Komentari na vest

S kim crveno-beli kreću u nove pobede? Trener i sedmorica prvotimaca pod ugovorima

a

ajde

pre 10 meseci

Bez Ala od centara i pleja koji zna da asistira pikenrol igrom na te centre nema košarke. Uhvatili ste se za šut pa šut. I kada stane šut onda poraz. 5 godina mi nemamo ni jednog ozbiljnog centra. Isto kao u fudbalu 7 godina nemamo sredinu terena i asistente sa sredine terena. Jović kao penzioner, je za sve te Ivanoviće, Kampace i ostale bisere od igrača profesor lično.
O

Ocistiti tim...

pre 10 meseci

Ubedljivo Najgori igraci Zvezde koji su nam upropastili sezonu i kostali nas aba lige su: Kuzmic,Raduljica,Lazarevic,Bentil,Holand i Martin,ovi igraci ni pod tackom razno ne smeju da budu vise u klubu i sledece sezone,nemaju kvalitet ni za drugu aba ligu a kamoli Zvezdu i EL,otkaze dati svima njima!
D

Dedadakaze

pre 10 meseci

Idealno vreme da Čovic ode iz kluba. On je gangrena i sejac mržnje u kosarci. Voleo bih da zvezda igra EL ali sa drugim ljudima na čelo kluba. Čovicu je dovoljan FMP-e. Kako se ponasa i to mu treba zabraniti. To ponasanje je prevazidjeno i čak zabranjeno. Ako se ne povuče,ne treba zvezdi dati pozivnicu za EL-gu...3i4-ta utakmica plejofa ABA lige je sramota i bruka jednog čoveka...ali on srama ni morala bas nema ni malo...sramota jednass
x

xezlgzwx

pre 10 meseci

Moja zelja je bila Campazzo, Avramovic, Topic, Nedovic, Guduric, Dobric, Davidovac, Kalinic, Petrusev, Jovic (Mega), Mitrovic, Tavares i Lazic kao 13. igrac. A kako ovo za sada izgleda, s obzirom kako se lako odricemo igraca sa ne tako velikim ugovorima (Vildoza, Dobric, Mitrovic), izgleda da postoje 2 opcije. Ili cemo imati neki jadan tim sa strancima poput Martina i Bentila, te i Lazica i Lazarevica u 12, ili cemo imati jako puno para i dovesti puno bolje igrace od ovih koji odlaze. Videceko kroz sl 2 meseca.
o

ok

pre 10 meseci

Da te obavestim neki su planirali puc jer bi to odgovaralo miljeniku vlasti. Pokusano je to i pretprosle ali i prosle sezone odvracanjem sponzora. Kad su Zvezdasi reagovali uprpali pa dali pare. Protivnik je vec tada odmakao. U ovom trenutku se pokusava puc ljudi koji se pretvaraju da su Zvezdasi a rade za interese komsija. Radi se o licnoj koristi. Nebojsa je uveo profesionalni odnos u klub a onima koji bi da se koriste tu nema mesta. Ako Covic ostane imacemo klub za koji navijamo ako ovi pobede imacemo ono sto smo bili pre njega drugu ABA ligu i ovo sto si pisao postaje smesno. Dakle delije maglu neka ovi prodaju tamo odakle je donose a mi ponovo u odbranu kluba. Ostvare li nakane bicemo rezervni klub limaru i udrzbi.
R

Rekonstrukcija

pre 10 meseci

Kuzmic...Raduljica...Martin...Bentil..Holand i Lazarevic pod hitno moraju da napuste klub sto je pre moguce,ti igraci po kvalitetu nisu ni za MZT a kamoli Zvezdu i Evroligu! Ako ostanu i dalje u klubu i sl.sezone opet nista uraditi necemo u EL a izgubicemo i jos jednu ABU,ovi igraci se moraju odstraniti iz kluba a na njihova mesta dovesti kvalitetna pojacanja tipa: Gudurica,Marjanovica,Kalinica,Laprovitole i jos kojeg dobrog Argentinca reprezentativca!
A

Ako odu Argentinci

pre 10 meseci

Od svih koji imaju ugovore Kampaco ce sigurno otici, kao i Vildoza tako da... Nedovic ce ostati, on i vredi, ostali bolje da odu kakvi su.
L

Luja

pre 10 meseci

Nedović je jeziv promašaj.

Fuenlabrada

pre 10 meseci

Ja sam očekivao barem jedno saopštenje.....da li je živ legenda naše košarke Nebojša Čović??? Izgleda da nije uspeo da stavi tačku na crno beli svet ......nego neka se polako sprema za apsanu...to ga čeka.
Đ

Đukin fan

pre 10 meseci

I Ostoji i Čoviću je ovo poslednji voz tačnije kupe u poslednjem vagonu kompozicije Vuciceve lokomotive sa mahnitim masinovodjom;da otmu po minimum 20 miliona € i glumataju 6 ili 11 mesto u EL koja nikom ne donosi ništa!!Sa silnim crncima ili Gaucosima koji odreda ništa korisno uradili nisu sem sto su za manje od godinu dans odneli iz Bgd i Srbije silne milione €!!!I nomadski idu dalje !!! Partizan navodi da je od ulaznica zaradio 6 miliona €,Zvezda sigurno duplo manje;tako da je razlika od po 20 ili još 15 tak miliona € stigla od Prepodobnog za plan”igara i Sava hleba jeftinijeg 3 DIN po komadu ) Totalno nekomercijalna takmicenja i zacaran krug prodaje magle i menadzesdkih kombinacija u čemu EL prednjači !!! Ako se savez i klubovi ne okrenu KLS i uspostave domaće takmičenje,ukinuti to sipanje miliona € u ambis i zamajavanje do besvesti!!!Slicnu mantru vrte i Tvorzan,Vazura i Vucelic s tim sto u kosarci duguju po 7-8 ili 2 miliona € a ovi fudbalski magovi preko 75 ili 35 miliona € kako ko!?! Svakako su bankrot djuture
D

DDF

pre 10 meseci

Do 29.06 do odluke o igranju EL nece se znati o pojacanjima,pored toga veliko je pitanje ko od vrhunskih igraca zeli da igra u C.Zvezdi posle kazne od EL zbog neplacanja igraca Od igraca koji su pod ugovorom niko od njih nema kvaliteta za vrhunsko igranje EL(osim Nedovica ofanzivno,defanzivno katastrofalan),nova pojacanja tesko mogu da donesu nesto novog C.Zvezdi za sledecu sezonu sa igracima koji ne mogu da isprate znanjem nosece igrace tima
q

qjn

pre 10 meseci

Bez Kampaca, i Vildoze ova ekipa za Evroligu ne vredi pisljiva boba.
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Ostaje li Le Branko?!Profesionalni dizac trofeja?!
1

