove godine u to sam siguran,samo jos malo treba da iskusni vuk ivanovic dovede stvari na pravo mesto.
@

@esex

pre oko 1 godinu

sto ste osvajali osvajali ste, gasi vas Zelimir po drugi put. Tj treci, jednom vas ugasio 1992. da niste izlazili iz kuca 30 godina i 30 godina vas naterao da pricate da je kosarka nebitna i da to nije sport :D Sta ti je bumerang
r

replay kom

pre oko 1 godinu

Zvezda je '92 osvojila titulu u domaćem šampionatu za tvoju informaciju, Zeljko ima negativan skor sa Zvezdom i to duplo više poraza, to vreme Evrolige osvajanje Bosne, Split, Partizan, Zvezda Evrokup je zlatno vreme balkanske košarke. Ovo sad je druga dimenzija.
@

@replay

pre oko 1 godinu

A neko zapazanje i analiza toga kako ste 30 godina pricali da kosarka nije sport id a to ne pratite? To si slucajno preskocio da izanaliziras, vrsni analiticaru? :) Hehe
e

esex

pre oko 1 godinu

Zasto bi nas gasio brate srbine.zasto toliko mrznje?!?!? Ovo je samo sport..zeljko je legenda ove nase srbije i svi normalni ljudi ga postuju.a ti izgleda vise mrzis zvezdu nego sto volis partizan a to nije normalno..ja cu navijati za partizan protiv efesa,pa kako za turke izjelice da navijam..
D

Dr Dre

pre oko 1 godinu

Nisu po budzetu ni u prvih 10 ali zato imaju legendu Zelimira na klupi, ajmo crno beli osvetlajte obraz nase zemlje.
S

Sal

pre oko 1 godinu

Voleo bih da Partizan pobedi da imamo makar jednog srpskoh predstavnika u top 8.
B

Bg

pre oko 1 godinu

Jedini gigant u Srbiji, KK Parizan.
M

Mangulica

pre oko 1 godinu

Gigant u vidu plastike. Nema rezultate,grunes mu milione,on kupi igranje sa najboljima,kupi skupe igrace i igra.Wow...Kosarkaski PSG
@

@mangulice

pre oko 1 godinu

kada budes zavrsio peti razred osnovne pa naucis da citas malo bolje i da kontas neke stvari saznaces da Partizan ima 4 evropskih trofeja, titulu EL, na hiljade kosarkasa datih za reprezentaciju. Ali za sada si samo mali covicev sledbenik, pa kada porastes cujemo se ;)
H

Hej

pre oko 1 godinu

Na Efes je dobra kvota da prodje u top8. Uzmite im pare dok još moze. To je sigurica.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

A ti si bese onaj sto je vristao da stavimo kucu na Zvezdu u derbiju i pre toga na Virtus? Nadam se da ne kucas ovo ispod nekog mosta kao beskucnik :)
r

reb8888

pre oko 1 godinu

Partizan je institucija i gromada nase zemlje. Puna podrska od delije.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Samo napred Partizan!
t

top19

pre oko 1 godinu

A zvezdu jel moze da izujeda Barselona i time im osujeti ovogodisnji plan a to je kao i svake godine top 19?
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Sve zavisi kakav ko " filing " ima? Evo ja imam filing i da može i da hoće a verovatno neko ima filing da hoće i da može!
R

Realno87

pre oko 1 godinu

Efes ih vraća u realnost
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Kao mi vas u derbiju, niste znali gde je levo, eno jos se gubite saopstenjima.
R

Realno87

pre oko 1 godinu

Dečko da li je realno da još niste naučili lekciju dugu 10 godina? Dobijate nebitne derbije, kada dođje kraj sezone opravdavate ime KK SL. Sezona
b

bokash9

pre oko 1 godinu

Uzmi Dusko 17 mjesto,17mjesto.
B

Bzvz

pre oko 1 godinu

Zeljko bez titule 4 godinel. Jadničak.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Zelimir ima vise titula nego sto si ti naucio brojeva u osnovnoj do sada.
G

Gost467

pre oko 1 godinu

Uzmi zeljko barem Kup radivoja koraca
M

Marinjo1

pre oko 1 godinu

Agent, 005, za sezonu i po 0 trofeja iz 5 pokusaja
a

ajde bre

pre oko 1 godinu

Gazi ih Vaso delijo
D

Da volim crno bele

pre oko 1 godinu

Vasa je grobar
G

Gost334

pre oko 1 godinu

Srećno micicu
s

srecno

pre oko 1 godinu

i tebi ...zelim ti da ozdravis.
G

Gostmiki222

pre oko 1 godinu

Grobari ako ovo ne dobijete opasno vam se drma top 8. Cak i sa 3 pobede nije sigurno da se ide u top 8.
H

Host of other

pre oko 1 godinu

A zvezda ako izgubi vise od 20 od barselone ,opasno joj se top15 drma.. jer treba gledati medjusobne sa gigantima asvelom ,bajernom i slicnim..
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Ovo ako izgubite dalje igrate rekreativno... U preostalih 5 kola dobicete Pao, i mozda jednu od ove tri za redom kuci i to je to od vas!!!
G

Gostrralno

pre oko 1 godinu

Nema sanse ovo Partizan da dobije, da ne igraju Larkin i Micic bilo bi 50-50 ,ovako dobija efes lagano..budimo realni to je ekipa za top 4 , takodje Partizan u Monacu ce bas tesko dobiti..i to je peta ekipa u EL po kvalitetu, onda kuci Real,Barsa,Oli , tu ce partizan da prelomi ima li uopste nade za play off ili ispada lagano ..2 mu potrebe trebaju za neku nadu , jednu ce sigurno dobiti..jednu sigurno izgubiti i ta treca ce rjesiti mozda..i dobice Panatu na kraju..(ali ni 3 pobjede im ne garantuju,tada bi bili u krugu sa nekolke ekipe) a sa dvije pobjede do kraja ne idu sigurno.To je nesto realno ja mislim.
z

zelje

pre oko 1 godinu

vase su vec poznate,ali cesto vas rasplacemo...Volim Partizan kad pobebedjuje,a i kad gubi.
n

neutralno

pre oko 1 godinu

Posle ovog meca i Partizan igra rekreativno EL
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Ovo dobijamo sa pola snage! Poklon kvota! Igrajmo braćo, uzmimo im pare...I onda u zadnjih 5 kola, dovoljne i 2 pobede! Ma top8 je siguran, al se treba boriti za sto bolju poziciju!
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

Uzmi Zeljko Evrotitulu!
N

NewBgd54

pre oko 1 godinu

Težak ispit. Pobeda vodi u borbu za 1-4 mesto. Poraz u borbub 9-12 mesto jer Oly Barsa i Real nisu sigurni da ce biti u 1-4