Komentari na vest

Rastu šanse večitih za još jednu sezonu u Evroligi, Gran Kanarija se predomišlja

@

@ssss

pre 12 meseci

Partizan će izvesno je igrati Evroligu i sledeće godine.Zvezda će igrati pod uslovom da osvoji ABA ligu.Ako je ne osvoji pitanje je da li će sledeće godine igrati Evroligu.Pa vi sad pišite kako nije bitno da uđeš u osam EL.Ovo su naravno nezvanične informacije.Iskreno voleo bih da oba naša kluba i sledeće godine igraju EL jer to zaslužuju svojim kvalitetom.
5

56789

pre 12 meseci

ABA JOS NEMA LICENCU ZA SLEDECU SEZONU TAKO DA NI OSVAJANJEM ABA LIGE NISTE SIGURAN UCESNIK
š

šid

pre 12 meseci

Špancima, Francuzima, Talijanima,Nemcima je Evroliga zadnja rupa na svirali. Neprofitabilno takmičenje drugorazrednih Amerikanaca.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Da, pogotovo je Spancima nebitna, vidi se...
A

Ako se pogleda

pre 12 meseci

Srbija je posle Španije imala najviše pobeda zbirno, a duplo manje klubova od Španije, Partizan 20 + 2 u Playoffu i zvezda 17...msm da je 99,99% to rešeno.
i

igor978

pre 12 meseci

Troškovi velikih plata u Španiji su visoki a ne kao kod nas, pa je našim klubovima potrebno mnogo manje novca da dovedu pristojne igrače nego što je Špancima potrebno. Na velike plate u Srbiji porezi su niski, pa je za neto mesečnu platu od 50.000€ ukupan bruto trošak za klub oko 57.500€. Takav je zakon, važi za sve firme pa i sportske klubove - što je plata veća (preko 4000€) to su porezi i doprinosi u procentima sve manji. Ovo koristim u sopstvenoj firmi za sebe, ali narod o tome pojma nema jer 0.5% stanovništva zaradjuje preko 4000 eur mesečno, da ne pričamo o 40.000 eru mesečno. Sa druge strane, Španska liga je prejaka, moraju imati bar 16 igrača u roosteru ako misle da igraju EL i da ne ispadnu iz svoje lige zbog umora. Naša liga je laka, svega 4-5 jačih utakmica godišnje, tako da su naši klubovi u povlašćenom položaju zbig toga. KKP je ispao od Reala ne zbog tuče već kratkog roostera.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Partizan,Zvezda,Virtus sigurno igraju Evroligu i sledece godine ako Gran Kanarija ne bude igrala igrace umesto njih Turk Telekom ili Valensija.

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Za Partizan nije upitna EL, najvise zbog Obradovica, i zbog toga sto je bio na korak od F4, pitanje je samo za FMP...
X

Xavijesta

pre 12 meseci

Tako je druze za vas je vece pitanje da li ce te osvojiti neki trofej posle 10 god ili i dalje terate po starom i cekate da se neko sazali i pozove vas da igrate neko takmicenje posto igrom niste zasluzili.
P

Pazi

pre 12 meseci

Taj FMP je bliži top4 bio u ABA nego vi. A Zvezda je već druga priča, čistp da znaš pošto mešaš neke stvari.
P

Pazi

pre 12 meseci

Inače u Nišu skoro niko ne navija za Partizan, i to da znaš.
A

AmanHumska

pre 12 meseci

Grobari usli u F8 i odmah misle,neko im rekao,javilo im se,sanjaju da ce dobiti cirkus kartu. Imaju iskustva sa vajldovanjem dugogodisnje ocigledno. Zvezda osma godina kako igra EL manje vise uzastopce i 7 puta prvak ABa lige i ne talasamo. Igrala u F8 2016te i opet morala da bude prvak aba lige da bi igrala EL. Posle Buducnost bila prva,niti smo kukali niti ista. Ovo sada tako euforicno,jos ni prvenstvo Sbbije nisu uzeli ni Aba ligu i poletelo to,da nije vidjeno.Osiono,bezobrazno,napadno bey trunke realnosti ikakve. Aman smirite se malo,prizemljicemo Vas opet. Rumenecete se.
G

