Komentari na vest

Real deklasiran u Blaugrani! Blankosi se izgubili pošto su izbačeni iz reketa, Barsa dobila Klasiko i platila sa tri povrede

V

Voip

pre oko 1 godinu

Po meni igrate protiv prvog favorita za osvajanje EL. Manite se tekstova Real u krizi i sl. Tek sad ce da stisnu gas kako bi docekali F4 sa zdravim igracima i dobroj formi. Srecno!
Б

Бане 2

pre oko 1 godinu

Једино ако имају хепек.
p

pace

pre oko 1 godinu

ne svidja mi se ova atmosfera kako su u krizi i losi real je real favoriti su sigurno protiv nas
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

Nemojmo se lagati, Rela je veliki favorit protiv partizana. VELIKI. Ekipa koja je celu EL provela na top poziciji sa Oly. 3 startne petorke. Dominantni u reketu kao niko drugi u EL, pri tome pripaljuju za 3 iz svih pozicija, igrace koji ulazom mogu da probiju svaku odbranu. EL je takmicenje sa sedistem u Spaniji, a Real ima prednost domaceg terena. Pri tome to je REAL MADRID, ne unihaka ili kaha laborla ili ko vec ne. Partizan igra dobro, koristi svoje dobre strane i pomalo sakriva svoje manjkavosti. Ima energiju ima prednost trenera i to je to. Partizan da bi prosao dalje mora da odigra 3/4 savrsene utakmice. Meni to deluje kao naucna fantastika. Ovo je vise nego sto smo se nadali u prvoj EL seozni. Sada samo uzivanje protiv Reala, pa sta bude bice. Realna prognoza je 3-1 za real, mozda i 3-0. Jedna pobeda u Areni bi znacila jos jednu utakmicu i jos jendu punu Arenu. Za mene je to vec dovoljno.
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Neizbalansirana ekipa jeste musa ok,hezonja,tawares ali oni ne mogu da budu vodje real madrida,barsa ih nadskace ,prebije a pri tom nije odigrala nesto ekstra... Ljulj,Caco vise stvarno ne mogu,rendolf nije igrao godinu dana...zreli za ozbiljan remont... Mozda bi laso izvukao nesto iz njih ...ovo je velika sansa za F4...jedan brejk.....moze to zeljko...
E

E ako

pre oko 1 godinu

Treba da se plašimo Muse i Hezonje onda motaj kablove😁
k

kako sad ovo

pre oko 1 godinu

Kad sam ovde kao zvezdas napisao pre 15,20 dana da mi nije jasno zasto se grobari toliko loze na monako,kada je po meni real jedini protivnik iz prva 4 sa kojim partizan ima sanse,nalupase mi 100 minusa i jos svasta nesto,veceras vidim ti isti promenili misljenje,ja i dalje pri svome,real ekipa puna isluzenih igraca,zatim hezonja koji igra kako mu dune taj dan,ponavljam isto sto i ttada,ekipa u kojoj je MUSA uz svo postovanje glavni igrac,nije ekipa za velika dela
r

rea

pre oko 1 godinu

Real je pun isluženih igrača (inače Dek, Hezonja, Musa, Abalde, Jabusele... imaju prosek godina 26), a Barsa kojoj glavni igrači imaju minimum 33 godine, je ekipa u naponu snage. To je klasičan rezon FMP navijača koji za Lazarevića kaže detence, junoša. Mirotić, Veseli, Satoranski, Laprovitola, Kalinić, Higins, Kjurik, Šanli, Abrines - svi debelo, debelo preko 30, jedini igrači koji su im u rotaciji, a da su mlađi od 31 godine, jesu Da Silva (koji igra cirka 20 sekundi po meču), Tobi i Jokubaitis..
Б

Бане 2

pre oko 1 godinu

Реал је неповезана екипа са пуно повреда. Трећи тим у Шпанији ове сезоне. У задњих месец дана успели су и да умање значај Тавареса а двојица Југоса су ипак само талентовани играчи без снаге и ауторитета на паркету.
A