10.god bez titule

pre 10 meseci

Lazic za 10.god u Zvezdi podigao vise trofeja nego vasa fuzionisana igokea u svojoj istoriji od osnivanja 2007!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

zvezda ne dovodi nikoga do 29.06. tek tada ce znati da li igra EK ili EL. Jeste poslali 3mil ponude za milutinova i mirotica da igraju EK. ide to tako.... Mozda Teodosic, al taj ce da vas zavlaci dok ne napuni 75 godina, eto sledece sezone...
p

pst

pre 10 meseci

Svaka cast za elaboriranje viske inteligencije ali je to tako kada nadarene pitaju za savet.
d

došlo vreme

pre 10 meseci

da za zvezdu zaigraju Obrad Tomić,Božo Čumić,Adin Vrabac......
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Stafan Pot!
E

Enzo

pre 10 meseci

Osvojila je i Budućnost 2018. titulu pa se nismo raspali, već odmah sledeće godine osvojili titulu sa Beronom. Polako
Z

Zmi Zmi

pre 10 meseci

Ne razumem. Kako igrac pod aktivnim ugovorom na jos godinu, dve moze da potpisuje sa drugim klubovima i odlazi ako mu se hoce. Molim objasnite, ozbiljan je problem. To je u NBA nezamislivo.
t

tar

pre 10 meseci

U ugooru poatoji nesto sto se zove klauzula ili aneks. Odredjuje se prilikom potpisivanja ili za vreme trajanja istog(ukoliko se obe dtrane sloze). Tako da teoretski na prilikom potpisivanja ugovora isti moze trajati par godina, ali da se u odredjenim situacijama prekida ili da jedna strana moze izaci iz ugovora uz simbolicno obestecenje. NBA je neuporediv sa Evro kosarkom iz prostog razloga jer kod njih klubovi ne kupuju igrace, funkcionise na drugom principu pa su 8govori malo drigaciji.
p

psyhhodelija

pre 10 meseci

Neda se vratio posle 10 godina kući i uzeo duplu krunu sa svojom Zvezdom...On ostaje,kidalica je.Mnogo mu je značio trofej kupa i titula šampiona Srbije,videlo se to...Biće Zvezda jača sledeće godine...

radonjica

pre 10 meseci

Osvojio nebitna takmicenja. Ono najbitnije je uzeo Partizan i poslao Nedovica u plac.
S

Saša_PFC

pre 10 meseci

Kakve pobede....o kojim pobedama se radi...treba prvo Zvezdaši da platite igranje u Euroligi narednu sezonu.Kada razmislimo samo malo sta je sve klub radio u poslednje vreme od Eurolige to ce bas skupo da vas kosta....predavaliste transparentno lazne finansijske papire,skandirali protiv Eurolige,zvizdali himni Eurolige,rezultati mizerni u Euroligi.Smejali ste se Partizanu proslu sezonu...kako sad....šta sad...???

gemathegreat

pre 10 meseci

@ Saša_PFC. Za vas ni smrt nije dovoljno dobra.
o

ok

pre 10 meseci

Ne moze mora da se pita ovaj Sasa kome mozak iskace kroz nos. Vi bre posle deset godina na sudije i hokej na parketu nesto osvojili i odmah podcenjivacki sa stalnim ucesnikom el tih 10 godina. A sto ako mi graknemo i kazemo nema vise od 4 mil eur kolko je minimum budzeta. Pa vi za te pare ne mozete platiti Puntera i suntavog Lesora. Ne zaboravi vama se placalo nicim zasluzeno placace se i nama. I ne letite previsoko jer ce vise boleti kada padnete.
m

ma ti

pre 10 meseci

si vitice pametnica...ali klubic ti osvaja nebitne titulice...ajde cmizdri u ostavi.
@

@Ma ti

pre 10 meseci

Naš klubić ima onaj ušati pehar koji više vredi od svih vaših trofeja celog vašeg sportskog društva zajedno. Kme kme kmeeee.
@

@@Ma ti

pre 10 meseci

Zavisi kome govoris ni jednom profesionalnom kosarkasu niti coveku koji vise voli kosarku usati fudbalski pehar ne vredi vise od pehara EL.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Najjači su ovi jsdovci što prozivaju Nedovića da je rekao meni trofej stvarno ne treba. A ne znaju da je to naša navijačka pesma. "Osim tebe ja nemam nikoga, ti si moja radost najveća MENI TROFEJ STVARNO NE TREBA DA TE VOLIM JA, a bolje ti nego g..pi grobari, lepše tebi stoje pehari, jer ti si jedini klub veliki u Srbiji" E sada vam je jasno šta je mislio Nedović zvani dddddd trojkaaaa, i vatanje za glavu i kameno doba u Areni.
U

Ub ub ub

pre 10 meseci

Bilo bi to stvarnost,da vam Vlasnik nije taj koji je i njegove ambicije su druge
i

igor978

pre 10 meseci

uh, koliko je tebi dobro. Sreća pa nemam tvoj mozak
B

Bjorn89

pre 10 meseci

Nisi mnogo glup ?
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@@@Vi 'rvati. Čuo sam da ste dobri majstori, koliko tražite za ruke, moj materijal, vaše ruke.
S

Saša_PFC

pre 10 meseci

Pokazali sto to ne bas tako davno kada ste krali trofeje na dodeli pehara za prvaka Jadranske lige...toliko o tome da vam neznace trofeji.