Gost200

pre 12 meseci

Druže, zaboravio si jedno ime Željko Obradović. Niko njega neće ostaviti bez Evrolige, dokle god je tu, Partizan će igrati Evroligu, čovek je ime, ima uticaj, uspehe iza sebe, poznanike, pola Evroligaških trenera su njegovi učenici itd.
P

PancevackiRit

pre 12 meseci

Znaci doticni ako preuzme Tamis iz Panceva,eto nama novog ELigasa. E moj grobaru nisi mogao jadniji komentar dati. Koliko nisko padate,to nema granica.
G

Gost200

pre 12 meseci

@PancevackiRit Čovek koji je vodio Real iz Madrida, Panatenaikos, Fenerbahče i sada Partizan nikada ne bi preuzeo Tamiš iz Pančeva. Tvoje poređenje bi imalo smisla kada bi rekao da se Željko na primer vrati u Huventud, da li bi Huventud bio Evroligaš. Da, bio bi, zato što je sam Željko veliki koliko Evroliga. Pa sad, to može nekome da se sviđa a nekome ne, ali to ti je tako. I nema tu ničega bednog, to je za pohvalu koliko je čovek uspeo u svom sportskom životu.
0

015

pre 12 meseci

Koliko Vajldcardersi imaju srece pa to je neverovatno.
G

Gost200

pre 12 meseci

Partizan i Crvena zvezda će igrati Evroligu 99%, bez obzira ko osvoji Abu. Onih 1% je osavljeno za neku eventualnu nemoguću opciju tipa Dubai, London i tome slično. Stvar je u tome što su ti projekti još uvek na baš dugačkm štapu, nema prevelikog interesa u tim gradovima za košarkom, a ni Evroliga nije sigurna kako bi to izgledalo sa njima pa još uvek niko tu nije povukao konkretan potez.
Л

Ложач

pre 12 meseci

Кошарка је нажалост непрофитабилан спорт, који интензивно прати 10% европског становништва, а гарантовано да више од 70% европљана не зна ни основна правила у кошарци. Ово са ЕЛ је вештачко пумпање и покушај неке комерцијализације и нбазацације европске кошарке које нема потпору у реалном животу, јер 90% амера се ложи на кошарку, а 90% европљана не. Код нас ово сипање у два клуба има за циљ само аспект вештачког продубљавања билесног 'ривалитета', куповину социјалног мира, скретањем пажњи Срба са реалних проблема које имају у животима!
A

Astoria

pre 12 meseci

Nažalost, u pravu ste. Sve potpisujem.
N

No.1

pre 12 meseci

Koliko ovaj tekst slikovito pokazuje stanje evro košarke! Klub iz najbogatije lige ne zna ni gde je pošao ni gde je došao. Verovatno njima plejof Acb lige više donosi od učešća u EL, pa gde su onda tek klubovi iz Italije, Francuske, Nemačke u takvim relacijama... Na istoku je to ipak i dalje pre svega strast prema sportu pa onda finansije... zato su Kaunas, Istambul, Atina, TelAviv i Beograd čuvari košarke!
0

015

pre 12 meseci

Opet ce Vajld cardersi igrati EL, neverovatno koliko imaju srece.😁
F

Future

pre 12 meseci

To je samo dokaz da se vestacki pumpa sve, pa i ovaj format EL. Evo sve spaslo i ovdea kad se uslo u F8 slavilo se kao Argentinci kad postali prvaci sveta,ali iz nemoci selfi i ostale publike koja u svom klubu legiji stranaca vidi jedino spasenje u sportu. Mi se jos palimo na to da li cemo igrati negde,narocito grobari. Za dve godine,ili pet,,zivi mi bili,nece ih biti ni za punu Halu sportova,pa ce reci ako budu imali realnosti malo,ej Vi Zvezdasi opet punili ste i Arenu kako tako i Pionir godinama,svaka vam cast. Sport u sustini jede sam sebe,silnim takmicenjiama,utakmicama koje se pamte dan,dva max pa i one najvece. Evo predsednik Napolija FK,ludog grada inace, Laurentis covek kaze da je fudbal na izmaku interesovanja ljudi,da ce ga i ovaj kako ga nazivaju elektronski,kompjuterski nadmasiti po gledanosti. Nije svet kao nekada da ima pet stvari bitnih u zivotu,sad ih ima 505 i sve je INSTANT. Mozda uskoro fransiza neka koja bila u BG,proda se nekom Lisabonu ili neki Istanbulski kao fransiza Stokholmu. USA sistem bice. I kokica,hamburgera,cipsa,koka kole na tribinama.
D