Archie

pre oko 1 godinu

I opet su treći tim u Evropi. Stvarno Srbima malo treba da polete, a posle kada se desi poraz i katastrofa biće pljuvačine i po Željku i po igračima. Takav smo narod jednostavno.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

I da po meni najveći problem Reala je trener. Mislim izgubiš Lasa zbog medicinskih problema i onda evo i dan danas njegov pomoćnik vodi ekipu, nije kao da trebaš biti pametan da skontaš da nije to to.
L

Laf

pre oko 1 godinu

Miriše na novih 3:1 ! ,,Nek ne igra ko se lomi ,kom ne kuca srce čelično!’’⚫️⚪️
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

ЦРНО БЕЛЕ БОЈЕ БРАНИ КРВЉУ, ЧАШЋУ ЖИВОТОМ...НЕК' ЗАУРЛА САДА ЦРНО БЕЛИ КЛАН!!!
G

Gro cop

pre oko 1 godinu

Možemo da pričamo šta hoćemo ali trenuno je Real najslabiji tim EL i kad bi sa Albom igrao f8 ispao bi bar 3-1 i mi smo dobili najlakšeg protivnika ne samo od 4 prva nego od cele lige, pocepao bi nas npr Milano a mi ćemo Real 3-1. Da smo na Barsu naišli odvalila bi nas 3-0. A na f4 imamo šanse na 1 meč.
p

pfc

pre oko 1 godinu

Terza, smanji dozivljaj :)
N

Ne kontam naslov

pre oko 1 godinu

Sto bi Sarasa zabrinula povreda Hange kad Hanga ne igra u Barsi niti se povredio u Realu 🤣🤣🤣
G

Grebus

pre oko 1 godinu

A gde igra Hanga, u Breoganu, Bujukcekmeceu ili Lijetkabelisu?
M

Mika harmonika

pre oko 1 godinu

Strucnjace, Adam Kanga igra u Realu, presao iz Barse istekom ugovora.
i

igor978

pre oko 1 godinu

Očajni Real? Očajan si samo ti druže….Real je timčina, sada kada uvedu Gosa i Ljulja u rotaciju biće zajebano…A ova Barsa je najbolji tim i poslednjih 10 godina u EL kada su kompletni, strašna ekipa i najskuplja u EL. Samo Morotoć zarađuje pola budžeta Partizana za plate igrača, strašno!
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Mirotic zaradjuje pola miliona vise od Pantera
i

i 3 miliona

pre oko 1 godinu

manje od Kampaza, a isporucuje 4 puta vise.
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Gosten Ne branim ovde Grobose, ali ti dečko lupaš. Mirotić igra za 4 ili 5 miliona evra godišnje i najplaćeniji je igrač Eurolige ubedljivo od kako se vratio u Evropu. Mislim da je 5 miliona evra, u NBA su mu davali nešto više, ali nije hteo ostati.
V

VeritaS

pre oko 1 godinu

Zocko kao Kampaco 3x zaradjuje.
J

Jaguar Bog

pre oko 1 godinu

Mateo je u globalu solidan trener, dugogodišnji pomoćnik Lasa, zna ekipu, sistem, itd. Iako je napravio dobar rezultat u regularnom delu EL evidentno je da čovek ne zna da igra velike utakmice, opet, posledica (ne)iskustva, iako nemaju roster po kvalitetu ni približan Barsi, ali ni potpuno naivan, pohvalno je to što su rame uz rame sa Barselonom koju vodi onaj dunster Šaras, koji ni ove sezone uprkos jednom od, ako ne i najskupljim evropskim rosterom, neće uzeti EL. Sve u svemu, Mateo još mora da se kali, pogotovo ako pokušava da se takmiči sa trenerom Željkovog renomea i smatram da će baš to činiti prevagu u plejof seriji protiv Partizana, naravno uz punu Arenu.
S