gemathegreat

pre 10 meseci

@ub ub ub Majke ti a koje su to njegove namere irvasu jedan, da nije Ostoja prosvetitelj i ktitor košarke ??? Ja sada iskreno želim da država pusti menicu čisto da gledam kako se raspadate i cvilite i uvijate.
b

biceOk

pre 10 meseci

Bice dobra zvezda opet i nova i nadam se suterima boljim. 5 stranaca ili 6 max i 8,9 domacih puna kapa. Mirrotic ima nas pasos. Grobari od pantera,ledeja tesko ce naci bolje,a ostali su za cipiripi cup. Njima nece ostati 4 igraca.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

mirotic da igra EK?
b

bmm

pre 10 meseci

Ko te lozi za Mirotica, ako u nekim ludim kombinacijama i bude birao izmedju Zvezde i Partizana izabrace klub za koji navija, a za koga navija to mozes da progiglas i vidis. Mada sanse nema da takav igrac dodje na ove prostore, i plata i ambicije su mu sigurno vece nego sto mu se ovde nudi. Drugo ne znam kako planiras da potrpas 5-6 stranaca i 8-9 domacih igraca u rpster od 12 igraca.
g

gost23

pre 10 meseci

@bmm Neka ti neko objasni šta znači reč ' roster ' !
M

Maja -Bec

pre 10 meseci

Novinari u Srbiji su stvarno najjaci. Posle 4utakmice pisu da je Lazarevic dao kao kljucnu trojku u nasoj pobedi, to se rasiri mrezama,i frajer ladno u 5 utakmici pomislio da je Drazen. Pa em sto puca i masi,vec covek dok je bio na parketu,partizan je napravio 20 razlike. Dok je igrao u evroligi po 25-30min sve utakmice smo izgubili,a poceli smo da dobijamo kada je igrao od 3do 5min. Covek nije ni za skolsko a kamoli za EL. Osim sto juri igrace po terenu,drugo nista ne zna.Slican mu je Lazic ali za njega je licno igracina. Mitrovic,covek kao da umesto lopte hvata peglu. Odigra jednu utakmicu dobro a posle ga nema nigde na 10. Treba mu lepak za prste da bi uhvato "peglu".Sa takvim igracima jednostavno nemamo sta da trazimo u EL. Onog kengura sto skakuce kada vodi loptu Ivanovica,necu ni da komentarisem. I zasto npr Topic i Raduljica nisu dobili sansu. nije mi nikako jasno. Covek koji je igrao za reprezentaciju toliko utakmica ,a da bude na tribinama i da gleda Lazarevica kako igra a on ne,moze samo da se krsti.
1

1983

pre 10 meseci

Raduljica je potpisao dvogodisnji ugovor posto mu coki duguje jos iz FMP provereno 100% od njegovog rodjaka a za topica nestrucnost uprave decko je trebao sazrevati uz Kampaca kao sto je Terza gospodski napravijo sa Erakovicem da sazreva uz Dragovica i bice svima dobro i umesto 300-400 hiljada ugradice se 3-4 miliona i donece zvezdi 5 i svima dobro a u kk ocigledno neznaju
M

MareCzBgd

pre 10 meseci

Sad moramo da platimo milion evra da bi dobili vajld kar za El.
5

5.000.000,00 €

pre 10 meseci

Даће фараон 😉
n

nema abe bez radonje

pre 10 meseci

Vi ste smejurija
A

Ajde objasni

pre 10 meseci

Novinaru. Ako su Kampaco i Vildosa pod ugovorom sa Zvezdom još, kao što si napisao u tekstu, kako onda mogu da odu tek tako. Objasnite kakav ugovor imaju. Jel imaju klauzolu da mogu da odu po svojoj volji i pre isteka ugovora. O čemu se radi. I kada su došli napisali ste da su potpisali ovu i sledeću sezonu.
G

Gost 11

pre 10 meseci

Dobio si minus zbog,,klauzolu,,,inace systinski si u pravu.
A

Ajde objasni

pre 10 meseci

Gost 11. Ono kada te ispravlja neko ko je napisao sYstinski 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
@

@Gost 11

pre 10 meseci

Ti si našao nekoga da ispravljaš za neku reč, a ti napišeš systinski. Koji smehotres. Ono kada hoćeš da ispadneš pametan, a ispadneš g.up
F

Fakat

pre 10 meseci

Kampaco izlazna klauzula 50 hiljada evra,a ni Vildozi sigurno nije mnogo veca
t

tviter.glavati

pre 10 meseci

U nedelju do crkve da se krstis.
R

Reapirator

pre 10 meseci

Ugasite me
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Bojim se da krećemo da tonemo. Čović je mnogo uradio za Zvezdu, ali polako počinje da se gubi, malo ga je vreme pregazilo. Čitam danas da Zvezda hoće da dovede Teodosića penzionera. Svaka čast za karijeru, bio je top topova, bio je krem Evropske klubove, ali majstore trebao si da dodjes onda u Zvezdu umesto u Virtus. Još crnje, čitam da Zvezda hoće da dovede rezervnog pleja Panate, igrača koji je bio rezerva Voltersu, katastrofa. Pominje se istrošeni Polonara koji me uopšte nije oduševio u Žagirisu. Kao da im nije bila dovoljna opomena ova sezona i katastrofa odradjen prelazni rok, nego se izgleda opet srlja u isto. Daj da se ne foliramo partizan je planski dovodio igrače ove dve sezone, na svakoj poziciji je doveo po jednog kvalitetnog igrača, a mi smo sve nešto dovodili s brda s dola. Daj Bože da grešim ali mislim da je Čović zreo za penziju, daj Bože da grešim.
o

orsolini

pre 10 meseci

Jesi u pravu, samo malo histerišeš i preteruješ. To u vezi Parisa Lija je samo raspitivanje Zvezde za njega. Ne znači da ga želi po svaku cenu. To je kao što se isti taj PAO raspitivao za pola Evrope i novinari od toga prave mega vest. To im je posao. Što se tiče zvaničnih dolazaka, čeka se 29. Jun i potvrda od Evrolige o statusu KKCZ. Klub verovatno zna kakav će status imati naredne sezone, pa se zato polako i bavi prelaznim rokom. Zvanično, mora da se sačeka potvrda. Do tada, nemoj na svaku vest da hiperventiliraš i da se komfora radi hvataš za slamku spasa zvanu Radonjizam. Ne kažem da radiš to, već savetujem. Strpljen - spašen!
5

5.000.000,00 €

pre 10 meseci

Није ЦЗ... Већ ФМП 1...и 2😁
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@5.000.000. Jel to kažeš kao navijač partizana ili kao navijač Igokeje. Ili kao navijač partizanIgokeje. Obrtni okreni tvoj klub je rodjen u Cro .

gemathegreat

pre 10 meseci

Oćeš ti da ga zameniš ili da dovedemoAndrejku ili možda Savića drukaru ??? Samo mi je žao što ne mogu sočno i po srpski da ti kažem sve što mislim . A bio bi to dugačak niz.
P

Paco

pre 10 meseci

Cudna stvar,Nedovicu ne treba titula,Covicu ne treba top 8,izgleda da se bave volonterskim radom.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Pitaj penzionere da li je to volonterski rad?
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Samo ove dve izjave su dovoljne da obojica lete iz Zvezde. Ne zna se ko je veća štetočina.
G

