Komentari na vest

Reči vlasnika Voriorsa zatresle NBA tle: Ako Kari želi, može da ode...

N

Nikola035

pre gotovo 3 godine

Idi kod Žiće u KKP.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Леброн је фантастичан кошаркаш са ГОАТ физикалијама, али гледајући комплетан пакет као играч, не може ни у првих 5 свих времена да уђе, у топ 10 да и то једва. Једноставно сила, снага, бахатост, осионост, без, лепршавости, грациозности, харизме,персоналитија... Не иде, превише је извештачен и роботизован и једино га такве нове генерације роботизованих фејкера и цене!
r

robotizovana generacija

pre gotovo 3 godine

Kako fedex onda nije goat?ako se gleda leprsavost gracioznost pokreti savrsenstvo
D

Djukela

pre gotovo 3 godine

Zato što ga Đoković šikanira gde ga vidi.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ali koliko je lazni i napumpani kralj jadan, pa to nema nigde. Znaci ne moze covek bez bar 4 all star igraca ni u finale konferencije da se plasira. De dovedi durenta, janisa, karija, lilarda, hardena i lenarda pa probaj nesto. Sve manje od toga je slaba ekipa i okruženje za kralja.
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Upravo to. Stalno ista priča, al njegovi fenovi to neće da prihvate. Uvek je imao superstar ove oko sebe, a MJ samo jednog i uze čovek toliko titula.
B

Basket u Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

A koja su to četiri? Dejvis i... šta... ko...? Bitno da niko ne kuka na Duranta kad to isto radi npr. Inače za ta 4 superstara obrati se ovoj veseloj družini: Shannon Brown, Daniel Gibson, Drew Gooden, Larry Hughes, Zydrunas Ilgauskas, Damon Jones, Dwayne Jones, Donyell Marshall, Ira Newble, Sasha Pavlović, Scot Pollard, Eric Snow, Anderson Varejão, David Wesley. Eto šta je čovek šlepao do finala. A ni ova nije puno bolja: José Calderón, Jordan Clarkson, Jae Crowder, Channing Frye, Jeff Green, George Hill, John Holland, Rodney Hood, Kyle Korver, Kevin Love, Larry Nance, Cedi Osman, Kendrick Perkins, London Perrantes, J.R. Smith, Tristan Thompson, Ante Žižić. Koliko je tek ta postava bila jaka govori i činjenica da se od skora 50-32, te 12-10 u plejofu (62-42 ukupno), minus Džejms naredne sezone sorgala na jakih 19-63, i taj skor nema veze ni sa kakvim tenkovanjem jer su u prva tri meseca sezone (Oct, Nov, Dec) već imali 8-29.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@Basket U Tem Denveru Aha, a sto ne spomenu majami svega ti? Igrao je kralj i tamo, zar ne? Cak je i neke titule uzeo, sa veoma "skromnom" ekipom. U klivlned dovodio koga je hteo. Lav je dosao kao all star, strasan timski igrac. Irving je postao all star i resavao sve utakmice, a slavu je kupio kralj. 1.sezona u lejkersima, mladi i talentovani, ali ipak neiskusni igraci i odmah nema plej ofa. Pa je poslao celu ekipu u pelikanse u zamenu za dejvisa. Ove sezone dodao dramonda, dvostrukog all-stara, herela najboljeg 6.igraca lige i ostale da ih ne nabrajam sad sve. Sta ce tek sad za leto da radi, ne smem ni da zamislim. Ali opet su ga gasili dalas, sparsi i gsw(racunam im samo onu 1.titulu bez durenta) bez supertimova. I opet ce. Ne moze na silu da se ugura medju velikane ove igre, ne ide!
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

Da za Duranta si u pravu ali imas jedan problem Durant sam za sebe ne tvrdi da je GOAT
B