Srdjan88

pre oko 1 godinu

Mateo imao puno vise aduta u rukavu od Zeljka. Tavaresa u reketu, Jabuselaa koji moze pod kosem svakog uneti u obruc, Kornelijea koji puca trice, sa oporavljenim Ljuljem i Gosom Musa dobija rasterecenje u organizaciji napada. Ne zaboraviti nazanog Deka. Uz standardno domacinsko sudjenje u Madridu njih je jakoa tesko u PO dobiti na strani.
1

1983

pre oko 1 godinu

Cela evropa prica kako je real naj kompletniji tim evo druze sad si ih ti ispravijo
Š

Šahmat

pre oko 1 godinu

Ali Musa i Hezonja im među glavnim igračima.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

I ovaj očajni Real pometlaće partizane s lakoćom.
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Pa ko je gledao ovu utakmicu i neke prethodne zakljucio je da Real igra na krilima Muse i Jabusela ubedljivo dva najbolja igraca. A Jabusele nije ni bio u Bg
@

@Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Ovde si jedino ocajan ti.A tek ces biti,nakon odlaska Partizana u Kaunas!
N

Negredo

pre oko 1 godinu

@DS Kakav Yebusele, njima je Tavares uz Ljulja i Riki Rubija glavni igrac.
H

Her Flick

pre oko 1 godinu

@Negredo Riki Rubio 🤣😂 bravo strucnjak
m

milittao

pre oko 1 godinu

očajni Real već mesecima unazad. sve im se svodi na individualne akcije Muse, Hezonje te Jsbuselea donekle. preko 50% šuteva što uzimaju uzimaju nerezonski. defanzivni skok večeras kriminal iako su imali visoke igrače u reketu. odbrana danas nije postojala. Parrozan bi dobio meč u Madridu da je imao punu rotaciju. biće svakako uživanje gledati ove duele, Partizan bez imperativa može ući rasterećenije i ladne glave dok Real i Mateo su ti koji će biti pod pritiskom naročito nakon večernjeg debakla a sledeći vikend ih čeka još jedno gostovanje u ligi kod ni malo naivnog Huventuda
Š

Šljaka

pre oko 1 godinu

Zašto bez imperativa? Pa nismo mi, neki tamo da se zadovoljimo samo učešćem.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Mislim da je najveća prednost Partizana to što imamo Obradovića,a oni Ćus Matea koji poprilično loše vodi ekipu.Da je Laso ostao bilo bi baš teško da ih dobijemo.I ovako će biti teško,ali nismo bez šansi.U svakom slučaju bolje je što idemo na Real nego na Barsu.
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Rral se svodi na individualne akcije Muse Hezonje i donekle Jabuselea? Druze jel pratis ti Real i EL Hezonja nije ni bleda senka Jabuselu u smislu bitnosti
S

Srdjan88

pre oko 1 godinu

Realu se sve zasnova na individualnim akcijama. A Partizanu? Kad Panter krene da tapka pa se uvuce na poludistancu i digne na sut to je nekakva timska kosarka? Partizan je tim koji najvise igra bas to kosarku 1 na 1, 2 na 2, najmanje igraju timsku kosarku sto se najbolje vidi kroz broj asistiranih poena.
N

Nemac pojma

pre oko 1 godinu

Koji nemac pojma je ovaj pokusaj od trenera. Za citavu sezonu nije uspio uspostaviti hijerarhiju. Rotacije mu nemaju nikakvog smisla. Najbolji igrac Musa mu igra po 20ak minuta i to u nekakvim rezimima da igra 5 u prvoj cetvrtini, 2 u drugoj, pa ne starta trecu, pa ga drzi 15 minuta u cugu na parketu dok ne umre. Starohani poput cacha moraju imati svoje minute, pa orilo gorilo, dok potencijalno drugi igrac sa najvise poena u rukama Hezonja ima tako nestabilnu minutazu da bi sw i air jordan ohladio. Druga stvar, Musa bukvalno moze biti cheat code u situacijama kad je protivnicka ekipa u bonusu, jer je uvijek spreman iznuditi faul, al kod ovog nemaca pojma u tim momentima je ovaj na klupi dok ne mogu izmisliti poene. Realova najveca greska je sto campazu nisu dali ono sto je trazio, jer ekipa bez elitnog playa nema sta traziti u zavrsnicama nijednog takmicenja. Zoc je preiskusan da ne iskoristi mutavca na klupi protivnicke ekipe, tako da tacno ne mogu zamisliti scenarij u kojem Partizan ne prolazi ovu grupu odlicnih igraca, ali bez ikakvog sistema i hijerarhije, oninostaju samo to. Grupa igraca a ne tim. Pozdrav iz Sarajeva.
Z