Gost Rider

pre 10 meseci

Znajuci politiku Covica ovako ce biti..Vracaju Davidovca i floutersa,vracaju Kalinica po stoti put,Dovesce propale penzionere Tea i Palonaru i neke anonimuse iz Amerike..Iako se pise da cemo imati najveci budzet u istoriji istina je da nemamo lovu
f

fmp bre

pre 10 meseci

interesantno da ti anonimusi posle igraju u najacim evopskim klubovima i jedni su od vodecih igraca...sta ti je dobar i kvalitetan rad

gemathegreat

pre 10 meseci

Ti si klasičan tenkre.
S

Smislov

pre 10 meseci

Kako ste se bili ponadali, kako ste samo nakon pete bili pokisli. Neprocjenjivo..
i

isto kao

pre 10 meseci

i vi prethodnih 10 godina hahahahaha
a

ajde bre

pre 10 meseci

Poklonite nekome tog Martina i Bentila. Nećete valjda da ih ubrajate u igrače zvezde još centre eeeee.
p

podesen

pre 10 meseci

El veceras Kalemegdan u junu,pitam za druga.
o

otresen

pre 10 meseci

Nije, braski. Odmah nakon premijere dokumentarnog filma "Partizan Kaunas".
d

d. g.

pre 10 meseci

Reci drugu da je bio za Kup i titulu u SRBIJI.
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

ove godine nema juna na kalendaru ...ide maj pa jul . I najbolji je onnnn,ON JE SAMPION ..nanananaa ojhaaaaaa
@

@otresen

pre 10 meseci

Kapiram da si bio najveci navijac Reala 😂
d

d. g.

pre 10 meseci

Mitrović, ilić, Nedović i Topić. I tu je kraj. Očekuje se Teodosić i Bobi. Za dalje nek razmišljaju.
L

Lancet

pre 10 meseci

Na šta liči Teodosić može se upravo videti u finalu italijanske lige. Bobi je godina maskota i klovn za velike pare u NBA. Nije problem što ti priželjkuješ ovu dvojicu problem je što će to prodavac magle Čović i uraditi.
K

Kome mazete oci ?

pre 10 meseci

Kampaco ima ugovor na 2 godine i izlaznu klauzulu 50.000 evra sto je malo vise od 1/3 njegove mesecne plate za ovu godinu.
m

mene me zanima

pre 10 meseci

gledo juce ...koj broj je taj kempaco ?
g

gossst

pre 10 meseci

ćoravi napolje iz Zvezde!
a

ajde coki

pre 10 meseci

budi drug pa nam vrati nas voljeni klub

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Srećne vam rane, junaci!!!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

ne.o brigate, radulja i lebranko imaju ugovor i za sledecu godinu
L

Lalegale

pre 10 meseci

Neka trener dovede koga zeli kratko i jasno
f

free duki

pre 10 meseci

ma prvo treba dovesti nekog iskusnog trenera ,neko ime, nezaliti pare a ne ko ovaj poletarac da se uci .Stiso se coki plati bre nekog dokazanog ...pa gde ste mi bre , ste zivi ?
G

Gosten

pre 10 meseci

Kada Zoran Savic ide da lobira da ne daju Zvezdi pozivnicu,zna li se sta? Njima vise odgovara da Zvezda igra evrokup i da ima slabije igrace pa ce onda da igraju prvenstvo Srbije.
A

Aca LJotic

pre 10 meseci

Gosten Ni to im nece uspeti.
E

Esex

pre 10 meseci

Zasto niko iz zvezde ne izadje da da odgovore na mnoga pitanja...sta radi raduljica u zvezdi i kakav je bio plan sa njim i kako se izjalovio.drugo,sta radi kuzmic u zvezdi i ko je njega projektovao ?? Dalje,ko forsira lazarevica a decko nema kvalitet za zvezdu?? Ne kazem da treba nekog da krivimo i osudjujemo,sezona uopste nije tako ni losa ali prosto mnoge delije zanimaju odgovori na gore postavljena pitanja?
M

Miroslav 68

pre 10 meseci

Molim te, ne diraj Raduljicu. On ove godine ni na jednoj utakmici nije razocarao...
B

Brat Brada

pre 10 meseci

Raduljica je nikad spremniji, sad sto trener ne ume da ga koristi, to bi trebao neko da pita.
H

HOCEMO

pre 10 meseci

Isti budzet kao jugosloveni! 50.000.000 po sezoni.
T

Tacnije

pre 10 meseci

budzet je bio 100 miliona
A

Aebre

pre 10 meseci

Hocete da vam smanje budzet?
p

pojma spojmom

pre 10 meseci

dzabe brate vama covek da da i bilion ..pa znas kolko ste srokali u zadnjih godina , ko vam je sve igrao,kakve ste timove imali ?? al duduci bre ..dzaba. Nasao sam recimo 2019-20 sezona Panter,Gist, Brown, Dzenkins, Beron ...jesi lud ?? pa daj Zeljku tu petorku i gledaj. plus tu bili jos i dobric, perperoglu, Odzo, Stimac, Kalin ...o kom budzetu i cemu vi pricate ,al stvarno ??
G

Gostt...

pre 10 meseci

Pa ok je to, plus par talenata iz regiona i za EK dusu dalo
d

delije123456

pre 10 meseci

Ne zovi, ne pisi i ne dolazi, pusti me zelja me prolazi...
z

zvezdash

pre 10 meseci

Kampacoova supruga objavila srceparajuće pismo i ispisala ćerkicu iz vrtića, Argentinac je sledeći koji diže sidro.
i

i najbolji je on

pre 10 meseci

ispiso bi ti tvoju da primas toliko a evropa i aba cvrc prc. Pa posle dete da ti ismejavaju po skoli ...ajde begaj uci to kod kuce.

Fuenlabrada

pre 10 meseci

Svim silama napred.....u elitni kup Jelene Karleuše.
g

gost23

pre 10 meseci

Budite jednom ljudi pa nam prenesite vaše decenijsko iskustvo.
?