Def

pre 12 meseci

Tacno je vecinu stvari sto si rekao ali neke stvari si omanuo.Jeste,ima previse desavanja u sportu,previse utakmica ali u tom slucaju sam sebi postavi priritete.Ja recimo ne gledam vise LS u fudbalu ,naprosto mi se smucilo bezumno trosenje para bogatih klubova i radije cu da gledam kk Partizan i fk makar dozivotno igrali ligu konferencija.To sto ste vi punili tribine svaka cast i razumljivo je s obzirom da mnogi od vas nisu bili rodjeni kad ste poslednji put igrali EL a i zna se da vas ima 2,3 puta vise nego grobara.Naravno da necemo uvek da punimo arenu jer necemo vecno da imamo Z Obradovica i ove finansije a nije realno da se arena puni da bi se gledao Bezbradica,Vrabac itd.A glupo je reci da mi odjednom gledam kosarku,nikad je nismo napustali samo smo bili uruseni.
M

Milan Bre Bre

pre 12 meseci

Odmah da se zna, upitan je samo poziv za Crvenu Zvezdu. Partizan dobija licencu na 3 godine. Zbog čega tako? Zato što je Partizan u prvoj sezoni posle pauze ušao u top 8 i umalo otišao na final 4. Sa druge strane, Zvezda nije napravila ništa posebno za sve ove godine. Plus na sve ovo dodajte malverzacije Čovića kad je bio kažnjen Kampaco.
@

@Milan Bre Bre

pre 12 meseci

Ahahahahahaha al je tebi dobrooo
4

4322

pre 12 meseci

al si ti zadojen sinak

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Ne dobija Partizan nista ove godine, mozda za dve godine moze i da se govori o "A" licenci, budi uveren da je sigurno necemo dobiti odmah po povratku tj. nakon tek 1 sezone...
z

zukii

pre 12 meseci

kako nista? usli su u top 12, to je za njih u evropi ogroman uspeh.
5

56789

pre 12 meseci

PARTIZAN JE SIGURAN A ZVEZDA NIJE POGOTOVO STO SE COVIC POSVADJO SA POLA VLASNIKA EL

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Nista ovo ne menja, nema mnogo klubova koji bi mogli da igraju EL mimo/pored/izuzev onih koji je vec igraju. Samo treba smanjiti broj ucesnika na 16 i ubaciti CSKA umesto tzv. czv i jos jednog ruskog predstavnika umesto tog cetvrtog iz Spanije (previse je da oni imaju cak cetiri bez obzira na to sto je svakako rec o ubedljivo najjacoj ligi u Evropi, i to vec godinama unazad), takodje izbaciti po jedan klub iz francuske i nemacke i da se lepo igra...
G

Gosttt

pre 12 meseci

Cinjenica je da u evropi nema vise od 25 klubova koji mogu da isprate i ispune uslove za trenutnu evroligu

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Bez Rusa nema ni 20 takvih klubova.
g

gost0

pre 12 meseci

Svakako ne zavisi od Gran Kanarije, posto ce umesto njih Valensija, nego od Rusa, ako ne budu oni igrali, imamo sanse opet za 2 tima, a svi su izgledi da Rusi i dalje nece igrati, tako da imamo cemu da se nadamo! Mada od EL se sve moze ocekivati, pa i to da mi nemamo ni jednog predstavnika a da udje London i Dubai i jos koji izmisljeni tim!
t

televizor

pre 12 meseci

Rusija je sa Evropom zavrsila, a i Evropa sa Rusijom. Srbija mora zato da se u potpunosti okrene Evropi.
g

gost0

pre 12 meseci

Mi treba da se okrenemo sami sebi a ne nekom drugom, da budemo vazali i konjusari, ta ista Evropa ih ima dovoljno, nismo im mi potrebni a ni oni nama! A i sa sportske i svake druge moguce strane, Rusija je i te kako potrebna toj istoj Evropi! Ziv bio televizore i uzivaj u sportu, mani se politike!

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Razbicu televizor! :-D