Znik

pre oko 1 godinu

Real je po meri Partizana sto se tice stila. Igraju na mnogo poena, Partizan kad se raspuca je u top3 napada EL. Posto imaju centarsku liniju, za razliku od Zvezde, Tavares ne predstavlja problem, kao ni u defanzivi posto Partizan nema previse asistencija po mecu. Brejk u Madridu je skoro pa siguran, e sad je kljucno da se obe utakmice u Areni iznesu na pravi nacin i da se brejk potvrdi.
A

AhAHhA

pre oko 1 godinu

Iz perspektive nekoga ko je jedva pobedio PAO, i to potpuno nezasluzeno, da kaze da je brejk siguran i to ni manje ni vise protiv Reala, je za svaki podsmeh, pa cak i uvredu.
P

PFC

pre oko 1 godinu

Da pobedili jedva pao ali zato ubili:Olimpiakos,Efes,i isti taj Real mi itekako imamo cemu da se nadamo
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Real u Madrid nije po meri nikog. Navijači, sudije, rukovodstvo el...
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Šta li ste vi kad je vas taj Pao pobjedio???
g

gost94

pre oko 1 godinu

Loša ti ta perspektiva pošto isti taj klub koji je jedva pobedio PAO je pobedio i Fener i Efes u Istanbulu, kao i taj Real skoro 20 razlike, pa šta to dokazuje? Slažem se da brejk nije siguran, ali moguć svakako
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Slažem se, mislim da Partizanu dosta više odgovara ekipa kao Real nego Barsa pa recimo i Zvezda. Jeste Real jača ekipa od Zvezde, jača imena ima, ali po mom mišljenju Partizan može da ih izbaci jer kako si i rekao igraju i oni na veliki broj poena kao i vi a imate centra da odgovori Tavaresu.
B

Bar jednu

pre oko 1 godinu

Od prve dve tamo, dobijamo!!!
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Hahaha-smešan si kao prvo protiv panate je bilo opuštanja nije toliko bitna utakmica bila a kao drugo u plej ofu je sve moguće pa i taj brejk jer real igra loše i ne vidim u tome da ne iskoristimo naše sanse
S

Samo

pre oko 1 godinu

da ne bude sudjenje poznato kao "Spanski plejof",itekako imamo sanse!Zeljko je ne 2 nego minimum 10 klasa iznad Cusa Matea!
A

Alkos

pre oko 1 godinu

Brejk rešava sve ako Partizan uzme u Madrid jer u Beogradu neće imati šta da traze
M

Mili43

pre oko 1 godinu

Samo neka real nastavi ovako
A

Alcatraz

pre oko 1 godinu

Real igra loše ali opet je veliki favorit protiv nas ali i mi imamo naše šanse napred Partizan
b

biko

pre oko 1 godinu

kako ce mo ugaziti real
0

0987

pre oko 1 godinu

Počinje drugo poluvreme i Gos igra pleja, a Abalde u igri isto. Musa i Jabusele i Hanga na klupi.Tu Barsa pravi seriju i lomi utakmicu. Mnogo skokova u napadu za Barsu
N

Nemac pojma

pre oko 1 godinu

Rotacije su mu uzasne, ne postoji nijedna uigrana akcija, sve sto Real dobije je uprkos a ne zahvaljujuci treneru, i cisto na individualni kvalitet.