??

pre 10 meseci

Подршка тренеру да растера ове што не доприносе ништа, да му се доведу играчи које он жели на лето и да одради целе припреме са њима. Онда ћемо видети где смо и куда идемо, а ову сезону је једна особа бацила низ воду својим одлукама на почетку сезоне. Ево нисамму поменуо име ако због тога нећете да пустите коментар.
G

Gosy

pre 10 meseci

To je zato sto smo drzavni projekat. Evo kako lod komsija zbog ljubavi ostaje isti tim 3 godine zaredom
g

ga

pre 10 meseci

Stizu Kalinic, Jabusele i Ristic. Jos fale krilo i bek suter. Uz Topica, Nedovica i Mitrovica (ako ostane) bice to ozbiljan tim
S

SAŠA FRANKFURT

pre 10 meseci

Ristić potpisao u Španiji!
I

Istine radi..

pre 10 meseci

Da Lazic ima imalo postenja zavrsio bi karijeru iz zahvalnosti prema Zvezdi.Ali on ce igrati do poslednjeg eura.Nisam video limitiranijeg igraca sa takvim statusom u klubu koji nije imao ni Dzordan u Bulsima.
p

podeden

pre 10 meseci

Le Branko je prvi kapiten nekog finaliste ABA da je uspeo u 2 utakmice uzastopne finala da ima indeks 0,skokova 0, ukradenih lopti 0,poena 0,blokada 0,skokova 0.
C

Coca cola

pre 10 meseci

@podeden....али зато има 6 трофеја у АBA лиги као ни један капитен.
B

Boban1

pre 10 meseci

Ja mislim da gospodin Covic da prepusti nekom drugom da vodi našu Zvezdu. Ja lično sam više umoran od silnih saopštenja!!!!! Mislim da ćemo imati veći respekt u ABA ligi,jer je već svima na vrh glave,pogotovo u EL posle ovosezonske suspenzije,niko njemu više ne veruje i pozivnica za EL je jako daleko. Hvala mu sto je vratio našu Zvezdu tamo gde joj je i mesto ali,mislim, da je vreme za penziju. Za ovih 10 godina smo uz bolju organizaciju morali dobiti A licencu,ali nismo bili konkurentni zbog loše procene igrača i trenera,a on je svemu tome kumovao. Napred Zvezdo.
N

Nije lepo

pre 10 meseci

Nije lepo da prozivas coveka dok je u bolnici. Brz oporavak ti zelimo legendo.
e

ejjj...

pre 10 meseci

ne brkaj loncice...ovo je coviceva zvezda,a svoju potrazite u zamrzivacu...lepo vam legenda objasnio,ali vi nikako da to prihvatite.
B

Boban1

pre 10 meseci

@ejjj…l,makar ne moramo ići u Laktase da tražimo svoj tim!!!!!!!
G

Gola Istina

pre 10 meseci

Ako ostanu Le Bronko i Lazarevic igraci manje u napadu, nista od trofeja sledece godine, trebaju svi da idu, drugi si, neuspeh, krenuti od novih igraca
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Vratiti Radonju na klupu,on nikad nebi dozvolio da u dve utakmice gubimo po 20 razlike na poluvremenu od partizana
M

Miroslav 68

pre 10 meseci

Pa koliko je bilo razlike prosle god u Areni?
G

Gost 323

pre 10 meseci

Taj Radonja, je izgubio prosle godine od tog istog Partizana u toj istoj Areni sa 30plus.I dajte vi iz mozzarta, oterajte ovu decurliju, ne moze ni jedan normalan komentar da se procita vise.Po bilo kojoj temi.
d

delije123456

pre 10 meseci

Ne zovi, ne pisi i ne dolazi, pusti me zelja me prolazi...
П

Пустите више коментар

pre 10 meseci

Подршка тренеру да растера ове што не доприносе ништа, да му се доведу играчи које он жели на лето и да одради целе припреме са њима. Онда ћемо видети где смо и куда идемо, а ову сезону је једна особа бацила низ воду својим одлукама на почетку сезоне. Ево нисам му поменуо име ако због тога нећете да пустите коментар.

Darkoki

pre 10 meseci

Pored pomenutih sto im istice ugovori treba dodati i Raduljicu,Lazica,Holanda,Bentila...sta ce im takav krs..samo da bi mahali peskirima😒😒😒👋👋
H

Holandjanin

pre 10 meseci

Jedina nada nam je da se vracaju nasi kosarkasi u Zvezdu, tipa Kalinic,Teodosic.... sto se tice stranaca bolje jedan dobar, skup nego dva tri osrednja.Opet je greska ako mora 10 igraca da se dovede, to je sve iznova.Licno bih voleo Alimpijevica za trenera ali dok on ne dodje moze i Ivanovic da ostane.
L

Luja

pre 10 meseci

Ne daj Bože da nam se vrate Teodosić i Alempijević. Ova godina bi bila kamilica naspram horora i haosa koji bi ta dvojica donela.
s

sapienti sat

pre 10 meseci

Nisam bas siguran. Domaci igraci potpadaju pod pritisak, dok na strance atmosfera ne utice toliko. Sinoc da su Martin i Bentil ostali u drugom poluvremenu do kraja kad ih je Zvezda stisla, tj. da nije uvodjen Petrusev, Zvezda bi preokrenula. Petrusev se uplasio i bio tragicar utakmice (promasiovao slobodna bacanja, otvorene suteve, slabo igrao odbranu, itd.). Nedovic takodje promasuje slobodno bacanje na -4, i kasnije umesto da preuzme odgovornost on proigrava Petruseva (najgore resenje). Zvezdin problem nisu stranci, vec to sto se pred svaku sezonu budzet nije fiksiran, i onda je u takvim uslovima tesko na vreme formirati tim i raditi planski. Sve je ad hok. Evo i sada dok Panatinaikos i sl. uveliko dovode igrace, Zvezda uopste ne zna da li ce igrati EL. I kako onda da privuces ili zadrzis igraca, a da ne govorim o sponzorima, novcu, itd.
S

Sunking

pre 10 meseci

Ja se ponadao da je Laziću istekao ugovor
s

svasta se spekulisalo

pre 10 meseci

Ne bih da gresim oko ivanovica, ali cini mi se da covek ima dosta toga licnog sa nekim igracima i da ih malo vise drzi na klupi ...juce dobric jedini raspolozen igrac i najbolji procenat suta, koliko je igrao u drugom poluvremenu? Opet, mozda gresim, ali eto neka mu se da sansa da sastavi ekipu, pa da vidimo....
Z

Zvezda 91

pre 10 meseci

E75, izašao si iz misije rupe posle 10 godina i potrošenih pola budžeta grada beograda.
e

eh

pre 10 meseci

Kampaco (Nejpir), Jago Dos Santos (Dragić), Topić Nedović, Gaj, Lazić Luvavu, Davidovac, Djurišić (Despot) Petrušev, Tajler Bej (Ziona) (Bentil, Polonara), Ilić Tajrik Džons, Simonović, Mitrović (Martin). U zagradi su igrači kao druge opcije. Ovaj tim bi bio konkurentan u EL, u ABA bi se prošetala verovatno. Moramo malo da osvežimo ekipu sa nekim novima, mladjima. Mora da se menja, ako se ne menja nema ništa!
N