Basket u Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@Izdaja U Tem Denveru Interesanto je to. Dramond je superstar, ali npr Rodman ti nije? Pominješ Love-a kako je imao 20 poena po meču, a Ron Harper pre nego što je prešao u Bulse? Lovio leptiriće, a? Ili je imao isto 20 poena po meču uz 5-6 skokova i isto toliko asistencija. Toni Kukoč trostruki osvajač i MVP Evrolige sa Jugoplastikom isto neko ko je imao 15 poena u rukama. Njih si naprasno zaboravio. Ako pričamo ozbiljno o nečemu pričamo sa ozbiljnim činjenicama, a ne kako nama to odgovara. Ako nam odgovara, i Saša Pavlović će postati NBA Superstar, a Pipen će biti tamo neki lik koji je s' ulice došao da dodajte loptu Džordanu. Inače proveri u sezoni 2018-19 gde su bili Lejkersi dok se LeBron nije povredio pa propustio dobra dva meseca (hint: u zoni plejofa, 6. mesto). Da je Irving postao uz LeBrona all star to je tačno, da je rešavao sve utakmice, nije tačno. LeBron je u finalu 2015 kada se Irving povredio sam vukao Klivlend dve utakmice brutalnim partijama sa 40+ poena. 2016. u finalu, da li bi Irving došao do šuta za titulu da LeBron u prethodnom napadu nije doleteo sa centra igrališta da udari dandaru Igodali? Ili da opet nije pružao brutalne partije. Naravno da ne bi. Inače LeBron je u plejofu više clutch šuteva pogodio nego što ih je Džordan i uzeo, toliko o tome da mu drugi uvek rešavaju. Da se razumemo ja ne govorim da je LeBron GOAT, niti da Džordan to nije, ali ne možemo jednom pripisivati sve, a drugome sve oduzimati, ne ide to tako, bar ako se ozbiljno diskutuje.
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

Upravo ti izvrces cinjenice, cinjenice za ekipu cikaga su te da su pobrojani igraci bili dobri ali nisu bili all star igraci, dok kod Jamsa jesu. Kazes Harper igracina to je isto kao da ja kazem za Granta da je igracina sad je u Detroitu i na proseku je od 22 kosa a prosle godine jedva 10 tako je i Harper bio jedno je kad si u mrtvoj ekipi pa si glavni i jedini izvor koseva a sasvim nesto drugo gde 5 igraca podjednako moze da pogadja. Kazes da je James pogodio vise clutch suteva nego ih MJ uzeo jeste cinjenica ali znas li zasto je to cinjenica zato sto je MJ mnogo malo clutch utakmica igrao, a znas valjda zasto ih je toliko malo igrao? I najvaznije od svega znas li ti ko je bio konkurencija tom MJ a ko Jemsu i kolika je razlika u klasi Izmaedju Megica, Melona, Barklija, Drekslera, Hakima, Birda, Ajzeje, Stoktona naspram Jamsove konkurencije. Ne kazem ima dobrih pa cak i poneki bolji od nabrojanih ali ostali niti su blizu niti kvalitetom a jos manje kvantitetom mogu da se porede sa ovima
B

Basket u Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@Sinisa81 Samo ovo, logički šta si napisao: "Kazes Harper igracina... tako je i Harper bio jedno je kad si u mrtvoj ekipi pa si glavni i jedini izvor koseva..." Šta je Minesota i šta je Love onda? Mora da je to tim koji se borio za šampionski prsten... oh wait... to je ekipa koja je bila od 12-15 mesta konstantno u periodu (2004-2017), napravila 2018 izlet u plejof sa 8. pozicije i onda opet po starom. Kako znamo Love je prešao u Klivlend 2014. godine. Što se ovog zadnjeg dela tiče, Bird i Magic su ti završili ili su završavali karijere pre Jordanovih najvećih osvanjanja (1991 ih je kačilo jedino). Thomas od 1992 nije bio u plej-ofu, 1994 je završio karijeru. Barkli nije imao neku ispomoć veliku, jedino tandem Drexler-Hakeem i Malone-Stockton je mogao da parira, ali u istoj konferenciji dok se oni međusobno ne srede ko će.... ajde da ti ne rušim skroz sneška. Da sam na tvom mestu možda bih pre naveo Ewinga, D. Harpera, H. Granta, mlađanog O'Neala, Hardawaya, Peytona i Kempa, nekog sa kim je stvarno igrao da dođe do tih titula, ali dobro.
S