NAJVEĆI SMARAČ IKAD

pre 10 meseci

TRENER MORA DA SE MENJA
F

F17+

pre 10 meseci

Da bi se napravio tim pored novca neophodno je i veliko znanje. Sve što je uradjeno u predhodnih 10 godina ne uliva ni zrno nade. Dok doktor sastavlja ekipe i bira trebere nema pomaka.
m

mamadaršvili

pre 10 meseci

Lično sam veliki ljubitelj košarke koju forsira Željko Obradović sa jasno podeljenim ulogama i kratkom rotacijom. Bolje je da dovedemo 8-9 kvalitetnih igrača, nego kao prošle sezone (takođe 2019/20 i 2020/21.) sa filozofijom da dovedemo 15+ igrača uz nadu da će neko valjda u nekom trenutku da proradi. Takođe sam skeptičan i oko priče za Mirotića, Tavaresa i Kampaca. Mislim da je previše to para za nas i da je to druga krajnost od dovođenja brdo igrača koji su u padu forme ili iz povrede. Svakako ne mogu ja da kažem klubu ili Dušku kako da rade ili rotiraju, ali moja želja je neku XY prvu petorku u rotaciji bude Marko Simonović iz Čikaga na 4/5, Deki Davidovac na 3/4, Ševon Šilds na 2/3 i naravno jedan kvalitetan bek ap plej. Za prvu postavu jedina želja je Kalina. Koliko ja znam ne postoji za EL i košarku "football manager" pa moram ovde da se pro*s*eravam. Ne zamerite, braćo. Ugodan vikend!
e

eh

pre 10 meseci

Ima burazeru. IBM 23
E

E75

pre 10 meseci

Pazi osvojili kup Srbije i Kls.Pa koga to interesuje.Kakvu vaznost to ima.To vise nije ni uteha jer PARTIZAN JE ŠAMPION!!!

ValensijaKK

pre 10 meseci

KK Crvena zvezda je osvajač duple krune države Srbije, odnosno, osvajač kupa i prvak nacionalnog šampionata. Ali dobro, pošto ti je rođena zemlja nevažna i bezvredna, dozvoli da pitam - čega je onda šampion Partizan? Šampion pojedinih klubova države bivše Jugoslavije uz povremeni dodatak mađarskih, bugarskih, čeških i izraelskih? Jedina vrednost trofeja jadranske lige je kvalifikacija za Evroligu, a vi ste to imali sređeno još odavno preko Bodiroge i Glikmana, niste ni morali da igrate.
P

Popsi

pre 10 meseci

A koga briga za ABA kad će ionako oba kluba u EL?! Žali bože ovakvih derbija, odvratno i sramotno za Srbiju.
@

@ValensijaKK

pre 10 meseci

Druže, vi pričate o važnosti nacionalno šampionata nevaznosti ABA lige sasa kad je niste osvojili... 😂 Pritom, vi ste klub koji prvi odlučio da taj nacionalni šampionat degradira odlaskom u ABA ligu, tako da nemoj da kaakiis. A to ko će da igra sledeće sezone EL ćemo da vidimo 29. Juna.
f

fkcz021

pre 10 meseci

Jedna molba za našeg velikog predsednika Čovića: Ako je ikako moguće da se roster i tim i trener za narednu sezonu formiraju pre februara meseca..
N

Nebojša Čović.

pre 10 meseci

Može, hoćeš da doniraš 10 miliona evra u klub??? Mi nemamo državu iza sebe da nam da budžet 30+ miliona evra, kao nekima.
v

veliki strumf

pre 10 meseci

За овог што се потписа као Човић: Ми немамо државу из себе??? А откуд нам паре за сва појачања свих ових 10 година??? И за Вилдосу и Кампаца ове сезоне? Да их нисмо можда зарадили? А одакле? Па сам Човић је 100 пута рекао да је кошарка непрофитабилан спорт и да је сваки клуб у минусу! Све је нама држава дала, као и Партизану. Е али они довели 6-7 играча, а ми 15! И имали среће да се нико битан у кључном периоду не повреди! Пантер, Ледеј, Нанели, Лесор нису једну важну итакмицу пропустили због повреде, а и Ексум се вратио на време. Наша 4 безвредна центра надскакала и надиграла њихова двојица! Плус кад Бентил чува Ледеја овај сам као дух и исцепа нас тројкама. Отерати и њега и Мартина, какав црни уговор, везњ они немају.
k

komicar

pre 10 meseci

"Mi nemamo državu iza sebe da nam da budžet 30+ miliona evra, kao nekima." Hahahahahaha rece navijac kluba kome je drzava obrisala 18 miliona duga i kupila NBA i EL igrace i za 10 godina koliko postoji upumpala ko zna koliko desetina miliona evra svake godine.
m

monteroo

pre 10 meseci

Poslati u tom najavljenom trejdu sem Petruseva u Filadelfiju ...lazica,lazarevica,kuzmica,raduljicu,nedovica,markovica,holdena,bentila i platiti koliko budu trazili za Tobajasa Herisa...istekao mu max.ugovor...ove sezone je uzeo 35 miliona pa mu pare nisu prioritet a vrhunski je igrac

djordje.dzudovic@gmail.com

pre 10 meseci

KK Crvenoj Zvezdi, treba, jedan ovakav trener Xavier "Xavi" Pascual i Vives, commonly known as Xavi Pascual, (born 9 September 1972) is a Spanish professional basketball, on je trenutno bez ugovora, i najbolje je resenje, a Душко Ивановић бивши је црногорски кошаркаш, а садашњи кошаркашки тренер. Играо је на позицијама бека и крила. Тренутно је тренер Црвене звезде. Википедија Рођен(а): 1. септембар 1957. 65 година, Бијело Поље, Црна Гора Тренер тимова: КК Црвена звезда (Главни тренер, од 2022.), ЈОШ Деца: Стефан Ивановић Висина: 1,96 m Године: Клуб, a ako odu, Luca Vildoza (born August 11, 1995) is an Argentine professional basketball, Facundo "Facu" Campazzo Avedano (born 23 March 1991) is an Argentine professional basketball, i Filip Petrušev is a Serbian professional basketball player, sto se sve cesce pominje, dovesti prave zamene za njih.
n

ne pratiš na času

pre 10 meseci

Ćavi će da produži ili je već produžio dok ovo pišem ugovorm sa Zenitom na još godinu dana. Čak i da nije, previše bi para moralo da se potroši prvo na njegovu platu, pa onda i na prohteve oko ekipe. Bolje od Duška za Zvezdu nema sada.
p

podesen

pre 10 meseci

Ali najace je brat Raduljica jun 2024 g.Vrh bato,on pipnuo loptu nije 10 meseci.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Pa ne stiže od brojanja para! Naš brat Raduljica je prelomio ovu sezonu u korist Partizana. Toliko vas je finansijski iscrpeo da vam se smeši donji deo tabele KSL
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Ja ne znam da li su svi svesni da smo mi celu sezonu izgurali sa šest sedam igrača, i još toliko ih je bilo na klupi tj rosteru koji nikakav doprinos nisu imali. Zamisli da smo od tih sedam igrača koji su bili beskorisni, imali tri dobra igrača. Prošetali bi se do top 8. I osvojili lagano sva 3 trofeja ovde. Mi smo titulu izgubili u Zagrebu i u Areni posle +20 za nas na pp. Jasno je svima da bi Zvezda sa prednosti domaćeg terena osvojila Aba ligu. Zato već sada odmah, pamet u glavu i dovoditi samo igrače koji će imati pun doprinos.
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Da ste izdavali manje saopstenja i da ste se vise bavili kosarkom opet bi izgubili. Ali casno i posteno. Sada ste spali na to da vam bivsi treneri i funkcioneri zovu Zeljka gospodinom i da ga mole posto ima veza da urgira kod euroleague za ovu sezonu. Toliko ste nisko pali. Siguran sam da je to vec uradio Savic. 🤣🤣🤣
B

Bratttttttt

pre 10 meseci

Druze kako ste vi prosle godine zavrsili u el, nismo ravnopravni uopste i ne treba da se raspravljamo sa vama, posle onakvog debakla u evrokupu vi dobijate pozovnicu za El, ne igra publika nego igraci, a sada vi dolazite da prosipate neku pamet i delite pravdu, isti ste kao i trener vam, lazni moralisti
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Dino Merlin. Raduj se muko, posle 10 godina ste osvojili jednu titulu. I ćorava koka ubode jedno zrno. Nego kako stojite u fudbalu, ima li neka nova tužba. Biće grčevita borba za četvrto mesto u ligi
m

ma vitice

pre 10 meseci

ti sve znas,ajde malo u curik pa vidi sta si pisao...menjas misljenje zavisno od pobede ili poraza...nestabilan ukratko.
E

Esex

pre 10 meseci

Ja trenera ne bih dirao..pustiti ga da polako i samostalno pravi tim..pa 10 godina osvajamo i mora i partizan nekad nesto osvojiti,a ove god su se bas pojacali..
К

Кристијан

pre 10 meseci

Да ли Немања Александров још игра активно кошарку?да га покушамо довестиШалим се наравно.Звезда ,а ни Партизан дугго нису избацили играча који вриједи и који ће бити узданица репрезентације.Звездаш сам ,али нисам зато да Звезда добије позивницу и да се брука.Дуго је играла Евро лигу и само једном међу 8.Из тог периода памтим Јаку Блажића који остављао срце на терену,а није поникао у нашем клубу.Звезди треба страни тренер ,првокласни центар,крило ,бек шутер и врхунски плеј

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Taj nemanja aleksandrov, za one mladje koji misle da je zvezda “sistematski unistavana” od drzave, dakle taj aleksandrov je svojevremeno plcen gomilu novaca u onom bahatom projektu evropska zvezda koji je trajao od 2002 do 2010! Osurio je penzionere!!!
@

@kalca

pre 10 meseci

...kome je placen nemanja aleksandrov?
M

Malo objektivnosti bi bilo lekovito

pre 10 meseci

O proizvedenim igracima za reprezentaciju mozes pogledati imena svih nasih osvajača medalja u zadnjih 50 godina. Jedini igrac koga je Zvezda dala u zadnjih 20 godina da je imao doprinos reprezentaciji je Rakocevic i tu je kraj. Ostale epizodiste ne bih pominjao. Partizanov poslednji reprezentativac je Bogdan Bogdanovic, i to je cinjenica, ali sta si ocekivao. Da klub kome je pod pritiskom smenjena uprava da bi mu smenili prvog trenera, kome su ukinuli sponzore i koji nije mogao da uzme ni jednog perspektivnog domaceg klinca, da stvori reprezentativca? Zalim klinac, u sportu nema,madjionicara, samo rad, rad i jedino rad stvara igrace. Tu ne pomazu naruceni tekstovi o novim mladim vanzemaljcima, teren uvek pokaze kome je gde mesto kada su uslovi regularni. Jedina cinjenica danas je da je sport u Srbiji u zadnjih 10 godina devastiran. Gasimo kosarku, vaterpolo, dok smo rukomet, odbojku i fudbal odavno ugasili, samo toga jos nismo svesni.

VecaBg1971

pre 10 meseci

Lazic ce da ostane u klubu duze od Čovića...dokle bre vise

Bojank91

pre 10 meseci

On će ga i naslediti
D

Djape45

pre 10 meseci

Sve dok uzima titule!
N

Nikola021

pre 10 meseci

Ostalo je sve sto ne valja na celu sa trenerom.Od njega prvo treba poceti i vratiti Radonjica ili dati sansu ovom spancu pomocniku sto je uzeo kup.Lazarevicu zabraniti da kroci na parket Pionira u crveno belom dresu.
M

Mirota soon

pre 10 meseci

Umesto ugovora koji ima Kampazzo
m

missisipi

pre 10 meseci

Nema Mirotic 40 godina da bi sebe spustao tako nisko da igra evro kup, jer vi EL ne igrate.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Za te pare koje placate kampacu, moze da se dovede i Devin Buker !!!
P

Pazi te sta ce biti

pre 10 meseci

Mirotic dolazi SAFE. Kalina takodje. I po jedna bomba iz Monaka odnosno Bajerna. Zivi bili pa videli
n

nola1.

pre 10 meseci

mirota je bleda senka, a kosta 3 mil po sezoni.
P

Pjer

pre 10 meseci

A koja je to bomba iz Bajerna posto tamo nema nijednog vrhunskog stranca,pominju neki Vinstona na mrezama,al daleko je taj od neke bombe,a ako je ta bomba iz Monaka slucajno James,bolje da izbegnemo tu bombu.
g

gossst

pre 10 meseci

Vratite Stef Jovića i Radonju makar ćemo imati odbranu i timsku igru , Radonja prošle godine uzeo Abu sa 10 puta slabijim timom
H