Sinisa1981

pre gotovo 3 godine

Jbg ja ti iznesem cinjenice jer sam kazes drugima da ih ne izvrcu i ti se onda nadjes da me ucis ko je s koje strane i ko je s kim mogao pre i za vreme finala. I jesi u pravu za vecinu jer sam iz glave ispucao nekim redosledom top 20 igraca svih vremena odnosno clanova kuce slavnih ali jesi u pravu a posto cepidlacis Peyton i Kemp su takodje sa zapada sad da ja malo cepidlacim ili si mogao i dodati onda na istoku i majami sa alonzom i ekipom. I opet poredis lava i harpera. Harper nikada ni pre ni za vreme cikaga nije bio all star igrac, A lav jeste i u Minesoti i u klivlendu bio all star igrac i priznajem znas nesto o kosarci za razliku od mnogih ovde sto komentarisu ali stvarn nisu za porediti Harper i Lav ni u istu recenicu da se stave
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Miami je pored Lebrona imao, Alena, Boša I Vejda, zar ne? To su neki nižerazredni igrači iz Evrolige? U svakom timu u kojem je osvojio titulu je imao barem dvojcu superstara, sem u Klivlendu. Taj prsten je njegov I to je jedini prsten koji je osvojio. Sve ostalo je forsiranje jedne princezice.
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Lakers I 2020 prsten: Davis, Šruder, Gasol, Kazins, Howard, Rondo... bivši igrači iz Zvezde i Partizana, niko ih nije hteo, sem Lejkersi iz NBA. Odoše ljudi i zahvaljujući Dramici uzeše prsten.
B

Basket u Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@Sinisa81 Vidi burazeru, ti nisi izneo valjane činjenice. Ja sam tvoju činjenicu, argumentaciju, kako god hoćeš, prihvatio, i postavio pitanje na osnovu toga. To znači da nešto sa tom tvojom "činjenicom" nije uredu, ako može čas ovako čas onako. Ako ja kažem LeBron ima 36 godina, to je činjenica. Onda ti odeš i pogledaš taj podatak, proveriš i LeBron stvarno ima 36 godina, i ti ne možeš ni u jednom trenutku to da oboriš (bar dok se ne vratiš ovde za 6 meseci i kažeš, sada je LeBronu 37). A ako ti kažeš Harper je igrao za bofl ekipu i zato je beležio 20 poena, ja kažem ok, to je uredu, igrao je za bofl ekipu, ali onda je i taj Love igrao za bofl ekipu i zato beležio 20 poena. I ti kažeš onda ne to nije tačno. A pazi, ovo nisam hteo pre reći, ali Ron Harper je igrao 3x plejof u Klivlendu i još 2x u Klipersima, dakle nisu to baš ni tako indijanske ekipe. Love je pre Klivlenda to uradio 0x puta. I onda si sam sebi skočio u reč. Sada kažeš da je Love bio All-Star igrač. To je ok, ja to prihvatam, i sada kažem sledeće: ti si NBA igrač i treba ti superstar da bi uzeo titulu. Ja ti dovedem Joakima Nou kao tog superstara. Da li možeš sa njim da uzmeš titulu? Pa... Ne, prosto i jednostavno, ako ćemo realno. A on je All Star igrač. Superstar po prethodnoj tvrdnji. Dakle to da je All Star igrač = Superstar igrač, isto pada u vodu jer nije dobar argument. On je u Minesoti (dno Zapada) nabio statistiku, i bio izabran za All Star. U Klivlendu je pak bio treća violina, a Klivlend (ubedljivo) najbolji na istoku i u starom sistemu poziva na All Star, najboljem u konferenciji se uvek davalo 2 do 3 mesta u sastavu. Ali to ne znači da je nužno veliki superstar već ok igrač. Superstar je Vejd koji je nosio Majami i bez LeBrona i Boša. Superstar je LeBron koji je uvodio u prvom mandatu Klivlend svake godine u doigravanje. Superstar mogu da budu Lillard, Jokić, Booker... neko ko vuče svoju franšizu. Superstar može biti i Dejvis koji je sa Pelicansima bio 2 puta u plejofu. Ali kakav si superstar kada ti je top 12 mesto u konferenciji za svih 6-7 godina koliko si tamo, nego svaki put na 20 pobeda od plejofa. Zašto sada superstarovski ne prevede Klivlend bar preko 20 (pobeda). Znači to jednostavno nije to, nije dobar argument. Prelako se lomi.
G