Hehehe

pre 10 meseci

I Partizan bio 2x slabiji 🙂 Još se i okupili prvu sezonu...ako ostanu ovi od ove sezone,nema vama titule ni dogodine.
D

Dusko out

pre 10 meseci

Radonja in
k

kkp barsa.

pre 10 meseci

Bez Kampaca bicete slabiji bar 30% ko god da dodje ne moze nadoknaditi. tu je i Dobric koji je srce ekipe

ValensijaKK

pre 10 meseci

Ali šta je tu novo? Nama svakog juna odu svi najbolji igrači, pogotovo stranci, ostanu nam Lazić, Dobrić, Davidovac, Dangubić i par omladinaca koje prekomandujemo, a ostalo sve iz početka, jovo-nanovo. Zvezda niti jednom za sve ove godine nije imala novca da zadrži barem osnove prošlogodišnjeg tima, niti novca da kapitalna pojačanja dovede u julu, nego se preko leta dovodi šta se može, a čeka jesen da top igračima koji nemaju angažman padne cena. I šta se sad čudite odjednom? Je l' ste zaboravili da je Radonjić odbio da potpiše novi ugovor leta 2017. godine, kada je shvatio da njegov tim, sastavljen od 90% domaćih igrača koje je on selektirao i razvijao nekoliko sezona, sa kojim je ušao u plej-of Evrolige i pometlao sve u ostalim takmičenjima, ne što ne može finansijski da očuva kostur, nego svi igrači odlaze? Jedan jedini slučaj u istoriji domaće košarke ovog veka, da je klubu dat novac da zadrži ceo tim i drastično ga pojača za narednu sezonu, to je KK Partizan 2022. godine.
А

Алекса977

pre 10 meseci

Шта лупаш Звезда није имала новце? Па ко је имао ако она није? По мени је највећи проблем Звезде довођење ,,бомби" на годину дана. Партизан је већину потписивао 2+1 и то је пресудило - уиграна екипа од прошле године.
D

Delija Banjica

pre 10 meseci

Mega ima nameru da uzme malog Topica i da mu da punu minutazu...Misko uveliko radi na tome...
n

normalno

pre 10 meseci

I treba, šta je vama, nije on za zvezdu.
D

DejanPizon

pre 10 meseci

Samo Lazic da ostane bez njega nemozemo.
i

interesantno

pre 10 meseci

da se za svakog zvezdinog igraca javljaju razni litvanci, grci ida se konstantno spekulise a i mahom sve zna dok za druge klubove pa i u evropi nema nagadjanja ni 1%
z

zorge

pre 10 meseci

Partizan je zainteresovan za Mitrovica, dok bi i Ivanovic mogao da stigne kao slobodan igrac...Pored njih ZOC zeli i Ivisica (Student Derbi) iz Podgorice na preporuku Vujosevica.
M

Mirota je

pre 10 meseci

Dobio najbolju ponudu od Zvezde! Imace ugovor kao Kampazzo
д

да, да...

pre 10 meseci

...баш је битно ког Жоц жели 😂😂😂
M

Mirotic ima ponudu

pre 10 meseci

Zvezde 2,7 mil po sezoni . Ceka se rasplet . Kalina isto ima ponudu na stolu
A

Armani ce ici

pre 10 meseci

Na 3 mil . I glavni su nam konkurenti za potpis. Covke da je pametan i da iskoristi skandiranje predsedniku i jos vise napuni klupsku kasu i dolazi Mirota
N

Njemu vredi dati

pre 10 meseci

I 3 mil po meni. Ponuditi 3.1 mil i nas je
a

asi

pre 10 meseci

Ti stvarno verujes u tu bajku?!😂😂😂
P

Predsednik je

pre 10 meseci

Najavio povecanja budzeta Crvene Zvezde i drasticno bolji tim . Tako da opet titule necete videti! Dva puta nece napraviti gresku da vam dozvoli da pridjete blizu naseg budzeta i ugrozite nas! Mirotic ,Laprovitola,Klujburn,Pengos,Kalinic itd. Neka se spreme polako!
n

noless

pre 10 meseci

Ne verujem da ce svi ti navedeni igraci zeleti da igraju EuroCup…
R

Rasputin

pre 10 meseci

Mislis bas tako? Mislis da su punter i lidej jedini top igraci, clanovi idealne petorke F4 EL, koji su poslusali zov srca i ostvarili decacku zelju da igraju za pacu u EK?
U

U pobede krecemo

pre 10 meseci

Sa prvim covekom drzave Srbije ! I za nas nema brige!

kln

pre 10 meseci

Razlozi zbog kojih zvezda moze ostati bez el: Vildoza - baskonia htela na sud Kampaco - real pravio problem (koliko se pitaju videlo se protiv partizana) Problemi oko papira Topic - totalno nepotrebna greska Aba liga - samo problemi na nasem terenu, sto je videla cela evropa Koliko god ovo radovalo navijace partizana toliko mogu da se plase, ukoliko se ovo desi vrlo lako moze av da trazi porez i partizan takodje ostaje bez el ili ce je igrati sa najmanjim budzetom bez pomoci drzave.
T

Trazi on porez

pre 10 meseci

Svaki dan! Zeznuo se sa Zeljkom.. mislio je da Zeljko ne moze pobediti drim tim sa Kampazzom ,Vildozom,Nedovicem ,Duskom Ivanovicem.. tu je napravio gresku
r

resp

pre 10 meseci

Da da. Zato Željko mora da se zahvaljuje državi odmah nakon pobede. Da li stvarno postoje Grobari koji misle da se Partizan ne ulizuje vlasti? Pa Zvezda se manje ulizuje nego vi, a oba tima se ulizuju.
к

курии

pre 10 meseci

Гурнути Топића у ватру
I

Ide u Megu

pre 10 meseci

Kod Zalizanog. U ratu smo sa njim od skoro.
P

POCEV OD

pre 10 meseci

Trenera, nije sadasnji za velika dela, treba ozbiljan centar, posto kampeco ide ozbiljan play, briga za Covića. Skockace on to!
t

trener

pre 10 meseci

Trenera otpustiti prvog. Batali ti tog trenera kada ne može da napravi ni od odbrane nešto ni od napada. Čak ni slobodna bacanja ni jedan mu igrač ne zna da izvodi. On. Iako gotove igrače da mu se daju. Pa onda trener može biti bilo ko.
n

nebo je granica

pre 10 meseci

Mozda da ti probas?
f

filing

pre 10 meseci

Gde je zagubio Holanda koji je počeo igrati najbolje od svih. Ivanovića oterati raskinuti ugovor sa njim.