Grobarijus 32

pre gotovo 3 godine

Ostoja zbog ovoga si zaslužio doživotni mandat! A šta tek reći za velikog gospodina i najvećeg Partizanovca, največeg Željka Obradovića! Hvala ti legendo za Istanbul 1992, to je bio prvi put kad sam se od sreće napio, sad će biti drugi!
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

@Basket u Tem Denveru Lav u klivlendu statistika poeni skokovi asistencije 14/15 16.4-9.7-2.2 15/16 16.0-9.9-2.4 16/17 19.0-11.1-1.9 17/18 17.6-9.3-1.7 18/19 17.0-10.9-2.2. Harper u cikagu 94/95 6.9-2.3-2.0 95/96 7.4-2.7-2.6 96/97 6.3-2.5-2.5 97/98 9.3-3.5-2.9 98/99 11.2-5.1-3.3 Jesu li ova dva igraca iste klase molim te?
B

Basket u Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Prvo, Harper igrao prosečno 20 minuta u Čikagu (sezone 1999, 5 godina pošto je stigao u Čikago dobio je pređašnjih 30 minuta ponovo (tada je i Džordan otišao u penziju drugi put) i sa 35 godina imao prosek od 11.2 poena), Love 30 (Love je npr ove sezone, sa 32 godine na 25 minuta beležio 12.2 poena) u Klivlendu. Drugo, zna se da se tada više pažnje davalo odbrani nego danas (ako govorimo o regularnom delu sezone). Treće, James u Klivledu, 7.4 asistencija, 6.8 asistencija, 8.7 asistencija, 9.1 asistencija. Jordan u Cikagu 5.5 asistencija, 5.3 asistencije, 4.3 asistencije, 4.3 asistencije, 3.5 asistencija. Da je Džordan bio malo više timski igrač bila bi i ta razlika manja. Četvrto, pre nego što su došli i jedan i drugi u svojim timovima 20+ poena. Peto, jedan uveo svoje timove u plejof 5 puta, drugi nijednom. Sportski pozdrav! :)
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

Prvo ja misli da raspravljam sa realnim covek. Drugo To nisu bili harperovi timovi niti je bio najbolji igrac ni u klivlendu ni u klipersima jednu od tih sezona sto mu pripisujes da je uveo klivlend u plejoff odigrao celih 7 utakmica i u pravu si on ih je uveo. Argument ti je odlican on uveo 5 puta timove u pleyoff evo ti moj isti argument tebi sada Klivlend je Lav uveo u plejoff svaki put a ne lebron. I da nema veze sto im se statistika u 5 godina razlikuje kao nebo zemlja bar 3 puta u korist Lava.
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

Prvo ja misli da raspravljam sa realnim covek. Drugo To nisu bili harperovi timovi niti je bio najbolji igrac ni u klivlendu ni u klipersima jednu od tih sezona sto mu pripisujes da je uveo klivlend u plejoff odigrao celih 7 utakmica i u pravu si on ih je uveo. Argument ti je odlican on uveo 5 puta timove u pleyoff evo ti moj isti argument tebi sada Klivlend je Lav uveo u plejoff svaki put a ne lebron. I da nema veze sto im se statistika u 5 godina razlikuje kao nebo zemlja bar 3 puta u korist Lava.
В

ВојаСРБ

pre gotovo 3 godine

Лик те је урадио искрено,немој се закопавати даље
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

@ВојаСРБ lik me uradio priznajem zato sto Kevin Love statistika u celoj karijeri prosek 18 poena, 11 skokova, 2.4 asistencije je gori igrac od Ron Harpera ciji prosek je 13.8 poena 3.5 skokova i 2.4 asistencije dulo gori igrac od Harpera i sreca pa nije bio Lebronu saigrac inace bi doticni bio bar 7 puta sampion vec. Usput jos je individualno Love bio 5xAll star 2x clan najbolje druge petorke lige, 2x zlatna medalja sa Usa, igrac godine na koledju, clan prve petorke koledj kosarke, i clan kuce slavnih koledj kosarke. Dok Harper nema ama ni jedno priznanje ali jeste bolji kosarkas od Lova